cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jos vroomen 10-06-2011

Algemene score

9,8
S'avonds om 20.40 uur besteld, volgende dag voor 12 uur in huis. Dus CameraNu maakt waar wat ze zeggen,
voor 9 uur bseteld volgende dag in huis. Super service
van CameraNu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TJM van Nijnatten 10-06-2011

Algemene score

8,0
Kreeg zeer snel ontvangst- en betalingsbevestiging en camera was meteen de volgende dag geleverd, erg blij mee!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

pmonibuvyc 10-06-2011

Algemene score

9,2
Overzichtelijke website. Snelle Levering. Niet te duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilma11 10-06-2011

Algemene score

10,0
echt hele snelle service goed geholpen aan de telefoon en binnen 1 dag binnen

perfect gewoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.W. van Manen 10-06-2011

Algemene score

9,2
Prima bedrijf. Zeer snelle levering en uitstekende service. Meer ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MacG 10-06-2011

Algemene score

9,7
Camera om 16:00 uur op een vrijdag besteld - volgende dag (zaterdag) om 14:00 uur afgeleverd! Goed ingepakt en in perfecte staat ontvangen.

Bijzonder vlotte service en goede, duidelijke communicatie, inclusief Track-en-Trace.
En dat tegen een zeer scherpe prijs.

Geweldig, dan je wel...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meghan 10-06-2011

Algemene score

9,0
Op een vrijdagavond om 20:30 de Canon Ixus 115 hs besteld, de volgende dag (op zaterdag!) in de middag geleverd. "Voor 21:00 besteld, morgen in huis" is dus echt waar, super service! Camera zelf bevalt ook heel goed, kortom: geen spijt dat ik op cameraNU.nl een bestelling heb gedaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Corrie van Deursen 10-06-2011

Algemene score

10,0
keurig geleverd netjes verpakt binnen 12 uur in huis wat wil je nog meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise Hendrix 10-06-2011

Algemene score

10,0
Altijd topsnelheid, goed verpakt en vriendelijk telefonische hulp!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G v Malestein 10-06-2011

Algemene score

9,5
Goede bereikbaarheid zowel per mail als ook per telefoon.Correcte afhandeling.En als je wilt gaan kijken bij camranu kun je alles bekijken wat ze in huis hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Schetters 10-06-2011

Algemene score

8,8
Ik heb reeds meerder malen bij cameraNU materiaal gekocht. Altijd snel en in prima staat geleverd. Ook qua prijs is deze webwinkel van harte aan te bevelen.
Dus prijs kwaliteit verhouding een dikke 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hetty1964 10-06-2011

Algemene score

10,0
Duidelijke website en inderdaad gemakkelijk bestellen als je weet dat het de dag erna wordt afgeleverd ( ook eenvoudig vanwege je eigen planning of je wel of niet thuis bent)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DennisXaVi3R 10-06-2011

Algemene score

8,0
Overzichtelijke en makkelijke website, prijs zeer concurrerend en daarbij ook nog eens super snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Smartlie 10-06-2011

Algemene score

9,0
Prima service! Snelle en stipte levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schenkie30 10-06-2011

Algemene score

9,0
Prima en snelle levering. Contact met customer service gehad omdat ik een dubbele bestelling had geplaatst. Dit werd super snel opgepakt en geregeld.
Al met al, prima service en super snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietvb57 09-06-2011

Algemene score

9,0
Goede info over het toestel en snelle afhandeling.
De avond ervoor besteld, direct automatisch bericht, daarna direct bericht over verzending.
Kortom precies wat je verwacht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Enterprise 09-06-2011

Algemene score

8,0
Snelle levering en informatie over status pakket duidelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Xabia 09-06-2011

Algemene score

9,0
Prima webwinkel, Helder en duidelijk en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis19751 09-06-2011

Algemene score

8,5
Overzichtelijke site. Bestelling zou binnen twee weken komen, was er al binnen een week. Goede prijzen. Fijn dat ze een winkel in Urk hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joris van Lieverloo 09-06-2011

Algemene score

9,0
Zoals gewend is het product snel op de website te vinden. Er worden diverse filters op de site aangeboden, helaas kon ik niet direct zien wat de verschillen en de werking van de diverse filters waren die op de site worden aangeboden, wellicht een tip om hier naar te kijken. Via het internet en de dame van jullie customer service heb ik een juiste kunnen maken in het soort filter dat ik nodig had. En zoals gewend de volgende dag keurig op het juiste adres afgeleverd. Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristofvaes 09-06-2011

Algemene score

9,7
Zeer snelle en correcte bediening en aflevering van de goederen. Mijn beste ervaring tot op heden met een webshop voor electro! En ik heb er al enkele achter de kiezen :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

101Johan 09-06-2011

Algemene score

8,7
Gunstige prijsstelling.
Overzichtelijke website.
Snelle levering ondanks feestdagen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

terps001 09-06-2011

Algemene score

9,0
Dik in orde: via internet gereserveerd en keurig gereed bij ophalen. Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroenhend 09-06-2011

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site, snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

wim volken 09-06-2011

Algemene score

9,3
Prima toestel, levering ging ook perfect.
echt een aanrader prijs en kwaliteit is goed.
dus wat wil je nog meer...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy248 09-06-2011

Algemene score

10,0
Ben erg tevreden over de snelle levering, het objectief was netjes verpakt. Kortom perfecte service. Volgende keer bestel ik weer via jullie site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helenafw 09-06-2011

Algemene score

10,0
goed verpakt snelle levering geweldig.
goede info over levering met traceernummer
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 0706 09-06-2011

Algemene score

9,0
Ik vind de webshop zeer duidelijk van opzet.Alle artikelen zijn goed te vinden. Wat ik ook heel belangrijk vind is een woord is een woord en de aflevering geschiedt volledig volgens afspraak. In de toekomst zal ik zeker vaker van de webwin kel gebruik maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Fekkes 09-06-2011

Algemene score

8,3
Uitstekende en snelle levering, goed verpakt. De website is heel prettig ingedeeld en helemaal functioneel. Deze site komt in de buurt van het 1-klik principe.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bjorn frins 09-06-2011

Algemene score

10,0
Goedkoop, overzichtelijk en snelle levering! Veel op voorraad en als ik bel altijd een vriendelijk iemand aan de lijn! Toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaimy123 09-06-2011

Algemene score

9,2
Super snelle levering, na bestelling binnen 24uur thuis geleverd. Was erg fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GeWest 09-06-2011

Algemene score

8,3
Op de site staat goede informatie, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sjaan2011 09-06-2011

Algemene score

9,2
Zeer behulpzaam aan telefoon. In tegenstelling tot andere grote camera-webwinkels werden de spullen ook echt de volgende dag (zaterdag) geleverd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aniek1992 09-06-2011

Algemene score

9,0
De bestelling heb ik op Hemelvaartsdag geplaatst en twee dagen later op zaterdag werd het gelevered. Hele duidelijke webshop, die tot de goedkoopste van Nederland behoort. Ik heb er ook nog een accu en een hoesje bijgekocht voor de prijs die ik ergens anders alleen voor de camera moest betalen. Super winkel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jan41 09-06-2011

Algemene score

9,0
Een gebruikt objectief gekocht maar helaas voldeed deze niet aan mijn verwachting. Terug gebracht en enkele dagen later stond het gecrediteerde beadrg al weer op mijn rekening.
Zeer correct geholpen en afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJK 09-06-2011

Algemene score

8,7
Fijn winkel en overzichtelijke webshop. Al eerder langs geweest en allerlei zaken besteld.
Scherpe prijzen en veel zaken op voorraad. Op dit moment mijn favoriete camerashop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

a.pasmans 09-06-2011

Algemene score

8,3
Mrede door de telefonische hulp en uitleg wat ik het beste bij het fototoestel kon aanschaffen, maakte dat de bestelling meteen geregeld was

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J.G.Berendsen 09-06-2011

Algemene score

8,2
bereikbaarheid en vriendelijkheid in de winkel uitstekend
voorraad ruim voldoende voor de meeste artikelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H. Seegers 09-06-2011

Algemene score

8,8
In eerste instantie had ik een Samsung camera gekocht. Deze bleek al heel snel bij thuiskomst niet te bevallen. Ik heb toen direct contact opgenomen met CameraNU, en werd vriendelijk en correct geholpen. Het inleveren van de Samsung en de aankoop van de Nikon was de volgende dag al geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bnj 08-06-2011

Algemene score

9,0
Snelle reactie
Product goed te volgen
Product prima verpakt
Product 14 dagen op zicht met recht van retour
Goedkoopste product
Alles wat ik zocht dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Martinus-S 08-06-2011

Algemene score

10,0
Zoals op de website staat vermeld voor 21.00 uur besteld (ik voltooide de transactie om 20.53 uur), wordt het inderdaad de volgende werkdag geleverd. Van elke "beweging" binnen TNT heel netjes op de hoogte gehouden. Product voldoet volgens verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Badhoevedorp 08-06-2011

Algemene score

10,0
Echt ongelooflijk. Heb deze telefoon maandag rond 16.30 uur besteld, dinsdag werd hij rond 09.00 uur op mijn werkadres afgeleverd. Hoe bedoel je snel ? Ook telefonisch contact gehad omdat per ongeluk de order dubbel geplaatst was echter de 2de niet betaald maar wilde daar geen problemen over. Werd super vriendelijke te woord gestaan en had binnen 5 minuten een bevestigingsmail dat 1 van beide orders vervallen was. Nog geen half uur later een mail met dat de "goede" order verwerkt was en dat ik het pakket de volgende dag zou ontvangen. Pffffff, hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. TOP !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aghuden 08-06-2011

Algemene score

8,7
Fraaie en overzichtelijke website, scherpe prijzen. Zeer snelle afhandeling en verzending. Het bestelde artikel is in perfecte staat geleverd, tot nu toe geen after sales nodig gehad

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

FHS 08-06-2011

Algemene score

10,0
Super service, per ongeluk dubbele bestelling geplaats, werd door Cameranu, zelf gecorrigeerd. verder snelle levering van de aankoop binnen een halve dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.J. van Zante 08-06-2011

Algemene score

10,0
Wij hebben een digitale Fujifilm camera gekocht en zijn erg tevreden met onze aankoop.

De website van cameranu.nl ziet er keurig uit en is erg duidelijk.
Ook de bevestiging van de bestelling en de levering is keurig afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jkorte 08-06-2011

Algemene score

9,5
Overzichtelijke aantrekkelijke webwinkel, mis wel zoeken met variabelen (bv prijs tussen 100 en 200 euro). Mis ook de mogelijkheid om te kunnen vergelijken en het tonen van alternatieve producten. Verder worden er lange lijsten met zoek resultaten getoond.

Prettig dat je tot laat op dag nog kunt bestellen en de volgende dag al geleverd. Telefoon werd direct beantwoord ivm vraag over ruilen. Zeer duidelijke mailtjes met status bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brendasw 08-06-2011

Algemene score

9,7
snelle service, heldere website, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman12358 08-06-2011

Algemene score

10,0
Goede duidelijke zoekfunctie op de webstek.
Na bestelling duidelijke afhandeling en vervolgens snelle levering in deugdelijke verpakking.
Verder ook de laagste prijs, verzendkosten meegerekend.
Daarom een 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HKVideo 08-06-2011

Algemene score

9,5
zoeken op de website gaat snel en gemakkelijk.
bestellen zonder problemen.
snel afgeleverd (2 dagen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stannie 08-06-2011

Algemene score

8,5
De bestelling is duidelijk op te geven op de site. Tevens wordt hierop zeer snel gereageerd, zoals ook, wanneer de betaling bij u binnen is en ook de levering, wanneer op voorraad, is heel snel bezorgd. Dus al met al een prima systeem. Complimenten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews