cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43443 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2392 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

SimonPK 07-06-2011

Algemene score

8,0
Het maken van een account is een fluitje van een cent. De bestelling zelf kostte ook geen moeite. Ivm de Cashback op het objectief al met al een scherp geprijsde aanbieding.
De bezorging was zeer vlot, de volgende ochtend. Tot dusverre reed ik,als ik in de buurt was langs en kocht dan in de winkel. Zo kan het ook en het bevalt mij goed ook omdat de verzending kosteloos was.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

van der Linde 07-06-2011

Algemene score

8,5
Ik heb mijn camera in Urk opgehaald.
zeer professioneel en entausiast geholpen!
De winkel vond ik echt verassend, wat ruime keuze er staat.
De winkel is zeker een bezoek waard.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ina Meulman 07-06-2011

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering, keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthias Folmer 07-06-2011

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over de ontvangst en verzending van mijn aankoop. Vriendelijk dank daarvoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B .J 07-06-2011

Algemene score

8,8
CameraNU.NL Heeft een hele goede prijs kwaliteits verhouding en hebben een zeer breed aanbod aan produkten.ik vind het top zaak kan hen van harte aanbevelen. J B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonius. Uden 07-06-2011

Algemene score

9,8
gewoon uitstekend, de site, de afhandeling. de after sales. Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C M Media 07-06-2011

Algemene score

8,3
Na het bestellen volgende dag in huis. er waren problemen met mijn bank via ideal even gemailt over hoe of wat en binnen vijf minuten antwoord..
Super service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jean N. 07-06-2011

Algemene score

9,3
Makkelijke website. Overzichtelijk en doelgericht. Afhandeling en bezorging top. Telefonische informatie correct.
Al met al een TOP winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veronica89 07-06-2011

Algemene score

9,8
De site was zeer overzichtelijk en de prijzen erg aantrekkelijk!(Goedkoper kon ik de lens nergens krijgen).
Ook zeer snelle levering: voor 9 uur besteld, de volgende dag in huis.

Goede ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Wouda 07-06-2011

Algemene score

8,3
Ruim assortiment voor een redelijke prijs. Bestelling snel geleverd en product was beter dan ik had verwacht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rubinered 07-06-2011

Algemene score

8,3
Probleemloos, snel en tot volle tevredenheid product besteld en geleverd gekregen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

HvL01 07-06-2011

Algemene score

8,3
Bestelling verliep makkelijk. Inderdaad voor 21.00 uur besteld nog de zelfde dag verzonden, dus een dag later in huis.
Keurig verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hanssie66 07-06-2011

Algemene score

9,5
Canon 600d was nergens goedkoper dan hier. Camera was direct leverbaar en werd dan ook de volgende dag via TNT afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lx lx 07-06-2011

Algemene score

10,0
razendsnelle levering, goede prijs, mooi product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anunciacao 07-06-2011

Algemene score

9,0
Website zou wat overzichtelijker kunnen.
Product werd volgende dag geleverd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Dimitri Georganas 07-06-2011

Algemene score

10,0
Uitstekende prijs, goede omschrijving van het product, goede dienstverlening (wilde iets later geleverd wegens afwezigheid, hoefde niets uit te leggen), goede afronding, heldere factuur. Verder is de site, los van deze aankoop, prima vormgegeven, duidelijke productomschrijving, uitstekend assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

havo65 07-06-2011

Algemene score

9,5
snelle en correcte levering en meteen en snel antwoord bij gestelde vraag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinout Smit 07-06-2011

Algemene score

8,7
Super snelle levering, om 20:30 besteld en de volgede dag om 11:00u al in m'n bezit. Dit was 1 van de redenen om voor cameranu.nl te kiezen. De prijs van de benodigde spullen was ook gewoon goed te noemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jess78 07-06-2011

Algemene score

9,5
CameraNU.nl levert prima producten tegen hele scherpe prijzen. Ik bestelde mijn Powershot op dinsdag om half 7 's avonds in de webshop en ik had hem de volgende ochtend 9 uur in mn bezit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aron Overgaauw 07-06-2011

Algemene score

9,0
Erg goede service door de duidelijkheid van de website en snelle levering. Geen moeilijkheid en maar een paar keer klikken om te bestellen. Echt een super website!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PrutsFM 07-06-2011

Algemene score

8,2
CameraNU biedt deskundig advies, een snelle levertijd en goede producten. Kortom: een bezoek op de website of in de winkel is een aanrader. Enig nadeel is wel dat als je naar de winkel toe gaat, dit niet op zaterdag moet doen. Door de drukte moet je dan lang wachten op advies.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kiki de Wit 07-06-2011

Algemene score

10,0
Goede site, duidelijk en betaalbaar.
's avonds besteld de volgende dag in huis. Geweldig.
Ik ben er heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabrina19813 07-06-2011

Algemene score

9,0
Fijne en overzichtelijke website. Snelle afhandeling in de winkel waardoor ik na 10 minuten alweer buiten stond met de gekochte camera.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

groen 1 07-06-2011

Algemene score

10,0
Supersnelle levering correct verpakt en alles uit voorraad,voor fotografie koop ik alles bij camera.nu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike1982 07-06-2011

Algemene score

9,8
Website is makkelijk te bereiken en heel netjes ingericht. Duidelijk en snel.
De bestelling was echt geweldig verpakt. Veiliger kan gewoon niet. Echt helemaal top.

De camera Nikon D5000 is helemaal top. Super mooi design en heb nu al zin om op mijn vakantie helemaal los te gaan met de fantastische camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lilian2345 07-06-2011

Algemene score

9,0
Goede prijs, snelle levering. Helemaal volgens het boekje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bierings 07-06-2011

Algemene score

8,0
Via een andere webshop kon de camera niet meer geleverd worden. Bij Camera.nu kon ik snel dezelfde camera voor dezelfde goede prijs vinden en deze heeft hem volgens afspraak geleverd. Mooi! Geen gedoe, dus heb niet hoeven bellen, bereikbaarheid n.v.t.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Johan113 07-06-2011

Algemene score

9,0
Vanwege probleem met Ideal betaling, kon de aankoop niet in één keer worden afgerond. Via de mail de vraag gesteld hoe nu verder en per omgaande het bericht om de bestelling via telebankieren te betalen. Nog dezelfde dag bevestiging ontavngen dat de betaling binnen was en het product was verzonden. De volgende dag werd de bestelling prompt afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-WillemVeenendaal 07-06-2011

Algemene score

9,5
Website is snel en overzichtelijk. Veel informatie beschikbaar.
Dit is een lastige camera om te bestellen (Net nieuw en nergens op voorraad) maar hier was hij zoals beloofd de volgende dag in huis! Complimenten...
Ook de afhandeling van de order en bezorging was uitstekend te volgen en werd helder gecommuniceerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mina.70 07-06-2011

Algemene score

8,0
Voor 21.00 uur besteld, de volgende dag bezorgd, zoals op de website aangegeven.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

tevredenklant1 07-06-2011

Algemene score

10,0
Voorraad aanwezig, uitstekend vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roamer 07-06-2011

Algemene score

9,7
Geen moment twijfel over bestelling en levering. Gaat precies zoals je verwacht.
Echt super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KTapper 06-06-2011

Algemene score

8,0
dinsdag 19.00 nikon d5000 besteld en volgende dag in huis, perfect verpakt en alles was compleet.

super!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ATM Webdesign 06-06-2011

Algemene score

8,3
Overzigtelijke webwinkel en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Renko49 06-06-2011

Algemene score

8,8
Afgelopen vrijdag tijdens de fotoworkshop de gehele dag met de camera gelopen. Ik heb de camera de hele dag aan de nieuwe strap gekoppeld gehad. Het grootste voordeel was geen pijn in mijn schouder en nek. Normaal krijg ik na een uurtje hier wel last van en ga ik de camera op verschillende manieren vasthouden en dragen. Kort gezegd een super ding. De beschreven voordelen worden waargemaakt zelfs toen ik de kata-rugzak op mijn rug had.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dave gebbeken 06-06-2011

Algemene score

10,0
de site is gewoonweg geweldig overzichtelijk en super voormekaar en de producten zijn van top kwaliteit

dankuwel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

josee van de water 06-06-2011

Algemene score

9,3
besteld en de volgende dag geleverd duidelijke mail met vermelding dat mijn toestel op voorraad was en de volgende dag geleverd zou worden.
zou het iedereen kunnen aanraden

nogmaals bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R von Grumbkow 06-06-2011

Algemene score

9,0
Vanaf info over de camera bezien, bestellen en geleverd krijgen ging helemaal goed! Geen vertraging, geen ander bedrag, keurig complete bestelling!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ton Vrancken 06-06-2011

Algemene score

8,3
De lens via de webshop gekocht en de dag erna thuis afgeleverd. Wat jullie beloven vandaag voor 21.00 uur besteld ,de dag erna afleveren is helemaal waar.
Dit is top.Verder is alles goed verlopen en de lens was heel goed verpakt.
Super

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Henrique50 06-06-2011

Algemene score

8,2
Ik heb lang gezocht naar een omnibounce voor de Metz AF54, en ben nu blij deze te hebben gevonden.Omdat ik de omnibounce besteld heb, heb ik ook maar meteen een zonnekap voor de Nikkor 18-55 lens meebesteld. Goede service en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

vd Bos 06-06-2011

Algemene score

8,5
Snelle en correcte levering,aftersales prima

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem1991 06-06-2011

Algemene score

9,5
ik bestelde mijn camera, alles was heel duidelijk, de handelingen die ik moest ondernemen om te betalen enz. ik ben gewoon erg tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lennart Veer 06-06-2011

Algemene score

9,8
Een zeer overzichtelijke en duidelijke website.
Artikel was op voorraad en ik werd goed geinformeerd over de verzending en track and trace mogelijkheid.
Na ontvangst van een artikel een mail of alles goed ontvangen was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vdv1 06-06-2011

Algemene score

8,7
Prima duidelijke site. Directe reactie op bestelling. Levering binnen twee dagen. levering prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard Jan Bakker 06-06-2011

Algemene score

10,0
heldere productpresentatie

scherp geprijsd

na betaling direct duidelijke terugkoppeling via verschillende mails betreffende bestelling/ ordernummer/ factuur en orderstatus.

snelle levering

er wordt door CameraNU.nl een KMS (kwaliteit management systeem) gehanteerd met als doel continu verbetering van bedrijfsprocessen en producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egberts74 06-06-2011

Algemene score

7,8
Bestelling, berichtgeving rondom verzending liep volgens afspraak. Binnen twee dagen de Toploader in huis in goede verpakking.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

fotomania2011 06-06-2011

Algemene score

8,2
goede duidelijke en overzichtelijke website waarop producten makkelijk te zoeken zijn. de bestelling is razendsnel afgeleverd en netjes ingepakt aangeboden. geen beschadiging daardoor.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

waaromik 06-06-2011

Algemene score

8,0
vlotte klantenservice helaas dringt CameraNU de mensen niets op en levert waar ze om vragen. Ik kwam er later achter dat deze lens ook beschikbaar is in Canon uitvoering die had ik dan liever gehad al is hij twee keer zo duur bijna maar met de Sigma ben ik ook zeer tevreden. Wat een gemak alles in één als je zo maar wat aan het fotograferen bent.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lydia Martens 06-06-2011

Algemene score

8,5
Lens snel ontvangen. Een verkeerd besteld flitsvoetje moeiteloos kunnen retourneren.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam2874 06-06-2011

Algemene score

9,3
Het artikel is snel geleverd. Er werd een duidelijke factuur per e-mail toegestuurd. Ik vind het een goede webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews