cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43597 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2396 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rasterpunt - M.Barendregt 13-07-2011

Algemene score

9,2
Vorige week een goede lens gekocht bij CameraNu voor mijn Nikon. De voordelen van CameraNu; voordelig, geen verzendkosten, snelle levering, website overzichtelijk, geen beloftes die niet waargemaakt kunnen worden (b.v. mbt voorraad) Kortom: CameraNu heeft er een nieuwe tevreden klant bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joey81 13-07-2011

Algemene score

8,5
De website ziet er netjes en duidelijk uit. Eén nadeel ondervonden op de site. Stel je zoekt iets op, vervolgens krijg je meerdere pagina's die voldoen aan je zoekopdracht. Je hebt op pagina 2 het produkt gevonden en je klikt er op door voor meer info en je wilt daarna weer terug naar de zoekresultaten, dan kom je terug op pagina 1 en niet waar je gebleven bent.

Verder heb ik nog geen problemen gehad met de produkten die ik van u heb afgenomen, dus niks te klagen. Het personeel is klantvriendelijk en behulpzaam.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Lucien45 13-07-2011

Algemene score

9,0
Je krijgt de volgende dag wat je besteld hebt. Zo zou het overal moeten zijn.
Gewoon goed dus.
Valt verder weinig aan toe te voegen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rodro 13-07-2011

Algemene score

10,0
In de avond rond 20.20 uur besteld en de volgende dag in de middag in huis. Supersnel dus en erg blij met de lens. Kan haast niet beter!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Gelder Fotografie 13-07-2011

Algemene score

8,5
De service is prima! Op de afgesproken dag werd de zonnekap geleverd.. De website is overzichtelijk..

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boris1210 13-07-2011

Algemene score

9,5
Gebruiks vriendelijkheid van de website is top. Levering was hartstikke super kan niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veerle Kik 13-07-2011

Algemene score

9,0
Goed product, makkelijk te vinden, bijzonder snel geleverd, goede prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marianne30 13-07-2011

Algemene score

9,0
Bijzonder snelle en zorgvuldige afhandeling van bestelling voor een zeer goede prijs
complimenten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean-Marie Broekaert 13-07-2011

Algemene score

9,8
Vorig weekend informatie gevraagd over een product wat niet in de catalogus stond, zondags al een mailtje terug dat m'n vraag zodra mogelijk ging behandeld worden en inderdaad maandagmorgen al een duidelijk antwoord. Nadien nog een vriendelijke mail gekregen met een eventuele optie voor een vergelijkbaar product zonder opdringerig te worden. De bestelling werd dan maandagnamiddag geplaatst en woensdag net na de middag al geleverd. Een pluim voor jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xrw 13-07-2011

Algemene score

9,0
Bestelling ging snel en soepel. Besteld om 20.45u; volgende dag om 8.45u was de camera al geleverd. Heel snel, super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tine hendriks 13-07-2011

Algemene score

10,0
aankoop:
helpdesk van de webwinkel is telefonisch snel bereikbaar.
er wordt gecheckt of klant en helpdeskmedewerker het over hetzelfde artikel hebben.
direct antwoord gegeven op vragen.

bezorging:
prima.
ben duidelijk op de hoogte gehouden waar het artikel zich bevond.( track & trace)
een andere datum en tijd voor aflevering was heel makkelijk mogelijk via internet en informatie van post

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. van Schaik 13-07-2011

Algemene score

9,8
Eind mei toestel gekocht i.v.m. huwelijk dochter op 1 juni j.l. Mooie, scherpe foto's op trouwdag gemaakt, maar een week later viel het toestel compleet op "zwart". Einde verhaal, maar toestel meegenomen naar winkel in Urk en het werd zonder problemen omgewisseld voor een nieuwe Canon 600D. Prima service. Klasse! We kunnen het toestel nu tijdens de vakantie gaan uitproberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet Kuipers 13-07-2011

Algemene score

9,0
Het is een overzichtelijke website met alle benodigde informatie. Afspraken worden goed nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. van Buel 13-07-2011

Algemene score

8,7
Ik denk dat mijn beoordeling alles al zegt. Ik ben zeer tevreden met de afhandeling van mijn bestelling, die zonder problemen is verlopen. Bedankt en tot een volgende keer.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Louise Ravoo 13-07-2011

Algemene score

9,0
Super snelle levering.
Goed verpakt en verzekerd
Een aanrader
Tot de volgende keer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie van Dijik 13-07-2011

Algemene score

7,8
De website van Cameranu.nl is uitgebreid en toch duidelijk opgezet. Verschillende mogelijkheden om te betalen en verzenden. Het pakketje werd op de afgesproken tijd afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

snarf1961 13-07-2011

Algemene score

9,2
Uitermate tevreden hoe de bestelling is gegaan voor 21:00 uur besteld en de volgende morgen! binnen.
Alleen maar complimenten voor de service en natuurlijk de aantrekkelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koperlens 12-07-2011

Algemene score

9,7
Ik twijfelde tussen twee merken voor de lens en heb even gebeld naar de webshop. Kreeg direct deskundig en concreet advies. De bestelling zelf verliep prima: ik ontving een bevestigingsmail, bericht van verzenden en daarna de lens (veilig verpakt). Heb de lens ook al kort uitgeprobeerd en hij bevalt prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJB73 12-07-2011

Algemene score

10,0
Echt zoals een webshop moet zijn.

Makkelijk begrijpbare website.
Zeer gunstige prijs kwaliteit.
Snelle levering (volgende dag).
Goed en stevig verpakt.
Geweldige service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin Kuiper 12-07-2011

Algemene score

9,0
Mijn vader is een groot fan van jullie winkel en koopt er dan ook alles voor zijn nieuwste hobby, fotograferen. Deze kadobonnen waren dan ook super handig. Ik had me alleen verkeken op de levertijd, voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis. Hiervoor had ik even de voorwaarden moeten lezen, want ik heb hem niet aangetekend laten versturen.
Ik vind het een erg fijne winkel om te shoppen en de site is ook erg duidelijk. Mijn complimenten dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sventoering 12-07-2011

Algemene score

8,0
Heel duidelijke website waar goed te zien is of je producten op voorraad zijn! Daarnaast zijn alle spullen scherp geprijsd. Super snelle levering, in de middag om 15.00 uur besteld de volgende ochtend om 11.00 uur netjes en gratis op mijn werk geleverd! In het begin wel moeite om een aardig bedrag over te maken maar is allemaal goed gegaan! Echt waar mijn complimenten aan camera.nu!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jo Janssen1 12-07-2011

Algemene score

9,0
Makkelijk te bestellen en betalen.
Snelle reaktie over levering via internet.
En snel geleverd zoals omschreven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam23567 12-07-2011

Algemene score

8,3
Heb eerlijk gezegd niet veel van de website van camera.nu gezien.
Via 'kieskeurig' heb ik deze winkel gekozen omdat zij een keurmerk
webwinkel hadden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

PCman60 12-07-2011

Algemene score

9,0
In een periode van 2 weken bovenstaande artikelen aangeschaft. Al eerder bij deze webshop gekocht en nog steeds een tevreden klant. Goede communicatie via email, snelle levering en concurrerende prijzen.
Kortom een prima webshop !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herbert0203 12-07-2011

Algemene score

8,8
Wij hebben het als goed ervaren om bij jullie deze sony te kopen. Snelle levering en alles is gelijk goed verlopen.
Bedankt hiervoor!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s v k 12-07-2011

Algemene score

9,3
Snel geleverd. Dinsdag besteld en woensdag al in huis. Camera was zeer goed verpakt, super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden gebruiker II 12-07-2011

Algemene score

7,0
Hoewel site 'op voorraad' aan gaf bleek dat niet het geval. CameraNu reageerde adequaat per mail en gaf me de keus geld terug of wachten op aanvulling voorraad. Voor laatste gekozen, levering duurde slechts enkele dagen langer. Goede prijs-kwaliteit verhouding. DPL900 voldoet aan verwachting. Installatie op W7 eenvoudiger dan op Vista (USB to COM-port is de flessehals). Waarom een apparaatje van 5x3x2 cm in een doos van 20x30x15 moet is me een raadsel. Webshops kunnen transportruimte besparen door slimmer in te pakken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

sbvdp56 12-07-2011

Algemene score

8,3
Alweer 3e keer dat ik hier een camera gekocht heb, prima prijzen, snelle levering. Super adres voor wie betrouwbaarheid en service belangrijk vind.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Jarl 12-07-2011

Algemene score

9,0
vrijdag besteld, zaterdag in huis, werd vriendelijk geholpen aan de telefoon

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BartvL1973 12-07-2011

Algemene score

9,3
In de afgelopen weken was ik op zoek naar een zoomobjectief voor mijn Nikon 3100. De voorkeur ging uit naar een 55-300 mm lens. CameraNu.nl had deze, in tegenstelling tot veel andere winkels, op voorraad en tegen een lage prijs. De bestelling verliep snel en vlekkeloos door de duidelijke website, e-mail notificaties en track&trace. Voor 21.00 uur besteld en gewoon de volgende dag in huis. Voor mij was het verder belangrijk dat er naast de email ook telefonisch gereageerd kan worden. Het is niet nodig geweest, maar voor het geval dat :-)

De website is overzichtelijk en de informatie is uitgebreid (denk aan het kenniscentrum en de informatie bij de klantenservice) Ik zou hier de volgende keer zeker weer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MichB 12-07-2011

Algemene score

9,5
Website is easy to navigate (although the search engine gives a bit too many results).

Delivery was FAST: placed the order at 18:30 (paid using iDEAL), and received the lens the following day at 10:30 at home!!

It is not the first time I buy from them and I never had a problem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WOD90 12-07-2011

Algemene score

8,7
Supersnelle verwerking, 20:30 besteld de volgende dag in huis!
Goede en snelle informatievoorziening over de bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

multijohn 12-07-2011

Algemene score

8,3
Vlotte levering van het product.
Goed verpakt.
Prima

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Arnear 12-07-2011

Algemene score

10,0
Snelle en gebruiksvriendelijke website, levering altijd in een snel tempo, en tot nog toe geen enkele problemen gehad. Aftersales ook goed d.m.v. een simpele vraag voor beoordeling.

Verder heb ik het hardst lopen nadenken over slechte punten van CameraNU.nl maar kan er simpelweg niet opkomen dus waarschijnlijk zal deze website nog lang in mijn favorieten staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Punter.H 12-07-2011

Algemene score

8,7
DE 2 bestellingen die ik afzonderlijk heb gedaan waren de volgende dag al binnen en goed te volgen op internet. Perfect

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bollu 12-07-2011

Algemene score

9,5
Heb de MP 495 via kieskeurig besteld bij CameraNU. Het aparaat was op voorraad en is meteen conform toezegging afgeleverd. Het geheel werkt uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OttoMUFC 12-07-2011

Algemene score

10,0
Alles was goed; de prijs, levering, site is in orde en genoeg aanbod!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xius 12-07-2011

Algemene score

9,5
Niets op aan te merken. Overzichtelijke site, zeer goed verzorgde verzending, scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobHogenboom 12-07-2011

Algemene score

9,2
Prima site. laat zich makkelijk sturen. Vlotte afhandeling en levering. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanja Winter 12-07-2011

Algemene score

8,8
Snelle mail over bestelling en levering, perfect afgeleverd! Heel blij met onze aankoop en de goede service via deze website.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Vink 12-07-2011

Algemene score

9,3
Zeer snel verzonden, jammer dat het later bezorgd is, maar daar kan CameraNu niets aan doen. Heb veel plezier van de afstandbediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik_55 12-07-2011

Algemene score

9,2
De oorsponkelijk geleverde meter bleek incompleet; met name de after sales afdeling heeft dit adequaat en professioneel opgepakt en binnen 24u was er een vervangend produkt in huis. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Schiffers 12-07-2011

Algemene score

8,5
Artikelen worden netjes op tijd geleverd en nog nooit schade gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerufo 12-07-2011

Algemene score

9,7
Altijd heel betrouwbare zeer snelle levering en nog voor een scherpe prijs. Uitstekende communicatie, zowel over bestelling en levering als beantwoording van vragen.
Al een aantal keer bestelling gedaan, altijd zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelof1954 12-07-2011

Algemene score

9,7
Al eerder ervaringen met CameraNu en dan met name de winkel. Adequate en objectieve voorlichting en geen drang/dwang om iets te verkopen. Ik had niet anders verwacht dan dat ook bestellen via de webwinkel probleemloos zou verlopen. Gelukkig komt mijn verwachting uit. Inderdaad wordt de bestelling na een dag geleverd, goed verpakt. Over after sales kan ik niets zeggen. Tot nu toe met de bij CameraNu gekochte producten geen problemen gehad. Ik ga ervan uit dat ook op vragen en bij problemen zeer adequaat gereageerd zal worden. Voordeel bij CameraNu is dat naast een uitstekende klantgerichtheid ook de prijzen tot de laagste op het web horen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HO te R 12-07-2011

Algemene score

8,3
Snelle levering. Bij andere bestelling direct contact en correcte afhandeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M.D.G. 12-07-2011

Algemene score

9,0
gebruikersvriendelijke website, uitgebreid assortiment en hele duidelijke produktomschrijving (inclusief beschrijving inhoud doos), gunstige prijs en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

carla van beek 12-07-2011

Algemene score

8,5
Super snelle levering, heel correct afgehandeld
Goed geinformeerd over de levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gooische rakker 12-07-2011

Algemene score

8,3
Product is snel en correct verpakt verstuurd. Ik had de camera met de standaardlens besteld. De verpakking was er een voor een set MET zoomlens. Niet storend dat dit zo gebeurde; ik heb alles gekregen dat mij is toegezegd in een originele verpakking. Aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joep van Boxtel 12-07-2011

Algemene score

9,0
Voor mijn vader had ik een verrekijker gekocht bij CameraNu.nl. Na 5 maanden was hij tijdens een boswandeling 1 van zijn lensdoppen verloren. Bij navraag bij CameraNU.nl of ik de lensdoppen los kon kopen en wat de prijs was, werd mij zonder kosten, een setje lensdoppen toegestuurd. Service van de zaak kreeg ik te horen. Geweldige service dus. Dit nodigt uit om hier nog meer te kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews