cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43269 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2400 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

dijkstram22 08-06-2011

Algemene score

7,8
De service van de webshop was prima. De levering was zoals aangegeven binnen 24uur binnen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

herman46 08-06-2011

Algemene score

9,5
Prima en correct voorgelicht, verschillen getoond en aan ons de keuze gelaten.
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Best 08-06-2011

Algemene score

9,3
Snel,gemakelijk en dus betrouwbaar.

Ik ben zeer tevreden over de snelheid van levering en hoe het product is afgeleverd.
Mocht ik nog eens wat willen bestellen in deze categorie zal ik CameraNU.nl zeker nog eens bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnie386 08-06-2011

Algemene score

10,0
Na mijn keuze op de website gemaakt te hebben, kon ik de producten reserveren en zodoende wist ik zeker dat de producten aanwezig waren bij aankomst in de winkel. Op de site is te zien of produkten ook daadwerkelijk op voorraad zijn en dat is een goed punt. Ook geeft deze winkel 2 jaar garantie op Apple producten ipv 1 jaar door Apple.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

posco 08-06-2011

Algemene score

8,8
Voor aankoop had ik een vraag over a) de retail versus de reguliere uitvoering en b) waarom CameraNu.nl €100,- goedkoper was als de goedkoopste aanbieder op dat moment (tikfout of strakke prijs ?) Binnen een paar tellen werd de telefoon opgenomen, vraag aangehoord en zeer snel kwam het antwoord. Direct daarna product besteld, aflevering zoals aangegeven binnen 24 uur en aangetekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Tielemans 08-06-2011

Algemene score

9,0
volgende dag in huis , groot assortiment, makkelijke site

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jac138. 08-06-2011

Algemene score

9,8
Alles ging precies zo als ik gewenst had.
Het ging nog sneller dan ik had verwacht zelfs.
En daar gaat het om.
Als de klant tevreden is op alle punten dan is het goed.
Dus niets veranderen als het goed is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vladimir29 08-06-2011

Algemene score

10,0
De fotocamera is gesteren voor 21 uur besteld en betaald met ideal en vandaag in de ochtend had ik hem al in handen. Uitstekende service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Vriens 08-06-2011

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, Bestelling geplaatst op dinsdag 12.00 betaald via ideal, e-mail binnen twee uur ontvangen dat de betaling binnen was, een paar uur later weer e-mail dat de bestelling was verzonden , en dat het pakket te volgen was via TNT. Woensdag had ik de camera om 14.00 binnen.Prima geregeld dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Eurekasrd 08-06-2011

Algemene score

9,0
dinsdagavond ca 8.45 uur besteld,volgende dag al in huis met alles erop en eraan. jullie komen na wat jullie beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martine vv 08-06-2011

Algemene score

6,7
overzichtelijke website en snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

nikoba 08-06-2011

Algemene score

8,0
website is voor mij niet gemakkelijk leesbaar. ik zocht dit objectief en kon aanvankelijk alleen dit art. aanklikken met extra 's die ik niet wilde.

levering snel/ prima

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bert van der Meiden 08-06-2011

Algemene score

9,5
Vlot bestellen en vlot ontvangen.
Verder nog geen problemen ondervonden en daardoor cameraNu nog niet hoeven bellen en/of emailen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ThdJ 08-06-2011

Algemene score

9,0
De bestel- en betaalprocedure is eenvoudig en de bestelling wordt suppersnel afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wessel66 08-06-2011

Algemene score

9,0
Op dinsdag begin van de avond een lens besteld en de volgende ochtend voor 11 uur al aan huis afgeleverd.
Alleen als ze het zelf waren komen brengen was het misschien nog sneller geweest, maar deze levering is natuurlijk top!
Goed verpakt aangekomen, keurige afhandeling.
Zeer aan te bevelen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos van Vogelpoel 08-06-2011

Algemene score

10,0
Zeer tevreden, na al meerdere aankopen gedaan te hebben, blijkt dat er snel geleverd wordt. Ook vind ik het belangrijk dat er telefonisch contact kan zijn, zonder lange wachttijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Whyman 08-06-2011

Algemene score

8,8
Scherpe prijzen, snelle levering en deskundig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madelon101 08-06-2011

Algemene score

9,0
Een mooi, klein, moderne camara. film kwaliteit is perfect. Als je in het donker gebruikt maakt van de ingebouwde lamp, fimt de camera ook nog mooi. Een juiste prijs/kwaliteit verhouding. Batterij is snel opgeladen en SD kaart werkt super snel. er zit standaard een usb kabeltje aan de camera. Ideaal, je kunt dat kabeltje dus nooit kwijtraken. De foto kwaliteit is ook prima. De camera filmt rustig en stabiel. Super handig in gebruik, je kunt hem zelfs instellen in de Nederlandse taal. Zeker een aanrader!!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin1986 08-06-2011

Algemene score

8,8
nadat ik de bestelling had gedaan ging alles erg snel, de website was overzichtelijk. Aanvankelijk had ik problemen met betaling ( te weinig saldo op de gekozen rekening) kreeg ik 's avonds gelijk een mail met link om het nogmaals te proberen.
Super, vlot en simpel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cisca44 08-06-2011

Algemene score

8,7
We hadden besloten welke camea we wilden en zochten op kieskeurig naar de verschillende prijzen. CameraNU was overduidelijkst de goedkoopste. Daarna was het prettig zoeken op CameraNU, dus snel besteld en snel en keurig ontvangen.
We zijn er heel blij mee!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek 2006 07-06-2011

Algemene score

7,2
Snelle en soepele orderverwerking en snelle levering ( volgens afspraak )

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jitske vw 07-06-2011

Algemene score

9,5
Omdat een telelens van een kennis had gekregen en daar een passende adapter bijzocht op mijn Panasonic fototoestel, heb ik tweemaal de maat foutief opgegeven, ook tweemaal een retourzending gekregen, waarna hij uiteindelijk paste.
Door de uitstekende telefonisch hulp van uw kantoor, en door de geduldige retourzendingen is het allemaal gelukt.
Nogmaals veel dank!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stang 07-06-2011

Algemene score

9,0
Door verwarring op website vanwege niet doorgegane betaling per ongeluk twee keer besteld, maar goed opgelost door administratie; Snel geleverd; goede prijs; goede informatie met link naar producent.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem zuid 07-06-2011

Algemene score

9,8
Had via internet het verkeerde SD kaartje besteld.
Even gebeld en het werd allemaal zo geregeld.
Het teveel betaalde bedrag werd netjes teruggestoord.
Prettig om mee te werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Bakker 07-06-2011

Algemene score

8,5
- website is overzichtelijk en bevat alle benodigde informatie
- snelle levering
- snelle reactie op via email gestelde vragen
-

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 555 07-06-2011

Algemene score

8,3
website: prettig in gebruik, helder en met veel informatie
bestelling en levering: twee keer iets besteld, beide keren supersnel (binnen 24 uur) geleverd. Goede tot redelijk goede informatie over het verloop van de bestelling
after sales: een keer mee te maken gehad. Telefonisch goed bereikbaar. Na een foute doorverwijzing, in tweede instantie heel goed geholpen Pluim!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

SimonPK 07-06-2011

Algemene score

8,0
Het maken van een account is een fluitje van een cent. De bestelling zelf kostte ook geen moeite. Ivm de Cashback op het objectief al met al een scherp geprijsde aanbieding.
De bezorging was zeer vlot, de volgende ochtend. Tot dusverre reed ik,als ik in de buurt was langs en kocht dan in de winkel. Zo kan het ook en het bevalt mij goed ook omdat de verzending kosteloos was.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

van der Linde 07-06-2011

Algemene score

8,5
Ik heb mijn camera in Urk opgehaald.
zeer professioneel en entausiast geholpen!
De winkel vond ik echt verassend, wat ruime keuze er staat.
De winkel is zeker een bezoek waard.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ina Meulman 07-06-2011

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering, keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthias Folmer 07-06-2011

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over de ontvangst en verzending van mijn aankoop. Vriendelijk dank daarvoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B .J 07-06-2011

Algemene score

8,8
CameraNU.NL Heeft een hele goede prijs kwaliteits verhouding en hebben een zeer breed aanbod aan produkten.ik vind het top zaak kan hen van harte aanbevelen. J B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonius. Uden 07-06-2011

Algemene score

9,8
gewoon uitstekend, de site, de afhandeling. de after sales. Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C M Media 07-06-2011

Algemene score

8,3
Na het bestellen volgende dag in huis. er waren problemen met mijn bank via ideal even gemailt over hoe of wat en binnen vijf minuten antwoord..
Super service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jean N. 07-06-2011

Algemene score

9,3
Makkelijke website. Overzichtelijk en doelgericht. Afhandeling en bezorging top. Telefonische informatie correct.
Al met al een TOP winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veronica89 07-06-2011

Algemene score

9,8
De site was zeer overzichtelijk en de prijzen erg aantrekkelijk!(Goedkoper kon ik de lens nergens krijgen).
Ook zeer snelle levering: voor 9 uur besteld, de volgende dag in huis.

Goede ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Wouda 07-06-2011

Algemene score

8,3
Ruim assortiment voor een redelijke prijs. Bestelling snel geleverd en product was beter dan ik had verwacht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rubinered 07-06-2011

Algemene score

8,3
Probleemloos, snel en tot volle tevredenheid product besteld en geleverd gekregen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

HvL01 07-06-2011

Algemene score

8,3
Bestelling verliep makkelijk. Inderdaad voor 21.00 uur besteld nog de zelfde dag verzonden, dus een dag later in huis.
Keurig verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hanssie66 07-06-2011

Algemene score

9,5
Canon 600d was nergens goedkoper dan hier. Camera was direct leverbaar en werd dan ook de volgende dag via TNT afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lx lx 07-06-2011

Algemene score

10,0
razendsnelle levering, goede prijs, mooi product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anunciacao 07-06-2011

Algemene score

9,0
Website zou wat overzichtelijker kunnen.
Product werd volgende dag geleverd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Dimitri Georganas 07-06-2011

Algemene score

10,0
Uitstekende prijs, goede omschrijving van het product, goede dienstverlening (wilde iets later geleverd wegens afwezigheid, hoefde niets uit te leggen), goede afronding, heldere factuur. Verder is de site, los van deze aankoop, prima vormgegeven, duidelijke productomschrijving, uitstekend assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

havo65 07-06-2011

Algemene score

9,5
snelle en correcte levering en meteen en snel antwoord bij gestelde vraag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinout Smit 07-06-2011

Algemene score

8,7
Super snelle levering, om 20:30 besteld en de volgede dag om 11:00u al in m'n bezit. Dit was 1 van de redenen om voor cameranu.nl te kiezen. De prijs van de benodigde spullen was ook gewoon goed te noemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jess78 07-06-2011

Algemene score

9,5
CameraNU.nl levert prima producten tegen hele scherpe prijzen. Ik bestelde mijn Powershot op dinsdag om half 7 's avonds in de webshop en ik had hem de volgende ochtend 9 uur in mn bezit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aron Overgaauw 07-06-2011

Algemene score

9,0
Erg goede service door de duidelijkheid van de website en snelle levering. Geen moeilijkheid en maar een paar keer klikken om te bestellen. Echt een super website!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PrutsFM 07-06-2011

Algemene score

8,2
CameraNU biedt deskundig advies, een snelle levertijd en goede producten. Kortom: een bezoek op de website of in de winkel is een aanrader. Enig nadeel is wel dat als je naar de winkel toe gaat, dit niet op zaterdag moet doen. Door de drukte moet je dan lang wachten op advies.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kiki de Wit 07-06-2011

Algemene score

10,0
Goede site, duidelijk en betaalbaar.
's avonds besteld de volgende dag in huis. Geweldig.
Ik ben er heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabrina19813 07-06-2011

Algemene score

9,0
Fijne en overzichtelijke website. Snelle afhandeling in de winkel waardoor ik na 10 minuten alweer buiten stond met de gekochte camera.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

groen 1 07-06-2011

Algemene score

10,0
Supersnelle levering correct verpakt en alles uit voorraad,voor fotografie koop ik alles bij camera.nu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews