cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter Westland 28-06-2011

Algemene score

9,0
Scherp geprijsd, keurig geholpen, breed assortiment en prima websie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimmy de Leeuw 28-06-2011

Algemene score

9,0
Hij Was prima, eerst defect toen opgestuurd en toen een goede. Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mike Schattevoet 28-06-2011

Algemene score

10,0
beste online winkel die ik ooit heb meegemaakt .
alles mooi en goed verpakt zodat er nergens iets mee kan gebeuren. Goedkope spullen waarvan de kwaliteit ook nog super is . supper sneller levering . het mooie van deze winkel is je kunt het bestellen en zelf ophalen als je in de buurt woont of komt . ook als je een vraag hebt krijg je bijna direct antwoord . kortom een super winkel goedkoop snel en goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snapshot2011 28-06-2011

Algemene score

8,7
CameraNu.nl heeft een uitgebreid assortiment, maar verzorgt zelfs ook interessante cursussen. Ik beschouw CameraNu.nl als ondernemend, betrouwbaar en betaalbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

albert van der Haar 28-06-2011

Algemene score

9,0
De bestelling werd correct volgens de mededeling op wensite bezorgd. Heel plezierig was het dat de koerier van te voren doorgaf hoe laat hij langs kwam om te bezorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

risseeuw 28-06-2011

Algemene score

8,0
Bereikbaarheid en aftersales kan ik niet beoordelen omdat ik daar niet mee te maken heb gehad. De site is duidelijk en werkt heel goed, kan misschien iets strakker waardoor hij rustiger en overzichtelijker wordt (detail). Maar de snelheid en efficiente wijze waarop de bestelling verwerkt en afgeleverd wordt is echt top.

met vriendelijke groet,

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Zanderink 28-06-2011

Algemene score

8,7
Met name de vlotte levering van het bestelde product icm de correctheid van het product zelf, besluit mij deze aankoop zeer positief te beoordelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jac.138 28-06-2011

Algemene score

9,5
Alles verliep prima, de website was duidelijk.
Na de bestelling had ik de camera de volgende dag al in huis. Ook de keuze van vooruitbetaling of na de levering is ook fijn. Toen ik na een week nog een vraag had werd de telefoon snel opgepakt en kreeg ik direct en bevredigend antwoord. Dus zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnSm 28-06-2011

Algemene score

8,2
Goede snelle levering, verder geen opdringerige verkopers...

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

FrancoisM 28-06-2011

Algemene score

8,0
Was volgende dag in huis nadat ik het om 20:50 besteld heb.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Petertje1964 28-06-2011

Algemene score

9,7
Dit is de tweede aankoop bij cameranu.nl en bij deze bestelling was de snelle levering belangrijk.
Fijne webwinkel met aantrekkelijke prijzen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Dreves 28-06-2011

Algemene score

9,8
zeer goede webshop, doch door een fout van mij, is de bestelling in mijn opdracht stopgezet. hierna een herbestelling gedaan, welke door onbekende oorzaak door de medewerker, niet is verwerkt, vervolgens telefonisch contact op genomen met cameranu.nl, waaruit de bestelling alsnog, onder excuses, de deur uit is gegaan, vandaar de 9. Als men de bestelling, na mijn fout direct had hersteld, was de 9 een 10 geworden. Ik zal zeker niet aarzelen om de volgende keer weer een bestelling bij deze zeer goede webshop te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edward Kijker 28-06-2011

Algemene score

8,5
erg snelle levering en zeer scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giorgakis 27-06-2011

Algemene score

9,7
Na wat googelen op deze fotocamera kwamen we uit bij cameranu.nl . Toestel was op voorraad tegen de laagste prijs van Nederland. Na bestelling en betaling was de camera binnen 24 uur thuisbezorgd. Goed, zorgvuldig verpakt. Tussentijdse stand van zaken van de verzending werd prompt per email gemeld.
Kortom: Cameranu.nl is veilig, vlug en voordelig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kievsky 27-06-2011

Algemene score

8,7
een heel plezierig aspect van deze website is dat ze naast het kale produkt ook nog combinatie pakketten aanbieden zodat je in een keer alles kunt bestellen wat je nodig hebt om aan de slag te gaan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

levalo53 27-06-2011

Algemene score

10,0
Webshop werkt perfect door zeer logische, overzichtige opbouw. Goed voorraadbeheer en ruim assortiment. Heb ooit iets teruggestuurd : aftersales echt niets op aan te merken: top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rmu-1989 27-06-2011

Algemene score

9,0
CameraNu heeft altijd veel op voorraad en levert snel.

Daarnaast is de prijs veelal gunstiger dan de concurent. Daarnaast vindt ik het ook handig dat het een Winkel is en geen onbereikbaar warenhuis.

CameraNu ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ADui 27-06-2011

Algemene score

8,5
Alleen betalings mogelijkheid was niet erg duidelijk, doch de rest was uitstekend en vlotte levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PeterDeK 27-06-2011

Algemene score

9,3
Prima, overzichtelijke website met duidelijke informatie. Nette bevestiging van de order via de email incl. statusinformatie over verzending. Binnen 2 dagen afgeleverd. Prima video camera voor een scherpe prijs !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oldrikky 27-06-2011

Algemene score

8,0
Heel goed en makkelijk camera. Foto,s zijn scherp en goed belicht.Tot nu toe geen foto bewerking nodig.Web winkel was overzichtelijk ,informatie over de camera was nuttig,levering zeer snel. overall ben ik zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Anoniem34 27-06-2011

Algemene score

8,5
Geen opmerkingen, alles heel soepel en snel geleverd en gegaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wim v H. Vlaardingen 27-06-2011

Algemene score

8,2
Leverantie ongelofelijk snel inderdaad voor 21.00 besteld andere dag rond 12.00 binnen via TNT Post, geweldig.
Zal de internetsite regelmatig beoeken mogelijk kunnen nog uitstaande wensen via camera.nu in vervulling gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Spippy 27-06-2011

Algemene score

9,0
Goede prijs en snel geleverd. Prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Fam. Hoogerland 27-06-2011

Algemene score

9,2
een goed bedrijf! wij houden van snel afhandeling en dit gebeurt absoluut bij jullie! ook als je vragen heb wordt deze fijn en netjes behandeld. dit gaat bij ons van mond tot mond. de camera was een cadeautje voor onze vader in zeeland, en daar weten ze nu ook jullie te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rinie Tebbe 27-06-2011

Algemene score

9,0
Inmiddels twee maal een bestelling bij CameraNu.nl gedaan en beiden zijn zoals op de website door hen beloofd binnen 24 uur afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hans_dc 27-06-2011

Algemene score

9,5
CameraNu.nl is een bedrijf dat de consument weet te binden door goede service en kwaliteit producten te leveren. De producten die ik bij hun besteld heb waren met zorg verpakt en binnen de beloofde tijd ook verzonden/ontvangen. CameraNu.nl is een bedrijf dat duidelijk weet wat de consument wilt en service in een hoog vandel heeft staan. Tot nu heb ik al heel wat producten bij hun besteld en zou werkelijk niks kunnen verzinnen wat eventueel niet in orde zou kunnen zijn. CameraNu.nl heeft aan mij een goede klant en ik ben heel blij met CameraNu.nl als leverancier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Both75 27-06-2011

Algemene score

8,7
De bestelling op maandagavond (letterlijk!) om 3 minuten voor 21.00 uur geplaatst en de camera werd keurig de dag erna afgeleverd!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ben1981 27-06-2011

Algemene score

9,5
Heb mijn lens voor half negen in de avond besteld en kreeg hem de volgende dag voor negen uur in huis, zoals beloofd op de website. Wat een gewelidige service. Mijn volgend product wordt een flitser sb700 en deze ga ik ook zeker via cameranu.nl bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevredenklant703 27-06-2011

Algemene score

9,0
ha allemaal,
ik vind jullie een geweldige bedrijf zowel in Urk als op de site met bekwame en gemotiveerde mensen en een super service. Ik koop nu al een aantal jaren bij jullie en wordt altijd goed en correct geholpen. Ik hoop van harte dat jullie dit nog lang zo mogen volhouden.
Hartlijke groet,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piedrojo 27-06-2011

Algemene score

9,0
Extender aangeschaft dat niet paste op mijn lenzen.
Telefonische en emailbegeleiding prima.
Afwikkelen retourzending en terugstorten van aankoopbedrag zorgvuldig. Het verloop van de gang van zaken was door emailcontact goed te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tehejo 27-06-2011

Algemene score

8,3
Duidelijke site en zeer snelle levering, donderdag besteld en zaterdag in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandervanderheijden 27-06-2011

Algemene score

8,5
Zoals beloofd, voor 21.00 besteld morgen in huis.
Niet alle webshops voldaan daar aan.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

mkprs 27-06-2011

Algemene score

9,3
zeer correcte levering, goed op de hoogte houden mbt levertijd, koerier arriveerde stipt op afgesproken tijdstip

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Oortgiese 27-06-2011

Algemene score

9,5
Het opzoeken ging via Kieskeurig.NL
De verdere afhandeling van de bestelling verliep zeer snel en keurig.
Het bleek dat we onze vorige camera 5 jaar geleden ook al bij CameraNu.nl hebben gekocht. Zonder het te weten hebben we dus wederom voor de beste optie gekozen. Dat zegt volgens mij alles over kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim van Rhee 27-06-2011

Algemene score

9,0
Ik kreeg een prima advies

Ik heb dit advies ook opgevolgt

De aangekochte omkeerringen voldoen prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gian Marco 27-06-2011

Algemene score

9,2
Prima website, helaas ging betalen met Visa niet zoals gepland (geen automatische formulier maar een verzoek om geld over te maken) en resulteerde dat in een dubbele bestelling. Daarna gewoon betaald met iDeal en keurig een mailtje dat mijn dubbele bestelling was verwijderd en dat de betaalde bestelling in behandeling was genomen. Zeer prettig dat er ook voor de dubbele bestelling aandacht was. Super. Camera keurig geleverd. Zeer aanbevelingswaardig deze club.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J man 27-06-2011

Algemene score

8,5
Bestelling ging geweldig!

Had de camera gezien in de BCC hier en uiteraard direct op internet gekeken, scheelde hier dik 100 euro en was gelijk de volgende dag binnen, dus heb verder geen contact gehad en kan dat dus niet beoordelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Emre Ayiran 27-06-2011

Algemene score

7,3
De website was zeer gebruiksvriendelijk. Deze is dan niet optimaal, het kan veel makkelijker en sneller. De opmaak ziet er goed uit. Over de bereikbaarheid kan ik niets zeggen want ben er nooit geweest. Het leveren van mijn bestelling was snel maar niet op de aangegeven tijd! Het zou de volgende dag thuis moeten zijn maar het duurde een dag langer. Voor de rest is het wel een leuk online webshop!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

HTb82 27-06-2011

Algemene score

9,8
Product makkelijk kunnen vinden voor een goede prijs. En keurig een dag later op mijn afleveradres afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jevvel 27-06-2011

Algemene score

8,7
Uiterst snelle levering. ook telefonisch goed bereikbaar voor informatie vooraf.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

gerrit3260 27-06-2011

Algemene score

9,2
Cameranu.nl is een bedrijf met een groot assortiment dat ook nog eens een keer bijna geheel op voorraad is en razendsnel en correct wordt uitgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Groen 27-06-2011

Algemene score

10,0
Prima service, snelle bezorging en uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arendxx 27-06-2011

Algemene score

8,0
Prima site. Camera zelf afgehaald zonder problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

fantasy_Jos 27-06-2011

Algemene score

10,0
Alles verliep exact naar wens en zeer snel.
De site is zeer logisch en boordevol info.
Dus er is geen reden om van het cijfer tien iets in mindering te brengen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E2rik 27-06-2011

Algemene score

8,0
Goede website, uitstekend in categoriën ingedeeld waardoor alles makeklijk te vinden is.
Helaas alleen geen sortering op prijs.

Verder producten lekker goedkoop, snelle levering.
Als er iets mis gaat (eerdere bestelling) wordt dit snel adequaate opgelost.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nicole49 27-06-2011

Algemene score

9,0
goede overzichtelijke site , handig bij te bestellen produkten, snel reactie op aankoop en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lineke Ritzema 27-06-2011

Algemene score

9,2
Alles was heel duidelijk. Ze waren goed bereikbaar en de levering was snel en op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benjomen 27-06-2011

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over de website en de snelle levering indien het product voorradig is.
Ook de nalevering is netjes verzorgt.

Ik ben heel tevreden en koop zeker later weer hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard van der Net 27-06-2011

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over het aangekochte product! Een snelle levering, en het product was goed verpakt. De volgende keer zal ik zeker weer CameraNu bezoeken als ik iets nodig heb. Uiteraard kijk ik dan ook naar de prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennes 27-06-2011

Algemene score

8,7
Wij hadden een scanner/printer van Canon gekocht, niet tevreden over de kwaliteit van de scanner. Bij navraag is de kwaliteit van een losse scanner beter. Onze korte ervaring is dat de kwaliteit van de losse scanner van Canon veel beter is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews