cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43623 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2396 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Noor Smeets 26-06-2011

Algemene score

8,8
We hebben op zaterdag besteld, dus we hadden rekening gehouden met dat pas dinsdag geleverd zou worden i.v.m het weekend. Je word direct op de hoogte gehouden van je bestelling. Maandag kregen we bericht dat de camera onderweg was, maar helaas door een fout bij het postbedrijf werd het een dag later omdat we in de verkeerde route zaten. Daar konden ze niks aan doen maar toch hoor je meteen bericht. Alles keurig verpakt in 1 pakketje. Het scheelde ook een aanzienlijk bedrag met andere winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ray1975 26-06-2011

Algemene score

10,0
Een website waar eigenlijk gewoon niks op aan te merken is. Via Kieskeurig terecht gekomen en in no-time mijn bestelling geplaatst na een aantal relevante interessante combi acties aangeboden te hebben gekregen. Gewoon een gesmeerd lopende website + back-office zoals je het als consument eigenlijk altijd verwacht ... maar veelal niet krijgt. Een organisatie die zorgt dat het klopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

twantonio 26-06-2011

Algemene score

10,0
De webside heeft een goed overzicht en er is een groot assortiment.Makkelijk te bereiken via internet en de bestellingen zijn de volgende dag binnen. After sales heb ik nog niet nodig gehad. omdat alles perfect was, wat ik er ooit besteld heb. Dus die zal ook wel goed zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Bloemhof 26-06-2011

Algemene score

8,0
Snelle levering. Prima te volgen via mail

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

djenghis20 26-06-2011

Algemene score

8,5
Op de website stond levertijd 5-10 dagen, echter had hem binnen 2 dagen in huis!
Goede service, netjes verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Remyvang 25-06-2011

Algemene score

9,3
Prima levering: volgende dag zoals beloofd. duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woodywoodpecker 25-06-2011

Algemene score

9,2
De website van CameraNU.nl is gewoonweg zeer overzichtelijk. Je hoeft niet lang te zoeken, of je hebt gauw je product gevonden.
Bij telefonisch contact, werd ik zeer vriendelijke te woord gestaan. En kom je in de winkel (waar ik mijn EOS gekocht hebt), wordt je ook zeer vakkundig geholpen.
De bestelling via CameraNU.nl was ook zeer snel geleverd. Perfect verpakt en helemaal heel overgekomen.
Met ong. 2 dagen had ik hem al in huis!
De service bij reparatie is ook heel fijn. Geen gezeur, maar het betreffende product wordt eerst door de mensen van CamaraNU getest en vervolgens wordt het naar de leverancier doorgestuurd. Het retour sturen van het serviceproduct was ook heel netjes gedaan. Wederom stefig en goed verpakt.
Kortom: Goede service, prima en overzichtelijke site, snelle levering en vakkundige mensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rogalla 25-06-2011

Algemene score

8,8
De winkel komt nauwkeurig gemaakte beloftes na, als je een vraag op vrijdagavond stuurt komt er een automatisch antwoord; excuus dat het in het weekend langer duren kan de vraag te beantwoorden ... Desalniettemin komt op zaterdagochtend toch het antwoord, beleefd, behulpzaam en constructief. Dat maak je in dienstverlenend Nederland niet meer zo vaak mee. De behandeling van bestellingen is net zo goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Skelter01 25-06-2011

Algemene score

7,5
Website is helder en overzichtelijk, duidelijke leverbaarheid status, etc.

Bereikbaarheid; ik ben bij de winkel zelf langs gekomen, ligt in middle-of-nowhere maar de winkel zelf vergoed een hoop. Persoonlijke service is goed, evenals het aanbod.

Nog geen beroep hoeven doen op de after sales, product bevalt goed tot nu toe.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Boudsil 25-06-2011

Algemene score

8,0
Het is allemaal prima verlopen. Duidelijk hoe de camera te bestellen en duidelijk hoe de verzending gaat.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Philip391 25-06-2011

Algemene score

8,5
Direct bevestiging en verzending,duidelijke factuur
Overzichtelijke website

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

The Whall 25-06-2011

Algemene score

8,0
Vlotte en nette levering.
Ik had twijvels over welke flitser ik zou doen.
Na telefonisch contact werk ik keurig geholpen met mijn vragen. Waarna ik besteld heb.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

guck 25-06-2011

Algemene score

8,7
Overzichtelijke en duidelijke site; productinformatie zakelijk en compleet, bestelling, betaling en levering probleemloos en snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeanke1951 25-06-2011

Algemene score

9,0
de goedkoopste-makkelijke website-hele goede afhandeling en verdere begeleiding en informatie met het product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iwan v D 25-06-2011

Algemene score

9,3
Goede ervaringen met deze winkel. Ook service bij garantie is keurig . Hierbij word je regelmatig op de hoogte gehouden over de gang van zaken.
En geheel niet onbelangrijk is dat ze veelal de goedkoopste zijn met mooie aanbiedingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Zirkzee 25-06-2011

Algemene score

9,0
Inmiddels mijn 2e bestelling bij CameraNU. Bestelproces verloopt prettig en snel. Snelle levering en met t&t te volgen. Ik ben zeer positief over deze webwinkel, blijf vooral zo doorgaan! ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

niekbeldernl 25-06-2011

Algemene score

9,0
Het aanbod van de winkel is enorm groot. Je hebt keuze uit veel producten, en de medewerkers weten waar ze over praten en wat ze verkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

E.F.T. de Boer 25-06-2011

Algemene score

8,5
Wat de site beloofd, snelle levering, is ook zo.
Wat ik belangrijk vind en vertrouwen wekkend: betalen via ideal.
Tenslotte, keurig en stootvrij ingepakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

hebu58 25-06-2011

Algemene score

8,0
Het kan altijd beter, maar alles ging vlot en exact zoals toegezegd werd op de website.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn vd G 25-06-2011

Algemene score

8,2
Makkelijke en overzichtelijke website. Snelle en goede levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hagebouwer 25-06-2011

Algemene score

9,0
Goede prijs en snel geleverd.
Wat wil je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huijding 25-06-2011

Algemene score

9,8
Alles gaat hier altijd perfect, ook in service in de winkel is perfect met mensen die er echt verstand van hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcelVw65 25-06-2011

Algemene score

9,5
Snel en betrouwbaar en een scherpe prijsstelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcelvH2 25-06-2011

Algemene score

8,8
Eenvoudig te bestellen, duidelijke toelichting op het produkt en snel (de volgende werkdag) geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vandebeek 25-06-2011

Algemene score

8,0
Prima webshop. Helder en toegankelijk. Veel op voorraad en een zeer concurrerend prijsniveau.
Prima geholpen in de winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

zotyessz 25-06-2011

Algemene score

9,5
The site is well transparently. Almost every product is more about image and detailed description. The ordered products are received on time, in perfect condition.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rcpoeteray 25-06-2011

Algemene score

8,2
Grote sortering en veel linkjes naar bijbehorende accesoires. Levering was snel en vlot afgehandekd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heartfeld 25-06-2011

Algemene score

9,0
Goede en scherp geprijsde website.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Roland en Elly 25-06-2011

Algemene score

9,3
Heldere en duidelijke website, die een goede weergave en omschrijving van het product geeft. Bestelproces is eenvoudig en snel. De bestelling is goed te volgen en snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron uit Rockanje 25-06-2011

Algemene score

8,0
Snel bestellen en voor een redelijke goede prijs en belangrijk goed verpakt, snel thuis! 1 puntje bij veel webshops zit de prijs van het bezorgen al bij de prijs inbegrepen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

B.Kagelmaker 25-06-2011

Algemene score

8,0
De zending was prima op tijd en de afwikkeling ven de retourzending zeer correct.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

John en Sylvia 25-06-2011

Algemene score

8,2
Supersnelle levering na betaling met IDeal. Leuke aanbieding i.c.m. extra accu en geheugenkaart.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

PDV52 25-06-2011

Algemene score

9,3
Supersnelle levering : besteld 21:30 ontvangen volgende morgen om 0.930 uur, dus binnen 12 uurtjes....
Verpakking, factuur via e-mail, prima verzorgd
O, ja het product Nikon flitser werkt prima, alhoewel ik nog maar een paar dagen ervaring heb met het gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V.Vulpen 25-06-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering van artikelen. Fijn dat er telefonisch overleg is over de aflevering van het (grote) pakket! Zelfs desgevraagd een telefoontje van de koerier 15 min. vantevoren zodat je geen halve dag hoeft te zitten wachten. En ook nog eens: geen bezorgkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca7171 25-06-2011

Algemene score

8,0
Voor 21.00 uur besteld, de volgende dag geleverd. Helaas heb ik toch wel een paar dagen moeten wachten op mijn bestelling.
Verder prima in orde !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

nom4 25-06-2011

Algemene score

8,7
Snel geleverd en aflevering was goed te volgen via Post.nl

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan KB 25-06-2011

Algemene score

8,0
website is duidelijk
Urk is voor mij een eind rijden
service, snelheid en behandeling was top
fantastisch advies.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marxson 25-06-2011

Algemene score

8,8
Overzichtelijke website, goede telefonische klantenservice, prima after sales: ik had een pixeluitval in mijn lcd van nieuwe camera en deze is probleemloos omgeruild voor een nieuwe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Emilio Brizzi 25-06-2011

Algemene score

7,5
De site is overzichtelijk en goed, super prijzen, maar de technische info over de netvoeding was niet compleet, waardoor ik een benodigde travo en netsnoer niet bij besteld heb en ging missen.

De onderbreking van jullie telefonische bereikbaarheid tussen de middag (2 uur) is te lang.

Verder ben ik nog niet bij jullie langs geweest, maar wil dit graag een keer doen en zal zeker meer bestellen in de toekomst.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

gunadi 25-06-2011

Algemene score

10,0
Bestellingen bij CameraNU 's avonds vóór 21.00 u (vrijdag), de volgende dag (zaterdag)in huis! Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leor55 25-06-2011

Algemene score

9,3
Vrijdag 20 uur besteld en zaterdag rond 11 uur al bezorgd. Super zo snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiemen39 25-06-2011

Algemene score

9,0
Spullen zijn in goede orde ontvangen. Prijs uitstekend. Nergens goedkoper gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doofenschmirtz 24-06-2011

Algemene score

9,5
Zelden zo goede uitleg gehad over de voor- en nadelen van verschillende producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rayschruij 24-06-2011

Algemene score

9,5
Super snel.
's avonds besteld andere ochtend bezorgd.
Grandioos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ChrisJ89 24-06-2011

Algemene score

9,7
Overzichtelijk en een ruim aanbod. Een dag na bestelling geleverd. Na het melden van een defect aan een product, werd direct een nieuwe toegestuurd. Sneller en beter kan niet! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CVer2001 24-06-2011

Algemene score

9,5
Ik wist al heel lang dat ik deze camera wilde, maar helaas overal uitverkocht. Toen de camera voor een redelijke prijs op de site stond heb ik deze gelijk besteld en daarna gelijk ontvangen. Geweldige snelle service.
Wat betreft de camera die ken ik al en is gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob vd Ark 24-06-2011

Algemene score

9,8
De camera werd werkelijk de volgende dag bezorgd terwijl ik mijn bestelling ruim over 21.00 heb geplaatst. Mijn komplimenten en Camera.nu was ook nog eens echt de laagst geprijst. Bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bobedam 24-06-2011

Algemene score

9,0
De aanvankelijke aanbieding van Adobe Lightroom, stond na een dag opeens niet meer op de website.
Een berichtje per e-mail was voldoende om dat te herstellen (technische fout).

De informatie over het op voorraad zijn werd buitengewoon nauwkeurig bijgehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob42 24-06-2011

Algemene score

9,0
Ik heb hier al meer spullen gekocht, die steeds prompt worden verstuurd met een directe link in de bevestigingsmail naaar de tracking en tracing site van Post.
Al met al een prima bedrijf om via Internet te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. van der Deijl 24-06-2011

Algemene score

10,0
Perfecte website, perfecte afhandeling bestelling en perfecte levering!
Vrijdagavond besteld, zaterdagmorgen in huis.

Petje af voor deze organisatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews