cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43746 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tortus 21-07-2011

Algemene score

8,2
Leesbare en eenvoudige website, betaling en levering snel en tijdig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Photonook 21-07-2011

Algemene score

9,5
Cameranu.nl kun je op vertrouwen. Indien voorradig en 's avonds voor 21.00 uur besteld heb je het ook echt de volgende dag in huis. Zekerheid en een gunstige prijs.
Top winkel!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 1946 21-07-2011

Algemene score

9,0
Bestelling en levering goed en snel verlopen ook email contakt is prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Nijveen 21-07-2011

Algemene score

9,0
Cameranu.nl is een overzichtelijke website en alle producten die je er besteld worden altijd keurig volgens afspraak geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luukiee09 21-07-2011

Algemene score

8,0
Goede verzending etcetera. Maar de communicatie mag wat beter!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

ARDJ 21-07-2011

Algemene score

9,0
Ben erg tevreden over mijn bestelling en de levering (was de volgende dag er al)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tev K. 21-07-2011

Algemene score

9,5
Duidelijke website, makkelijk te bestellen en snelle/duidelijke (te volgen) levering van lens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

topje 21-07-2011

Algemene score

8,5
Snelle reactie via e-mail. Levering exact volgens beloftes en binnen de tijd als op website vermeld stond.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Duckie 21-07-2011

Algemene score

10,0
Een goede winkel voor al je foto spullen. Alweer de tweede bestelling.Prima prijs en een uitstekende service. Geleverd binnen de afgesproken termijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I.C 20-07-2011

Algemene score

8,7
De site is duidelijk, weergeeft gewenste en voldoende informatie tijdens aankoop en werkt gemakkelijk. Ik was verbaasd over de snelheid en zorgvuldigheid waarmee mijn bestelling werd afgehandeld, erg prettig. In tegenatelling tot andere ervaringen die ik heb met webshops, voelde ik me bij cameraNU. echt als een klant van een bedrijf behandelt, en niet als een toevallige koper ver weg achter een computer beeldscherm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.J.H. Gustings 20-07-2011

Algemene score

8,5
Ik had onlangs een statief gekocht. Was de adapter kwijt. Via de serviceafdeling nieuwe adaptor gekregen. Alles gratis, zowel de adaptor als de verzendkosten werden door CameraNu betaald. Geweldige service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

sok53 20-07-2011

Algemene score

8,2
Ik vond de uit staling van jullie site goed en over zichtelijk.Kom betrouwbaar en zeker over.Vragen worden snel na je toe gemail en dat vindik wel fijn.
ga zo door.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Willem.L 20-07-2011

Algemene score

7,7
Informatie was helder,product op tijd geleverd en het kan niet anders goed verpakt.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

hobbyfreak1958 20-07-2011

Algemene score

10,0
Geweldige website niets op aan te merken.
Snelle levering
Helemaal toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JF Waslander 20-07-2011

Algemene score

9,3
Profesionele voorlichting tijdens de keuze tussen een tweetal modelen. Ik ben nog steeds blij met mijn keuze van de D90, zowel als camara en objectief als prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos1988 20-07-2011

Algemene score

9,8
Goede service bij de webshop, ik had het verkeerde huisnummer ingevuld en dat konden ze nog voor me veranderen! Heel snel geleverd. Website was heel duidelijk, met alle specificaties en foto's van de producten. Ik was gericht op zoek naar deze camera, maar de volgende keer zal ik hier zeker weer komen! Mijn vader is professioneel fotograaf en ook bij bestelt zijn spullen wel eens via CameraNU.nl. Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArjanB1982 20-07-2011

Algemene score

9,8
Fantastische service. Ze houden je op de hoogte van de productstatus. Zijn goed bereikbaar en erg klantvriendelijk! Echt top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Slaghuis 20-07-2011

Algemene score

9,0
Uitstekende en snelle bespring, tevens fijne site om te bezoeken en prima bestellingssysteem.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olaf van der Velden 20-07-2011

Algemene score

10,0
Ik heb al diverse aankopen gedaan bij CameraNU. Alle bestellingen zijn naar wens verlopen.

Mijn laatste aankoop was de Canon EF 50mm f/1.8 II. Deze bleek bij levering niet in orde te zijn. Kan gebeuren natuurlijk. Telefonisch contact gehad. Omruilen was geen probleem. Lens teruggestuurd en binnen een paar dagen een nieuwe ontvangen.

Verwerking en levering van de bestelling is snel en goed. Ook de website is duidelijk en overzichtelijk. Ik ben zeer tevreden over CameraNU.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Smit 20-07-2011

Algemene score

9,0
Heldere website, snelle en keurige levering. Ben niet anders gewend van deze zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Th.de wit 20-07-2011

Algemene score

8,5
Via het internet terecht gekomen bij CameraNU.nl op zoek naar een camera voor mijn zoon.
Werkelijk perfecte site en supersnelle bezorging.
Echt een reden om terug te keren en aan te raden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EV te O 20-07-2011

Algemene score

8,2
bestelling van het objectief is uitstekend verlopen.
Niets op aan te merken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

TP1970 20-07-2011

Algemene score

8,0
Goed gegaan allemaal.
Eerst info ingewonnen via de telefoonlijn. Prima geholpen en vervolgens het produkt vlak voor 21.00 uur besteld en de volgende dag netjes thuis bezorgd.

Al eerder wat besteld bij deze winkel. Toen opgehaald bij in Urk. Dus adres was bekend en vertrouwd.

Volgende bestelling zeker ook bij deze winkel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

L van Heugten 20-07-2011

Algemene score

8,7
Hallo,

Snel besteld en even zo snel gelevend, toppie!
Zeer tevreden tot nu toe.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Richard Bergmans 20-07-2011

Algemene score

10,0
Bij het zoeken naar een camera kon ik eenvoudig en zonder problemen mijn weg vinden op de website. De camera was met een paar klikken besteld en werd supersnel geleverd.

Helaas viel de camera erg tegen waardoor ik deze heb terug gestuurd en ook dit is heel snel en netjes geregeld.

Ik kan niet anders zeggen dan dat CameraNU.nl een hele betrouwbare, betaalbare webshop is met een super service.

Was de camera ook maar zo goed geweest, jammer dat Panasonic daar een steek laat vallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan-dirk ttncw 20-07-2011

Algemene score

7,8
gewoon goed, maar ik heb pas 2 slechte ervaringen met aanschaf via webwinkels.nu ging alles weer keurig.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

thirei 20-07-2011

Algemene score

9,0
Goeie site met zeer goede afhandeling van bestelling + volgen van de levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meijer03 20-07-2011

Algemene score

8,2
Snelle en correcte wijze van bestelling en van de levering. Tevens zeer concurerende prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Thom van Rooij 20-07-2011

Algemene score

8,8
Na ontvangst bleek de lens wat stroef bij het uitzoomen. Ik verwachtte dat dit door gebruik beter zou worden. Na zo'n 1700 opnames bleek het echter eerder slechter dan beter te worden. De lens bleek wat speling te vertonen bij de aansluiting op de camerabody waardoor er problemen ontstonden met de autofocus.
Na overleg met cameranu.nl de lens ter beoordeleing opgestuurd. Zonder gezeur en snel een nieuw exemplaar gekregen dat wel soepel zoomt en spelingvrij op de camerabody past.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fanatieke Amateurfotograaf 20-07-2011

Algemene score

8,3
De website is duidelijk en overzichtelijk. Het bestelsysteem werkt optimaal en heel snel. Correctie email communicatie over de status van de order. Ik heb betaald met IDeal om 20.58 uur. Er stond voor 21.00 uur besteld is de volgende dag in huis. Dat was ook écht zo. Alles keurig verpakt. Zeer tevreden over de winkel en zeer tevreden over de camera en het objectief!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H. Ros 20-07-2011

Algemene score

8,5
Een overzichtelijke website, waar je gemakkelijk je product vind. De levering was snel. Goed zo.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet v U 20-07-2011

Algemene score

8,3
Had in de revieuws al doorgenomen wat ik nu zelf kan bevestigen na aankoop van een verrekijker (Bushnell H2O 8x42 ).
Mijn conclusie is dus:

CameraNu.nl is een prettige overzichtelijke website met sublieme vergelijkingsmogelijkheden na bv. zoeken op merknaam.
Makelijke betalinsmogelijkheden na bestellen, en ook met ingevulde verzoeken ...[svp.graag doorgeven verwachte leveringstijd of bellen], hiervoor kreeg ik daags erna meteen al een persoonlijk telefoontje.
Zoals was afgesproken binnen 2 dagen pakje keurig afgeleverd in huis.
Complimenten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

appie77 20-07-2011

Algemene score

10,0
Zeer makkelijk en zorgvuldig gemaakte site, het is plezierig om hier wat te bestellen de levering en betaalwijzes zijn zeer uitgebreid en snel. Kortom perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BDY 20-07-2011

Algemene score

9,2
Web-site is goed toegankelijk. Per artikel veel doorklikmogelijkheden naar aanverwante artikelen of accessoires. Alleen als je terug wilt naar het oorspronkelijke product moet je dit weer opnieuw kiezen.
Via web-site en e-mail 24 uur per dag bereikbaar. Alleen in de weekenden moet je even wachten op antwoord.
Bestelling en levering worden perfect verzorgt en je krijgt tijdig en correcte update van de stand van zaken van je bestelling.
After sales, voor zover ik ze nu heb meegemaakt uitstekend. Snelle en duidelijke reactie op een retour zending. De betreffende web-pagina leent zich echter niet zo goed voor het stellen van een vraag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansvleugels 20-07-2011

Algemene score

10,0
Supersnelle afhandeling van de bestelling. Inderdaad voor 21.00 uur besteld, volgende dag al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Mrosz 20-07-2011

Algemene score

9,0
Keurig en optijd geleverd, in een goede verpakking.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk6872 20-07-2011

Algemene score

10,0
Bestelling & aanbieding c.q. beschrijving matched 100%
Levering idem dito.
Wat wil een mens meer ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo Re 20-07-2011

Algemene score

8,7
Super afhandeling en snelle levering, eenvoudig en komen na wat er beloofd wordt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans1986 20-07-2011

Algemene score

9,0
Goede webwinkel, je merkt direct dat je te maken hebt met echte winkel waar men verstand van zaken heeft. Afhandeling goed en netjes. Scherpe prijzen en je wordt niet ongewenst gebombardeerd met aanvullende geranties en accesoires. Dit is niet voor niets de tweede keer dat ik hier een camera aanschaf. Keep up the good work!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Pronk 20-07-2011

Algemene score

9,3
Prima en snelle levering door CameraNu.nl. Voelt goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.G. Vos 20-07-2011

Algemene score

8,7
Super snelle service, binnen 24 uur had ik het de camera thuis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvonne-1961 20-07-2011

Algemene score

9,0
Informatieve duidelijke website, kundige service vóór de bestelling en een zéér vlotte levering.
Keurige afhandeling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vijselaar 20-07-2011

Algemene score

7,7
De website vind ik niet praktisch ingedeeld. Het koste mij enige tijd om uit te vinden hoe ik producten snel kon opzoeken en filteren naar mijn wensen.

Communicatie was duidelijk en aflevering was supersnel. Hier ben ik dan ook heel tevreden mee.

Over de aftersal kan ik weinig noemen, omdat ik hier nog geen ervaring mee heb

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Ann99 20-07-2011

Algemene score

10,0
Super snelle levering.
We hebben al vaker bij jullie besteld en de levering is echt super snel en jullie hebben scherpe aanbiedingen.
Foto camera nog maar net in ons bezit.
Foto,s zijn scherp.
Mooi klein toestelletje, met veel mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Putten01 20-07-2011

Algemene score

8,2
Levering via internet correct. Heb na levering nog een bezoek gebracht aan uw winkel en ben vriendelijk en kundig geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

duit 20-07-2011

Algemene score

9,3
snelle leveringen.
zelfs zo snel dat de track en tace codes vaak later zijn dan de doos met de post.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rjte 20-07-2011

Algemene score

8,3
CameraNu maakt vandaag besteld morgen in huis waar!
Dus snelle levering tegen een zeer scherpe prijs. De door ons bestelde camera was na enig speurwerk bij CameraNu het goedkoopst, bleek dat ook nog eens zonder verzendkosten te zijn. Helemaal top!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Nameca 19-07-2011

Algemene score

10,0
Al jaren een vertrouwd adres daar in Urk met scherpe prijzen, snelle levering en prima bereikbaarheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xonic Fotogafie 19-07-2011

Algemene score

10,0
Perfecte sevice en super snelle levertijd!
voor 21:00 besteld is ook echt de volgende dag in huis (mits voorradig natuurlijk!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nienke25042002 19-07-2011

Algemene score

8,0
We hebben het toestel gekocht voor vakantiefoto's dus deze is nog niet veel gebruikt, maar de foto's die genaakt zijn zijn prima en een makkelijk toestel om mee te werken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews