cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mien1001 26-06-2011

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website. Snelle bezorging.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

hvdb2406 26-06-2011

Algemene score

8,7
Zondag's besteld en altijd dinsdag in huis. Perfect!
Bovendien goed orderstatus overzicht en update.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

peter..hoi 26-06-2011

Algemene score

8,0
Goede levering en duidelijke berichtgeving.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Inge83 26-06-2011

Algemene score

8,0
Duidelijke site.
Prijs is voordelig.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

NajH 26-06-2011

Algemene score

8,0
duidelijke site
heldere bestelprocedure
snelle levering
uitstekend verpakt pakketje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nicoline90 26-06-2011

Algemene score

9,7
Goede service, snelle levering, geen verzendkosten.
Niks op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ErKoo 26-06-2011

Algemene score

10,0
Niets dan lof. Snelle reactie, duidelijke website.
Geen poespas. Aanrader voor iedereen die een goed product wil met goede service en bovenal duidelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hkilsdonk 26-06-2011

Algemene score

8,0
makelijk gevonden en alle pagina's goed herkenbaar te doorlopen!
levering binnen gestelde tijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

briksem01 26-06-2011

Algemene score

9,5
Supersnelle levering.
Je wordt goed op de hoogte gehouden wanner het pakket wordt verzonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant62 26-06-2011

Algemene score

9,0
Goede service, snelle levering. Camera is een aanrader, prachtig Full-HD beeld voor erg weinig geld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patske83 26-06-2011

Algemene score

8,3
Veel aanbod op de website. Door middel van inlog kun je makkelijk je persoonlijke gegevens en bestelhistorie raadplegen. Indien product op voorraad is volgt altijd zeer snelle uitlevering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Annette Evers 26-06-2011

Algemene score

9,5
CameraNu.nl is volgens mij een prima bedrijf met een mooie winkel en zeer goede website. Ook de bestellingen en leveringen zijn altijd probleemloos verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rebecca212 26-06-2011

Algemene score

10,0
Goede site, overzichtelijk, duidelijk en gemakkelijk navigeerbaar. Altijd up to date en goede service. Dit is niet de eerste keer dat ik iets koop bij cameranu.nl en het zal zeker niet de laatste keer zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanzelmans 26-06-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop met voldoende productinfomatie en prima service. Prijs is zeer concurrerend. Obectief was verpakt in doos van fabrikant en daar omheen een omdoos. Het artikel was daardoor prima beschermd tegen onheil van buitenaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Willem20 26-06-2011

Algemene score

8,8
Het product was er snel. En ik heb een goed contact kunnen hebben met de mensen van CameraNu integenstelling tot vele andere winkels! Kortom echt een aanrader om bij deze winkel je aankopen te doen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daan-wh 26-06-2011

Algemene score

8,5
Het product voldoet zeer zeker aan mijn verwachting.de levering was binnen 2 dagen dus perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ElisaM 26-06-2011

Algemene score

9,0
uitstekend bereikbaar, deskundige beantwoording van mijn vragen, snelle en zorgvuldige verzending van mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kilanca 26-06-2011

Algemene score

9,0
1e keer bij Camera.nu wat besteld.Ben best een argwanende klant en heb er best even over nagedacht of ik het zou doen. De camera die ik heb is vanwege de ramp in Japan slecht verkrijgbaar, maar bij CameraNu wel.
Maar wat ben ik verrast hoe snel en duidelijk de bestelling is gegaan en afgeleverd!!! Prima !!!
's middags besteld de volgende dag al in huis!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kon 26-06-2011

Algemene score

8,5
Ik wist wat ik wilde kopen, heb dus niet hoeven zoeken op hun website. Levering was snel en goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

NobodyXL 26-06-2011

Algemene score

8,0
Heb er vaker een aankoop gedaan en ben content met service en levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

NaamL1958 26-06-2011

Algemene score

9,3
LS,
Ben helemaal tevreden bijzonder duidelijk, heel vlot. Alleen alleen bij leveren zou TNT misschien nog iets kunnen verbeteren ik had graag de bestelling direct op het postkantoor afgehaald, had dat ook aangegeven maar denk dat die mogelijkheid er nog niet is. Dit betekent dat de zending eerst twee keer bij je thuis wordt afgeleverd, helaas was ik pas na 22:00 thuis dus kon ik ook niet aangeven dat de tweede bezorging weinig zin had... Maar goed voor de rest helemaal tevreden hoor!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nfkl 26-06-2011

Algemene score

9,7
Duidelijke website.
Wat ze beloven doen ze ook. 's Middags bestelt en de volgende dag keurig in huis.
Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noor Smeets 26-06-2011

Algemene score

8,8
We hebben op zaterdag besteld, dus we hadden rekening gehouden met dat pas dinsdag geleverd zou worden i.v.m het weekend. Je word direct op de hoogte gehouden van je bestelling. Maandag kregen we bericht dat de camera onderweg was, maar helaas door een fout bij het postbedrijf werd het een dag later omdat we in de verkeerde route zaten. Daar konden ze niks aan doen maar toch hoor je meteen bericht. Alles keurig verpakt in 1 pakketje. Het scheelde ook een aanzienlijk bedrag met andere winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ray1975 26-06-2011

Algemene score

10,0
Een website waar eigenlijk gewoon niks op aan te merken is. Via Kieskeurig terecht gekomen en in no-time mijn bestelling geplaatst na een aantal relevante interessante combi acties aangeboden te hebben gekregen. Gewoon een gesmeerd lopende website + back-office zoals je het als consument eigenlijk altijd verwacht ... maar veelal niet krijgt. Een organisatie die zorgt dat het klopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

twantonio 26-06-2011

Algemene score

10,0
De webside heeft een goed overzicht en er is een groot assortiment.Makkelijk te bereiken via internet en de bestellingen zijn de volgende dag binnen. After sales heb ik nog niet nodig gehad. omdat alles perfect was, wat ik er ooit besteld heb. Dus die zal ook wel goed zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Bloemhof 26-06-2011

Algemene score

8,0
Snelle levering. Prima te volgen via mail

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

djenghis20 26-06-2011

Algemene score

8,5
Op de website stond levertijd 5-10 dagen, echter had hem binnen 2 dagen in huis!
Goede service, netjes verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Remyvang 25-06-2011

Algemene score

9,3
Prima levering: volgende dag zoals beloofd. duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woodywoodpecker 25-06-2011

Algemene score

9,2
De website van CameraNU.nl is gewoonweg zeer overzichtelijk. Je hoeft niet lang te zoeken, of je hebt gauw je product gevonden.
Bij telefonisch contact, werd ik zeer vriendelijke te woord gestaan. En kom je in de winkel (waar ik mijn EOS gekocht hebt), wordt je ook zeer vakkundig geholpen.
De bestelling via CameraNU.nl was ook zeer snel geleverd. Perfect verpakt en helemaal heel overgekomen.
Met ong. 2 dagen had ik hem al in huis!
De service bij reparatie is ook heel fijn. Geen gezeur, maar het betreffende product wordt eerst door de mensen van CamaraNU getest en vervolgens wordt het naar de leverancier doorgestuurd. Het retour sturen van het serviceproduct was ook heel netjes gedaan. Wederom stefig en goed verpakt.
Kortom: Goede service, prima en overzichtelijke site, snelle levering en vakkundige mensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rogalla 25-06-2011

Algemene score

8,8
De winkel komt nauwkeurig gemaakte beloftes na, als je een vraag op vrijdagavond stuurt komt er een automatisch antwoord; excuus dat het in het weekend langer duren kan de vraag te beantwoorden ... Desalniettemin komt op zaterdagochtend toch het antwoord, beleefd, behulpzaam en constructief. Dat maak je in dienstverlenend Nederland niet meer zo vaak mee. De behandeling van bestellingen is net zo goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Skelter01 25-06-2011

Algemene score

7,5
Website is helder en overzichtelijk, duidelijke leverbaarheid status, etc.

Bereikbaarheid; ik ben bij de winkel zelf langs gekomen, ligt in middle-of-nowhere maar de winkel zelf vergoed een hoop. Persoonlijke service is goed, evenals het aanbod.

Nog geen beroep hoeven doen op de after sales, product bevalt goed tot nu toe.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Boudsil 25-06-2011

Algemene score

8,0
Het is allemaal prima verlopen. Duidelijk hoe de camera te bestellen en duidelijk hoe de verzending gaat.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Philip391 25-06-2011

Algemene score

8,5
Direct bevestiging en verzending,duidelijke factuur
Overzichtelijke website

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

The Whall 25-06-2011

Algemene score

8,0
Vlotte en nette levering.
Ik had twijvels over welke flitser ik zou doen.
Na telefonisch contact werk ik keurig geholpen met mijn vragen. Waarna ik besteld heb.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

guck 25-06-2011

Algemene score

8,7
Overzichtelijke en duidelijke site; productinformatie zakelijk en compleet, bestelling, betaling en levering probleemloos en snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeanke1951 25-06-2011

Algemene score

9,0
de goedkoopste-makkelijke website-hele goede afhandeling en verdere begeleiding en informatie met het product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iwan v D 25-06-2011

Algemene score

9,3
Goede ervaringen met deze winkel. Ook service bij garantie is keurig . Hierbij word je regelmatig op de hoogte gehouden over de gang van zaken.
En geheel niet onbelangrijk is dat ze veelal de goedkoopste zijn met mooie aanbiedingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Zirkzee 25-06-2011

Algemene score

9,0
Inmiddels mijn 2e bestelling bij CameraNU. Bestelproces verloopt prettig en snel. Snelle levering en met t&t te volgen. Ik ben zeer positief over deze webwinkel, blijf vooral zo doorgaan! ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

niekbeldernl 25-06-2011

Algemene score

9,0
Het aanbod van de winkel is enorm groot. Je hebt keuze uit veel producten, en de medewerkers weten waar ze over praten en wat ze verkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

E.F.T. de Boer 25-06-2011

Algemene score

8,5
Wat de site beloofd, snelle levering, is ook zo.
Wat ik belangrijk vind en vertrouwen wekkend: betalen via ideal.
Tenslotte, keurig en stootvrij ingepakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

hebu58 25-06-2011

Algemene score

8,0
Het kan altijd beter, maar alles ging vlot en exact zoals toegezegd werd op de website.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn vd G 25-06-2011

Algemene score

8,2
Makkelijke en overzichtelijke website. Snelle en goede levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hagebouwer 25-06-2011

Algemene score

9,0
Goede prijs en snel geleverd.
Wat wil je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huijding 25-06-2011

Algemene score

9,8
Alles gaat hier altijd perfect, ook in service in de winkel is perfect met mensen die er echt verstand van hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcelVw65 25-06-2011

Algemene score

9,5
Snel en betrouwbaar en een scherpe prijsstelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcelvH2 25-06-2011

Algemene score

8,8
Eenvoudig te bestellen, duidelijke toelichting op het produkt en snel (de volgende werkdag) geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vandebeek 25-06-2011

Algemene score

8,0
Prima webshop. Helder en toegankelijk. Veel op voorraad en een zeer concurrerend prijsniveau.
Prima geholpen in de winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

zotyessz 25-06-2011

Algemene score

9,5
The site is well transparently. Almost every product is more about image and detailed description. The ordered products are received on time, in perfect condition.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rcpoeteray 25-06-2011

Algemene score

8,2
Grote sortering en veel linkjes naar bijbehorende accesoires. Levering was snel en vlot afgehandekd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heartfeld 25-06-2011

Algemene score

9,0
Goede en scherp geprijsde website.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews