cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

oldrikky 27-06-2011

Algemene score

8,0
Heel goed en makkelijk camera. Foto,s zijn scherp en goed belicht.Tot nu toe geen foto bewerking nodig.Web winkel was overzichtelijk ,informatie over de camera was nuttig,levering zeer snel. overall ben ik zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Anoniem34 27-06-2011

Algemene score

8,5
Geen opmerkingen, alles heel soepel en snel geleverd en gegaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wim v H. Vlaardingen 27-06-2011

Algemene score

8,2
Leverantie ongelofelijk snel inderdaad voor 21.00 besteld andere dag rond 12.00 binnen via TNT Post, geweldig.
Zal de internetsite regelmatig beoeken mogelijk kunnen nog uitstaande wensen via camera.nu in vervulling gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Spippy 27-06-2011

Algemene score

9,0
Goede prijs en snel geleverd. Prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Fam. Hoogerland 27-06-2011

Algemene score

9,2
een goed bedrijf! wij houden van snel afhandeling en dit gebeurt absoluut bij jullie! ook als je vragen heb wordt deze fijn en netjes behandeld. dit gaat bij ons van mond tot mond. de camera was een cadeautje voor onze vader in zeeland, en daar weten ze nu ook jullie te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rinie Tebbe 27-06-2011

Algemene score

9,0
Inmiddels twee maal een bestelling bij CameraNu.nl gedaan en beiden zijn zoals op de website door hen beloofd binnen 24 uur afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hans_dc 27-06-2011

Algemene score

9,5
CameraNu.nl is een bedrijf dat de consument weet te binden door goede service en kwaliteit producten te leveren. De producten die ik bij hun besteld heb waren met zorg verpakt en binnen de beloofde tijd ook verzonden/ontvangen. CameraNu.nl is een bedrijf dat duidelijk weet wat de consument wilt en service in een hoog vandel heeft staan. Tot nu heb ik al heel wat producten bij hun besteld en zou werkelijk niks kunnen verzinnen wat eventueel niet in orde zou kunnen zijn. CameraNu.nl heeft aan mij een goede klant en ik ben heel blij met CameraNu.nl als leverancier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Both75 27-06-2011

Algemene score

8,7
De bestelling op maandagavond (letterlijk!) om 3 minuten voor 21.00 uur geplaatst en de camera werd keurig de dag erna afgeleverd!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ben1981 27-06-2011

Algemene score

9,5
Heb mijn lens voor half negen in de avond besteld en kreeg hem de volgende dag voor negen uur in huis, zoals beloofd op de website. Wat een gewelidige service. Mijn volgend product wordt een flitser sb700 en deze ga ik ook zeker via cameranu.nl bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevredenklant703 27-06-2011

Algemene score

9,0
ha allemaal,
ik vind jullie een geweldige bedrijf zowel in Urk als op de site met bekwame en gemotiveerde mensen en een super service. Ik koop nu al een aantal jaren bij jullie en wordt altijd goed en correct geholpen. Ik hoop van harte dat jullie dit nog lang zo mogen volhouden.
Hartlijke groet,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piedrojo 27-06-2011

Algemene score

9,0
Extender aangeschaft dat niet paste op mijn lenzen.
Telefonische en emailbegeleiding prima.
Afwikkelen retourzending en terugstorten van aankoopbedrag zorgvuldig. Het verloop van de gang van zaken was door emailcontact goed te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tehejo 27-06-2011

Algemene score

8,3
Duidelijke site en zeer snelle levering, donderdag besteld en zaterdag in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandervanderheijden 27-06-2011

Algemene score

8,5
Zoals beloofd, voor 21.00 besteld morgen in huis.
Niet alle webshops voldaan daar aan.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

mkprs 27-06-2011

Algemene score

9,3
zeer correcte levering, goed op de hoogte houden mbt levertijd, koerier arriveerde stipt op afgesproken tijdstip

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Oortgiese 27-06-2011

Algemene score

9,5
Het opzoeken ging via Kieskeurig.NL
De verdere afhandeling van de bestelling verliep zeer snel en keurig.
Het bleek dat we onze vorige camera 5 jaar geleden ook al bij CameraNu.nl hebben gekocht. Zonder het te weten hebben we dus wederom voor de beste optie gekozen. Dat zegt volgens mij alles over kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim van Rhee 27-06-2011

Algemene score

9,0
Ik kreeg een prima advies

Ik heb dit advies ook opgevolgt

De aangekochte omkeerringen voldoen prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gian Marco 27-06-2011

Algemene score

9,2
Prima website, helaas ging betalen met Visa niet zoals gepland (geen automatische formulier maar een verzoek om geld over te maken) en resulteerde dat in een dubbele bestelling. Daarna gewoon betaald met iDeal en keurig een mailtje dat mijn dubbele bestelling was verwijderd en dat de betaalde bestelling in behandeling was genomen. Zeer prettig dat er ook voor de dubbele bestelling aandacht was. Super. Camera keurig geleverd. Zeer aanbevelingswaardig deze club.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J man 27-06-2011

Algemene score

8,5
Bestelling ging geweldig!

Had de camera gezien in de BCC hier en uiteraard direct op internet gekeken, scheelde hier dik 100 euro en was gelijk de volgende dag binnen, dus heb verder geen contact gehad en kan dat dus niet beoordelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Emre Ayiran 27-06-2011

Algemene score

7,3
De website was zeer gebruiksvriendelijk. Deze is dan niet optimaal, het kan veel makkelijker en sneller. De opmaak ziet er goed uit. Over de bereikbaarheid kan ik niets zeggen want ben er nooit geweest. Het leveren van mijn bestelling was snel maar niet op de aangegeven tijd! Het zou de volgende dag thuis moeten zijn maar het duurde een dag langer. Voor de rest is het wel een leuk online webshop!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

HTb82 27-06-2011

Algemene score

9,8
Product makkelijk kunnen vinden voor een goede prijs. En keurig een dag later op mijn afleveradres afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jevvel 27-06-2011

Algemene score

8,7
Uiterst snelle levering. ook telefonisch goed bereikbaar voor informatie vooraf.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

gerrit3260 27-06-2011

Algemene score

9,2
Cameranu.nl is een bedrijf met een groot assortiment dat ook nog eens een keer bijna geheel op voorraad is en razendsnel en correct wordt uitgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Groen 27-06-2011

Algemene score

10,0
Prima service, snelle bezorging en uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arendxx 27-06-2011

Algemene score

8,0
Prima site. Camera zelf afgehaald zonder problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

fantasy_Jos 27-06-2011

Algemene score

10,0
Alles verliep exact naar wens en zeer snel.
De site is zeer logisch en boordevol info.
Dus er is geen reden om van het cijfer tien iets in mindering te brengen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E2rik 27-06-2011

Algemene score

8,0
Goede website, uitstekend in categoriën ingedeeld waardoor alles makeklijk te vinden is.
Helaas alleen geen sortering op prijs.

Verder producten lekker goedkoop, snelle levering.
Als er iets mis gaat (eerdere bestelling) wordt dit snel adequaate opgelost.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nicole49 27-06-2011

Algemene score

9,0
goede overzichtelijke site , handig bij te bestellen produkten, snel reactie op aankoop en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lineke Ritzema 27-06-2011

Algemene score

9,2
Alles was heel duidelijk. Ze waren goed bereikbaar en de levering was snel en op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benjomen 27-06-2011

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over de website en de snelle levering indien het product voorradig is.
Ook de nalevering is netjes verzorgt.

Ik ben heel tevreden en koop zeker later weer hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard van der Net 27-06-2011

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over het aangekochte product! Een snelle levering, en het product was goed verpakt. De volgende keer zal ik zeker weer CameraNu bezoeken als ik iets nodig heb. Uiteraard kijk ik dan ook naar de prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennes 27-06-2011

Algemene score

8,7
Wij hadden een scanner/printer van Canon gekocht, niet tevreden over de kwaliteit van de scanner. Bij navraag is de kwaliteit van een losse scanner beter. Onze korte ervaring is dat de kwaliteit van de losse scanner van Canon veel beter is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zoefiaan 27-06-2011

Algemene score

9,0
duidelijk site en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H69 26-06-2011

Algemene score

9,0
Cameranu komt de afspraken na die ze in de site toezeggen, ze zijn duidelij accuraat en dragen zorg voor het product dat toegezonden word

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joops 26-06-2011

Algemene score

9,3
Wederom vlekkeloze bestelprocedure en dito levering. Zondagavond besteld, dinsdagochtend afgeleverd. En dat voor een scherpe prijs....

Een webwinkel zoals die hoort te zijn, helemaal top!
Ook erg blij met mijn nieuwe aanwinst!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolpat 26-06-2011

Algemene score

9,8
Snelle levering. Goede communicatie over de voorraad en status van bestelling.
Website overzichtelijk en voorzien van voorraadgegevens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad1975 26-06-2011

Algemene score

9,0
Prima website, handig te navigeren, desgewenst veel detail-informatie beschikbaar. Prima prijsstelling, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JMA N 26-06-2011

Algemene score

9,0
uitgebreide voorraad, scherpe prijzen, duidelijke productomschrijving, gemakkelijk bestelproces, snelle en accurate levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricardo424 26-06-2011

Algemene score

8,8
Prima zaak, heldere website en voorraadindicatie, zodat je weet waar je aan toe bent.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lievre 26-06-2011

Algemene score

7,3
Keurig geleverd.goed voorzien van voortgangs e-mails. Werkt erg prettig

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Ide65 26-06-2011

Algemene score

9,5
Prima, in contact (ook met andere vragen), verwerking en verzending van bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Weijerstrass 26-06-2011

Algemene score

10,0
Toen ik op de website was aanbeland kon ik het door mij gewenste artikel snel vinden en was ook nog eens aangenaam verrast door de prijs.
Het bestellen en betalen verliep snel en soepel en ik werd keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.
Ik had mijn pakketje binen een paar dagen in huis, dus een snelle levering.
Later heb ik nog een Sandisk geheugenkaartje gekocht, dat ik ook snel in huis had.
Dus CameraNu.nl is echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rjk74 26-06-2011

Algemene score

8,8
Het onderdeel wat ze in de winkel hebben vergeten te vermelden dat het bij de camera hoorde om hem goed te laten werken is goed verpakt via de webshop aangekomen helaas zijn daardoor verzendkosten bij gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mien1001 26-06-2011

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website. Snelle bezorging.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

hvdb2406 26-06-2011

Algemene score

8,7
Zondag's besteld en altijd dinsdag in huis. Perfect!
Bovendien goed orderstatus overzicht en update.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

peter..hoi 26-06-2011

Algemene score

8,0
Goede levering en duidelijke berichtgeving.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Inge83 26-06-2011

Algemene score

8,0
Duidelijke site.
Prijs is voordelig.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

NajH 26-06-2011

Algemene score

8,0
duidelijke site
heldere bestelprocedure
snelle levering
uitstekend verpakt pakketje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nicoline90 26-06-2011

Algemene score

9,7
Goede service, snelle levering, geen verzendkosten.
Niks op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ErKoo 26-06-2011

Algemene score

10,0
Niets dan lof. Snelle reactie, duidelijke website.
Geen poespas. Aanrader voor iedereen die een goed product wil met goede service en bovenal duidelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hkilsdonk 26-06-2011

Algemene score

8,0
makelijk gevonden en alle pagina's goed herkenbaar te doorlopen!
levering binnen gestelde tijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews