cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Geertruida61 04-07-2011

Algemene score

8,3
Ik vond de website duidelijk en de artikelen goed te zien op de foto's. De camera kwam inderdaad binnen op de beloofde tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MiraMira 04-07-2011

Algemene score

8,0
Jammer dat je niet 's avonds kan laten afleveren. Verder helemaal prima geregeld en vooral erg snel....

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

eileen200848 04-07-2011

Algemene score

9,0
Levering ging vlot nadat ik besteld had. Geen problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Titia1904 04-07-2011

Algemene score

8,2
Snelle levering, vriendelijk in contact. Prima webshop!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

194825 04-07-2011

Algemene score

8,8
Kopen bij CamaraNu vanuit je luie stoel, super eenvoudig en daarbij snelle levering aan huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris van Breeden 04-07-2011

Algemene score

9,0
snelle levering en super dat tijdelijk de verzending gratis was!

bedankt en heb gelijk een aantal dagen daarna opnieuw een bestelling geplaatst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 04-07-2011

Algemene score

8,2
Mooie camera, al meer producten bij camera.nu.nl gekocht. De vragen die je hebt, ze hebben daar ook nog tijd voor je, het voelt vertrouwd.Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Teslic 04-07-2011

Algemene score

9,5
In mijn geval is het product niet in orde geweest. Na mijn E-mail is de probleem keurig en netjes opgelost. Ik kreeg direct een andere product die wel in orde is geweest. Contact en overleg verliep voorspoedig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Aken 04-07-2011

Algemene score

8,0
Alles was op voorraad en de bestelling is volledig, snel en juist geleverd. Keurig!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

RonBos2011 04-07-2011

Algemene score

9,5
product makkelijk te vinden, bestelling geleverd zonder problemen. perfect dus !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene891 04-07-2011

Algemene score

7,5
Goede prijs, snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Geertos 04-07-2011

Algemene score

8,7
Snelle e-mail reactie en product vlot in huis. Product was goed verpakt, prima service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop81 04-07-2011

Algemene score

10,0
Al diverse producten bij CameraNu besteld, altijd snel geleverd zonder verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirkiedecameraman 04-07-2011

Algemene score

7,7
Prima prijs, ruim assortiment. Handige intuitieve website.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

pgrashof 04-07-2011

Algemene score

8,8
Duidelijke website, productieinformatie is erg duidelijk en de tabs voor combodeals en optionele accesoires zijn waardevol. Ik had in het verleden hier al iets besteld, en omdat dat destijds prima verliep heb ik ook deze keer weer hier besteld. De bestelproces liep prima, de order status werd regelmatig bijgehouden en dezelfde dag is het nog verzonden. TNT deed er alleen 2 dagen over, maar dat kan Cameranu niet helpen. Aftersales voor deze camera heb ik geen ervaring mee. In het verleden heb wel een camera gehad met defecte pixels in de sensor, deze is gewoon omgeruild zonder problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leemhuis 04-07-2011

Algemene score

9,3
Duidelijk beeld gekregen op jullie website van het aangekochte artikel en na betaling de andere dag in huis dus een zeer goede service.

Bedankt hiervoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wderuiter1 04-07-2011

Algemene score

8,5
Zeer vriendelijke klantenservice. Ik had gebeld om te vragen of de camera ook op mijn vakantieadres afgeleverd kon worden en dat was geen enkel probleem.
Goede prijs. Snelle levering.
Helemaal top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EJBarten 04-07-2011

Algemene score

9,2
Snelle levering, goed verpakt, hele mooie lens voor scherpe prijs!!
Al veel plezier van gehad!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naamloos 16 04-07-2011

Algemene score

9,0
Camera besteld, op een avond,gelijk betaald via internetbankieren. Ik werd keurig geinformeerd dat de betaling binnen was en wanneer de camera is verzonden.
Had de camera de dag erna binnen via TNT post.

Perfect geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn45 04-07-2011

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site, goedkoop, perfect bestelproces en inderdaad volgende dag in huis!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olaf den Uijl 04-07-2011

Algemene score

9,2
Ik ben zeer tevreden over CameraNU.
De berijkbaarheid,service en aftersales zijn keurig netjes.ga zo door

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

siejack 04-07-2011

Algemene score

9,5
In het verleden een Olympus compact camera bij de zaak op 't oude adres gekocht. Prima verlopen. Nu een nieuwe dslr Canon 500 met canon lens 17-135 is gekocht bij Mediamarkt . Was niet meer leverbaar bij CameraNU.
Wou toch contact houden daarom extra lens met allerlei accessoires. Tjonge wat is 't 'n grote moderne zaak geworden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Driessen 04-07-2011

Algemene score

8,0
Goede informatie on-line. Besteld voor 9 pm, volgende dag in huis...prima service.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

onnemenno 04-07-2011

Algemene score

9,0
prima service en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dekoper 04-07-2011

Algemene score

9,0
Voldoende contact over de bestelling per e-mail.
Zodoende weet de koper hoe het zit met zijn betselling. Daarnaast kan de koper de betselling volgen via track systeem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pcman 04-07-2011

Algemene score

8,2
Overzichtelijke website, snelle levering en snel antwoord op email.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wessel B 04-07-2011

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website, lage prijzen en direct geleverd.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Christian450D 04-07-2011

Algemene score

8,8
Vorige week de Cactus V5 Triggers besteld.
Deze waren nog in voorraad en bestelde ze.
Het bestellingen is erg gemakkelijk.
Nadat je je producten in het winkel wagentje heb gedaan kan je je bestelling afronden. Het betalen is allemaal erg makkelijk en het gaat erg snel!

Het fijnste van de webwinkel vind ik dat als je voor 21.00 besteld het de volgende dag in huis heb. Zo kan je s'avonds nog iets bestellen en de volgende dag staat de postbode voor de deur!

Het product zat in een stevig kartonnendoosje. Na het doosje te hebben uitgepakt zaten daar de doosjes van de Cactus triggers in.

Ik zal zeker vaker producten bij CameraNU.nl bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Caspero1991 04-07-2011

Algemene score

8,0
Vorige week een Camera gekocht hier. Twijfelde tussen 2 modellen en werd uiterst vriendelijk en professioneel geholpen via de telefoon. Na het bestellen 's avonds (rond 8 uur) kreeg ik direct een bevestiging. Betalen ging vlot evenals de levering, gewoon de volgende dag zoals beloofd!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Frieda Hogers 04-07-2011

Algemene score

9,0
De website is duidelijk. Goed gesorteerd op merk,type en prijs.Het ging even fout met het doorverwijzen naar een bank voor het afhandelen van de betaling. Ik plaatste mijn bestelling opnieuw, maar zag later dat dat niet had gehoeven. Camera Nu heeft de eerste bestelling laten vervallen. Zonder problemen.
We hebben al een paar jaar goede ervaring met dit bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bonecrusher 04-07-2011

Algemene score

9,0
Prima webshop !
Had eerst een ander model camera besteld maar wilde deze graag omwisselen.
Kon telefonisch zo geregeld worden en teveel betaald bedrag werd direct teruggestort.
Zeer klantvriendelijk en afspraken worden ook echt nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike route66 04-07-2011

Algemene score

9,0
prima service en snelle levering. Heldere en informatieve website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Mestrom 04-07-2011

Algemene score

9,8
Ik heb bij CameraNu verschillende producten gekocht tegen een zeer goede prijs: een Panasonic Lumix LX5, een tasje daarvoor en een HDMI-kabel. De bestellingen werden correct en snel uitgevoerd. Vragen mijnerzijds over functies van de camera werden deskundig en snel beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Logtmeijer 04-07-2011

Algemene score

8,8
Uitstekende communicatie met de klant! Snelle en adequate levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stichting Vrienden van Brasa Mi 04-07-2011

Algemene score

10,0
Cameranu.nl heeft een groot gedeelte van een fotocamera gesponsord aan de stichting 'vrienden van Brasa Mi'tbv. het gezinshuis brasa mi te Paramaribo (Suriname). Dat maakt deze winkel uniek, omdat ze zo laten blijken ook maatschappelijk betrokken zijn. We hebben een camera mogen aanschaffen die bestand is tegen de tropische omstandigheden. Dat is een Olympus TG-610 geworden. Camaranu.nl Bedankt!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bobc1 04-07-2011

Algemene score

7,8
De website van cameranu.nl kwam naar voren als de site die de olympus aanbood tegen de laagste prijs. Dit was de grootste motivatie om de camera bij hen te kopen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

JanvB123 04-07-2011

Algemene score

8,0
Super camera
maakt zeer mooie foto's
eenvoudig ingebruik
handig voor sport foto's
zeer mooie lens de 18-105
al met al erg tevreden over deze camera

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

FB33 04-07-2011

Algemene score

9,0
2e keer aankoop bij deze zaak, 2e keer goede ervaring,
online gekocht, zelf opgehaald, goede feed back, lag keurig klaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nvt NVT 04-07-2011

Algemene score

8,5
snelle afhandeling van de order en levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

olijfgaard 04-07-2011

Algemene score

8,0
duidelijke site - snelle afhandeling - en het werkt......
tevreden dus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jorsie 04-07-2011

Algemene score

8,8
Zeer snelle levering. Zondag besteld, dinsdag in huis. Stevig en met zorg verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FO21 04-07-2011

Algemene score

7,5
Goede communicatie en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

zetka 04-07-2011

Algemene score

8,8
duidelijk overzicht op de website en goede kennis van zaken bij het persoonlijk afhalen van de bestelling in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HvdW51 04-07-2011

Algemene score

9,0
Goede informatie telefonisch. Supersnel gelve.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jowi10 04-07-2011

Algemene score

9,3
Ik ben nu een ruim jaar bekend met Cameranu.nl en heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen gehad.
Ook in de winkel ben ik een keer geweest, daar werd ik goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Milan07 04-07-2011

Algemene score

9,0
De aankoop ging gemakkelijk en de bezorging was binnen 2 dagen in huis. Zondag besteld, dinsdag in huis.

De prijs was de laagste die ik kond vinden.

Al met al een heel goede webwinkel. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GM.Sanders 03-07-2011

Algemene score

9,3
Goede overzichtelijk website met duidelijke adequate informatie. Bestelling geplaatst, betaald en de volgende dag al in huis, perfect !!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennie gek 03-07-2011

Algemene score

7,7
Prima webshop met goede prijzen. Ik heb al diverse malen iets besteld.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Fransisca 03-07-2011

Algemene score

10,0
Het produckt was netjes en op tijd afgeleverd,en ik ben er zeer tevreden over.dus dat is altijd goed voor jullie om dat te horen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leonard83 03-07-2011

Algemene score

7,2
een zeer goede camera en gewoon prima service. Snelle levering en goede informatievoorziening gedurende het bestelproces

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews