cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43616 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

C.M.Schneiders 20-06-2011

Algemene score

9,3
Ik heb al meerdere keren bij cameraNU.nl besteld. OOk telefonisch wordt ik correct behandeld ,met goede uitleg.
Het is voor mij de betrouwbaarste, goedkoopste
en daarom ga ik altijd rechtstreeks zonder andere site te raadplegen,naar CameraNu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonas111 20-06-2011

Algemene score

9,7
Fantastische service en verzending. De volgende dag al binnen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant035 20-06-2011

Algemene score

9,0
supersnelle levering: 's avonds besteld, volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ron1918 20-06-2011

Algemene score

9,5
Cameru nu levert snel en is heel betrouwbaar. Soms mis ik hier en daar nog wel eens een beschrijving van losse producten die bij elkaar een set vormen. zoals bovenstaand. Neemt echter niet weg dat ik zeer tevreden ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sprokholt 20-06-2011

Algemene score

9,2
Van het filter wat ik gekocht had zat er een soort klemring los , zodat het glas er mogelijk uit kon vallen.Geen probleem bij cameraNU.nl, ze stuurde me zo een nieuw filter !
Meestal wil je niet weten hoe de aftersales is, want dan is er iets niet goed, maar in dit geval weet ik dat ik er gerust op kan vertrouwen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram Paardenkooper 20-06-2011

Algemene score

8,8
Had defect aan onlangs via CameraNu aangeschafte cameratas. Heb deze meegenomen en kon gelijk een andere uitzoeken.
Keurig, geen gedoe.

Volgende aankoop zo al gauw weer via cameraNu

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Pet 20-06-2011

Algemene score

7,3
De levering heeft 1 probleem, afspraak met TNT is niet te maken. Uiteindelijk ben ik na de dag van levering achter de auto aangereden en de flitser in ontvangst kunnen nemen om de volgende dag met vakantie te gaan.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jorn Idzerda 20-06-2011

Algemene score

8,2
Superservice van Cameranu. Ik had een dode pixel waardoor ik de camera moest gaan ruilen. Geen probleem, er werd totaal niet moeilijk over gedaan. Hoewel ik absoluut cameranu een topwinkel vind, vond ik het wel jammer dat tussen de middag de klantenservice dicht is, en op zaterdagmiddag de hele winkel. Hier hou je geen rekening mee anno 2011.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ernst A. 20-06-2011

Algemene score

8,0
De service en kennis waren voortreffelijk. We hebben er 2 verrekijkers gekocht en zijn erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark ten Bos 20-06-2011

Algemene score

8,5
Ik heb uitgebreid gezocht naar een winkel die deze appartuur verkocht, echter kwamen jullie er goed uit qua prijs en nevendiensten. (eigen koerier bv.)
Daarnaast krijg ik niets dan goede reacties over jullie support afdeling. (gelukkig nog niet nodig gehad)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

steinklets 20-06-2011

Algemene score

9,0
snelle service en vriendelijk personeel. Aan de telefoon duidelijk antwoord en snel geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van K 20-06-2011

Algemene score

9,5
Overzichtelijke website.
Snel, duidelijk en vriendelijk met beantwoorden van gestelde vragen.
Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Palm 20-06-2011

Algemene score

10,0
Het navigeren op de webshop gaat erg soepel en de keuze in producten is meer dan compleet,wat ik zelf erg prettig vond was dat bij elk product een duidelijke en heldere uitleg gegeven wordt.Ik heb uiteraard voor deze aankoop ,,geshopt,, zowel in winkels als op internet maar het aanbod bij CameraNu was overweldigend en vrijdagmiddag besteld was ook echt zaterdagochtend in huis.Grote klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rombout Verschoor 19-06-2011

Algemene score

8,5
Op een snelle en goedkope manier een camera in huis!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

The Maximum Bob 19-06-2011

Algemene score

9,5
Printer geselecteerd mbv web-sites. Hierna via Kieskeurig naar prijzen gekeken en naar de score van de winkel. Hierna naar de professionaliteit van de website gekeken. CameraNU.nl heeft alles waargemaakt!
Printer is top trouwens. Eerste wat opvalt dat het installeren gewoon werkt (Apple MacBook Pro en via kabel direct op m'n netwerk aangesloten) en dat ie super stil afdrukt. Hiervoor had ik een Canon i560. Beviel ook goed, maar ging kapot na 7 jaar. Voordeel van deze Epson is dat ie zowel wireless, als bedraad als usb kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adcrola 19-06-2011

Algemene score

8,2
Keurige snelle levering van mijn meerdere bestelde artikelen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lucas2222 19-06-2011

Algemene score

10,0
Goeie website met Scherpe aanbiedingen en ook nog snelle levering wat wil je nog meer, reeds meerdere male bij Camera NU iets besteld en op gehaald in Urk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fvalk 19-06-2011

Algemene score

9,3
De bestelling op pinkstermaandag geplaatst met een aantal variabelen (camera, lens, gps, filter, rugzak, afstandsbediening) additionele vraag gesteld op maandagavond, antwoord dinsdag vroeg en goederen afgeleverd dinsdagmiddag. Snel, efficient en accuraat.
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remcone 19-06-2011

Algemene score

7,8
Scherp geprijst, overzichtelijke site, goede services!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ARF fotografie 19-06-2011

Algemene score

9,2
Goede voorraad, prijzen en levering is perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacquelien1968 19-06-2011

Algemene score

8,5
alles helemaal super en ook snel in huis alleen jammer dat ik silver had besteld en een goudkleurige had ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

runaest 19-06-2011

Algemene score

9,0
Mooie en een duidelijke website,prachtige winkel.
vlotte bediening en vriendelijk en kennis van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Manneveld 19-06-2011

Algemene score

8,3
Snelle service, netjes verpakt en tussentijdse updates die klopten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

florisbijker 19-06-2011

Algemene score

10,0
Netjes en veilig ingepakt en binnen een paar dagen binnen, ondanks Pinkster weekend. Handige Nederlandse handleiding nog los bijgevoegd, dus ik ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Hajiahmadi 19-06-2011

Algemene score

8,2
Excellent design for your website. And the most important thing is your prices, they are quit cheaper than other webshops. I hope the purchased camera works for me for a long time!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

artivo 19-06-2011

Algemene score

8,7
Snelle levering, werd keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

freddievtb 19-06-2011

Algemene score

9,0
Snel geleverd, goed verpakt. duidelijke info online

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

digi-johan 19-06-2011

Algemene score

8,8
kennis van zaken, goed advies, goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Huib Moelker 19-06-2011

Algemene score

9,8
prima service zowel op de website als in de winkel. Geduldig en behulpzaam personeel, aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wouterdaemen 19-06-2011

Algemene score

7,8
Prima overzichtelijke site. Scherpe prijzen en keurige levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Janny46 19-06-2011

Algemene score

8,5
bestelling ging vlot, levering vlot, goed op de hoogte gehouden van de voortgang

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mulder777 19-06-2011

Algemene score

10,0
Op donderdagavond na 21.00 uur besteld, op vrijdag de levering onderweg en zaterdag aan het begin van de middag keurig verpakt afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judami 19-06-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering en mogelijkheid van volgen opdracht. Prima site!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Idemaatje 19-06-2011

Algemene score

8,8
Vooral jullie nazorg is een goede service richting klant. Je besteld wat en jullie houden de klant goed op de hoogte wat er met de bestelling gebeurd. Kweekt vertrouwen. Super. En nog bedankt voor de snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lilianh1 18-06-2011

Algemene score

8,5
Ik had een goed gevoel over de aankoop en het is gelukkig uitgekomen. Zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.kroeskop 18-06-2011

Algemene score

10,0
Binnen 1 dag had ik de camara, heel geweldig zo snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marten104 18-06-2011

Algemene score

9,0
Bij deze aankoop liep alles gesmeerd. Dus valt er niets anders dan te concluderen dat alles prima was. Bij mijn vorige aankoop via CameraNu.nl moest het product worden teruggezonden vanwege een mankement. Dan komt het er op aan of er goede service wordt verleend. En dat was ook het geval. Zowel telefonische bereikbaarheid als de verdere verwerking ging probleemloos.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant06-2011 18-06-2011

Algemene score

8,2
Alles ging prima maar duurde toch net een dag langer dan vantevoren aangegeven.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ries v Poppel 18-06-2011

Algemene score

9,5
Website goed in orde en overzichtelijk, en klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael1959 18-06-2011

Algemene score

9,2
Duidelijke en overzichtelijke website en aanschafprocedure. Keurige berichtgeving over aflevering. Nette service omtrent mogelijke verzekering voor de camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

philips2011 18-06-2011

Algemene score

10,0
snelle afhandeling dito levering. Aantebevelen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kanaka 18-06-2011

Algemene score

9,3
Klantvriendelijk, goede informatie en uitleg bij aankoop van een product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin_abcd 18-06-2011

Algemene score

9,7
Ik heb 2x aankopen gedaan, de eerste keer op de webshop gekeken, toen gebeld of het zeker was dat ik het kon afhalen en er voorraad was en zelf opgehaald na in de winkel nog wat advies gevraagd te hebben. De tweede keer via de webshop bestelt en laten bezorgen na betaling via Ideal.
Zeer goede hulp in de winkel die goed bereikbaar is met goede parkeergelegenheid. Webshop is overzichtelijk en het assortiment is zeer ruim waarbij veel op voorraad is. Levering op de aangegeven dag. Ik kan deze zaak aanbevelen.
After sales niet nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieterke1978 18-06-2011

Algemene score

8,3
Goede voorraad indicatie, en snelle nette levering.
Gewoon goed geen toestanden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Artee 18-06-2011

Algemene score

8,2
snelle verzending en goede omschrijving van produkt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob de Louw 18-06-2011

Algemene score

8,3
De webshop maakt een nette rustige indruk, ondanks de grote hoeveelheid produkten die wordt aangeboden. Het is redelijk eenvoudig om een bepaald produkt op te zoeken. De bestelprocedure verloopt soepel en zonder hapren. Er worden meerdere betaalmogelijkheden aangeboden, zodat on-line bestellen hier geen probleem op hoeft te leveren. Leveringsbelofte wordt gehouden en is voorzien van de benodigde documenten/beschrijving voor eventuele klachtensituaties.
Al met al een webwinkel waar je met een gerust hart naar terug kunt keren.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

groepie 18-06-2011

Algemene score

10,0
Ik ben op alle punten zeer tevreden over deze webshop!
Kan geen negatieve punten bedenken.....zelfs de prijs van de camera viel me mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Knoffelhuisie 18-06-2011

Algemene score

8,8
Ik was vorige week voor het erst in de winkel op Urk en ben echt perfect geholpen. Alle tijd werd genomen om alles uit te zoeken. Hele vriendelijke behandeling. Ook via de webshop verloopt alles heel ordelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mnalmere 18-06-2011

Algemene score

9,2
Wilde na een geplaatste bestelling er later nog wat bij hebben. Service afd gebeld. Zij heeft geregeld dat het er nog kon, ondanks dat de eerdere bestelling al bijna ingepakt was. Dit scheelde dus extra bezorgkosten. Flexibele opstelling en snelle communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Couteaux 18-06-2011

Algemene score

8,2
Bestelling was binnen een minuut geregeld voor dezelfde prijs alswaar Adobe mij probeerde te doen geloven dat hier € 100.00 korting op zat en ik al drie weken aan het wachten was en nog steeds niks geleverd had gekregen.

De volgende dag om 9.30 uur werd door jullie al bezorgd, SUPER!!!
Ik ben erg tevreden over jullie website en de service.
COMPLIMENTEN.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews