cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jtc van ommen 02-07-2011

Algemene score

7,3
website goed
berijkbaarhijd ok
besteling was op tijd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Yvonne D. 02-07-2011

Algemene score

9,2
De camara die ik toegezonden kreeg, bleek iets te mankeren. Omdat het een verjaardagscadeau was, ben ik nog dezelfde dag naar de winkel in Urk gegaan. Daar werd ik op prettige wijze geholpen en de camara werd zonder probleem omgewisselt voor een andere. Kortom, een aanrader deze (web)winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Za01phod 02-07-2011

Algemene score

9,7
Niets op aan te merken. Prima assortiment, zeer goede prijzen en snelle levering. Winkel is absoluut een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MB3 02-07-2011

Algemene score

9,5
Via een site was het product op voorraad maar bleek na bestelling en vier dagen later niet meer leverbaar. Bij andere sites was de camera eveneens niet meer leverbaar of had een levertijd van een aantal weken. Bij CameraNU was het product op voorraad en werd binnen een halve dag geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

znagy 02-07-2011

Algemene score

9,0
Ook een lens besteld & ontvangen die niet
bleek te passen. Fout lag niet aan levering.
Retour gezonden en uiterst correct en snel afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Creusen 02-07-2011

Algemene score

9,0
Webshop is duidelijk en overzichtelijk, geeft 'n goed en reeel beeld wat betreft producten zelf en prijsstelling. Prijzen zijn aantrekkelijk. Bestelling en levering snel en prima verlopen, zoals toegezegd.
Kortom ben zeer tevreden over Cameranu.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinuss1986 01-07-2011

Algemene score

9,0
Rugtas via de site gevonden en bijna als enige op voorraad, top!
Verder 's avonds rond 19.00 uur pas besteld, maar wel de volgende dag al in huis:-).

De canon rugtas bevalt in ieder geval goed!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

xhblues 01-07-2011

Algemene score

8,8
Gezien de eerde service die ze mij geleverd hebben, toch terug gekomen bij Cameranu, eerlijk duidelijk, nemen de tijd voor je met uitleg.
Ik weet er zijn meerdere van dit soort zaken die ook stunten met langere garanties, maar camaranu komt zijn voorwaarden na en zelfs iets meer.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruud pothuizen 01-07-2011

Algemene score

8,2
bestelling, verzending was erg snel correct afgehandelt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene Peters 01-07-2011

Algemene score

9,3
Een perfecte webwonkel.
Niet alleen is de sortering erg ruim (de keuze is enorm) maar ook de snelheid van leveren van de bestelling viel mij erg (positief) op.
Ik heb hier een Sony filter gekocht die bijna nergens aan te komen was, ook niet bij de Sony website. Omdat ik dit filter na een jaar daar nog steeds niet kon kopen ben ik verder gaan zoeken en had vrij snel CameraNu gevonden. Daar heb ik aan het begin van de avond de bestelling geplaats en kreeg deze de volgende dag al 's ochtends geleverd. Daar bij moet ook aangegeven worden dat ik goed op de hoogte werd gehouden van de status van mijn bestelling. Alle lof en complimenten.
Bij CameraNu ga ik zeker kijken voor mijn eerstvolgende bestelling!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

7981DJ 01-07-2011

Algemene score

9,7
Super voordelig, nergens een goedkopere nikon s 3100 gezien. De levering was super snel vrijdag s' middags gekocht en zaterdag ochtend geleverd om 9.00 uur door tnt post paket service TOPPER.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim1981 01-07-2011

Algemene score

8,7
Handige website. Overzichtelijk en na bestelling en betaling binnen 2 dagen in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn v B 01-07-2011

Algemene score

9,0
Ik had mijn camera snel binnen. Ook het antwoord op een vraag werd per ommegaande beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leens 01-07-2011

Algemene score

9,2
Zeer goede informatie van de produkten en een snele levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.p.j. kok 01-07-2011

Algemene score

9,0
Website kieskeurig gaf aan dat artikel op voorraad was maar bij bestelling bleek dat niet zo te zijn.
Ondanks dat had ik het bestelde artikel toch nog binnen een week in huis.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Dorland 01-07-2011

Algemene score

10,0
Camera nikon d90 +18-105mm lens snelle levering en goed verpakt in doos.keurig gadaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Llien 01-07-2011

Algemene score

9,2
Wanneer je een product bestelt, heb je het de volgende dag al binnen, keurig verpakt. Geen klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Borsboom 01-07-2011

Algemene score

10,0
Wat een fantastische service.
Op vrijdag voor 21.00 uur besteld en op zaterdag in huis. Binnen 24 uur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renemarga 01-07-2011

Algemene score

10,0
Cameranu.nl vind ik echt een topwinkel. Ik heb er al verschillende fototoestellen en accesoires gekocht en nooit enig probleem ondervonden. Ik kan de winkel aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Redleb50 01-07-2011

Algemene score

8,8
Gemakkelijk te vinden op de site en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joke1961 01-07-2011

Algemene score

9,0
Inderdaad.Voor 21.00 uur besteld de volgende dag bezorgd. Ook de bezorging was gratis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OA 01-07-2011

Algemene score

9,5
Ik ben naar een verkeerde bestelling zeer snel een netjes geholpen door de medewerkers van CameraNU

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kproemeling 01-07-2011

Algemene score

8,7
Snelle levering, nl model, juiste type, keurig contact over tijdstip aflevering en kunnen afleveren bij de buren, prima communicatie tussendoor

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

talbas 01-07-2011

Algemene score

8,8
goede communicatie en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Zuidema 01-07-2011

Algemene score

9,5
Zeer goede uitleg over de verschillende camera's en de mogelijkheden er mee. Er werd alle tijd voor genomen, het resultaat een Canon 7D, nu een jaar tot volle tevredenheid in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piet86 01-07-2011

Algemene score

9,0
De webservice is door cameranu prima geregeld.
Een stuk beter dan de winkel, waar de vriendelijkheid van de verkoper het een en ander te wensen overliet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schold 01-07-2011

Algemene score

8,3
after sales niet te beoordelen: geen gebruik van gemaakt.
verder goedkoopste, snel en accuraat, via een beveiligde betaaloptie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Martijn Kleiboer 01-07-2011

Algemene score

9,0
Nette behandeling en snelle bezorging met stevige verpakking.

Hier kun je met gerust hard kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FloLex 01-07-2011

Algemene score

8,7
Over algemeen duidelijke site maar bestelknop was lastiger te vinden. Maar na bestelling ging alles prima. De camera werd volgende dag al geleverd en was precies als aangegeven op de site.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.karsemakers 01-07-2011

Algemene score

8,0
Duidelijke website.
De bereikbaarheid telefonisch kan beter.
bestelling en levering uitstekend.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Hennie 1945. 01-07-2011

Algemene score

9,5
Ben zeer goed geinformeerd over mijn aankoop(een 85 mm macro lens van Nikon)
Personeel heel prettig in de omgang,Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hn.Hoefakker 01-07-2011

Algemene score

10,0
Mede omdat het voor mij de eerste keer was via deze manier iets te bestellen was ik wel voorzichtig om zo iets duurs via deze manier te bestellen en vroeg de telefoniste om uitleg welke ze me ook stap voor stap gaf ze volgde de stappen die ik deed om door de velden heen te gaan en dat was wel zo prettig.
Daarna kreeg ik een bevestiging en nogmaals dat het verstuurd was en de volgende dag had ik het dus ook al thuis in een woordt geweldig.
Nette afhandeling en de prijs was de doorslag positef gestemd dus en tot de volgende keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurianne 01-07-2011

Algemene score

7,0
Ik vind de site erg overzichtelijk.
De klanten survice is erg behulpzaam en staan graag voor je klaar.
Maar ze zijn twee keer mijn bestelling vergeten te verzenden, deze kreeg ik pas 1 week en 1 dag later dan dat ik hem besteld had.
Dat vind ik erg jammer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Louise07 01-07-2011

Algemene score

8,7
Duidelijke site. Goede bestelmogelijkheden en communicatie, supersnelle levering. Aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

BertCast 01-07-2011

Algemene score

9,2
Duidelijke website, levering inderdaad super snel
bij ons binnen 24 uur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ramondeboer 01-07-2011

Algemene score

8,3
Alles is keurig geregeld zoals afgesproken. Er was iets mis gegaan met de idealbetaling, ook dat werd keurig geregeld. De camera was erg snel bij mij thuis.
Dit gaan we vaker doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Yv58 01-07-2011

Algemene score

9,3
prima,goed gestructureerde en overzichtelijke website met veel producten, die qua prijs prima zijn.
Telefonisch goed bereikbaar met klantvriendelijke medewerkster.
Bestelling de volgende dag al in huis, dus belofte wordt nagekomen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.schaap 01-07-2011

Algemene score

10,0
maandag besteld rond 17 uur ,dinsdag middag in huis
keurig netjes en degelijk verpakt, alles zag er perfect uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Keij 01-07-2011

Algemene score

9,0
Supersnelle levering.
Alleen het aangetekend verzenden klopte niet helemaal.
Pakketje werd door NL Post bij een (gelukkig betrouwbare) overbuurman afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TA Wolters 01-07-2011

Algemene score

8,5
Via de website heb ik de lenze gekocht voor negen uur 's avonds. De volgende dag werd de lens door TNT bezorgd. Tussentijds werd ik keurig geinformeerd over de status van het pakker Klasse!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Eeffieee 01-07-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke website. Besteld is ook echt de volgende dag in huis! Nette service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johanvan puffelen 01-07-2011

Algemene score

9,7
CameraNU was voor mij een nieuw adres tijdens mijn zoektocht naar een printer die bijna niemand in voorraad had.
Ik was dan ook aangenaam verrast toen hij bij CameraNU binnen een dag geleverd kon worden, bovendien tegen de beste prijs en ook nog zonder vrachtkosten.
Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teun66 30-06-2011

Algemene score

9,0
De bestelling is probleemloos afgehandeld en op het afgesproken tijdstip geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilsel 30-06-2011

Algemene score

10,0
Op een of andere manier was deze videocam niet met ideal te bestellen. 1 telefoontje was genoeg om het meteen anders te regelen. Alles werd even buiten de webstore geregeld. Top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter.en.corina 30-06-2011

Algemene score

10,0
Bestellen gaat makkelijk, directe ontvangs van bevesetigingsmail. Vervolgtraject wordt ook duidelijke gecommuniceerd door middel van mail.
Snelle levering, volgende dag aangeboden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lacroix 30-06-2011

Algemene score

10,0
Uitstekende webshop, maakt alles waar wat ze aangeven.
Verzending keurig verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.buse 30-06-2011

Algemene score

7,0
Een niet tot tevredenheid stemmende aankoop,daar een onjuist
advies over een defect geraakte printer en hiervoor
geschikte vervangende all-round printer welke dia's kon verwerken, leidde tot aankoop v.genoemde printer
+scanner. De printer accepteert geen dia's en de scanner alleen oningeraamde film.
Mijn leeftijd(86)maakt het terugsturen met het bijbehorend gesjouw moeilijk.Een betere verdieping in welke apparatuur exact geschikt is als advies verdient

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

sheldens 30-06-2011

Algemene score

10,0
Het was gewoon van: bestellen, betalen en binnen een paar dagen via de post ontvangen. Beter kan het niet. Ben heel tevreden over uw bedrijf. Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MirtheG 30-06-2011

Algemene score

8,5
Prima website. Goede en vooral snelle service, bedankt!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Engeltje72 30-06-2011

Algemene score

8,7
Op de website stond aangegeven "voor 21:00 besteld, de volgende dag in huis". Dat hebben ze waargemaakt. De printer bevalt prima. Niet veel geld voor een behoorlijk aantal functies.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews