cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43576 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2397 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

as59 15-06-2011

Algemene score

8,3
eindelijk een bedrijf met goede video informatie

niks aansmeren maar luisteren naar de klant.
cameranu is voor mijn een perfect bedrijf en hoop hier ook in de toekomst zaken mee te kunnen doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

X-BOX-X 15-06-2011

Algemene score

7,7
Ik heb al enige tijd ervaring met CameraNU. Heb om 20:00u een bestelling geplaatst en dit zou (indien besteld vóór 21:00u) de volgende werkdag binnen zijn. Zoals meerdere keren al meegemaakt komen ze deze afspraak niet na (duurde 3 werkdagen). Niet dat ze niet willen, maar de systemen zijn niet goed op elkaar afgestemd. Verder was levering 100% goed verpakt en was alles in perfecte staat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

joeghee 15-06-2011

Algemene score

9,5
Ik had eerst een fotokoffer gekocht die net te klein was. Ik kon deze na 2 weken alsnog retourneren. Alles is netjes en snel verrekend met mijn nieuwe (iets grotere) koffer. Klantenservice heeft mij netjes en snel telefonisch door het proces geloodst. Fijn!!!

Al met al, goede webshop, scherpe prijzen, snelle afhandeling en (indien nodig) een goede klantenservice! Bij mijn volgende aankoop ga ik zeker even bij CameraNu.nl kijken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarissieMissie 15-06-2011

Algemene score

9,3
Levertijd en levervoorwaarden waren uitstekend, belofte prima nagekomen (voor 21u besteld, vlg dag aangetekend geleverd op juiste adres.
Totale prijs product + korting bij extra accessoires voor mij een reden om te kiezen voor cameranu.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johnsonzelf 15-06-2011

Algemene score

8,5
eerste bestelling heb ik opgehaald, was goed
tweede bestelling heb ik laten bezorgen, was beter
accu- garantie gevalletje werd keurig netjes verzorgd
klasse

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul0000 15-06-2011

Algemene score

9,5
Had acuut nieuwe batterijen nodig 's avonds en op CameraNU.nl kon ik nog diezelfde avond snel bestellen en werd het de volgende dag rond 12 uur al bezorgt op de camping in Zelhem waar ik verbleef.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonesy020 15-06-2011

Algemene score

10,0
Bestelling 8u 's avonds besteld, volgende dag 12u in huis. Alles verliep goed en soepel, totaal geen klachten, perfecte service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

camerafan 15-06-2011

Algemene score

10,0
Super website ! Zeer overzichtelijk . Alles is er makkelijk op te vinden .
Ook heel fijn .. alle informatie die bij de camera hoort , staat in mappen erbij vermeld zoals acties en combinatie voordeel .

Levering is geweldig ... vandaag besteld en betaald ? morgen ook echt in huis en niet 1 keer , maar tot nu toe alle keren dat we hier hebben besteld .

De spullen zijn altijd goed verzorgd verpakt en dankzij de mails
met * bestelling-bevestiging , betaling-bevestiging en verzend-
bevestiging met trackingcode is het duidelijk hoe het met de bestelling
gaat .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam343 15-06-2011

Algemene score

10,0
Zoals alle vorige bestellingen netjes verpakt netjes op tijd geleverd.
netjes geïnformeerd via de mail en met track en trace nummer van de transporteur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Epke 15-06-2011

Algemene score

10,0
Veel op voorraad (inclusief de wat minder gangbare assesoires), duidelijke en gemakkelijk navigeerbare website, prima prijzen, snelle levering en artikelen goed verpakt. Om deze redenen geen ervaring met after-sales, maar ik heb er desondanks alle vertrouwen in. Kortom: dit is een van de betere webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick de g. 15-06-2011

Algemene score

9,0
Heb de tas gekocht omdat ik dagelijks mijn DSLR mee wil dragen. En wat een goede tas heb ik uitgezocht!
Buiten het feit dat je camera heel erg stevig en veilig zit past er ontzetten veel in het niet al te grote model tas. Slim ontworpen, comfortabel om te dragen. De bestelling deed ik na kantooruren, maar blijkbaar is CameraNU.nl ijverig en had ik de tas de volgende middag al in handen. Bedankt, top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Justin1992 15-06-2011

Algemene score

9,2
Erg goede Service en producten altijd op tijd !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MariekeSmits 15-06-2011

Algemene score

10,0
Duidelijk, overzichtelijke website. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BVisser 15-06-2011

Algemene score

9,2
Twee Nikon D3100's besteld (combo pack).
Goede prijs & hele snelle levering, volgende dag al in huis..TOP!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin van Es 15-06-2011

Algemene score

9,0
Zeer overzichtelijke website met voldoende zoekmogelijkheden.
Snelle levering, netjes verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeanneteke 15-06-2011

Algemene score

9,3
Ik vond het super dat ik een A merk aanklikte en daarbij de tip kreeg dat er kwalitatief vergelijkbare artikelen zijn tegen een lagere prijs.
Er was mij niet duidelijk of er bij de remote al een batterij incl. was. Na een telefoontje naar Cameranu.nl, zonder wachttijd, was het me al snel duidelijk dat deze inbegrepen was.
De bestelling was de volgende dag al binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.C. Vos 15-06-2011

Algemene score

10,0
Alles is naar alle tevredenheid geleverd. Uitstekende service en levering. Als we weer een bestelling doen zal dat zeker bij jullie zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob van Stigt 15-06-2011

Algemene score

9,0
Geen klachten, bestelling snel verwerkt en snel verzonden. Prima dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wendybuiter 15-06-2011

Algemene score

8,2
Prima camera, maakt erg mooie foto's. Lens is ook prima. Je bent als oriënterende consument snel geneigd te kijken en te zoeken naar wat nog beter is, professioneler en dus duurder en dit instapmodel camera (want zo wordt hij omschreven) ga je dan wellicht voorbij. Dat is jammer want hij is echt heel praktisch ingebruik. Je kunt automatische instellingen gebruiken, maar je kunt ook veel handmit instellen. Alles is erg duidelijk en je kunt ook snel aan de slag. Tot nu toe erg tevreden. Ook de levertijd en de prijs en keuzemogelijheden qua webshop (en ook omschrijving van het product) zijn erg duidelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Elroy Wassink 15-06-2011

Algemene score

10,0
Geweldig snelle service!

Had gisteren rond 12 uur mijn Sony HDR-PJ50VE besteld en vandaag om 19 uur 's ochtends stond TNT al voor de deur.

Verder was hij uitermate goed verpakt wat ook wel moet voor zo'n dure camera, die overigens bij hun het goedkoopst was.

Al met al supergoed en supersnel.
Ik kan CameraNU.nl aan iedereen aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda Res 15-06-2011

Algemene score

10,0
Duidelijke,overzichtelijke website.....
Met betrekking tot mijn tas, het staat goed omschreven,hoeveel ruimte er is voor je camera,lenzen etc.
Een keuze maken, uit de hoeveelheid soorten tassen, wordt zo makkelijk gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AK2011 15-06-2011

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering, kan bestelling zeer goed volgen via TNT. Goed verpakt.

Website Productlijst links niet geweldig overzichtelijk,voor verbetering vatbaar

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arnoud30 15-06-2011

Algemene score

9,5
Ik heb al meerdere items besteld bij cameranu.
ruime keuze, beste prijs. snelle levering (ik woon in frankrijk,...na drie dagen is het meestal binnen ideaal)
snelle replys bij vragen per mail en vriendelijk aan de telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scheeltje 15-06-2011

Algemene score

10,0
Een mooie webwinkel, erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast hanteerd CameraNU scherpe prijzen en snelle service. Na mijn bestelling had ik het filter heel snel in huis, zodat ik ook er snel van kon genieten. Verzendkosten waren ook goed, geen hoge bedragen als het niet nodig is.

Oftewel een aanbeveling om er te winkelen en ik kom er zeker terug !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.E Saris 15-06-2011

Algemene score

8,0
Vorige week de Casio EX-FH100 besteld bij cameranu.nl Deze webwinkel heeft het wel echt op voorraad !!! Eind van de middag besteld en betaald en echt de volgende dag nog netjes verpakt in huis !! Maken dus keurige de belofte waar zoals het hoort !!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

mariekesdb 15-06-2011

Algemene score

9,0
Snelle service. Het product was de volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rene Schoonderbeek 15-06-2011

Algemene score

9,8
Helaas had ik in de haast de verkeerde Flitser besteld. Geen probleem voor CameraNU.nl, ik kon het direct weer retour terugsturen. Omdat ik de juiste flitser binnen 2 dagen moest hebben kwam de zeer vriendelijke dame met een prima oplossing. Ik bestel op de website de juiste en CameraNU.nl zorgt ervoor dat ik het geld van het verkeerde artikel weer op mijn rekening krijg terug gestort. Ook via de mail wordt je perfect geïnformeerd over de status van levering of in dit geval het terugstorten van je geld. CameraNU.nl is voor mij een zeer betrouwbare winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton de Mooij 14-06-2011

Algemene score

9,5
Prima voorlichting snelle service en afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique Peijnenburg 14-06-2011

Algemene score

8,5
Snelle levering, netjes verpakt, geen beschadigingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

petr57 14-06-2011

Algemene score

9,0
Bestelen en de informatie over de status van de bestelling verliep probleemloos. Mailtjes waren duidelijk en to the point.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ockhuijsen 14-06-2011

Algemene score

7,5
snelle levering en overzichtelijke site

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Hilversummer 14-06-2011

Algemene score

8,3
De 7 voor de bestelling en levering komt eigenlijk niet voor rekening van CameraNu.nl, maar van postNL. Ondanks uw verzendopdracht "Aangetekend, handtekening retour" en de opmerking dat het artikel alleen aan mij mocht worden afgeleverd, is het bij de buren afgegeven. Gelukkig is het allemaal goed terecht gekomen, omdat wij een goede verstandhouding hebben met onze buren, maar het risico dat hierbij iets misgaat, is wel heel groot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jan c j rodenburg 14-06-2011

Algemene score

9,0
snelle, heldere site, overzichtelijke winkel met geweldig, zeer deskundig personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.m. Schraa 14-06-2011

Algemene score

9,0
Makkelijk te bestellen, snelle service en goed verpakt verzonden. Groot voordeel voor 21.00 bestellen dag erna in huis. helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

phlp 14-06-2011

Algemene score

9,0
Laagste prijs! Geen afleverkosten. Bestelling binnen beloofde termijn afgeleverd. Alles probleemloos en daardoor zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben van Buiten 14-06-2011

Algemene score

10,0
Vorige week nav tv reclame gezocht naar de prijs.

Via website prijzen vergeleken en kwam zo bij Cameranu.nl terecht.

Camera besteld en betaald om even voor negen uur
's-avonds en meteen bevestiging ontvangen van bestelling. Volgene dag mail ontvangen over verzending en de dag erna keurig de camera thuis ontvangen.

Goede site en goede afhandeling. Ik ga vaker bij hun shopen via de site.

GA ZO DOOR!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pjager 14-06-2011

Algemene score

10,0
we hebben een verrekijker gekocht,snelle service,
hebben er al veel plezier aan beleefd.
ook hebben wij al meerdere mensen jullie site doorgegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h. prins 14-06-2011

Algemene score

10,0
de info over het product was goed. het product was snel en correct geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Achillesboo 14-06-2011

Algemene score

7,3
Prima website, laagste prijs en snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Gerrit Film 14-06-2011

Algemene score

8,8
De site is overzichtelijk en gemakkelijk.
De aflevering was zelfs vlak na Hemelvaartsdag nog binnen een dag!!
Een product van de bestelling viel tegen.
Retoursturen ging eenvoudig mbv van formulier.
Ik heb het geld al terug.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Camera 14-06-2011

Algemene score

9,0
Prima site. Het was een prijzige camera, dus afgehaald in winkel in Urk. Uitstekend geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floortje_2009 14-06-2011

Algemene score

8,8
Goede prijs en zeer vlotte bestelling/levering. 's avonds laat besteld, volgende dag keurig geleverd. chapeau

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Canonshotje 14-06-2011

Algemene score

9,3
Voldoende info, supersnelle aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Case63 14-06-2011

Algemene score

8,7
Vraag per mail correct beantwoord en na bestelling vlot geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Brouwer de Koning 14-06-2011

Algemene score

8,5
Ik heb eerst per e-mail nagevraagd of de lens geschikt was voor mijn Nikon D40 em kreeg al zeer snel een reactie terug met de mededeling dat deze lens inderdaad geschikt is voor mijn toestel. Vervolgens besteld en de andere werkdag in huis. Perfecte service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

53wiel 14-06-2011

Algemene score

9,0
Een duidelijke website, gemakkelijk in gebruik. De levering is zoals aangegeven snel en accuraat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mr Sony 14-06-2011

Algemene score

8,7
Goede website, directe bevestiging van de bestelling,
betaald met IDEAL, direct een mailtje dat de bestelling door TNT zou worden verzonden. Volgende ochtend weer een mailtje met het TNT trackingnummer,
om 14.00 uur aan huis bezorgd, goed verpakt.
Bestellen en aflevering binnnen 24uur.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Benno60 14-06-2011

Algemene score

9,7
Gebruikers vriendelijke duidelijke website. Genoeg info te vinden over het product dat je wilt aanschaffen. De levering is inderdaad voor 21.00 uur besteld de andere dag in huis. Perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Raijmakers 14-06-2011

Algemene score

9,5
Het door mij bestelde objectief werd de volgende dag al geleverd, volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Epsonprintergebruiker 14-06-2011

Algemene score

8,7
Snelle, complete levering.
Duidelijke informatie op de site met handige zoekfunctie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews