cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

FredvdK 07-07-2011

Algemene score

9,0
Prima, kleine compact camera met een fantastisch touchscreen. Ik was na een paar uur spelen, af en toe de beknopte gebruiksaanwijzing raadplegend, al vertrouwd met het toestel. Heeft een 35-175 zoomlens voor scherpe foto's, vol detail. HD filmen nog niet geprobeerd.
Ik heb 'm tegen een een heel goede prijs (het was de laatste) bij Camera.nu gekocht, een betrouwbare en accurate webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick105 07-07-2011

Algemene score

6,7
Toen ik op zondag de fotocamera wilde bestellen werkte ideal niet. Toen maar gewoon een bedrag overgeschreven op jullie rekening en op dinsdag was hij aangekomen dus dat werkte wel gewoon snel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

josmusters 07-07-2011

Algemene score

10,0
Duidelijke website, snelle levering (de volgende dag al) en bovenal het meest belangrijke een goede camera.

Kortom een tevreden klant die in ieder geval bij de volgende aankoop weer bij cameranu.nl besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heb ik niet. 07-07-2011

Algemene score

9,3
Ik heb al verschillende artikelen bij deze internetwinkel gekocht. Altijd zeer vlot en correct behandeld. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene vd Ploeg 07-07-2011

Algemene score

9,7
Prima, goeie service en vlak nadat het geld ontvangen was heb ik de flitser thuis gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NSWS 07-07-2011

Algemene score

8,7
Snelle levering, goede orderinformatie. geen problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans Weenen 07-07-2011

Algemene score

9,3
Werd gewezen op de website via Kieskeurig.nl, website snel gevonden, product snel gevonden, prima prijs, geen transportkosten, zeer snelle levering: precies zoals beloofd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AT89 07-07-2011

Algemene score

8,8
Goed service, probleemloos op tijd ontvangen
Ga voor zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HansZZ 07-07-2011

Algemene score

8,5
Lekker makkelijk en snel geleverd zonder poespas en ook nog de goedkoopste.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Verrekijk 07-07-2011

Algemene score

9,5
Ben altijd wat huiverig t.a.v. aankopen via webshops.
Maar bij CameraNu: alle hulde!
Stipt op tijd, gewenste levering en geen gezeur.
Precies zoals ik het mij voorstel dat het altijd moet gebeuren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timberwalls 07-07-2011

Algemene score

9,5
Erg goede en snelle levering.
Alles veilig aangekomen in een stevige doos met opvul materiaal.

Zeker niet m'n laatste aankoop daar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan00112 07-07-2011

Algemene score

8,0
Goede en vlotte afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

xxpetraxx 07-07-2011

Algemene score

9,8
We hadden een cameratas besteld,maar vonden hem achteraf toch te klein.
Toen hebben we een grotere besteld,en de andere teruggestuurd.
Dit ging allemaal prima,zonder enige problemen.Ook het geretouneerde bedrag stond heel snel weer op onze rekening. Echt prima service!! Dikke pluim!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra-Reno 07-07-2011

Algemene score

9,5
Ik heb op woensdag middag een bestelling geplaatst, nog even telefonisch en per mail contact gehad of er iets uit de combideal die er geplaatst stond, gewijzigd kon worden. Kreeg binnen 10 min. een aangepaste offerte met mijn keuze combideal en heb dit bevestigd en de order betaald.
Donderdags kwam mijn camera met toebehoren binnen precies volgens offerte, super snelle levering en service dus, voor mij dus een dikke 10 !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoeing5 07-07-2011

Algemene score

9,2
Ik had pech met mijn bestellingen, maar zonder moeite alles snel om kunnen ruilen. Zeer goede service ook met prima track & trail.
Hele goede webwinkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertfel 07-07-2011

Algemene score

9,0
Ik werd zeer goed geholpen door de verkoper.
Hij luisterde goed naar mijn wensen, adviseerde en doordat we beiden even nadachten over wat ik echt nodig had kwamen we tot de juiste keuze voor mij

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Jansma 07-07-2011

Algemene score

8,0
Goede prijs, snel geleverd! Prima dus.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

IlsjePils 07-07-2011

Algemene score

9,3
Supersnelle bezorging! Gisteren besteld om 20.50 en vandaag om 9.00 bezorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

harkhoe 07-07-2011

Algemene score

7,7
De website werkte niet optimaal. Ik had me geregistreerd maar kon me niet meer aanmelden via de bevestigingslink. Ik was al opzoek gegaan om de camera te kopen via een andere webshop, maar kon niet zo snel iets vinden. Toch maar weer een keer geprobeerd en weer hetzelfde probleem. Gelukkig zag ik dat het product ook gekocht kon worden zonder geregistreerd te zijn. Dit heb ik toen maar gedaan dit ging goed.

Over de levering was ik ook niet echt te spreken. Ik zal hier niet te veel op ingaan, want dit lag aan TNT en niet aan cameraNU.nl.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

HansFBW 07-07-2011

Algemene score

9,0
Ik had 3 stuks nodig en bijna nergens hadden ze dat aantal op voorraad. CameraNU.nl wel en nog ca. 15% goedkoper ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 75 07-07-2011

Algemene score

8,8
Voor de eerste keer besteld.
Goed tevreden over de afhandeling.
Snel in huis.
Goede berichtgeving over betaling en zending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Renevdh123 07-07-2011

Algemene score

10,0
Ik heb in een periode van een aantal weken diverse spullen gekocht zoals camerarugzak en filters. De website bevat veel informatie en goede afbeeldingen. Het assortiment is groot. De communicatie bij bestellingen is snel en heel goed. De beloften mbt levertijden worden waargemaakt. Een van de beste webshops die ik ooit gebruikt heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Klomp 06-07-2011

Algemene score

9,2
super snelle service, overzichtelijke webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Getje63 06-07-2011

Algemene score

8,5
De bestelling de volgende dag al in huis

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hafred 06-07-2011

Algemene score

9,0
Toen ik eenmaal besloten had om de Samyang 35mm aan te schaffen - na een goede bespreking die ik online zag - bestelde ik hem begin van de avond. De volgende dag, einde middag, stond de postbode er mee voor de deur.
Wat een heerlijke lens! Super scherp, lichtsterk en dat dat je handmatig scherp moet stellen, daar ben je zo aangewend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.J.Driessen. 06-07-2011

Algemene score

10,0
De website vondt ik heel mooi en gebruiksvriendelijk.
De bestelling is goed en zeer snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jip79 06-07-2011

Algemene score

9,2
Het tasje wat bij de camera geleverd werd was niet de juiste, werd na overleg kosteloos omgeruild voor een juiste!

Tot service bij cameranu!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

double w 06-07-2011

Algemene score

9,0
Ik had de camera voor 9 uur 's avonds besteld en de volgende morgen voor 10 uur had ik de camera in huis. Dat was boven mijn verwachting.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tuintreintje 06-07-2011

Algemene score

9,0
Prijs is prima in verhouding met de concurentie, echter in mijn beleving staan ze op eenzame hoogte qua leverings snelheid en beantwoording van de emails.

Gewoon een prima webshop die na komen wat ze beloven en ze hebben er met mij een klant bij.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

foto_hobby 06-07-2011

Algemene score

8,7
Duidelijke website met alle relavante informatie. Makkelijk te bereiken winkel. Goed advies en prettige bediening bij het afhalen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Wijnands 06-07-2011

Algemene score

9,2
Zoals het hoort, no nonsens, duidelijke productomschrijving. Duidelijke voorwaarden en wat is beloofd wordt waar gemaakt. Prijs is één van de laagste en de aflevering laat niets te wensen over.
Als ik weer iets nodig heb is deze leverancier de eerste waar ik ga shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jale56 06-07-2011

Algemene score

10,0
Een geweldige website, goede service.
Duidelijke website. Bestellen hier in de toekomst vaker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

laska79 06-07-2011

Algemene score

8,7
Heb een canon tussenring besteld. Kreeg deze de volgende dag al thuisbezorgd! Goed verpakt en netjes afgeleverd zoals beloofd.
Niks dan lof, vlotte afhandeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gary Friar 06-07-2011

Algemene score

7,7
Prima, maar voelde me toch genoodzaakt een onvoldoende te geven voor bestelling cq levering omdat ze de belofte van 'voor negen uur betaald, de volgende dag in huis' niet kunnen nakomen. Verder geen klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

SimonWillig 06-07-2011

Algemene score

9,5
Echt géén klagen! Groot assortiment, overzichtelijk gepresenteerd, snelle afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rode Put 06-07-2011

Algemene score

8,7
Alles is vlotjes en prima verlopen.
Makkelijk te bestellen op de web-siten en correcte levering op tijd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen59 06-07-2011

Algemene score

9,3
Erg vriendelijk en vakkundig personeel!
Hier kom ik graag terug voor nieuwe aankopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kloostertje 06-07-2011

Algemene score

8,0
Bestellen en de uiteindelijke levering ging vlot en volgens afspraak. Wat ik jammer vond is dat bepaalde voordeel combinaties niet gemaakt konden worden. Voordeel combi pakketten waren naar mijn menig wat beperkt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

WilHu 06-07-2011

Algemene score

10,0
20.30 uur bestel volgende dag 16.30 ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pvanvliet08 06-07-2011

Algemene score

9,0
Gewoon goed, maar misschien wel zo belangrijk op tijd en voor hele goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Broodje1987 06-07-2011

Algemene score

10,0
Om 20:45 besteld en al meteen de dag erna het product om 11:00 ontvangen. De verzendkosten waren gratis en de prijs van het product was scherp.

Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido_S 06-07-2011

Algemene score

8,0
Afgelopen maanden totaal 4 bestellingen gedaan bij CameraNu. En telkens leveren zij een top service. Zo had ik vorige week een bestelling om 20:56 gedaan en de volgende dag binnen. Ze komen hun afspraak na van 'Op werkdagen voor 21.00 uur besteld en betaald? Volgende werkdag in huis!'. Bij andere webshops wilt het nog wel is voorkomen als je een half uur voor de 'eindtijd' besteld, dat je de bestelling alsnog een werkdag later krijgt.

Elke bestelling zat ook goed verpakt in de doos met plastic zakjes waar lucht in zit, wat verschuiven en rammelen voorkomt.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Nick.s 06-07-2011

Algemene score

10,0
's avonds besteld volgende dag in huis, precies zoals het aangeboden wordt! Goede prijs vergeleken met andere webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.M.E. Haver Droeze 06-07-2011

Algemene score

8,3
Overzichtelijke website met nuttige informatie.
Wat beloofd werd, werd ook echt gedaan. Goed op de hoogte gehouden van de verzending en het pakketje was zeer gemakkelijk te volgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J. Duijf 06-07-2011

Algemene score

9,5
Op de website heldere info over voorraad en levertijd. Zeer snelle bezorging en trace info. Lens was verder prima verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Weeda 06-07-2011

Algemene score

9,3
Uitstekend product. Cameranu was de enige reseller in Nederland die het product ook echt op voorraad had. Voor ons was dit zeer belangrijk. Besteld via de web shop en de volgende dag opgehaald. prima uitleg en ontvangst in de winkel. Het was voor mij niet de eerste maal dat ik een product had gekocht bij Cameranu. Mijn eerste camera heb ik opgehaald in de haven van Urk, later een bedrijfspand waar ik mijn 2e camera heb gehaald. kortom een zaak om bij terug te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jack4u 06-07-2011

Algemene score

8,5
Perfecte service en altijd de goedkoopste.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco P te L 06-07-2011

Algemene score

8,5
Goede service. Zonder probleem camera geruild nadat ik een technisch probleem heb aangetroffen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jw05 06-07-2011

Algemene score

9,2
Geweldige service. Zelfs 's avonds na 12 uur nog reageren op tweets is wat mij betreft topservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der Grient 06-07-2011

Algemene score

9,0
goede service en levering op afgesproken tijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews