cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43443 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2392 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ingrid Willems 01-06-2011

Algemene score

8,3
De bestelling was gedaan en 2 dagen later had ik mijn camera in huis. Alles is heel soepel verlopen...ook toen ik mijn eerste bestelling niet helemaal goed had gedaan.
Ik stuurde een e-mail en had erg snel antwoord hierop. Ook was het "probleempje" zo verholpen.
Goede en snelle service.
SUPER!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Thijs van den Burg 01-06-2011

Algemene score

8,0
Goede en snelle service. Duidelijke website

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

annev50 01-06-2011

Algemene score

10,0
's-avonds om 20.00 uur besteld, 's-ochtends om 11.00 uur afgeleverd echt snel. En goed verpakt en nergens goedkoper. perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Imro1969 01-06-2011

Algemene score

10,0
Website: na een prijsvergelijking op internet ben ik
terechtgekomen bij Cameranu.nl, vanwege de
laagste prijs voor de Nikon D5000 met 2
lenzen.

Bestelling en levering: dinsdag laat in de avond
besteld...donderdag geleverd!

After sales: per mail een vraag gesteld...kort daarna
een reactie mogen ontvangen met uitleg.
Ook de volgende dag gebeld met enkele
vragen betreffende de lenzen....aan de
telefoon werd ik vriendelijk te woord
gestaan door de telefoniste en heb ik een
duidelijk antwoord op mijn vraag gekregen

Kortom....Ik ben uiterst tevreden met de service van Cameranu.nl en hoop er in de toekomst vaker wat te kunnen bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean Renard 01-06-2011

Algemene score

9,8
Bedrijf ziet er netjes uit, kundig en vriendelijk personeel.
Makkelijk te bereiken, aankopen direct via de winkel visueel aanschouwelijk werkt beter dan aankoop via internet.

Al eerder wat gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

josee 1962 31-05-2011

Algemene score

8,7
supersnel geleverd, gekocht via kieskeurig waar dit toestel goed stond aangeschreven.
de site van cameranu. de goedkoopste

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Haggie63 31-05-2011

Algemene score

9,0
De levering was zoals beloofd de volgende dag in huis. Het was goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Branko Schuijt 31-05-2011

Algemene score

9,0
Uitstekende site met heldere gegevens en scherpe prijzen. Goede info over beschikbaarheid produkten. Supersnelle verzending zonder kosten. Flitser volgende dag meteen kunnen gebruiken voor bruidsreportage. Iedereen blij ;-)!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrie Laming 31-05-2011

Algemene score

9,0
CameraNU.nl blijkt telkens zeer scherpe prijzen te hanteren. Wat volgens de site op voorraad is, dat heb je inderdaad ook de volgende dag in hui.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Andre Poldervaart 31-05-2011

Algemene score

9,0
Fijne website, snelle en accurate service, nakomen van de gestelde verwachtingen. Prima ervaring dus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lida de Jong 31-05-2011

Algemene score

8,0
1. Ik zocht op een flatbedscanner met een goede prijs kwaliteit verhouding en kwam direct op de site van Cameranu.nl
2. Vervolgens zocht ik naar een gedetailleerde omschrijving van de mogelijkheden van deze flatbedscanner en door een klik op product
omschrijving zag ik wat deze scanner voor mogelijkheden/toepassingen had/heeft.
3. Na besluit tot aankoop, de bestelling geplaatst, de betaling gedaan.
4. Bevestigings e-mail ontvangen van cameranu.nl en gegevens om de aflevering te volgen.
5. Na twee dagen werd de scanner correct en goed verzorgd afgeleverd.
Hulde

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. Timmermans 31-05-2011

Algemene score

8,2
Website helder en duidelijk, zou iets fleuriger kunnen. Snel de juiste producten gevonden. De site is zeer snel te vinden! Makkelijk bestellingen plaatsen en duidelijke leveringsvoorwaarden. Aftersales correct maar misschien wat mager. Ik heb er nu, nog weinig van gehoord.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

B. van Santen 31-05-2011

Algemene score

8,3
Ik wilde voor de vakantie nog een telelens bij mijn Nikon D3100 hebben. Via Kieskeurig handig te zien wie de goedkoopste was op dat moment én waar het op voorraad ligt. Verder goed te zien aan de keurmerken dat je er vertrouwd kunt kopen. Camera.nu heeft me wat dat betreft niet teleurgesteld, accurate bevestigingsmails en inderdaad een snelle levering. Als ze de volgende keer weer in de top 5 van goedkoopste leveranciers staan met een product wat ik wil aanschaffen, zal ik het beslist hier doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

NaughtyInimini 31-05-2011

Algemene score

8,2
Website is makkelijk om te zoeken, bestellen en betalen. Service erg snel. Snel in behandeling genomen en verzonden. Netjes en stevig verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

cubee 31-05-2011

Algemene score

7,3
Enig minpuntje dat ik heb betreft de levering. Er zou aangetekend worden geleverd. Welnu: toen ik op een dag rond lunchtijd toevallig thuiskwam, stond het pakketje met mijn bestelling (ad. € 380,=!!!) voor de voordeur!!!!! Er was niemand thuis. Beetje dom van de besteller.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

FenF44 31-05-2011

Algemene score

7,5
Goede website, snelle reactie per email op vragen.
Snelle aflevering van de ebstelling.
Dus gewoon goed tot nu toe!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Pretzel74 31-05-2011

Algemene score

9,3
Gratis verzending en supersnelle levering. Artikelen worden goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marsz 31-05-2011

Algemene score

8,0
Snel en makkelijk besteld! De volgende dag was de bestelling al binnen. Prima voor elkaar!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

B. K. 31-05-2011

Algemene score

10,0
CameraNU heeft een mooi systeem, van tevoren bestellen en dan afhalen aan de speciaal daarvoor gereserveerde balie, supersnel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TheNightguide Photography 31-05-2011

Algemene score

8,8
Mijn bestelling op Cameranu is altijd zo gepiept. een paar klikken, afrekenen en supersnel bezorgd..
Ook reacties op mails worden snel en goed adgehandeld. Zo hoort het gewoon!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

svollebregt 31-05-2011

Algemene score

9,5
Overzichtelijke website en scherpe prijzen. 's Avonds rond 7 uur besteld en inderdaad de volgende dag prima verpakt in huis. Gedurende de bestel periode wordt je netjes op de hoogte gehouden via e-mails, ook als je geen account aan maakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander0001 31-05-2011

Algemene score

9,2
Retourzending perfect en snel afgehandeld na een keurig telefoontje en een mailtje dat het afgehandeld is. Een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pietvangerte 31-05-2011

Algemene score

9,0
Evenals bij eerdere aankopen bij CameraNu was de verwerking van mijn bestelling en de levering heel snel en correct. De website geeft plezierig veel duidelijke informatie over de diverse artikelen.
het is heel plezierig shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bugsy-dog 31-05-2011

Algemene score

8,0
correcte afhandeling
wordt op de hoogte gehouden via mails.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

viothil 31-05-2011

Algemene score

8,8
snel en netjes geleverd voor de laagste prijs die ik gezien heb!!!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YVONNE1954 31-05-2011

Algemene score

9,8
Levering conform tekst op site. Het klopt wat wordt toegezegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Konings 31-05-2011

Algemene score

9,5
Filter was in eerste instantie beschadigd, klachtenformulier ingezonden, uv filter teruggestuurd en binnen 2 dagen een nieuw filter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dejong21 31-05-2011

Algemene score

9,0
Prima winkel/webshop en ook voordelige prijzen voor veel producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.M.B. 31-05-2011

Algemene score

10,0
Alles is allemaal prima verlopen. Ik was verrast door de snelheid van de afhandeling en de goede kwaliteit van het pakket. (Het was voor mij de eerste keer dat ik zoiets duurs via een webshop kocht.)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piotrke 31-05-2011

Algemene score

9,5
Overzichtelijke, heldere site
Goede orderbevestiging en factuur
Razendsnelle levering
goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.S. Claessens 31-05-2011

Algemene score

8,0
CameraNU.nl is een site waar ik erg tevreden over ben. De levering was snel en duidelijk.
Echt vind ik de site goed maar hij oogt erg druk waardoor hij soms minder overzichtelijk oogt.
De prijzen die ze aanbieden zijn erg scherp en in combinatie met de goede service maakt dit tot een tevreden klant

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

woestijn54 31-05-2011

Algemene score

9,0
Uit een woud van mogelijkheden uiteindelijk toch via de overzichtelijke website de keuze kunnen bepalen, mede vanwege de ruimere voorraad en gunstigere prijs.Verdere afwikkeling van de bestelling, betaling en bezorging verliep naadloos conform afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raul Munoz 31-05-2011

Algemene score

8,0
Ik heb alles snel ontvangen goed verpakt en de website was overzichtelijk. Ik vind ook goed dat er combinaties te bestellen waren waarin een filter/zonnekap derg. in een combopakket zijn aangeboden. voor een of een 10 in mijn beoordeling zou je ook de verzending gratis moeten maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jens Korpershoek 31-05-2011

Algemene score

10,0
super snelle levering, netjes verpakt en onbeschadigd.
product ook helemaal in orde.
prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Digimust 31-05-2011

Algemene score

7,7
De Sony DPF-D820 is gebruiksvriendelijk, zelfs mijn moeder van 90 kan er mee overweg. Voldoende aansluitingen om het importeren van bestanden mogelijk te maken. Mooi, scherp beeld en goede instelmogelijkheden. De kleine, compacte afstandsbediening is functioneel.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

pvanbree 31-05-2011

Algemene score

9,5
De website ziet er overzichtelijk en verzorgd uit, het bestellen gaat zeer eenvoudig. Na bestellen is de informatie voorziening prima, levering ging snel zoals toegezegd. De camera bevalt prima, handig, compact, eenvoudig te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Tuin 31-05-2011

Algemene score

9,8
Het apparaat vertoonde na 2 jaar een defect. Toch vergoedde CameraNu nog de helft van de reparatie kosten, ondanks dat ik buiten hen om zelf stappen had ondernomen om de Epson rechtstreeks bij het reparatie bedrijf van Epson te laten repareren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jantje91 31-05-2011

Algemene score

8,0
duidelijke site en een
snelle levering

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

RonaldDennis 31-05-2011

Algemene score

8,0
Duidelijke site en een heel snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim Stol 31-05-2011

Algemene score

8,0
Ik had al positieve ervaring met Cameranu. Drie jaar geleden een Nikon spiegelreflexcamera aangeschaft (winkel Urk bezocht).
Dit gaf voor mij doorslag (en het vertrouwen)om nu een compactcamera te bestellen via Internet. Prima service: de volgende dag stond TNT al voor de deur met het pakketje!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

opa henk 31-05-2011

Algemene score

9,7
snel gevonden wat ik zocht, eenvoudig besteld en betaald en zeer snel geleverd (volledig).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeff89 30-05-2011

Algemene score

9,2
de levering van mijn bestelde producten was binnen een werkdag in huis verder werdt ik prima op de hoogte gehouden van de states van mijn bestelling
mijn dank hiervoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DenP 30-05-2011

Algemene score

9,0
Bestellen via de website is eenvoudig. Bestelling werd 1 dag later in goede orde afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nieuwenhuijzen 30-05-2011

Algemene score

9,7
Zeer snelle bezorging, goed prijsniveau. Tot op heden zeer tevreden met de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lowego 30-05-2011

Algemene score

8,2
Duidelijke website, veel keuze en zeer snel en goed verpakt geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

piet pana 30-05-2011

Algemene score

8,8
gewoon, tevreden over informatie , aankoop en aflevering punt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

me2011 30-05-2011

Algemene score

8,0
goede overzichtelijke site en snel geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

vlinderman. 30-05-2011

Algemene score

8,0
Goede en duidelijke beschrijvingen op de Website.
Uitstekend berijkbaar.
Bestelling afgehaald in Urk.
Goede voorlichting gekregen van balie medewerker.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pimvz 30-05-2011

Algemene score

9,7
Prima afhandeling van de order, zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel Mauer 30-05-2011

Algemene score

9,0
Bestelling snel verwerkt en pakket snel binnen. Helaas verkeerde pakket toegestuurd gekregen (kan gebeuren). Vriendelijke medewerkster aan de lijn die mij vertelde dat ze het zelf ook net ontdekt hadden (bleek ook net mail verstuurd te hebben) en vertelde mij wat ik moest doen. Volgende dag goede bestelling binnen.
Twee artikelen teruggestuurd, op site in principe goed terug te vinden hoe te handelen. Maar, mag wel iets uitgebreider. Bijvoorbeeld procedure retourneren in geval van omruiling. Je krijgt wel een mail, maar ik had al het gewenste artikel besteld.
Kortom, op kleine puntjes verbetering mogelijk, maar in grote lijn (ook ervaring bij eerdere aankopen) erg tevreden over de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews