cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43632 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2395 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tiemen39 25-06-2011

Algemene score

9,0
Spullen zijn in goede orde ontvangen. Prijs uitstekend. Nergens goedkoper gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doofenschmirtz 24-06-2011

Algemene score

9,5
Zelden zo goede uitleg gehad over de voor- en nadelen van verschillende producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rayschruij 24-06-2011

Algemene score

9,5
Super snel.
's avonds besteld andere ochtend bezorgd.
Grandioos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ChrisJ89 24-06-2011

Algemene score

9,7
Overzichtelijk en een ruim aanbod. Een dag na bestelling geleverd. Na het melden van een defect aan een product, werd direct een nieuwe toegestuurd. Sneller en beter kan niet! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CVer2001 24-06-2011

Algemene score

9,5
Ik wist al heel lang dat ik deze camera wilde, maar helaas overal uitverkocht. Toen de camera voor een redelijke prijs op de site stond heb ik deze gelijk besteld en daarna gelijk ontvangen. Geweldige snelle service.
Wat betreft de camera die ken ik al en is gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob vd Ark 24-06-2011

Algemene score

9,8
De camera werd werkelijk de volgende dag bezorgd terwijl ik mijn bestelling ruim over 21.00 heb geplaatst. Mijn komplimenten en Camera.nu was ook nog eens echt de laagst geprijst. Bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bobedam 24-06-2011

Algemene score

9,0
De aanvankelijke aanbieding van Adobe Lightroom, stond na een dag opeens niet meer op de website.
Een berichtje per e-mail was voldoende om dat te herstellen (technische fout).

De informatie over het op voorraad zijn werd buitengewoon nauwkeurig bijgehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob42 24-06-2011

Algemene score

9,0
Ik heb hier al meer spullen gekocht, die steeds prompt worden verstuurd met een directe link in de bevestigingsmail naaar de tracking en tracing site van Post.
Al met al een prima bedrijf om via Internet te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. van der Deijl 24-06-2011

Algemene score

10,0
Perfecte website, perfecte afhandeling bestelling en perfecte levering!
Vrijdagavond besteld, zaterdagmorgen in huis.

Petje af voor deze organisatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.j.vandoesburg 24-06-2011

Algemene score

8,5
Bestelling snel en correct in huis. Kortom prima.
Website is duidelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ria H. 24-06-2011

Algemene score

8,8
Duidelijke site.
Staat op wat je wilt weten. Geen verzendkosten.

Snelle levering.
Mail wordt snel beantwoord

Zal hier zo weer kopen en aanraden aan mijn vrienden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Theijssen 24-06-2011

Algemene score

10,0
Mijn eerste ervaring met de webshop van Camera.nu, was meteen een goede.
Zoals iedereen wel doet, zoek je naar een sterke prijsconcurerende webshop, die een vertrouwde naam heeft opgebouwd.
Dat was voor mij de reden dat ik met Camera.nu in zee ging.
Dat mijn keuze terecht was, bleek later.
Een zeer snelle levering van de flitser, en wel zo snel dat ik toch nog verrast was.
Mijn goede keuze werd nogmaals bevestigd.
De flitser vertoonde gebreken, en ik besloot contact op te nemen met Camera.nu.
Zeer snel was er een reactie van Camera.Nu zijde, en kreeg meteen een duidelijke omschrijving van wat er moest gebeuren om de flitser retour te sturen. Gratis !!
Nadat de flitser bij Camera.Nu was aangekomen, werd er meteen een geheel nieuwe flitser naar mij toegestuurd, en die was wederom snel op mijn adres geleverd.
Voor mij is het vertrouwen in Camera.Nu tot 100% gegroeid, en ik zal zeker in de toekomst met hen zaken doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jackdaw 24-06-2011

Algemene score

8,3
De bestelling werd de volgende dag al afgeleverd en was netjes verpakt. Urk is niet echt een centrale plaats of in de buurt maar wel goed dat er een fysieke winkel is. Door de goede leverservice maakt het niet uit dat er maar een winkel is.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Lindsay C 24-06-2011

Algemene score

9,0
Heldere website en scherpe prijzen! De levering heeft ook plaatsgevonden binnen de levertijd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CJ.Pastijn 24-06-2011

Algemene score

8,5
snelle afhandeling goede service battery was overbodig dus is die retour geen probleem geld snel terug gestort
ga zo door.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ThereseHeemskerk 24-06-2011

Algemene score

9,0
De bestelde producten waren snel in huis en we kregen goed informatie over de stand van zaken

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jdevries.huizen 24-06-2011

Algemene score

9,0
een zeer overzichtelijke, mooi ingerichte winkel met deskundig en vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ab Schuurhuis 24-06-2011

Algemene score

9,8
Goede website, eenvoudig bestellen, eenvoudig betalen en snelle bevestiging van bestelling.
Levering reeds volgende dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Makedonec 24-06-2011

Algemene score

9,8
Uitstekende sales en after sale diensten ! Alle respect, en Groeten aan iedereen bij Camera nu,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank en Petra 24-06-2011

Algemene score

9,3
Prima webshop! Snelle levering (al na 1 dag). Alles was keurig en compleet verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike Linthout 24-06-2011

Algemene score

8,2
Tevredenheid OK. Ik had echter verwacht dat er bij het package deal een externe oplader voor de accu zou zitten. Dit is op de site niet helemaal duidelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

suurtje63 24-06-2011

Algemene score

9,0
zeer overzichtelijke website, zeer scherpe prijs, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas2123456 24-06-2011

Algemene score

10,0
Als er op hun website te lezen staat "in voorraad", dan hebben ze het ook in hun eigen stock. De leveringen verlopen zeer vlot en je krijgt feedback bij elk deelproces van de aankoop. Super-ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mir24 24-06-2011

Algemene score

8,7
Veel goedkoper als andere sites.
Snelle otvangst van product (volgende dag)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fahv 24-06-2011

Algemene score

8,3
Vlot verloop van bestelling en levering. Nette verpakking.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hoevelaken-1 24-06-2011

Algemene score

8,3
Makkelijk te bestellen via de webshop en snelle levering met goede informatie omtrent status via email.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Christine en Peter 24-06-2011

Algemene score

9,0
Wow!!! niet normaal zo´n Super snelle levering. Hoe krijgen ze dat voor elkaar! vrijdagavond om 20:57 uur klikte ik voor het laatste akkoord betaling/bestelling, de dag erop zaterdag om 09:02 uur kwam TNT aan de deur om de bestelling af te leveren. En dat had ik niet eens voor de koerier optie gekozen. Echt supersnel en super goed. Prima verpakt, duidelijke factuur. Kortom een absolute aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Witteveen 24-06-2011

Algemene score

9,2
Levering zeer snel, en werd goed en snel gereageerd op een vraag per email.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oeverzwaluw 24-06-2011

Algemene score

8,5
Ik had een aantal secifieke vragen over digiscoping en ben daar zeer uitvoerig over voorgelicht. Erg vriendelijk geholpen. Prijstechnisch concurerend.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beqwaam 24-06-2011

Algemene score

9,5
Prima levering. Super snel. Handige overzichtelijke website en nog een aanbiedingspakket van Focus toe! Prijs was ietsje hoger dan anderen, maar ik opt. voor service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad54 23-06-2011

Algemene score

9,0
Makkelijke bestelling via website en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

regato76 23-06-2011

Algemene score

8,3
De goedkoopste aanbieding, geen verzendkosten en zeer snelle levering, kortom TOP!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sab2 23-06-2011

Algemene score

8,5
Goede prijs, snelle levering. Keurig

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Teije01 23-06-2011

Algemene score

9,5
Ontzettend snelle bezorging, producten voldoen precies aan de omschrijving. Bijgeleverd hoesje past wel, maar deze is eigenlijk net iets te klein.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan 1940 23-06-2011

Algemene score

9,5
geleverd vlugger dan verwacht Printer was goed verpakt met alle toebehoren Zeer te vreden over de printer deze heb ik besteld voor mijn zoon en is bij hem snel af geleverd Prima service van Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anjavdbrink 23-06-2011

Algemene score

9,3
Wij hebben al eerder via CameraNU.nl gekocht.
De productinformatie op deze website is zeer volledig.
Je kunt handig bestellen en de artikelen worden zo
snel mogelijk en goed verpakt afgeleverd.
Je hoeft er de deur nit voor uit. Wij zijn
zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

suake 23-06-2011

Algemene score

8,0
We waren wat huiverig om een dure camera via internet te bestellen. Maar CameraNu.nl maakt waar wat zij beloofde! De volgende dag had ik de camera in huis. Ik kon het via internet volgen, dus wist dat ik het zou ontvangen! Het pakket was goed ingepakt, en alle accesoires erbij geleverd! Later sprak ik enthousiast over onze aankoop, en wat bleek: ook zij waren bekend met cameraNu.nl! Wat ons betreft: DOEN!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

A Dijkstra 23-06-2011

Algemene score

9,5
Op de namiddag besteld en de volgende dag in huis. Alles dik in orde. Leuk toestel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjamwietse 23-06-2011

Algemene score

9,0
Sneller service, goed op de hoogte gehouden via mail

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotofloris 23-06-2011

Algemene score

8,5
duidelijke en complete webwinkel. Ruime keuze maar ook niet te veel.
Betaling geen geouwehoer maar gewoon duidelijk. Geen verzendkosten is ook een dikke plus.
Levering snel! Dat is ook een pluspunt voor TNT.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

fred2420 23-06-2011

Algemene score

9,2
Gisteren voor 21.00 uur besteld en vandaag netjes door de post gezorgd. Dit is inmiddels de 3e bestelling bij CameraNu en alleen nog maar positieve ervaringen. Ook de aftersales afdeling reageert snel per e-mail op vragen over accessoires. Een professionele (web-) winkel waar ik zeker nog vaker spullen voor mijn fotografie hobby zal kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ace50 23-06-2011

Algemene score

10,0
Het product wat ik wilde hebben was niet op voorraad. Ik ben uitstekend op de hoogte gehouden en alsnog werd het product zeer snel geleverd. 5 voor 9 's avonds besteld en toch nog de volgende dag geleverd.
Vooral ook omdat dit artikel nergens anders te krijgen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frenske15 23-06-2011

Algemene score

8,7
Heel snel een reactie op mijn bestelling via e-mail. Kort daarop een bevestiging, dat mijn bestelling aangeboden was bij TNT-post. Ik kon mijn bestelling zelf volgen.
Aflevering was uitstekend. Goed verpakt. Bestelling was compleet en onbeschadigd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter Nicolaas 23-06-2011

Algemene score

8,7
De website is informatief en makkelijk toegankelijk. De levering bleef een dag achter bij mijn verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rolanou 23-06-2011

Algemene score

8,7
Prima geregeld. Na een dag geleverd. Product in goede staat. Goed te volgen op track en trace. Tot nog toe geen klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

1966H 23-06-2011

Algemene score

10,0
Ik kwam bij het zoeken op google op de site van CameraNu.nl.
Ik had nog nooit van deze webwinkel/zaak gehoord.
Bij het zoeken in winkels bij ons in buurt was het niet gelukt om dit type camera te kopen, tot ik deze site vond.
Om mijn vragen te beantwoorden heb ik even telefonisch contact gehad over de camera en welk sd kaartje ik dan het beste kon kopen. De dame heeft me prima geholpen en daarna heb ik de camera besteld, dat was donderdag.
De volgende dag,vrijdag, al in huis, uitstekend.
Het was een cado voor mijn vrouw die zaterdags jarig was.
Prima service, ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden of familie.
Een dikke tien voor deze site, alles was goed te vinden en een supersnelle levering, keurig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a diepstra 23-06-2011

Algemene score

8,5
Snel en gemakkelijk bestellen en betalen. Mijn vraag is telefonisch prima beantwoord en het pakketje is de volgende dag keurig ingepakt bij mij bezorgd door de postbode. Super service.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hillie1 23-06-2011

Algemene score

10,0
fotocamera besteld en correct aan leverdatum gehouden alles liep voorspoedig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Grolle 23-06-2011

Algemene score

9,5
Goed assortiment, goede prijs-kwaliteitsverhouding, vakkundig en positief ingesteld personeel. Uitstekende bereikbaarheid met veel parkeergelegenheid en gelegen in een, fotografisch gezien, interessant gebied (Urk/IJsselmeer). Kom er graag met mijn fotomaatje en heb er al heel wat €'s laten liggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieter23post 23-06-2011

Algemene score

8,0
goed zoals het hoort, bij het overzicht van de verrekijkers in de webshop zou het handig zijn als je op een merk kon klikken en dan all kijkers kon zien.
IPV de huidige situatie waar je helemaal naar type moet doorklikken voor je plaatje krijgt.
Mijn alternative situatie voorkomt dat je in 2 windows producten naast elkaar moet vergelijken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews