cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43590 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2400 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rick_Blaine 10-06-2011

Algemene score

9,5
Ik heb al eerder naar volle tevredenheid iets besteld bij Cameranu.nl Deze webwinkel maakt een zeer professionele en betrouwbare indruk, welke wordt versterkt door de supersnelle en correcte levering van de goederen. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebastian1987 10-06-2011

Algemene score

8,7
Geweldige camera en de goedkoopste prijs.... Geweldige prijs/kwaliteit verhouding dus....

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Lola8 10-06-2011

Algemene score

9,8
Cameranu is goed bereikbaar, de medewerkers van de klantenservice zijn behulpzaam, goed op de hoogte en geven nuttige informatie.
De service is erg goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wieger62 10-06-2011

Algemene score

8,3
Ik heb op hemelvaartdag een converter bestelt en die is op zaterdag geleverd. gewoon super. retour brengen is ook geen enkel probleem. niet goed geld terug. service is top. zeker een winkel om terug te komen.
Cameranu.nl bedankt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

tevreden fotograaf 10-06-2011

Algemene score

9,0
Camera nu is een winkel met kundige medewerkers en een duidelijke communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cok-w 10-06-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke website, goede bereikbaarheid, ruime sortering, goed advies alsmede vriendelijk en deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Doddema 10-06-2011

Algemene score

9,5
Alles dik in orde, helemaal blij met bestelling, afhandeling en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronald 144 10-06-2011

Algemene score

8,5
zeer snelle afhandeling ,wat je niet veel meer meemaakt.Personeel zeer goed geinformeerd.
Kortom een verademing tenopzichte van vele andere bedrijven.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamoie 10-06-2011

Algemene score

9,0
Kan niet helemaal beoordelen omdat ik nog geen ervaring heb met problemen en eventueel retour.
Maar de bestelling en afhandeling is perfect gelopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

serge70 10-06-2011

Algemene score

8,3
Alles prima verlopen. de bestelling is heel snel geleverd. Verpakking was prima. kortom een geslaagde aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruud Wijchers 10-06-2011

Algemene score

10,0
écht DE beste winkel om voordelig en onderbouwd je camera, objectieven en alle foto gerelateerde producten aan te schaffen. Meerdere malen bij CameraNU.nl in de afgelopen jaren mijn benodigde artikel aangeschaft en nog steeds meer dan tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sprinter2000 10-06-2011

Algemene score

9,2
De door mij gekochte printer kwam als goedkoopste uit op kieskeurig. De verzendkosten waren gratis. De printer is razendsnel bij mij thuis afgeleverd binnen 24 uur. Voor mij een topwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werner M. 10-06-2011

Algemene score

8,5
Omwille van hun scherpe prijs heb ik de MP495 bij Cameranu.nl gekocht. Naast de prijs was ook de snelle levering een belangrijk item. Uiteindelijk werd de rpinter met vertraging afgeleverd, maar de vertraging zat bij TNTpost dus daar valt Cameranu niets te verwijten.

De printer(verpakking) bleek echter gecontamineerd te zijn. Iets wat zeer waarschijnlijk in de fabriek al was gebeurd aangezien de doos volledig dichtgetaped zat. Foto's genomen en 's avonds nog een mailtje erover gestuurd. Reeds de volgende ochtend werden we gebeld, de printer zou omgeruild worden. Twee dagen later had ik de nieuwe printer al in huis, de oude kon ik kosteloos retourneren.
Dit incident werd dus naar alle tevredenheid afgewerkt! Hierover ben ik erg tevreden, een goedkope prijs is leuk, maar service achteraf is zo mogelijk nog belangrijker.
Bedankt Cameranu.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pauline2168 10-06-2011

Algemene score

8,5
Op de website was er veel info te vinden over digiale camera's van Panasonic. Hierdoor kon ik makkelijk de types naast elkaar leggen en vergelijken. Hierdoor snel een keuze kunnen maken voor een passende fotocamera.
De bestelling verliep probleemloos op de site. De informatie op de site en de info die per email werd verstuurd was duidelijk en zat meteen in de mailbox.
De fotocamera werd zoals beloofd, inderdaad de eerstvolgende werkdag thuis afgeleverd.
Helemaal top dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BDGFM 10-06-2011

Algemene score

9,0
Net voor sluitingstijd op vrijdag gebeld of de camera op voorraad was, en het advies gekregen dat we echt niet zaterdag naar Urk moesten rijden,omdat 100% zeker de camera de dag na bestelling bezorgd zou worden.
Dit was ook zeker het geval.
Wij hebben schitterende filmpje's en vakantiefoto's kunnen maken.
Wij zijn blij met camera-nu en ook hulde aan TNT voor de snelle bezorging.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jos vroomen 10-06-2011

Algemene score

9,8
S'avonds om 20.40 uur besteld, volgende dag voor 12 uur in huis. Dus CameraNu maakt waar wat ze zeggen,
voor 9 uur bseteld volgende dag in huis. Super service
van CameraNu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TJM van Nijnatten 10-06-2011

Algemene score

8,0
Kreeg zeer snel ontvangst- en betalingsbevestiging en camera was meteen de volgende dag geleverd, erg blij mee!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

pmonibuvyc 10-06-2011

Algemene score

9,2
Overzichtelijke website. Snelle Levering. Niet te duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilma11 10-06-2011

Algemene score

10,0
echt hele snelle service goed geholpen aan de telefoon en binnen 1 dag binnen

perfect gewoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.W. van Manen 10-06-2011

Algemene score

9,2
Prima bedrijf. Zeer snelle levering en uitstekende service. Meer ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MacG 10-06-2011

Algemene score

9,7
Camera om 16:00 uur op een vrijdag besteld - volgende dag (zaterdag) om 14:00 uur afgeleverd! Goed ingepakt en in perfecte staat ontvangen.

Bijzonder vlotte service en goede, duidelijke communicatie, inclusief Track-en-Trace.
En dat tegen een zeer scherpe prijs.

Geweldig, dan je wel...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meghan 10-06-2011

Algemene score

9,0
Op een vrijdagavond om 20:30 de Canon Ixus 115 hs besteld, de volgende dag (op zaterdag!) in de middag geleverd. "Voor 21:00 besteld, morgen in huis" is dus echt waar, super service! Camera zelf bevalt ook heel goed, kortom: geen spijt dat ik op cameraNU.nl een bestelling heb gedaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Corrie van Deursen 10-06-2011

Algemene score

10,0
keurig geleverd netjes verpakt binnen 12 uur in huis wat wil je nog meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise Hendrix 10-06-2011

Algemene score

10,0
Altijd topsnelheid, goed verpakt en vriendelijk telefonische hulp!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G v Malestein 10-06-2011

Algemene score

9,5
Goede bereikbaarheid zowel per mail als ook per telefoon.Correcte afhandeling.En als je wilt gaan kijken bij camranu kun je alles bekijken wat ze in huis hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Schetters 10-06-2011

Algemene score

8,8
Ik heb reeds meerder malen bij cameraNU materiaal gekocht. Altijd snel en in prima staat geleverd. Ook qua prijs is deze webwinkel van harte aan te bevelen.
Dus prijs kwaliteit verhouding een dikke 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hetty1964 10-06-2011

Algemene score

10,0
Duidelijke website en inderdaad gemakkelijk bestellen als je weet dat het de dag erna wordt afgeleverd ( ook eenvoudig vanwege je eigen planning of je wel of niet thuis bent)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DennisXaVi3R 10-06-2011

Algemene score

8,0
Overzichtelijke en makkelijke website, prijs zeer concurrerend en daarbij ook nog eens super snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Smartlie 10-06-2011

Algemene score

9,0
Prima service! Snelle en stipte levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schenkie30 10-06-2011

Algemene score

9,0
Prima en snelle levering. Contact met customer service gehad omdat ik een dubbele bestelling had geplaatst. Dit werd super snel opgepakt en geregeld.
Al met al, prima service en super snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietvb57 09-06-2011

Algemene score

9,0
Goede info over het toestel en snelle afhandeling.
De avond ervoor besteld, direct automatisch bericht, daarna direct bericht over verzending.
Kortom precies wat je verwacht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Enterprise 09-06-2011

Algemene score

8,0
Snelle levering en informatie over status pakket duidelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Xabia 09-06-2011

Algemene score

9,0
Prima webwinkel, Helder en duidelijk en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis19751 09-06-2011

Algemene score

8,5
Overzichtelijke site. Bestelling zou binnen twee weken komen, was er al binnen een week. Goede prijzen. Fijn dat ze een winkel in Urk hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joris van Lieverloo 09-06-2011

Algemene score

9,0
Zoals gewend is het product snel op de website te vinden. Er worden diverse filters op de site aangeboden, helaas kon ik niet direct zien wat de verschillen en de werking van de diverse filters waren die op de site worden aangeboden, wellicht een tip om hier naar te kijken. Via het internet en de dame van jullie customer service heb ik een juiste kunnen maken in het soort filter dat ik nodig had. En zoals gewend de volgende dag keurig op het juiste adres afgeleverd. Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristofvaes 09-06-2011

Algemene score

9,7
Zeer snelle en correcte bediening en aflevering van de goederen. Mijn beste ervaring tot op heden met een webshop voor electro! En ik heb er al enkele achter de kiezen :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

101Johan 09-06-2011

Algemene score

8,7
Gunstige prijsstelling.
Overzichtelijke website.
Snelle levering ondanks feestdagen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

terps001 09-06-2011

Algemene score

9,0
Dik in orde: via internet gereserveerd en keurig gereed bij ophalen. Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroenhend 09-06-2011

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site, snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

wim volken 09-06-2011

Algemene score

9,3
Prima toestel, levering ging ook perfect.
echt een aanrader prijs en kwaliteit is goed.
dus wat wil je nog meer...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy248 09-06-2011

Algemene score

10,0
Ben erg tevreden over de snelle levering, het objectief was netjes verpakt. Kortom perfecte service. Volgende keer bestel ik weer via jullie site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helenafw 09-06-2011

Algemene score

10,0
goed verpakt snelle levering geweldig.
goede info over levering met traceernummer
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 0706 09-06-2011

Algemene score

9,0
Ik vind de webshop zeer duidelijk van opzet.Alle artikelen zijn goed te vinden. Wat ik ook heel belangrijk vind is een woord is een woord en de aflevering geschiedt volledig volgens afspraak. In de toekomst zal ik zeker vaker van de webwin kel gebruik maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Fekkes 09-06-2011

Algemene score

8,3
Uitstekende en snelle levering, goed verpakt. De website is heel prettig ingedeeld en helemaal functioneel. Deze site komt in de buurt van het 1-klik principe.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bjorn frins 09-06-2011

Algemene score

10,0
Goedkoop, overzichtelijk en snelle levering! Veel op voorraad en als ik bel altijd een vriendelijk iemand aan de lijn! Toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaimy123 09-06-2011

Algemene score

9,2
Super snelle levering, na bestelling binnen 24uur thuis geleverd. Was erg fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GeWest 09-06-2011

Algemene score

8,3
Op de site staat goede informatie, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sjaan2011 09-06-2011

Algemene score

9,2
Zeer behulpzaam aan telefoon. In tegenstelling tot andere grote camera-webwinkels werden de spullen ook echt de volgende dag (zaterdag) geleverd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aniek1992 09-06-2011

Algemene score

9,0
De bestelling heb ik op Hemelvaartsdag geplaatst en twee dagen later op zaterdag werd het gelevered. Hele duidelijke webshop, die tot de goedkoopste van Nederland behoort. Ik heb er ook nog een accu en een hoesje bijgekocht voor de prijs die ik ergens anders alleen voor de camera moest betalen. Super winkel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jan41 09-06-2011

Algemene score

9,0
Een gebruikt objectief gekocht maar helaas voldeed deze niet aan mijn verwachting. Terug gebracht en enkele dagen later stond het gecrediteerde beadrg al weer op mijn rekening.
Zeer correct geholpen en afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews