cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

pippa63 05-07-2011

Algemene score

9,3
Ik heb de camera op donderdag rond 17:30 uur besteld en deze werd op vrijdagmorgen al bezorgd. Verpakking was degelijk en stevig zodat geen schade aan de camera kon ontstaan. Ik vind dit geweldige service van CameraNU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Kanon 05-07-2011

Algemene score

9,7
No nonsense winkel. Deskundig en geduldig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruinekool 05-07-2011

Algemene score

8,7
Vor de 3e keer met deze firma te maken gehad, en steeds positieve ervaringen, zowel bij afhalen als bij levering via de post.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Smits 05-07-2011

Algemene score

10,0
Levering supersnel. Bij ontvangt bleek de camera stof onder lcd scherm te hebben. Camera retour gestuurd. Binnen 1dag is een nieuwe toegestuurd. Wat mailcontact gehad met cameranu: nagenoeg direct reply. Meerde mailtjes uigewisseld op 1 dag! Super. Zo is een webshop toch erg dichtbij. Cameranu neemt elke twijfel over webshoppen weg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie-Anneneke 05-07-2011

Algemene score

9,7
Prima service, snelle levering(dag 1 besteld, dag 2 in bezit), vriendelijkheid, snel beantwoorden van mails i.v.m. info

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvangemert 05-07-2011

Algemene score

9,0
De website is prima voorzien om te bepalen welke tas ik mag kopen ook het vergelijken met andere types is prima geregeld. En ja ik heb veel plezier van mijn product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

macpriest 05-07-2011

Algemene score

8,3
Heldere overzichtelijke website. Alles is vindbaar en de website werkt snel en zonder onnodige animaties e.d. De winkel zelf is al even overzichtelijk en helder en bovendien ook goed bereikbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

m.verkerk 05-07-2011

Algemene score

7,8
Snelle levering uit voorraad, aangesloten bij de bekende thuiswinkel organisaties.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Elma123 05-07-2011

Algemene score

9,5
Camera.nl is een overzichtelijke site. De bestelling gaat snel en binnen een dag wordt het aangekochte product keurig aan de deur afgeleverd. Ook hebben ze goede combodeals, zodat je gelijk de beste bijbehorende accesoires kunt bijbestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t52 05-07-2011

Algemene score

8,3
goede duidelijke website
bestellen gaat eenvoudig
vlotte levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Aryan Jamshidi 05-07-2011

Algemene score

9,0
Website is zeer overzichtelijk. KS was goed bereikbaar. Beautydish was ten opzichte van de Belgische collega's erg duur (€195,- ten opzichte van €125,-). Van een bepaalde after-sale-service is er geen sprake.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

natasja001 05-07-2011

Algemene score

9,0
Onlangs een statief gekocht en een cameratas. Ik heb de ene dag besteld en de volgende dag had ik alles in huis, ondertussen kon ik alles volgen via een track en trace code. Mijn ouders hebben een camera voor mij besteld via de site en zo kwam ik er ook op. Ook zij waren tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PaulE.1962 05-07-2011

Algemene score

9,0
Op de website is goed zichtbaar wat er beschikbaar is, en wat er bij elkaar past. Het was zeer eenvoudig om een camera te vinden met een bijpassend onderwaterhuis. Ik heb dezelfde dag de bestelling gehaald op Urk. VOldoende parkeerplaats aanwezig en goede vakkundige service. Ik kom hier zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meredith09 05-07-2011

Algemene score

8,7
Geweldige service. Mijn camera op vrijdagmiddag besteld en zaterdag kreeg ik het bezorgd. Prima Service!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ManVan1935 05-07-2011

Algemene score

9,7
Ooit een camerabody met een paar objectieven gehaald voor een zwaar autistische jongeman, die (uiteraard) moeilijk zijn keus kon bepalen. We werden perfect met rust gelaten en toch werden al onze vragen vriendelijk en deskundig beantwoord.
Deze bestelling: Hoewel een bestelling van slechts drie tientjes: vandaag besteld, morgen in huis.
Niks mis mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FransHenriet 05-07-2011

Algemene score

9,5
Prima behandeling van de order, snel efficiënt en goed verpakt. Een van de betere internetwinkels met goede prijzen, een absolute aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnie de Vries 05-07-2011

Algemene score

9,5
Echt snelle levering. Volgende dag product in huis. Kon gelijk weer aan de slag.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SBAFoto 05-07-2011

Algemene score

8,8
Goede en overzichtelijke site en een snelle levering. Dik Tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

javs 04-07-2011

Algemene score

8,0
Snelle levering, wordt goed op de hoogte gehouden van de status en goed verpakt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Heer F 04-07-2011

Algemene score

9,3
De service en levering is snel en geheel naar wens verlopen.
Prima product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M.Schouwenaar 04-07-2011

Algemene score

9,0
bestelling was binnen de genoemde termijn ter plaatse en alles was goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mofo 04-07-2011

Algemene score

9,0
Heb de compacte fotocamera besteld en binnen 2 dagen netjes ontvangen. Cameranu.nl heeft een leuke en overzichtelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JH66 04-07-2011

Algemene score

8,0
Gewoon goed, zoals je dat bij een webshop graag ziet.
Track & Trace werkt prettig.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

schaap909 04-07-2011

Algemene score

7,5
De levering was super snel met de parket dienst van TNT
en goed
Dus de beoordeling is een dikke 8

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Geertrude61 04-07-2011

Algemene score

8,3
Ik vond de website duidelijk en de artikelen goed te zien op de foto's. De camera kwam inderdaad binnen op de beloofde tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Geertruida61 04-07-2011

Algemene score

8,3
Ik vond de website duidelijk en de artikelen goed te zien op de foto's. De camera kwam inderdaad binnen op de beloofde tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MiraMira 04-07-2011

Algemene score

8,0
Jammer dat je niet 's avonds kan laten afleveren. Verder helemaal prima geregeld en vooral erg snel....

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

eileen200848 04-07-2011

Algemene score

9,0
Levering ging vlot nadat ik besteld had. Geen problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Titia1904 04-07-2011

Algemene score

8,2
Snelle levering, vriendelijk in contact. Prima webshop!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

194825 04-07-2011

Algemene score

8,8
Kopen bij CamaraNu vanuit je luie stoel, super eenvoudig en daarbij snelle levering aan huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris van Breeden 04-07-2011

Algemene score

9,0
snelle levering en super dat tijdelijk de verzending gratis was!

bedankt en heb gelijk een aantal dagen daarna opnieuw een bestelling geplaatst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 04-07-2011

Algemene score

8,2
Mooie camera, al meer producten bij camera.nu.nl gekocht. De vragen die je hebt, ze hebben daar ook nog tijd voor je, het voelt vertrouwd.Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Teslic 04-07-2011

Algemene score

9,5
In mijn geval is het product niet in orde geweest. Na mijn E-mail is de probleem keurig en netjes opgelost. Ik kreeg direct een andere product die wel in orde is geweest. Contact en overleg verliep voorspoedig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Aken 04-07-2011

Algemene score

8,0
Alles was op voorraad en de bestelling is volledig, snel en juist geleverd. Keurig!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

RonBos2011 04-07-2011

Algemene score

9,5
product makkelijk te vinden, bestelling geleverd zonder problemen. perfect dus !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene891 04-07-2011

Algemene score

7,5
Goede prijs, snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Geertos 04-07-2011

Algemene score

8,7
Snelle e-mail reactie en product vlot in huis. Product was goed verpakt, prima service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop81 04-07-2011

Algemene score

10,0
Al diverse producten bij CameraNu besteld, altijd snel geleverd zonder verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirkiedecameraman 04-07-2011

Algemene score

7,7
Prima prijs, ruim assortiment. Handige intuitieve website.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

pgrashof 04-07-2011

Algemene score

8,8
Duidelijke website, productieinformatie is erg duidelijk en de tabs voor combodeals en optionele accesoires zijn waardevol. Ik had in het verleden hier al iets besteld, en omdat dat destijds prima verliep heb ik ook deze keer weer hier besteld. De bestelproces liep prima, de order status werd regelmatig bijgehouden en dezelfde dag is het nog verzonden. TNT deed er alleen 2 dagen over, maar dat kan Cameranu niet helpen. Aftersales voor deze camera heb ik geen ervaring mee. In het verleden heb wel een camera gehad met defecte pixels in de sensor, deze is gewoon omgeruild zonder problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leemhuis 04-07-2011

Algemene score

9,3
Duidelijk beeld gekregen op jullie website van het aangekochte artikel en na betaling de andere dag in huis dus een zeer goede service.

Bedankt hiervoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wderuiter1 04-07-2011

Algemene score

8,5
Zeer vriendelijke klantenservice. Ik had gebeld om te vragen of de camera ook op mijn vakantieadres afgeleverd kon worden en dat was geen enkel probleem.
Goede prijs. Snelle levering.
Helemaal top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EJBarten 04-07-2011

Algemene score

9,2
Snelle levering, goed verpakt, hele mooie lens voor scherpe prijs!!
Al veel plezier van gehad!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naamloos 16 04-07-2011

Algemene score

9,0
Camera besteld, op een avond,gelijk betaald via internetbankieren. Ik werd keurig geinformeerd dat de betaling binnen was en wanneer de camera is verzonden.
Had de camera de dag erna binnen via TNT post.

Perfect geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn45 04-07-2011

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site, goedkoop, perfect bestelproces en inderdaad volgende dag in huis!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olaf den Uijl 04-07-2011

Algemene score

9,2
Ik ben zeer tevreden over CameraNU.
De berijkbaarheid,service en aftersales zijn keurig netjes.ga zo door

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

siejack 04-07-2011

Algemene score

9,5
In het verleden een Olympus compact camera bij de zaak op 't oude adres gekocht. Prima verlopen. Nu een nieuwe dslr Canon 500 met canon lens 17-135 is gekocht bij Mediamarkt . Was niet meer leverbaar bij CameraNU.
Wou toch contact houden daarom extra lens met allerlei accessoires. Tjonge wat is 't 'n grote moderne zaak geworden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Driessen 04-07-2011

Algemene score

8,0
Goede informatie on-line. Besteld voor 9 pm, volgende dag in huis...prima service.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

onnemenno 04-07-2011

Algemene score

9,0
prima service en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dekoper 04-07-2011

Algemene score

9,0
Voldoende contact over de bestelling per e-mail.
Zodoende weet de koper hoe het zit met zijn betselling. Daarnaast kan de koper de betselling volgen via track systeem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews