cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

zalman10 30-06-2011

Algemene score

9,3
Een zaak waar ik vertouwen in heb.
Scherpe prijzen, snelle aflevering en vriendelijk en hulpvaardig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruth999 30-06-2011

Algemene score

9,5
prima product prima prijs, supersnelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

away9264 30-06-2011

Algemene score

8,3
Printer 's-avonds besteld en de volgende dag al in huis. Prijs van de printer was lager of gelijk aan die van andere webshops, maar met de gratis verzending meegerekend was CameraNu.nl onbetwist de winnaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pieter 60. 30-06-2011

Algemene score

9,0
Snelle correcte afhandeling van gekocht product.

(Donderdag 23/6/11 20:45 besteld, vrijdag 24/6/11 s'ochtends afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem 1931 30-06-2011

Algemene score

8,3
Ik heb al vaker iets gekocht via deze weg zonder problemen en steeds vriendelijk en zakelijk informatie ontvangen.over aftersales heb ik geen ervaring ik hoop dat dit zo blijft.Het is essentieel voor uw manier van zaken doen dat uw correcte service biedt.Ik ervaar dat dit ook zo is volhouden en succes.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Harry Wilcken 30-06-2011

Algemene score

9,8
Als ik een vraag over een product heb, is er altijd iemand van CameraNu bereid om mij te helpen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ignas Stam 30-06-2011

Algemene score

9,5
top service en top camera lens, snel geregeld zoals ook beloofd,ik kom zeker terug dank!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Roost 30-06-2011

Algemene score

9,2
Goede communicatie, duidelijke site, inmiddels voor een ander product inmiddels ervaring met de service afdeling, welke ook gewoon super is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linda2626 30-06-2011

Algemene score

9,5
Supersnelle service, goedkoopste winkel voor ons product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a van der kooi 30-06-2011

Algemene score

9,5
op de site stond uitverkocht. de levering zou 5 tot 10 dagen duren, maar de volgende dag was het fototoestel er al.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van Loenhoud 30-06-2011

Algemene score

9,7
Camera Nu heeft een prima service als iets niet in voorraad is: je krijgt een mail zodra het artikel beschikbaar komt.
De Nikon microfoon is net nieuw op de markt, en op deze manier heb ik hem nog net voor mijn vakantie binnen gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos uit Heerlen 30-06-2011

Algemene score

10,0
Dit filter heb ik samen gekocht met een filter adapter van 52 naar 62 mm(kan ik hem op twee lensen gebruiken)... ben over beiden artikelen zeer tevreden.
Verder kan ik over de winkel en personeel niets anders dan lof vermelden, ik had ook een vraag gesteld over een e.v.t.aankoop van een ander artikel en ik wist niet wat ik hoorde..bij andere zaken proberen ze het meestal aan je te verkopen maar hier Cameranu kreeg ik een EERLIJK antwoord en werdt mij dit artikel toch afgeraden, terwijl ze wisten dat ik geen vervangend artikel op dat moment zou kopen(had een aankoopwaarde van € 220.00)... dat is SERVICE en eerlijkheid... niets anders dan lof kan ik melden over dit bedrijf. !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flits1966 30-06-2011

Algemene score

9,0
Na bestelling snelle levering. Compleet. Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guest999 30-06-2011

Algemene score

9,5
Ik heb deze videocamera al een tijdje op het oog gehad. Helaas is de camera zeer beperkt leverbaar en zijn er andere winkels die hem op vooraad hebben die door deze beperkte voorraad de prijs omhoog schroeven. Bij CameraNU.nl heb ik simpelweg op de button geklikt hou me op de hoogte wanneer het product op voorraad is en heb binnen afzienbare tijd kreeg ik een mailtje dat het product er weer is. Heb het gelijk besteld en de volgende dag had ik hem in huis. Super snelle levering erg eenvoudige site waar je geen oneindige zaken of klantnummers moet invullen. Kortom erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AvieNL 30-06-2011

Algemene score

7,7
Site is af en toe wat chaotisch. Maar al bij al een goede winkel, snelle levering en goede producten.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

jumbootje 30-06-2011

Algemene score

9,5
Correcte levering. Aflevering compleet, met goede documenten voor feedback.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikon Kees 30-06-2011

Algemene score

10,0
Scherpe prijzen en de staf weet waar ze het over hebben. Top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc CvE 30-06-2011

Algemene score

10,0
Uitstekende en vriendelijke service. Zeer profesioneel. Ik zou Cameranu.nl zonder enige twijfel aanraden aan anderen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mooi weer 30-06-2011

Algemene score

10,0
Prima service, duidelijke website, vlotte levering. Kortom gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Dorlandt 30-06-2011

Algemene score

9,5
Het verliep uitstekend. Kan er helemaal niets op aanmerken. Besteld, betaald en geleverd. Zoals het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maya Hofstra 29-06-2011

Algemene score

10,0
prima service, snelle afhandeling, goede mailing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Heemskerk 29-06-2011

Algemene score

8,5
Gericht naar dit product gezocht. Op CameraNu.nl goede aanbieding gevonden. Bestellen en vervolgens leveren ging vlot en correct.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

han4960 29-06-2011

Algemene score

9,5
Duidelijke website met voldoende informatie. Het bestellen ging gemakkelijk. De bestelling werd op de afgesproken dag door de koerier aan huis bezorgd.

Over de bereikbaarheid van de winkel in urk kan ik geen oordeel geven, ik ben er (nog) niet geweest.
After sales heb ik ook niet mee te maken gehad, ik ben volledig te vreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjariev 29-06-2011

Algemene score

8,0
je komt er pas bij de betaling achter dat voor 21.00 uur betaald alleen geldt bij de keuze om aangetekend te laten afleveren. verder goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.Ungerer 29-06-2011

Algemene score

9,0
Het bestelde werd netjes en goed verpakt en een dag erna werd de bestelling thuis afgeleverd.
De prijsstelling ten opzichte van de andere websites voor hetzelfde product was zeer goed,en gratis verzendkosten wat niet overal is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal ADM 29-06-2011

Algemene score

9,0
Soepele bestelling, nette website.
Bestelling was te volgen via Track & Trace. Printer werd zoals beloofd al na 1 werkdag geleverd. Prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Arienne 29-06-2011

Algemene score

8,7
De supersnelle levering vond ik echt een pluspunt. De website is ook heel overzichtelijk zodat je makkelijk kunt bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Vincent Kunst 29-06-2011

Algemene score

10,0
Dit is echt een super scanner hele mooie scans maakt deze scanner hele mooie kleuren en ook oude dia's worden weer als nieuw herboren.


De levering van CameraNU.nl is echt uitstekend 22-6-2011 besteld en 23-6-2011 in huis en geen verzendkosten.

En CameraNU.nl die houden je keurig netjes via de email op de hoogte van de levering en ook met track & trace nummer erbij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aafke1984 29-06-2011

Algemene score

8,5
Ik heb mijn bestelling ´s avonds om 19.50 uur geplaatst en de volgende ochtend om 09.15 uur werd het pakketje afgeleverd. Helemaal geweldig!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Meijer1967 29-06-2011

Algemene score

8,8
Een goede prijs en supersnelle levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

zi67ak 29-06-2011

Algemene score

9,0
Zeer goede site.
Levering en service uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hr1234 29-06-2011

Algemene score

8,3
Snelle bezorging en goed verpakt product, geheel tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

D.U. 29-06-2011

Algemene score

9,0
Ik had deze lens al in bestelling elders staan. Zij bleken niet binnen redelijk termijn te kunnen leveren. De bestelling moeten annuleren. Via iemand verwezen naar CameraNU. In de avond besteld en de volgende dag zelfs al in huis. Duidelijke informatie op de website en zelf tegen een goede prijs! Helemaal goed! Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jamie19122 29-06-2011

Algemene score

9,3
Netjes verpakt en snel verzonden. 'S avonds besteld en de andere dag in huis. Betaald via iDEAL.
Op de faktuur (via email verzonden)staat ook wie de order heeft behandeld.
Op de site staat duidelijk vermeld of het artikel in voorraad is. Ook is de productomschrijving duidelijk.
Er is overigens geen link naar de fabrikant op de site. (ik heb op de site van de fabrikant gekeken. Daar is de camera ook te koop voor 40 euro meer)

Na betaling hebben we al heel snel een bevestigingsmail gekregen dat het artikel betaald is en verzonden wordt.
Er werd een track en trace nummer gegeven zodat je kunt zien waar het pakket zich bevindt.
De verzending kostte voor dit artikel 6.50 euro, en werd aangetekend verzonden.
Ik ben bij cameranu terecht gekomen door verschillende aanbieders op prijs te selecteren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno Broekmeulen 29-06-2011

Algemene score

9,2
super snelle levering savonds om 20.50 uur besteld en de volgende morgen al binnen en ook niet onbelangrijk is de gunstige prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sobinahoogland 29-06-2011

Algemene score

10,0
super snelle levering, goed verpakt. prima webshop
zeer tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco1307 29-06-2011

Algemene score

9,5
Zoals op de website staat: voor 2100 besteld , de volgende dag in huis klopte helemaal.
Ik bestelde de camera om 20.50 en de volgende morgen om 12.00 stond postnl al aan de deur. Werkelijk top!!

Scherpe prijzen en superlevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BartKr 29-06-2011

Algemene score

9,5
Laagste prijs voor het artikel. Zeer snelle en correcte levering. Camera enkele dagen in bezit, kwaliteit van de foto's OK, niet super, maar perfect voor het doel waarvoor ik hem gekocht heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Dijk123 29-06-2011

Algemene score

8,0
Duidelijke website,snelle levering,goedkoop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

warpspeed2011 29-06-2011

Algemene score

8,7
Zoals gewoonlijk een vlekkeloze bestelling en levering bij Cameranu.nl. En dat tegen zeer scherpe prijzen. Een fijn bedrijf om zaken mee te doen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MarkW84 29-06-2011

Algemene score

8,0
CameraNu.nl heeft een nette, overzichtelijke website. De prijzen zijn vaak concurrerend. Het bestelproces wordt in duidelijke stappen weergegeven op de website en na bestelling werd ik keurig per e-mail geïnformeerd over de status. Levering geschiedde zoals al op de website aangegeven de volgende dag. De bestelde camera was prima verpakt en al met al een goede aankoopervaring bij deze webwinkel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Reina1955 29-06-2011

Algemene score

9,5
Vanuit op Urk een geweldige camera ontvingen. De levering is correct!! Voortijdige mailtjes over de verzending en de dag van levering. De verpakking van de artikelen was zeer goed. Ik hoefde geen verzendkosten te betalen. Via de site is te zien of de bestelde artikelen op voorraad zijn, wanneer de artikelen echt besteld werden kreeg ik heel snel een reactie en een bedankje voor de bestelling. tot nu toe hele goed ervaring met Camera.nu Zeker aan te raden bij familie, vrienden en kennissen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zonnetje3 29-06-2011

Algemene score

9,3
Goede website en zeer snelle levering. Ben er zeer tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spijker123 29-06-2011

Algemene score

9,5
Zeer goede en snelle levering. Het voelt als een zeer betrouwbare webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HKom 29-06-2011

Algemene score

9,3
Ik ben zeer tevreden over cameranu.nl. Vooral de snelle levering en de scherpe prijzen zijn helemaal top! s Avonds om 20.50 besteld en de volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veldman Antiek 29-06-2011

Algemene score

8,3
duidelijke website. Zeer snelle en correcte levering. prima dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kraner 29-06-2011

Algemene score

9,0
Snelle en goede levering. Ik had per abuis een verkeerde geheugenkaart gekocht.
Deze werd snel weer omgeruild.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Digi2011 29-06-2011

Algemene score

8,3
Snelle levering. Duidelijke informatie.
Je wordt echt op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Martin9754321 29-06-2011

Algemene score

8,3
alles duidelijk, er waren geen problemen met het apparaat dus geen aftersales nodig, levering erg snel en correct. Dus zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Reints 29-06-2011

Algemene score

9,0
Website is overzichtelijk en het uitzoeken van bijbehorende accessoires gaat makkelijk. Op woensdag besteld en op donderdag al binnen, dus zeker goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews