cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hasiba hussain 03-06-2011

Algemene score

10,0
Uw website is heel overzichtelijk, en goed georganiseerd, waardoor ik alles goes kon vinden waarnaar ik op zoek was. Ook u telefonische hulp is heel behulpzaam en heeft me goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ritger 03-06-2011

Algemene score

9,0
Zeer snelle en correcte levering, probleem met dubbele idealbetaling met één mail snel opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van CameraNU.nl 11-04-2014

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw nieuwe review. Wij zien in uw update geen negatieve ervaring, maat toch worden wij fors lager beoordeeld. Als u een negatief punt heeft, welke wij kunnen verbeteren wilt u ons dan svp mailen op aftersales@cameranu.nl. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

H4O-tje 03-06-2011

Algemene score

9,5
Camera in eerste instantie niet voorradig. Aangemeld op de website voor emailmelding voorraadpositie, waarna spoedig bericht volgde. Vervolgens meteen besteld en supersnel verstuurd. Uiterst correcte afhandeling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

proed 03-06-2011

Algemene score

7,8
Product eenvoudig te vinden en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Derk2011 03-06-2011

Algemene score

9,3
's avonds voor 21:00 besteld is inderdaad de volgende dag "op de mat".
Service in de winkel en via mail is snel, accuraat, deskundig en vriendelijk. Het is een plezier om er te winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.J. van Dam 03-06-2011

Algemene score

8,0
Alles ging van een leien dakje, van de bestelling tot het ontvangen een dag later.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

meady 03-06-2011

Algemene score

9,3
Zeer snelle bezorging en geweldige verzorging.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lente264 03-06-2011

Algemene score

9,2
Ik heb via Cameranu een verloopring voor mijn Spiegelrefelxcamera gekocht.
Ik heb hier al vaker spullen besteld, fantastische website, mooi overzichtelijk en hele goede service.
Er is geen betere online camera-speciaalzaak te vinden. Een dikke pluim!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bankpet 03-06-2011

Algemene score

7,7
Ik ben 'n tijd bezig geweest om te beslissen WAAR ik dan die D7000 zou gaan kopen. CAMERANU is een van de voordeligste, heeft 'n duidelijk site, meteen alle contact info indien er wat mocht zijn, prompte levering. Alles wat op de site stond bleek waar te zijn (de camera was ECHT voorradig). Ik had eerder al 'n Nikon lens bij hen gekocht, en wist zo ongeveer wat ik kon verwachten.

De levering was gratis, verzorgd door TNT post .... heb de hele (lange) dag moeten wachten (kon de deur niet uit) omdat ze geen gedetailleerde tracking kunnnen tonen. Dat is (was) wel 'n min punt.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Pim uit Boskoop 03-06-2011

Algemene score

8,0
geen problemen, alles keurig netjes, en snel.
kortom positief. volgende keer weer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

lensje2 03-06-2011

Algemene score

7,2
Prima service, alleen jammer dat als je iets terug stuurd je ineens 6,50 eu moet betalen, ipv 2,5 bij toezenden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Erwin87 03-06-2011

Algemene score

7,5
Het objectief zelf is natuurlijk een prima product. Ook de service is prima in de winkel. Al met al goede ervaringen met dit bedrijf.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

patrick 209 03-06-2011

Algemene score

9,0
Ik ben erg tevreden met de lens,het is niet de eerste aankoop die ik bij cameranu.nl doe,dat wil zeggen dat ik erg tevreden ben met de website en de snelle afhandeling van cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Straathoffie 03-06-2011

Algemene score

9,2
Snelle levering, goede service en geen gedoe.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.meistirs 03-06-2011

Algemene score

9,2
's avonds om 20.50u besteld, maar toch de volgende dag in huis. Prima service, goede website. Aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stealthb6 03-06-2011

Algemene score

9,3
Super geregeld. sávonds rond 20:00 uur besteld en de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riny van Dinther 03-06-2011

Algemene score

8,2
Camera aangekocht en sedert enkele dagen in gebruik genomen. Het beeld is gewoon perfect voor een camera van die prijsklasse en ook het te filmen HD beeld ziet er super uit. Kortom, dik tevreden over deze aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Atacama 63 03-06-2011

Algemene score

9,2
Vragen vooraf? Even mailen is snel antwoord krijgen.
Vandaag bestellen is morgen in huis. Dat klopt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Masselink 03-06-2011

Algemene score

8,5
Via de webwinkel gekocht en alles verliep zoals belooft was, ik ben zeer tevreden met Cameranu.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Riek12345 03-06-2011

Algemene score

9,3
Om 20.00h 's avond besteld en de volgende dag 9.00h 's ochtends thuis gebracht! Sneller kan niet!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pipo4life 03-06-2011

Algemene score

9,0
op basis van beoordelingen op sites als tweakers ben ik tot mijn keuze gekomen. Snelheid van levering is uitstekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

joma60 03-06-2011

Algemene score

8,0
vlotte service en een prima opvolging van de bestelling

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

RonSme 03-06-2011

Algemene score

9,5
goed snelle en verzorgde levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hen88ri 03-06-2011

Algemene score

8,8
Bestelling en levering waren top. Meteen in huis.
Beetje problemen met het uitzoeken maar dat kan ook aan mijn computer liggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico46 03-06-2011

Algemene score

8,3
duidelijke website, vlotte afhandeling, betaling veilig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Michel Blanco 03-06-2011

Algemene score

8,5
Ondanks wereldwijd tekort van de lens hadden zij er toch een paar weten te bemachtigen. Vriendelijke en eerlijk telefonische service, zonder commerciele druk om snel te bestellen. Tegen uiteraard scherpe prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Kock 03-06-2011

Algemene score

8,0
Simpele digitale camera maar met alle gemakken. Foto's goed, films duidelijk. Handig formaat. Pakketje genomen met fototas, snellader en 4 GB kaart (goed voor zo'n 500 foto's op de hoogste resolutie).

All in all; Goede waar voor weinig geld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

De kobus 03-06-2011

Algemene score

9,0
Vriendelijke mensen, goeie uitleg, zeer snelle levering. in één woord: fantastisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aglaran 03-06-2011

Algemene score

8,2
Diverse sites bezocht en bij deze winkel was de lens op voorraad.
Ik wilde deze lens hebben omdat ik in de toekomst een 70-200 lens bij wilt kopen zodat ik een goede lens combinatie heb.
Site was ook prettig en duidelijk te lezen en te volgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Zeppo 03-06-2011

Algemene score

9,0
Het werd netjes de volgende dag al bezorgd zoals afgesproken. De inhoud klopte en zat goed verpakt. Een prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.M.Brouwer 03-06-2011

Algemene score

9,5
de leverantie was buiten gewoon snel en geheel volgens de belofte op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f3foto 02-06-2011

Algemene score

9,0
je rijdt niet voor niks want de website geeft al aan dat iets op voorraad is, prima zaak met concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Sonja39 02-06-2011

Algemene score

9,5
Ze hebben telefonisch goed advies gegeven en binnen een dag had ik alles thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Wintjes 02-06-2011

Algemene score

9,8
Alles prima in orde. Factuur, verzendbevestiging en informatie na aankoop over het inbegrepen actieaanbod van Focus dat ik niet helemaal begreep. Product werd ook stipt de volgende dag goed verpakt door TNT geleverd. Geen klachten dus, maar het is nog afwachten of Focus het actieaanbod gestand doet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron boef 02-06-2011

Algemene score

9,2
Suppersnel gelevert en in goede verpaking .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rooiehennie 02-06-2011

Algemene score

9,3
Ik ben super te vreden,
hele snelle service, nog nooit mee gemaakt.
ze beloven wat ze zeggen en wat op de site staat.
nogmaals super te vreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steve paradise 02-06-2011

Algemene score

8,3
Snelle en correcte aflevering(meteen de volgende dag).
Na wat gepuzzel met de gebruiksaanwijzing zijn de telefoons en de extra handset geïnstalleerd en werken prima. Kortom: alles tot volle tevredenheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R Roelofs 02-06-2011

Algemene score

7,7
Toen ik bestelde stond erbij dat het geheugenkaartje nog niet leverbaar was (was besteld maar moest nog binnen komen). Gelukkig had ik hem binnen een week. Geheugenkaart was goed verpakt, en werkt super!.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Wilmy van der Zwan 02-06-2011

Algemene score

9,7
snelle sevice, goede informatie.
mooie website, erg duidelijk en toegankelijk,
kende deze winkel niet maar staat nu bij mijn favorieten!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lynn1973 02-06-2011

Algemene score

9,5
1e zending was helaas een zeer klein mankement aan, na telefonisch contact hebben zij het laatste exemplaar voor mij gereserveerd. Na retournering had ik dit zeer snel in huis. Zeer snelle afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gennep 02-06-2011

Algemene score

9,0
Scanner do avond 21:00h besteld. Werd vrijdagmiddag thuis afgeleverd. Alles perfect op orde.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luutv 02-06-2011

Algemene score

9,3
overzichtelijke website met de juiste filters vindt je gemakkelijk wat je zoekt. ben tevreden over de lenz

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jovra 02-06-2011

Algemene score

8,5
's Avonds een bestelling gedaan en betaald, volgende ochtend rond 10.00 uur mijn bestelling in ontvangst genomen. Wat een service en afhandeling, onvoorstelbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

T.Daling 02-06-2011

Algemene score

9,5
Snelle Service.

Goeie comunicatie naar de klant.

Ik had onbewust 1 objectief 2x besteld ze hebben 1 order uit zich zelf geanuleerd.

Het is een online shop om weer te komen.

Ze krijgen van mij een 10 met een griffel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

flipfoto 02-06-2011

Algemene score

8,5
werkt prima, vragen worden snel behandeld... prima service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan F.S 02-06-2011

Algemene score

10,0
Vlotte (gratis)levering en de beste prijs.
In de grote media winkels is hij min. €10,- duurder.
Goed te instaleren en werkt perfect, hopelijk blijft dat zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kathy1953 02-06-2011

Algemene score

9,2
Na veel sites bezocht te hebben kwam ik toch weer bij jullie terecht.Even m'n zoon gebeld, die al langer klant bij jullie is. Hij was erg enthousiast over jullie vooral over de levering en afhandeling van een pechgevalletje. Dit deed mij besluiten om ook bij jullie klant te worden vooral omdat jullie de goedkoopste zijn! Daar heb ik geen spijt van gehad. s'Avonds de bestelling gedaan en daags daarna al binnen. Supper. Hartelijk dank voor deze zeer snelle levering. Zo kan het dus ook.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nomis51 02-06-2011

Algemene score

9,0
sDe website uitvoerig + suggesties voor bijbehorende "noodzakelijke produkten". De bereikbaarheid was goed. De verwerking van de bestelling en de daarop volgende levering prima. After salers heb ik nog geen gebruik van gemaakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.G. de Jong 02-06-2011

Algemene score

9,2
Professioneel aanbod van artikelen met een gedegen omschrijving. Niet alleen maar positieve argumenten maar ook voor en eventuele nadelen of beperkingen melden. Ik ben zowel professioneel als particulier geïnteresseerd (overigens al lang gepensioneerd). Beide hoedanigheden komen aan hun trekken. Dat er ook een applestore inpandig is is een pré. Ik haal alle artikelen op, omdat het smullen is even bij jullie binnen te zijn. De deskundige verkopers aan de balie zijn een absolute marketingtool ondanks het feit dat digitaal verkopen waarschijnlijk jullie hoofdzaak is.
Met de 'buitenschoolse activiteiten' heb ik nog niet meegedaan (meestal fotogericht) maar het feit dat het georganiseerd wordt zegt iets over het enthousiasme voor je eigen produkt. De filmers onder ons mogen misschien wel wat meer aandacht. Het is een ander 'slag volk' dan fotografen. GA ZO DOOR.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NickH87 02-06-2011

Algemene score

10,0
Website is overzichtelijk en laad snel.

Bestellen en betalen gaat erg makkelijk.

Product was de volgende dag in huis.

Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews