cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43623 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2396 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jan meade 05-06-2011

Algemene score

8,3
goede informatie over de zeer snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marco 62 05-06-2011

Algemene score

10,0
Maakt helemaal waar wat er in de reviews wordt geschreven. Goede en snelle levering en het verzenden was nu (tijdelijk) gratis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EB16 04-06-2011

Algemene score

8,7
Goede prijs en een zeer snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

theike64 04-06-2011

Algemene score

7,3
Snelle, correcte levering, goede prijs.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Sjaak Wisse 04-06-2011

Algemene score

8,5
Snelle volledige levering tegen een goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wijkuipers 04-06-2011

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit voor deze prijs! Doet wat ik er van verwachte. Snelle bezorging top

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans d V. 04-06-2011

Algemene score

8,0
levering op zich goed. Doch niet compleet, Mist een HDMI kabeltje aansluiting fototoestel naar bv. TV.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Muratb 04-06-2011

Algemene score

8,5
Ik heb dit fototoestel besteld via internet zonder veel reviews te lezen. Ik heb een aantal jaren geleden toevallig een casio fototoestel gezien bij een kennis. Dat toestel maakte mooie foto's en de eigenaar was er erg over te spreken.

Dus even een check op een aantal functies: zag er leuk uit en besteld.

1 werkdag later was het product in huis. Alsnog was het een enorme verrassing wat voor foto's dit toestel kan maken. Gewoon op de autostand zetten, heel simpel en klik klik foto's maken. Ook in het donker en buiten in de zon zijn de foto's boven mijn verwachtingen. Ik heb hiervoor een Sony DSC-W170 gehad, maar met een kleine trilling was de foto niet om aan te zien, de stabilisator van de Casio werkt veel beter.

Ook een goede service van Camernu.nl
Je bestelt heel simpel via de site en zonder verzendkosten en lange inschrijfgedoe kon ik wachten op mijn toestel. De zending werd gelijk zichtbaar via de TNT site en de zending was zoals op de site te volgen was de eerstvolgende werkdag in huis. dus wel een aanrader en geen lange wachttijden

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bert Pieters 04-06-2011

Algemene score

10,0
Goeie info per mail en levering als toegezegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.G. Doornekamp 04-06-2011

Algemene score

8,0
Naast een goede website is er ook de uitgebeide winkel in Urk. Met goede voorlichting, mogelijkheid de apparatuur te zien en beet te pakken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

C.v.d.Werf 04-06-2011

Algemene score

8,8
Het bestellen en snelheid van ontvangst waren prima.
Ben zeer tevreden. Ik koop niet zo vaak via het iinternet, maar dit is voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Whatever 04-06-2011

Algemene score

9,0
Gewoon snelle, correcte afhandeling met goede informatievoorziening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lorude 04-06-2011

Algemene score

9,0
Snel antwoord via email en ook telefonisch direct bereikbaar. Alleen op 2 vragen via email slechts op het 1e antwoord gekregen.
Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sganullekke 04-06-2011

Algemene score

8,3
Goed en snel geleverd. Gewoon verwachtingen waargemaakt, zoals het hoort.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

digibirdpix 04-06-2011

Algemene score

7,5
Helaas klopt de omschrijving voor welke type camera de batterij geschikt is niet.
Battery past niet in de Pentax Optio A40 dit i.t.t. wat op de website wordt getoond. Hierdoor moest ik opnieuw een bestelling plaatsen. Tevens komen ook de verzendkosten voor de retourzending voor mijn rekening.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Guus 71 04-06-2011

Algemene score

7,2
prima site, alleen het overzicht van de beschikbare accessoires kan beter, bijvoorbeeld met een foto in de lijst.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Alex730 04-06-2011

Algemene score

9,5
Collected lens and accessories (had already ordered from web-site)from shop. Order was ready and waiting. No problems. Also asked about gimbal heads for my statieve. Knowlegable and friendly staff. So, much so, a good friend (who came for the ride), bought a 600D there and then on the spot! Also very satisfied.
Well Done CameraNu. We'll be back!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janti63 04-06-2011

Algemene score

8,0
Mooie winkel, informatie voorziening goed. Prijs goed.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Anthonie de Vries 04-06-2011

Algemene score

7,3
praktische formule , zorgvuldige mensen en goede sfeer, vooruitstrevend
en een verrassende vestigingsplaats . s6 ,

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

wanbor 04-06-2011

Algemene score

8,5
Hoewel er in het begin enige onduidelijkheid was in de bestelling en levering, mede ook door mijn schuld hebben ze een en ander perfect en snel opgelost. De service is gewoon geweldig, snel enze zijn bijzonder klantvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lilian1976 03-06-2011

Algemene score

8,8
Hele goede service en we konden het snel afhalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jan v s 03-06-2011

Algemene score

9,7
Erg goed advies, service en enorm snelle levering.
Dag 1 : advies gevraagd en binne 1 uur een erg goed advies gekregen. Vervolgens bestelling 's avonds gedaan.

Dag 2: pakket werd bezorgd met de post.

dus , ik ben helemaal happy hiermee. Spulen voldoen ook erg goed, naar verwachting.


m.vr.gr.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeetje2552 03-06-2011

Algemene score

8,3
snelle levering, goed produkt, website had wat meer info kunnen geven. 3d-foto ontbreekt. produkt is meer van 1 kant te zien.
zou winkel bij anderen aanraden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

HansIeHansie 03-06-2011

Algemene score

9,0
Levering in 1 dag. Geen verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hasiba hussain 03-06-2011

Algemene score

10,0
Uw website is heel overzichtelijk, en goed georganiseerd, waardoor ik alles goes kon vinden waarnaar ik op zoek was. Ook u telefonische hulp is heel behulpzaam en heeft me goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ritger 03-06-2011

Algemene score

9,0
Zeer snelle en correcte levering, probleem met dubbele idealbetaling met één mail snel opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van CameraNU.nl 11-04-2014

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw nieuwe review. Wij zien in uw update geen negatieve ervaring, maat toch worden wij fors lager beoordeeld. Als u een negatief punt heeft, welke wij kunnen verbeteren wilt u ons dan svp mailen op aftersales@cameranu.nl. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

H4O-tje 03-06-2011

Algemene score

9,5
Camera in eerste instantie niet voorradig. Aangemeld op de website voor emailmelding voorraadpositie, waarna spoedig bericht volgde. Vervolgens meteen besteld en supersnel verstuurd. Uiterst correcte afhandeling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

proed 03-06-2011

Algemene score

7,8
Product eenvoudig te vinden en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Derk2011 03-06-2011

Algemene score

9,3
's avonds voor 21:00 besteld is inderdaad de volgende dag "op de mat".
Service in de winkel en via mail is snel, accuraat, deskundig en vriendelijk. Het is een plezier om er te winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.J. van Dam 03-06-2011

Algemene score

8,0
Alles ging van een leien dakje, van de bestelling tot het ontvangen een dag later.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

meady 03-06-2011

Algemene score

9,3
Zeer snelle bezorging en geweldige verzorging.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lente264 03-06-2011

Algemene score

9,2
Ik heb via Cameranu een verloopring voor mijn Spiegelrefelxcamera gekocht.
Ik heb hier al vaker spullen besteld, fantastische website, mooi overzichtelijk en hele goede service.
Er is geen betere online camera-speciaalzaak te vinden. Een dikke pluim!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bankpet 03-06-2011

Algemene score

7,7
Ik ben 'n tijd bezig geweest om te beslissen WAAR ik dan die D7000 zou gaan kopen. CAMERANU is een van de voordeligste, heeft 'n duidelijk site, meteen alle contact info indien er wat mocht zijn, prompte levering. Alles wat op de site stond bleek waar te zijn (de camera was ECHT voorradig). Ik had eerder al 'n Nikon lens bij hen gekocht, en wist zo ongeveer wat ik kon verwachten.

De levering was gratis, verzorgd door TNT post .... heb de hele (lange) dag moeten wachten (kon de deur niet uit) omdat ze geen gedetailleerde tracking kunnnen tonen. Dat is (was) wel 'n min punt.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Pim uit Boskoop 03-06-2011

Algemene score

8,0
geen problemen, alles keurig netjes, en snel.
kortom positief. volgende keer weer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

lensje2 03-06-2011

Algemene score

7,2
Prima service, alleen jammer dat als je iets terug stuurd je ineens 6,50 eu moet betalen, ipv 2,5 bij toezenden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Erwin87 03-06-2011

Algemene score

7,5
Het objectief zelf is natuurlijk een prima product. Ook de service is prima in de winkel. Al met al goede ervaringen met dit bedrijf.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

patrick 209 03-06-2011

Algemene score

9,0
Ik ben erg tevreden met de lens,het is niet de eerste aankoop die ik bij cameranu.nl doe,dat wil zeggen dat ik erg tevreden ben met de website en de snelle afhandeling van cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Straathoffie 03-06-2011

Algemene score

9,2
Snelle levering, goede service en geen gedoe.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.meistirs 03-06-2011

Algemene score

9,2
's avonds om 20.50u besteld, maar toch de volgende dag in huis. Prima service, goede website. Aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stealthb6 03-06-2011

Algemene score

9,3
Super geregeld. sávonds rond 20:00 uur besteld en de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riny van Dinther 03-06-2011

Algemene score

8,2
Camera aangekocht en sedert enkele dagen in gebruik genomen. Het beeld is gewoon perfect voor een camera van die prijsklasse en ook het te filmen HD beeld ziet er super uit. Kortom, dik tevreden over deze aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Atacama 63 03-06-2011

Algemene score

9,2
Vragen vooraf? Even mailen is snel antwoord krijgen.
Vandaag bestellen is morgen in huis. Dat klopt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Masselink 03-06-2011

Algemene score

8,5
Via de webwinkel gekocht en alles verliep zoals belooft was, ik ben zeer tevreden met Cameranu.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Riek12345 03-06-2011

Algemene score

9,3
Om 20.00h 's avond besteld en de volgende dag 9.00h 's ochtends thuis gebracht! Sneller kan niet!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pipo4life 03-06-2011

Algemene score

9,0
op basis van beoordelingen op sites als tweakers ben ik tot mijn keuze gekomen. Snelheid van levering is uitstekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

joma60 03-06-2011

Algemene score

8,0
vlotte service en een prima opvolging van de bestelling

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

RonSme 03-06-2011

Algemene score

9,5
goed snelle en verzorgde levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hen88ri 03-06-2011

Algemene score

8,8
Bestelling en levering waren top. Meteen in huis.
Beetje problemen met het uitzoeken maar dat kan ook aan mijn computer liggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico46 03-06-2011

Algemene score

8,3
duidelijke website, vlotte afhandeling, betaling veilig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Michel Blanco 03-06-2011

Algemene score

8,5
Ondanks wereldwijd tekort van de lens hadden zij er toch een paar weten te bemachtigen. Vriendelijke en eerlijk telefonische service, zonder commerciele druk om snel te bestellen. Tegen uiteraard scherpe prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews