cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jip79 06-07-2011

Algemene score

9,2
Het tasje wat bij de camera geleverd werd was niet de juiste, werd na overleg kosteloos omgeruild voor een juiste!

Tot service bij cameranu!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

double w 06-07-2011

Algemene score

9,0
Ik had de camera voor 9 uur 's avonds besteld en de volgende morgen voor 10 uur had ik de camera in huis. Dat was boven mijn verwachting.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tuintreintje 06-07-2011

Algemene score

9,0
Prijs is prima in verhouding met de concurentie, echter in mijn beleving staan ze op eenzame hoogte qua leverings snelheid en beantwoording van de emails.

Gewoon een prima webshop die na komen wat ze beloven en ze hebben er met mij een klant bij.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

foto_hobby 06-07-2011

Algemene score

8,7
Duidelijke website met alle relavante informatie. Makkelijk te bereiken winkel. Goed advies en prettige bediening bij het afhalen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Wijnands 06-07-2011

Algemene score

9,2
Zoals het hoort, no nonsens, duidelijke productomschrijving. Duidelijke voorwaarden en wat is beloofd wordt waar gemaakt. Prijs is één van de laagste en de aflevering laat niets te wensen over.
Als ik weer iets nodig heb is deze leverancier de eerste waar ik ga shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jale56 06-07-2011

Algemene score

10,0
Een geweldige website, goede service.
Duidelijke website. Bestellen hier in de toekomst vaker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

laska79 06-07-2011

Algemene score

8,7
Heb een canon tussenring besteld. Kreeg deze de volgende dag al thuisbezorgd! Goed verpakt en netjes afgeleverd zoals beloofd.
Niks dan lof, vlotte afhandeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gary Friar 06-07-2011

Algemene score

7,7
Prima, maar voelde me toch genoodzaakt een onvoldoende te geven voor bestelling cq levering omdat ze de belofte van 'voor negen uur betaald, de volgende dag in huis' niet kunnen nakomen. Verder geen klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

SimonWillig 06-07-2011

Algemene score

9,5
Echt géén klagen! Groot assortiment, overzichtelijk gepresenteerd, snelle afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rode Put 06-07-2011

Algemene score

8,7
Alles is vlotjes en prima verlopen.
Makkelijk te bestellen op de web-siten en correcte levering op tijd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen59 06-07-2011

Algemene score

9,3
Erg vriendelijk en vakkundig personeel!
Hier kom ik graag terug voor nieuwe aankopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kloostertje 06-07-2011

Algemene score

8,0
Bestellen en de uiteindelijke levering ging vlot en volgens afspraak. Wat ik jammer vond is dat bepaalde voordeel combinaties niet gemaakt konden worden. Voordeel combi pakketten waren naar mijn menig wat beperkt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

WilHu 06-07-2011

Algemene score

10,0
20.30 uur bestel volgende dag 16.30 ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pvanvliet08 06-07-2011

Algemene score

9,0
Gewoon goed, maar misschien wel zo belangrijk op tijd en voor hele goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Broodje1987 06-07-2011

Algemene score

10,0
Om 20:45 besteld en al meteen de dag erna het product om 11:00 ontvangen. De verzendkosten waren gratis en de prijs van het product was scherp.

Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido_S 06-07-2011

Algemene score

8,0
Afgelopen maanden totaal 4 bestellingen gedaan bij CameraNu. En telkens leveren zij een top service. Zo had ik vorige week een bestelling om 20:56 gedaan en de volgende dag binnen. Ze komen hun afspraak na van 'Op werkdagen voor 21.00 uur besteld en betaald? Volgende werkdag in huis!'. Bij andere webshops wilt het nog wel is voorkomen als je een half uur voor de 'eindtijd' besteld, dat je de bestelling alsnog een werkdag later krijgt.

Elke bestelling zat ook goed verpakt in de doos met plastic zakjes waar lucht in zit, wat verschuiven en rammelen voorkomt.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Nick.s 06-07-2011

Algemene score

10,0
's avonds besteld volgende dag in huis, precies zoals het aangeboden wordt! Goede prijs vergeleken met andere webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.M.E. Haver Droeze 06-07-2011

Algemene score

8,3
Overzichtelijke website met nuttige informatie.
Wat beloofd werd, werd ook echt gedaan. Goed op de hoogte gehouden van de verzending en het pakketje was zeer gemakkelijk te volgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J. Duijf 06-07-2011

Algemene score

9,5
Op de website heldere info over voorraad en levertijd. Zeer snelle bezorging en trace info. Lens was verder prima verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Weeda 06-07-2011

Algemene score

9,3
Uitstekend product. Cameranu was de enige reseller in Nederland die het product ook echt op voorraad had. Voor ons was dit zeer belangrijk. Besteld via de web shop en de volgende dag opgehaald. prima uitleg en ontvangst in de winkel. Het was voor mij niet de eerste maal dat ik een product had gekocht bij Cameranu. Mijn eerste camera heb ik opgehaald in de haven van Urk, later een bedrijfspand waar ik mijn 2e camera heb gehaald. kortom een zaak om bij terug te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jack4u 06-07-2011

Algemene score

8,5
Perfecte service en altijd de goedkoopste.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco P te L 06-07-2011

Algemene score

8,5
Goede service. Zonder probleem camera geruild nadat ik een technisch probleem heb aangetroffen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jw05 06-07-2011

Algemene score

9,2
Geweldige service. Zelfs 's avonds na 12 uur nog reageren op tweets is wat mij betreft topservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der Grient 06-07-2011

Algemene score

9,0
goede service en levering op afgesproken tijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ostara 06-07-2011

Algemene score

9,5
snelle levering en juiste betaling mogelijkheden.
website is overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CeesWe 06-07-2011

Algemene score

10,0
Snelle levering en een goede service. Enige weken na ontvangst van mijn camera miste ik een kabeltje. Eén telefoontje, waarbij ik heel vriendelijk te woord werd gestaan, was genoeg. De volgende dag werd het kabeltje al bezorgd. "Mijn Winkel" is CameraNU.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeanne12 06-07-2011

Algemene score

8,2
website is duidelijk je weet heel snel wat de totale prijs is van het gekocht product.

Levering binnen een dag. Contact per mail i.v.m. bestelling was heel duidelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicole_71 06-07-2011

Algemene score

10,0
Snelle levering,goed telefonisch bereikbaar,je wordt goed te woord gestaan.
ZEER TEVREDEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

giesken 06-07-2011

Algemene score

9,0
keurig teruggebeld bij vragen.en voor 19.00 besteld volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

debloois 06-07-2011

Algemene score

9,0
Het bestellen en leveren van de camera ging prima. Echter ook toen de camera ons niet goed beviel en we hem terugstuurden, werd alles keurig en vlot afgehandeld. Binnen een paar dagen hebben we het geld weer teruggestort gekregen.
Complimenten en ik zal een volgende keer zeker zonder aarzelen iets bij CameraNu.nl bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther Vuijsters 06-07-2011

Algemene score

10,0
Ik kreeg een tip van iemand over CameraNu.nl, ik ging naar de website en selecteerde mijn camera. Alles was duidelijk te vinden en goed omschreven. Ik hoefde geen verzendkosten te betalen en de camera werd dezelfde dag nog verzonden. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LeonArdo01 06-07-2011

Algemene score

8,0
Woensdagavond besteld en donderdagmorgen beide artikelen in huis! Zij waren de enigen die camera én flitser op voorraad hadden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Erik de Groot 05-07-2011

Algemene score

8,5
Ik had stom genoeg de Canon lens besteld. Even bellen naar de klantenservice, deze vertelden me dat ik de lens terug kon sturen met uitleg. Maandag Canon lens teruggestuurd en vrijdag de Nikon lens in huis: geweldig.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. van Wijk 05-07-2011

Algemene score

9,0
Uitgebreide website met duidelijke aanduiding of het productleverbaar is.
Zeer snelle levering, binnen 12 uur na bestelling door TNT afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hobosmo 05-07-2011

Algemene score

8,3
Duidelijke productbeschrijving, duidelijke lijst van accesoires, hele snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henriette Veld 05-07-2011

Algemene score

9,0
Vlotte service: de postbode stond de volgende dag al voor mijn deur!!!! (hoewel ik niet aan de andere kant stond....)
De spullen die ik wilde hebben, waren makkelijk te vinden via de zoekfunctie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre Bijlsma 05-07-2011

Algemene score

10,0
-zeer veel producten
-goede telefonische begeleiding
-retour geld geen probleem
-verbetering zou wezen een geraamde tijd op te geven bij niet op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lmj 05-07-2011

Algemene score

9,8
Aller eerst ben ik zeer tevrede over mijn camera. Hij maakt onwijs mooie foto's. En ben er erg trots op. Ik zou bijna een foto willen maken van mijn fototoestel zelf, want ik heb de mooie rode camera.
Ik heb deze camera via cameranu.nl gekocht omdat ze scherpe prijzen hadden. Ik wilde erg graag de rode camera, die bij cameranu op voorraad was en goedkoop. Daarbij ben ik ook erg tevrede over de service. Het grappige was dat ik de site net iets voor 21.00u bezocht. Ik plaatste mijn bestelling precies 7 minuten voor 21.00u. Stiekem was ik er van uit gegaan dat ik deze bestelling morgen niet zou ontvangen omdat ik net voor 21.00u was. Niets was minder waar. De volgende dag stond er een vrolijke postbode aan de deur met een mooi pakketje. Ik ga nu met een goed gevoel op vakantie, omdat ik alle mooie momenten kan vast leggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jmat 05-07-2011

Algemene score

9,0
Uitstekende webshop. Overzichtelijk. Scherpe prijzen. Snelle en zorgvuldige levering. Oh, ja en de camera is ook heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renee Geurts 05-07-2011

Algemene score

9,0
Ik vind het een makkelijke maar ook overzichtelijke site, heel handig. En de levering van het product is ook nog eens heel snel. Ben erg blij met m'n nieuwe camera!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo van der Harst 05-07-2011

Algemene score

10,0
Heldere site en voorwaarden. Je weet wat je krijgt en wordt op tijd geleverd. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan van Gorkum 05-07-2011

Algemene score

8,0
De site is overzichtelijk de producten zijn gemakkelijk te vinden wat geleverd wordt is duidelijk aangegeven en de levering is geheel volgens afspraak bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marleen78 05-07-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering, product is precies zoals beloofd op de site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AndreVee 05-07-2011

Algemene score

9,5
Al meerdere malen probleemloos besteld bij CameraNU.nl: bestellen, betalen, volgende dag de spullen in huis. Scherpe prijzen ook. Ervaring met after-sales heb ik (nog) niet want de artikelen zijn altijd nog in prima staat aangekomen. Op de website moest ik even zoeken naar de lens-mount selectie bij de 3rd party lenzen, dat zou wat duidelijker kunnen, maar is een kleinigheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bocomans 05-07-2011

Algemene score

9,0
Klein artikel. Prijs/kwaliteit prima. Met diverse aankomen van film- en fotocamera, 2x tomtom enz. uitstekende ervaring. Voor ons is het gewoon een winkel, (op 7 km afstand) met prima service en produktkennis, waar je je echte voordelige aankopen doet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Oosterlaar 05-07-2011

Algemene score

10,0
Prettige website, actuele voorraadgegevens (in tegenstelling tot sommige webshops). Goede telefonische bereikbaarheid en klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Belt 05-07-2011

Algemene score

8,3
Het is voor het eerst dat ik bij CameraNu foto apparatuur heb aangeschaft.
De correcte afhandeling van mijn bestelling verdient een pluim. Ook de mails na de bestelling, waarbij je op de juiste manier geïnformeerd wordt omtrent de levering alleen maar lof. Jullie hebben het gewoon goed voor elkaar. ( ISO waardig )

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Erica hoh 05-07-2011

Algemene score

9,8
Supersnel, alles geregeld! Zeer tevreden over facturering, verzending en nazorg!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tjabbo 05-07-2011

Algemene score

9,0
zeer ovezichtelijke site zeer snelle levering erg goed geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pippa63 05-07-2011

Algemene score

9,3
Ik heb de camera op donderdag rond 17:30 uur besteld en deze werd op vrijdagmorgen al bezorgd. Verpakking was degelijk en stevig zodat geen schade aan de camera kon ontstaan. Ik vind dit geweldige service van CameraNU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews