cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43746 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frieda Hogers 04-07-2011

Algemene score

9,0
De website is duidelijk. Goed gesorteerd op merk,type en prijs.Het ging even fout met het doorverwijzen naar een bank voor het afhandelen van de betaling. Ik plaatste mijn bestelling opnieuw, maar zag later dat dat niet had gehoeven. Camera Nu heeft de eerste bestelling laten vervallen. Zonder problemen.
We hebben al een paar jaar goede ervaring met dit bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bonecrusher 04-07-2011

Algemene score

9,0
Prima webshop !
Had eerst een ander model camera besteld maar wilde deze graag omwisselen.
Kon telefonisch zo geregeld worden en teveel betaald bedrag werd direct teruggestort.
Zeer klantvriendelijk en afspraken worden ook echt nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike route66 04-07-2011

Algemene score

9,0
prima service en snelle levering. Heldere en informatieve website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Mestrom 04-07-2011

Algemene score

9,8
Ik heb bij CameraNu verschillende producten gekocht tegen een zeer goede prijs: een Panasonic Lumix LX5, een tasje daarvoor en een HDMI-kabel. De bestellingen werden correct en snel uitgevoerd. Vragen mijnerzijds over functies van de camera werden deskundig en snel beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Logtmeijer 04-07-2011

Algemene score

8,8
Uitstekende communicatie met de klant! Snelle en adequate levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stichting Vrienden van Brasa Mi 04-07-2011

Algemene score

10,0
Cameranu.nl heeft een groot gedeelte van een fotocamera gesponsord aan de stichting 'vrienden van Brasa Mi'tbv. het gezinshuis brasa mi te Paramaribo (Suriname). Dat maakt deze winkel uniek, omdat ze zo laten blijken ook maatschappelijk betrokken zijn. We hebben een camera mogen aanschaffen die bestand is tegen de tropische omstandigheden. Dat is een Olympus TG-610 geworden. Camaranu.nl Bedankt!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bobc1 04-07-2011

Algemene score

7,8
De website van cameranu.nl kwam naar voren als de site die de olympus aanbood tegen de laagste prijs. Dit was de grootste motivatie om de camera bij hen te kopen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

JanvB123 04-07-2011

Algemene score

8,0
Super camera
maakt zeer mooie foto's
eenvoudig ingebruik
handig voor sport foto's
zeer mooie lens de 18-105
al met al erg tevreden over deze camera

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

FB33 04-07-2011

Algemene score

9,0
2e keer aankoop bij deze zaak, 2e keer goede ervaring,
online gekocht, zelf opgehaald, goede feed back, lag keurig klaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nvt NVT 04-07-2011

Algemene score

8,5
snelle afhandeling van de order en levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

olijfgaard 04-07-2011

Algemene score

8,0
duidelijke site - snelle afhandeling - en het werkt......
tevreden dus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jorsie 04-07-2011

Algemene score

8,8
Zeer snelle levering. Zondag besteld, dinsdag in huis. Stevig en met zorg verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FO21 04-07-2011

Algemene score

7,5
Goede communicatie en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

zetka 04-07-2011

Algemene score

8,8
duidelijk overzicht op de website en goede kennis van zaken bij het persoonlijk afhalen van de bestelling in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HvdW51 04-07-2011

Algemene score

9,0
Goede informatie telefonisch. Supersnel gelve.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jowi10 04-07-2011

Algemene score

9,3
Ik ben nu een ruim jaar bekend met Cameranu.nl en heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen gehad.
Ook in de winkel ben ik een keer geweest, daar werd ik goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Milan07 04-07-2011

Algemene score

9,0
De aankoop ging gemakkelijk en de bezorging was binnen 2 dagen in huis. Zondag besteld, dinsdag in huis.

De prijs was de laagste die ik kond vinden.

Al met al een heel goede webwinkel. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GM.Sanders 03-07-2011

Algemene score

9,3
Goede overzichtelijk website met duidelijke adequate informatie. Bestelling geplaatst, betaald en de volgende dag al in huis, perfect !!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennie gek 03-07-2011

Algemene score

7,7
Prima webshop met goede prijzen. Ik heb al diverse malen iets besteld.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Fransisca 03-07-2011

Algemene score

10,0
Het produckt was netjes en op tijd afgeleverd,en ik ben er zeer tevreden over.dus dat is altijd goed voor jullie om dat te horen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leonard83 03-07-2011

Algemene score

7,2
een zeer goede camera en gewoon prima service. Snelle levering en goede informatievoorziening gedurende het bestelproces

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

martin v doorn 03-07-2011

Algemene score

9,3
prima site. goede prijzen en snelle levering. kortom een top shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja77 03-07-2011

Algemene score

10,0
Ik heb dit product via de website besteld. Er stond bij supersnelle levering en dat hebben ze zeker waargemaakt. Het pakketje was keurig verpakt. Ik zou deze site zeker aanbevelen bij anderen.
Er staat genoeg informatie bij de producten en mooie duidelijke foto's. En alles is goed te vinden. Een hoop site's zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans.Strasters 03-07-2011

Algemene score

9,5
Bestelleing keurig verpakt ben supersnel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 4321 03-07-2011

Algemene score

9,0
Duidelijk en heldere website, Makkelijk in gebruik.
Overzicht van totaalkosten in één oogopslag.
Goed geinformeerd over voortgang van bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ribbink 03-07-2011

Algemene score

8,5
Vlotte afhandeling.
Via mail wordt je precies op de hoogte gehouden van de orderstatus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Josly 03-07-2011

Algemene score

9,5
De service is echt perfect, voor 21:00 besteld, dan nog de volgende dag nog in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos M. 03-07-2011

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site met goede en vergelijkende informatie, levering snel zoals ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geesje 67 03-07-2011

Algemene score

9,0
Website is duidelijk. Informatie achter een product is goed.
Bestelling en levering ging vlekkeloos. Informatie over levering was prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

melanie1991 03-07-2011

Algemene score

9,0
Een mooi en goed vormgegeven digitaal fotolijst. Mooi beeld en ziet er modern uit. Hij is makkelijk in gebruik. Ook de formaat is precies goed! De service is ook perfect, zondag besteld en dinsdag middag thuis. Een tevreden klant dus die nog eens op de website kom om nieuwe producten te bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. de la Porte 03-07-2011

Algemene score

9,3
Zeer vlotte afhandeling. Alles snel en volledig geleverd. Prima website die vergelijken eenvoudig maakt. En: de goedkoopste!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees van Apeldoorn 03-07-2011

Algemene score

9,0
Makkelijk om te bestellen. Aan de telefoon heel vriendelijk geholpen en snelle reactie .
Ik ben een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silami 03-07-2011

Algemene score

8,0
Snelle levering, goede prijs en grote voorraad. Betaling tijdens bestelling ging even fout, maar was geloof ik niet de schuld van CameraNu maar van iDeal.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Idolaat 03-07-2011

Algemene score

9,0
Makkelijk bestellen op de site. Duidelijke productomschrijvingen en ruime keuze. Na aankoop een snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kort47 03-07-2011

Algemene score

8,0
Vlot gevonden op de website en prima geholpen in de winkel. Met veel plezier daar rondgekeken, ook al moest ik best wel lang wachten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan Waterman 03-07-2011

Algemene score

8,8
Keurig op tijd bezorgd en ingepakt, tegen een aantrekkelijke prijs!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcolien 03-07-2011

Algemene score

9,0
Prima webwinkel,overzichtelijk, hele snelle levering,
gewoon top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ecl 03-07-2011

Algemene score

7,0
Het is erg vervelend dat je op de website eerst op merk moet selecteren en daarna pas op uitvoering.
Bijvoorbeeld als je een bepaald type tas wil hebben moet je eerst het merk selecteren en daarna het type waardoor je eigenlijk geen vergelijk hebt met andere merken. Makkelijker zou het zijn als je eerst het type kan kiezen waarna er een scherm verschijnt met alle tassen die voldoen aan het geselecteerde type.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Th. de Man 03-07-2011

Algemene score

10,0
Goede prijs, snelle levering en goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Stolp 03-07-2011

Algemene score

9,3
de wachttijd was lang maar aangenaam en zeker de moeite waard. Ik ben uitstekend geholpen en geadviseerd en tevreden over het resultaat. I

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sixpack78 03-07-2011

Algemene score

8,5
Mijn eerste aankoop bij cameranu.nl maar zeker niet mijn laatste.
Supersnelle levering en ook de prijs is erg scherp!
Helemaal blij met mijn camera!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjors2011 03-07-2011

Algemene score

9,5
Heldere website, supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul013 03-07-2011

Algemene score

8,2
Ik ben netjes geholpen via de telefoon en ook via het internet.

Het pakketje had ik besteld en de volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

I. van Nunen 03-07-2011

Algemene score

8,8
Zoals altijd is het heerlijk 'winkelen' bij cameranu.nl. Overzichtelijke site, ruim aanbod en goede prijzen. Daarnaast gaat de levering altijd vlot, het is er de volgende werkdag!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dr.Beam 02-07-2011

Algemene score

9,0
Uitstekende website en orderafhandeling. Zondag besteld, dinsdag in huis (aangetekend, geen verzendkosten). Beste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul54321 02-07-2011

Algemene score

8,7
Levering was snel en de gehele bestelling is in goede orde ontvangen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

pinkster 02-07-2011

Algemene score

8,3
goede en snelle service en niet duur groet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

marij van der vrande 02-07-2011

Algemene score

9,5
zeer tevreden over het verloop van mijn bestelling en je word zeer goed op de hoogte gehouden van de status hiervan.

compliment hiervoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robbewob 02-07-2011

Algemene score

8,8
Prima levering, keurig op tijd, kortom een aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zomaareenklant 02-07-2011

Algemene score

9,0
Op vrijdagavond om +/-18.30uur een CANON EF-S groothoek lens besteld en betaald via "ideal" (zonder me te hoeven registreren:)

Op zaterdagochtend zo rond 10.00uur ontvangen.

supersnel van Urk naar Alphen ad Rijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews