cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43746 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bjorn frins 09-06-2011

Algemene score

10,0
Goedkoop, overzichtelijk en snelle levering! Veel op voorraad en als ik bel altijd een vriendelijk iemand aan de lijn! Toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaimy123 09-06-2011

Algemene score

9,2
Super snelle levering, na bestelling binnen 24uur thuis geleverd. Was erg fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GeWest 09-06-2011

Algemene score

8,3
Op de site staat goede informatie, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sjaan2011 09-06-2011

Algemene score

9,2
Zeer behulpzaam aan telefoon. In tegenstelling tot andere grote camera-webwinkels werden de spullen ook echt de volgende dag (zaterdag) geleverd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aniek1992 09-06-2011

Algemene score

9,0
De bestelling heb ik op Hemelvaartsdag geplaatst en twee dagen later op zaterdag werd het gelevered. Hele duidelijke webshop, die tot de goedkoopste van Nederland behoort. Ik heb er ook nog een accu en een hoesje bijgekocht voor de prijs die ik ergens anders alleen voor de camera moest betalen. Super winkel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jan41 09-06-2011

Algemene score

9,0
Een gebruikt objectief gekocht maar helaas voldeed deze niet aan mijn verwachting. Terug gebracht en enkele dagen later stond het gecrediteerde beadrg al weer op mijn rekening.
Zeer correct geholpen en afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJK 09-06-2011

Algemene score

8,7
Fijn winkel en overzichtelijke webshop. Al eerder langs geweest en allerlei zaken besteld.
Scherpe prijzen en veel zaken op voorraad. Op dit moment mijn favoriete camerashop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

a.pasmans 09-06-2011

Algemene score

8,3
Mrede door de telefonische hulp en uitleg wat ik het beste bij het fototoestel kon aanschaffen, maakte dat de bestelling meteen geregeld was

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J.G.Berendsen 09-06-2011

Algemene score

8,2
bereikbaarheid en vriendelijkheid in de winkel uitstekend
voorraad ruim voldoende voor de meeste artikelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H. Seegers 09-06-2011

Algemene score

8,8
In eerste instantie had ik een Samsung camera gekocht. Deze bleek al heel snel bij thuiskomst niet te bevallen. Ik heb toen direct contact opgenomen met CameraNU, en werd vriendelijk en correct geholpen. Het inleveren van de Samsung en de aankoop van de Nikon was de volgende dag al geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bnj 08-06-2011

Algemene score

9,0
Snelle reactie
Product goed te volgen
Product prima verpakt
Product 14 dagen op zicht met recht van retour
Goedkoopste product
Alles wat ik zocht dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Martinus-S 08-06-2011

Algemene score

10,0
Zoals op de website staat vermeld voor 21.00 uur besteld (ik voltooide de transactie om 20.53 uur), wordt het inderdaad de volgende werkdag geleverd. Van elke "beweging" binnen TNT heel netjes op de hoogte gehouden. Product voldoet volgens verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Badhoevedorp 08-06-2011

Algemene score

10,0
Echt ongelooflijk. Heb deze telefoon maandag rond 16.30 uur besteld, dinsdag werd hij rond 09.00 uur op mijn werkadres afgeleverd. Hoe bedoel je snel ? Ook telefonisch contact gehad omdat per ongeluk de order dubbel geplaatst was echter de 2de niet betaald maar wilde daar geen problemen over. Werd super vriendelijke te woord gestaan en had binnen 5 minuten een bevestigingsmail dat 1 van beide orders vervallen was. Nog geen half uur later een mail met dat de "goede" order verwerkt was en dat ik het pakket de volgende dag zou ontvangen. Pffffff, hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. TOP !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aghuden 08-06-2011

Algemene score

8,7
Fraaie en overzichtelijke website, scherpe prijzen. Zeer snelle afhandeling en verzending. Het bestelde artikel is in perfecte staat geleverd, tot nu toe geen after sales nodig gehad

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

FHS 08-06-2011

Algemene score

10,0
Super service, per ongeluk dubbele bestelling geplaats, werd door Cameranu, zelf gecorrigeerd. verder snelle levering van de aankoop binnen een halve dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.J. van Zante 08-06-2011

Algemene score

10,0
Wij hebben een digitale Fujifilm camera gekocht en zijn erg tevreden met onze aankoop.

De website van cameranu.nl ziet er keurig uit en is erg duidelijk.
Ook de bevestiging van de bestelling en de levering is keurig afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jkorte 08-06-2011

Algemene score

9,5
Overzichtelijke aantrekkelijke webwinkel, mis wel zoeken met variabelen (bv prijs tussen 100 en 200 euro). Mis ook de mogelijkheid om te kunnen vergelijken en het tonen van alternatieve producten. Verder worden er lange lijsten met zoek resultaten getoond.

Prettig dat je tot laat op dag nog kunt bestellen en de volgende dag al geleverd. Telefoon werd direct beantwoord ivm vraag over ruilen. Zeer duidelijke mailtjes met status bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brendasw 08-06-2011

Algemene score

9,7
snelle service, heldere website, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman12358 08-06-2011

Algemene score

10,0
Goede duidelijke zoekfunctie op de webstek.
Na bestelling duidelijke afhandeling en vervolgens snelle levering in deugdelijke verpakking.
Verder ook de laagste prijs, verzendkosten meegerekend.
Daarom een 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HKVideo 08-06-2011

Algemene score

9,5
zoeken op de website gaat snel en gemakkelijk.
bestellen zonder problemen.
snel afgeleverd (2 dagen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stannie 08-06-2011

Algemene score

8,5
De bestelling is duidelijk op te geven op de site. Tevens wordt hierop zeer snel gereageerd, zoals ook, wanneer de betaling bij u binnen is en ook de levering, wanneer op voorraad, is heel snel bezorgd. Dus al met al een prima systeem. Complimenten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Buster63 08-06-2011

Algemene score

9,5
Uitstekend geholpen door medewerker. Zeer goed adviesgegeven over via website bestelde aankoop en ook additionele aankoop (Tamron telezoom objectief + strap voor Nikon camera) tijdens mijn bezoek aan de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

12345tyghn 08-06-2011

Algemene score

9,2
Zeer tevreden over snelheid van levering en after sales.

Gewelg product, alleen de meegeleverde software valt tegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CeesPetter 08-06-2011

Algemene score

9,3
Zeer uitgebreide en informatieve website welke 24/7 te raadplegen is. Levering keurig op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saartje58 08-06-2011

Algemene score

9,0
Het is een geweldige site, alles overzichtelijk en duidelijk beschreven. De service is top! En iets retourneren is ook geen probleem.
Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mr_highwayman 08-06-2011

Algemene score

7,7
Bestelling prima afgewerkt.
Gisteren bestellen, vandaag leveren. En zo hoort het1

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Josje bubbel 08-06-2011

Algemene score

7,8
Goeie site en keurig op tijd geleverd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

dijkstram22 08-06-2011

Algemene score

7,8
De service van de webshop was prima. De levering was zoals aangegeven binnen 24uur binnen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

herman46 08-06-2011

Algemene score

9,5
Prima en correct voorgelicht, verschillen getoond en aan ons de keuze gelaten.
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Best 08-06-2011

Algemene score

9,3
Snel,gemakelijk en dus betrouwbaar.

Ik ben zeer tevreden over de snelheid van levering en hoe het product is afgeleverd.
Mocht ik nog eens wat willen bestellen in deze categorie zal ik CameraNU.nl zeker nog eens bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnie386 08-06-2011

Algemene score

10,0
Na mijn keuze op de website gemaakt te hebben, kon ik de producten reserveren en zodoende wist ik zeker dat de producten aanwezig waren bij aankomst in de winkel. Op de site is te zien of produkten ook daadwerkelijk op voorraad zijn en dat is een goed punt. Ook geeft deze winkel 2 jaar garantie op Apple producten ipv 1 jaar door Apple.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

posco 08-06-2011

Algemene score

8,8
Voor aankoop had ik een vraag over a) de retail versus de reguliere uitvoering en b) waarom CameraNu.nl €100,- goedkoper was als de goedkoopste aanbieder op dat moment (tikfout of strakke prijs ?) Binnen een paar tellen werd de telefoon opgenomen, vraag aangehoord en zeer snel kwam het antwoord. Direct daarna product besteld, aflevering zoals aangegeven binnen 24 uur en aangetekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Tielemans 08-06-2011

Algemene score

9,0
volgende dag in huis , groot assortiment, makkelijke site

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jac138. 08-06-2011

Algemene score

9,8
Alles ging precies zo als ik gewenst had.
Het ging nog sneller dan ik had verwacht zelfs.
En daar gaat het om.
Als de klant tevreden is op alle punten dan is het goed.
Dus niets veranderen als het goed is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vladimir29 08-06-2011

Algemene score

10,0
De fotocamera is gesteren voor 21 uur besteld en betaald met ideal en vandaag in de ochtend had ik hem al in handen. Uitstekende service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Vriens 08-06-2011

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, Bestelling geplaatst op dinsdag 12.00 betaald via ideal, e-mail binnen twee uur ontvangen dat de betaling binnen was, een paar uur later weer e-mail dat de bestelling was verzonden , en dat het pakket te volgen was via TNT. Woensdag had ik de camera om 14.00 binnen.Prima geregeld dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Eurekasrd 08-06-2011

Algemene score

9,0
dinsdagavond ca 8.45 uur besteld,volgende dag al in huis met alles erop en eraan. jullie komen na wat jullie beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martine vv 08-06-2011

Algemene score

6,7
overzichtelijke website en snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

nikoba 08-06-2011

Algemene score

8,0
website is voor mij niet gemakkelijk leesbaar. ik zocht dit objectief en kon aanvankelijk alleen dit art. aanklikken met extra 's die ik niet wilde.

levering snel/ prima

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bert van der Meiden 08-06-2011

Algemene score

9,5
Vlot bestellen en vlot ontvangen.
Verder nog geen problemen ondervonden en daardoor cameraNu nog niet hoeven bellen en/of emailen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ThdJ 08-06-2011

Algemene score

9,0
De bestel- en betaalprocedure is eenvoudig en de bestelling wordt suppersnel afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wessel66 08-06-2011

Algemene score

9,0
Op dinsdag begin van de avond een lens besteld en de volgende ochtend voor 11 uur al aan huis afgeleverd.
Alleen als ze het zelf waren komen brengen was het misschien nog sneller geweest, maar deze levering is natuurlijk top!
Goed verpakt aangekomen, keurige afhandeling.
Zeer aan te bevelen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos van Vogelpoel 08-06-2011

Algemene score

10,0
Zeer tevreden, na al meerdere aankopen gedaan te hebben, blijkt dat er snel geleverd wordt. Ook vind ik het belangrijk dat er telefonisch contact kan zijn, zonder lange wachttijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Whyman 08-06-2011

Algemene score

8,8
Scherpe prijzen, snelle levering en deskundig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madelon101 08-06-2011

Algemene score

9,0
Een mooi, klein, moderne camara. film kwaliteit is perfect. Als je in het donker gebruikt maakt van de ingebouwde lamp, fimt de camera ook nog mooi. Een juiste prijs/kwaliteit verhouding. Batterij is snel opgeladen en SD kaart werkt super snel. er zit standaard een usb kabeltje aan de camera. Ideaal, je kunt dat kabeltje dus nooit kwijtraken. De foto kwaliteit is ook prima. De camera filmt rustig en stabiel. Super handig in gebruik, je kunt hem zelfs instellen in de Nederlandse taal. Zeker een aanrader!!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin1986 08-06-2011

Algemene score

8,8
nadat ik de bestelling had gedaan ging alles erg snel, de website was overzichtelijk. Aanvankelijk had ik problemen met betaling ( te weinig saldo op de gekozen rekening) kreeg ik 's avonds gelijk een mail met link om het nogmaals te proberen.
Super, vlot en simpel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cisca44 08-06-2011

Algemene score

8,7
We hadden besloten welke camea we wilden en zochten op kieskeurig naar de verschillende prijzen. CameraNU was overduidelijkst de goedkoopste. Daarna was het prettig zoeken op CameraNU, dus snel besteld en snel en keurig ontvangen.
We zijn er heel blij mee!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek 2006 07-06-2011

Algemene score

7,2
Snelle en soepele orderverwerking en snelle levering ( volgens afspraak )

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jitske vw 07-06-2011

Algemene score

9,5
Omdat een telelens van een kennis had gekregen en daar een passende adapter bijzocht op mijn Panasonic fototoestel, heb ik tweemaal de maat foutief opgegeven, ook tweemaal een retourzending gekregen, waarna hij uiteindelijk paste.
Door de uitstekende telefonisch hulp van uw kantoor, en door de geduldige retourzendingen is het allemaal gelukt.
Nogmaals veel dank!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stang 07-06-2011

Algemene score

9,0
Door verwarring op website vanwege niet doorgegane betaling per ongeluk twee keer besteld, maar goed opgelost door administratie; Snel geleverd; goede prijs; goede informatie met link naar producent.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews