cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

vandebeek 25-06-2011

Algemene score

8,0
Prima webshop. Helder en toegankelijk. Veel op voorraad en een zeer concurrerend prijsniveau.
Prima geholpen in de winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

zotyessz 25-06-2011

Algemene score

9,5
The site is well transparently. Almost every product is more about image and detailed description. The ordered products are received on time, in perfect condition.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rcpoeteray 25-06-2011

Algemene score

8,2
Grote sortering en veel linkjes naar bijbehorende accesoires. Levering was snel en vlot afgehandekd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heartfeld 25-06-2011

Algemene score

9,0
Goede en scherp geprijsde website.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Roland en Elly 25-06-2011

Algemene score

9,3
Heldere en duidelijke website, die een goede weergave en omschrijving van het product geeft. Bestelproces is eenvoudig en snel. De bestelling is goed te volgen en snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron uit Rockanje 25-06-2011

Algemene score

8,0
Snel bestellen en voor een redelijke goede prijs en belangrijk goed verpakt, snel thuis! 1 puntje bij veel webshops zit de prijs van het bezorgen al bij de prijs inbegrepen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

B.Kagelmaker 25-06-2011

Algemene score

8,0
De zending was prima op tijd en de afwikkeling ven de retourzending zeer correct.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

John en Sylvia 25-06-2011

Algemene score

8,2
Supersnelle levering na betaling met IDeal. Leuke aanbieding i.c.m. extra accu en geheugenkaart.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

PDV52 25-06-2011

Algemene score

9,3
Supersnelle levering : besteld 21:30 ontvangen volgende morgen om 0.930 uur, dus binnen 12 uurtjes....
Verpakking, factuur via e-mail, prima verzorgd
O, ja het product Nikon flitser werkt prima, alhoewel ik nog maar een paar dagen ervaring heb met het gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V.Vulpen 25-06-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering van artikelen. Fijn dat er telefonisch overleg is over de aflevering van het (grote) pakket! Zelfs desgevraagd een telefoontje van de koerier 15 min. vantevoren zodat je geen halve dag hoeft te zitten wachten. En ook nog eens: geen bezorgkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca7171 25-06-2011

Algemene score

8,0
Voor 21.00 uur besteld, de volgende dag geleverd. Helaas heb ik toch wel een paar dagen moeten wachten op mijn bestelling.
Verder prima in orde !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

nom4 25-06-2011

Algemene score

8,7
Snel geleverd en aflevering was goed te volgen via Post.nl

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan KB 25-06-2011

Algemene score

8,0
website is duidelijk
Urk is voor mij een eind rijden
service, snelheid en behandeling was top
fantastisch advies.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marxson 25-06-2011

Algemene score

8,8
Overzichtelijke website, goede telefonische klantenservice, prima after sales: ik had een pixeluitval in mijn lcd van nieuwe camera en deze is probleemloos omgeruild voor een nieuwe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Emilio Brizzi 25-06-2011

Algemene score

7,5
De site is overzichtelijk en goed, super prijzen, maar de technische info over de netvoeding was niet compleet, waardoor ik een benodigde travo en netsnoer niet bij besteld heb en ging missen.

De onderbreking van jullie telefonische bereikbaarheid tussen de middag (2 uur) is te lang.

Verder ben ik nog niet bij jullie langs geweest, maar wil dit graag een keer doen en zal zeker meer bestellen in de toekomst.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

gunadi 25-06-2011

Algemene score

10,0
Bestellingen bij CameraNU 's avonds vóór 21.00 u (vrijdag), de volgende dag (zaterdag)in huis! Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leor55 25-06-2011

Algemene score

9,3
Vrijdag 20 uur besteld en zaterdag rond 11 uur al bezorgd. Super zo snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiemen39 25-06-2011

Algemene score

9,0
Spullen zijn in goede orde ontvangen. Prijs uitstekend. Nergens goedkoper gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doofenschmirtz 24-06-2011

Algemene score

9,5
Zelden zo goede uitleg gehad over de voor- en nadelen van verschillende producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rayschruij 24-06-2011

Algemene score

9,5
Super snel.
's avonds besteld andere ochtend bezorgd.
Grandioos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ChrisJ89 24-06-2011

Algemene score

9,7
Overzichtelijk en een ruim aanbod. Een dag na bestelling geleverd. Na het melden van een defect aan een product, werd direct een nieuwe toegestuurd. Sneller en beter kan niet! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CVer2001 24-06-2011

Algemene score

9,5
Ik wist al heel lang dat ik deze camera wilde, maar helaas overal uitverkocht. Toen de camera voor een redelijke prijs op de site stond heb ik deze gelijk besteld en daarna gelijk ontvangen. Geweldige snelle service.
Wat betreft de camera die ken ik al en is gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob vd Ark 24-06-2011

Algemene score

9,8
De camera werd werkelijk de volgende dag bezorgd terwijl ik mijn bestelling ruim over 21.00 heb geplaatst. Mijn komplimenten en Camera.nu was ook nog eens echt de laagst geprijst. Bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bobedam 24-06-2011

Algemene score

9,0
De aanvankelijke aanbieding van Adobe Lightroom, stond na een dag opeens niet meer op de website.
Een berichtje per e-mail was voldoende om dat te herstellen (technische fout).

De informatie over het op voorraad zijn werd buitengewoon nauwkeurig bijgehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob42 24-06-2011

Algemene score

9,0
Ik heb hier al meer spullen gekocht, die steeds prompt worden verstuurd met een directe link in de bevestigingsmail naaar de tracking en tracing site van Post.
Al met al een prima bedrijf om via Internet te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. van der Deijl 24-06-2011

Algemene score

10,0
Perfecte website, perfecte afhandeling bestelling en perfecte levering!
Vrijdagavond besteld, zaterdagmorgen in huis.

Petje af voor deze organisatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.j.vandoesburg 24-06-2011

Algemene score

8,5
Bestelling snel en correct in huis. Kortom prima.
Website is duidelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ria H. 24-06-2011

Algemene score

8,8
Duidelijke site.
Staat op wat je wilt weten. Geen verzendkosten.

Snelle levering.
Mail wordt snel beantwoord

Zal hier zo weer kopen en aanraden aan mijn vrienden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Theijssen 24-06-2011

Algemene score

10,0
Mijn eerste ervaring met de webshop van Camera.nu, was meteen een goede.
Zoals iedereen wel doet, zoek je naar een sterke prijsconcurerende webshop, die een vertrouwde naam heeft opgebouwd.
Dat was voor mij de reden dat ik met Camera.nu in zee ging.
Dat mijn keuze terecht was, bleek later.
Een zeer snelle levering van de flitser, en wel zo snel dat ik toch nog verrast was.
Mijn goede keuze werd nogmaals bevestigd.
De flitser vertoonde gebreken, en ik besloot contact op te nemen met Camera.nu.
Zeer snel was er een reactie van Camera.Nu zijde, en kreeg meteen een duidelijke omschrijving van wat er moest gebeuren om de flitser retour te sturen. Gratis !!
Nadat de flitser bij Camera.Nu was aangekomen, werd er meteen een geheel nieuwe flitser naar mij toegestuurd, en die was wederom snel op mijn adres geleverd.
Voor mij is het vertrouwen in Camera.Nu tot 100% gegroeid, en ik zal zeker in de toekomst met hen zaken doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jackdaw 24-06-2011

Algemene score

8,3
De bestelling werd de volgende dag al afgeleverd en was netjes verpakt. Urk is niet echt een centrale plaats of in de buurt maar wel goed dat er een fysieke winkel is. Door de goede leverservice maakt het niet uit dat er maar een winkel is.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Lindsay C 24-06-2011

Algemene score

9,0
Heldere website en scherpe prijzen! De levering heeft ook plaatsgevonden binnen de levertijd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CJ.Pastijn 24-06-2011

Algemene score

8,5
snelle afhandeling goede service battery was overbodig dus is die retour geen probleem geld snel terug gestort
ga zo door.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ThereseHeemskerk 24-06-2011

Algemene score

9,0
De bestelde producten waren snel in huis en we kregen goed informatie over de stand van zaken

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jdevries.huizen 24-06-2011

Algemene score

9,0
een zeer overzichtelijke, mooi ingerichte winkel met deskundig en vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ab Schuurhuis 24-06-2011

Algemene score

9,8
Goede website, eenvoudig bestellen, eenvoudig betalen en snelle bevestiging van bestelling.
Levering reeds volgende dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Makedonec 24-06-2011

Algemene score

9,8
Uitstekende sales en after sale diensten ! Alle respect, en Groeten aan iedereen bij Camera nu,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank en Petra 24-06-2011

Algemene score

9,3
Prima webshop! Snelle levering (al na 1 dag). Alles was keurig en compleet verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike Linthout 24-06-2011

Algemene score

8,2
Tevredenheid OK. Ik had echter verwacht dat er bij het package deal een externe oplader voor de accu zou zitten. Dit is op de site niet helemaal duidelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

suurtje63 24-06-2011

Algemene score

9,0
zeer overzichtelijke website, zeer scherpe prijs, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas2123456 24-06-2011

Algemene score

10,0
Als er op hun website te lezen staat "in voorraad", dan hebben ze het ook in hun eigen stock. De leveringen verlopen zeer vlot en je krijgt feedback bij elk deelproces van de aankoop. Super-ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mir24 24-06-2011

Algemene score

8,7
Veel goedkoper als andere sites.
Snelle otvangst van product (volgende dag)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fahv 24-06-2011

Algemene score

8,3
Vlot verloop van bestelling en levering. Nette verpakking.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hoevelaken-1 24-06-2011

Algemene score

8,3
Makkelijk te bestellen via de webshop en snelle levering met goede informatie omtrent status via email.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Christine en Peter 24-06-2011

Algemene score

9,0
Wow!!! niet normaal zo´n Super snelle levering. Hoe krijgen ze dat voor elkaar! vrijdagavond om 20:57 uur klikte ik voor het laatste akkoord betaling/bestelling, de dag erop zaterdag om 09:02 uur kwam TNT aan de deur om de bestelling af te leveren. En dat had ik niet eens voor de koerier optie gekozen. Echt supersnel en super goed. Prima verpakt, duidelijke factuur. Kortom een absolute aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Witteveen 24-06-2011

Algemene score

9,2
Levering zeer snel, en werd goed en snel gereageerd op een vraag per email.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oeverzwaluw 24-06-2011

Algemene score

8,5
Ik had een aantal secifieke vragen over digiscoping en ben daar zeer uitvoerig over voorgelicht. Erg vriendelijk geholpen. Prijstechnisch concurerend.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beqwaam 24-06-2011

Algemene score

9,5
Prima levering. Super snel. Handige overzichtelijke website en nog een aanbiedingspakket van Focus toe! Prijs was ietsje hoger dan anderen, maar ik opt. voor service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad54 23-06-2011

Algemene score

9,0
Makkelijke bestelling via website en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

regato76 23-06-2011

Algemene score

8,3
De goedkoopste aanbieding, geen verzendkosten en zeer snelle levering, kortom TOP!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sab2 23-06-2011

Algemene score

8,5
Goede prijs, snelle levering. Keurig

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews