cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

K. van der Berg 23-07-2011

Algemene score

8,5
Website is duidelijk, bestellen is erg eenvoudig. Artikel laat op de avond besteld en toch de volgende dag in huis. Dat is pas service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Celtje 23-07-2011

Algemene score

8,8
De service is echt heel erg goed. Zijn ook erg klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jakotaki 23-07-2011

Algemene score

7,8
Bestelling tot tevredenheid behandeld en aflever afspraak zoals was overeengekomen. Elles tot volle tevredenheid verlopen waarvoor mijn dank.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

lexdesign 23-07-2011

Algemene score

10,0
Snel en gemakkelijk het gewenste gevonden met duidelijke gegevens over inhoud en gebruiksmogelijkheden. Zeer snelle levering zoals op de site aangegeven. Vandaag besteld morgen in huis. Bevestigingen van de bestelling goed en direct via e-mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo en Marion 23-07-2011

Algemene score

10,0
Duidelijke website
Snelle en juiste levering
Goede bereikbaarheid ook telefonisch
interessante prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spaans52 23-07-2011

Algemene score

9,0
Goede prijs, goed verpakt en supersnel geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Eelman 22-07-2011

Algemene score

8,5
Goede service en zorg voor de klant. Geen poespas. Niet goed geld terug prima geregeld. CameraNu is aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Douwe 21 22-07-2011

Algemene score

8,8
Verstrekte informatie helder en duidelijk; service bij aankoop prima :)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deargonaut 22-07-2011

Algemene score

8,8
Na grondig onderzoek van het gewenste product was ik vooral opzoek naar de goedkoopst mogelijke variant. Dat bleek deze (web)winkel te zijn. In eerste instantie besloot ik de accesoires (cameratas, 2x geheugenkaart en een extra accu) ergens anders te kopen, maar besloot dit toch maar ineens bij cameranu te doen. Geen spijt, want de PostNL bezorgen stond inderdaad, zoals beloofd op de website, de volgende dag met het complete pakket op de stoep.
Deze snelle en goede service verwacht ik dan ook als er onverhoopt iets mis blijkt te zijn. Nu dolgelukkig fotograferen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

arie van tooren 22-07-2011

Algemene score

9,3
groot assortiment met veel artikelen voorradig tegen zeer redelijke prijzen en snelle en betrouwbare levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

seesink56 22-07-2011

Algemene score

8,5
heel goede en vlotte afhandeling.
Had bereikbaarheid niet nodig om dat de mails van status vanzelf kwamen.
Aftersales was ook niet nodig wegens de goed afhandeling

mvg

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

wim240 22-07-2011

Algemene score

9,3
Vandaag besteld morgen in huis, cameranu maakt de belofte waar.
Helaas als je niet thuis bent komt de postbode de volgende dag opnieuw, is het toevallig weekend, dan heb je je pakketje pas maandag in huis en is alle moeite van cameranu om het snel te bezorgen voor niets geweest.
De lens zat keurig en goed verpakt en is dus ook zonder schade afgelevert.

Toppie!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexius 22-07-2011

Algemene score

8,7
Overzichtelijke website, snelle verwerking van bestelling, goede communicatie over verzending, snelle aflevering geheel volgens planning.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans49555 22-07-2011

Algemene score

10,0
De website is overzichtelijk en heeft goede vergelijkingsmogelijkheden. Het bestellen gaat zeer eenvoudig. Levering is erg snel en keurig verpakt.
Later had ik nog een vraag en werd snel en zeer goed geholpen.
Ook zijn wij meerdere keren in de zaak geweest, ondanks dat het altijd druk is is er geen gehaast en worden alle vragen compllet beantwoord. ondertussen staat er altijd een kop koffie klaar. Verder een systeem met nummertjes zodat je rustig rond kunt kijken zonder in de rij te hoeven staan.
Wij hebben hier reeds4 camera's en diverse toebehoren gekocht en altijd tevreden over onze aankopen en de manier waarop we werden geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v.Beijsterveld1 22-07-2011

Algemene score

8,8
Erg snel bezorgt, vrijdag middag besteld zaterdagmorgen in huis super!!!!!!!!!!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maik80 22-07-2011

Algemene score

10,0
Website overzichtelijk, scherpe prijzen en vandaag besteld morgen in huis. Super!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter uit Almere 22-07-2011

Algemene score

9,8
Zeer uitgebreid assortiment.
Vriendelijk en deskundig personeel.
Overzichtelijke en klantgerichte winkel en website.
Geweldige after sales.

CameraNu is voor mij CameraForever!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fellas 22-07-2011

Algemene score

8,3
We hadden 5 bekende webshops een verzoek gestuurd voor een offerte voor een Canon Eos D7 body, Canon EF 24-70mm f/2.8L USM, Canon Speedlite 580EX II en accessoires. Bij elkaar een order van ruim € 3300.

Cameranu reageerde snel, binnen twee uur hadden we een prima offerte met leuke bundelkorting. De volgende, Konijnenberg kwam 4 uur later en was € 250 duurder. De andere webshops kwamen pas véél later, met KameraExpress als slechtste, ze kwamen pas na het weekend. Geen enkele webshop kwam, qua prijs, in de buurt van de offerte van Cameranu.

We hebben de camera opgehaald, ter plekke hebben we nog wat belangrijk, deskundig advies gekregen, terwijl we eigenlijk alleen maar de camera op wilden halen. Dat was dus gunstig! De man nam alle tijd voor ons.

Dus, uitsluitend goede ervaringen tot dusver.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

haroldreitz 22-07-2011

Algemene score

9,0
alles prima en snel gegaan. overzichtelijk en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees v d roest 22-07-2011

Algemene score

9,0
mijn ervaring een zeer snelle afhandeling bij binnenkomst van het door mij bestelde artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Domerchie 22-07-2011

Algemene score

9,0
Ook in het verleden al meerdere artikelen aangeschaft.
Advies, prijs en levering zijn uitstekend gegaan.

Kortom, een prima winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Heyrman 22-07-2011

Algemene score

10,0
Ongeloofelijk snel.Gisteren besteld en vandaag was mijn verrekijker al geleverd in Belgie.
Hartelijk dank voor jullie uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karlijnn 22-07-2011

Algemene score

9,5
Besteld voor negen uur, de volgende dag in huis! Super, meer kan ik niet zeggen! Geen problemen gehad, dus ik heb jullie verder niet hoeven te bereiken.

Ga zo door :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansN 22-07-2011

Algemene score

9,2
CameraNu.nl is naar mijn oordeel een van de beste, zo niet de beste, webshops in Nederland. Dat komt omdat ze doen wat ze beloven, de orders vlekkeloos afhandelen, ze bovendien een fysiek adres hebben (midden in Nederland) waar, als je vragen hebt, je ook nog eens deskundige mensen van vlees en bloed te spreken krijgt, die hun verantwoordelijkheid niet ontlopen.
En dat is zoals een (web)shop hoort te zijn: betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christian Traets 22-07-2011

Algemene score

9,2
Ik heb mijn cameratas besteld vanwege dat hij hier wel verkrijgbaar was en met het oog hoe snel het geleverd kon worden heb ik hem besteld. Je betaald niet teveel en levering was gelijk vroeg op de ochtend de volgende dag. Via de site kun je makkelijk navigeren naar verschillende categorieën en het bestellen ging ook gemakkelijk vandaar deze beoordeling. Gewoon een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johann55 22-07-2011

Algemene score

8,7
Supersnelle levering en een overzichtelijke webshop, ook de klantenservice is terzake kundig en gelukkig geen computerstem.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jaap 9002 22-07-2011

Algemene score

9,0
Ik hebnog een fotocamera en een digitale videocamera met toebehooren.
prima service en garantie.
vlotte afwerking bij aankoop en garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romy Finke 22-07-2011

Algemene score

8,7
eerste aankoop! correcte afhandeling! Wat ik vooral fijn vond dat ik eerst per telefoon meer informatie over het product kon krijgen waardoor de keuze makkelijker werd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sQuale 22-07-2011

Algemene score

8,3
Duidelijke website, na goed rondkijken met vrijwel alles de goedkoopste. Camera besteld, is snel geleverd. Prima dus, niets op aan te merken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RobK. 22-07-2011

Algemene score

10,0
De lens na bestelling zeer snel en correct in een goede verpakking ontvangen.
Keurige afhandeling en een super communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rangel 22-07-2011

Algemene score

9,0
De site is duidelijk. Via internet gekocht dus bereikbaarheid niet van toepassing. Bestelling en levering top. Zondag betaald, dinsdag geleverd. Helaas was ik toen niet thuis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Freddy van Berkum 22-07-2011

Algemene score

9,3
Snel, makkelijk. Had vergeten om ideal aan te klikken. één telefoontje, minuut later een nieuwe ideal login en volgende dag camera ontvangen. Zeer te vreden, aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alp63 22-07-2011

Algemene score

9,3
duidelijke webpagina, scherpe prijzen, supersnelle levering, goed verpakt. aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weststrate 22-07-2011

Algemene score

9,2
Zeer fijne zaak, bij vragen kun je gewoon bellen en dan krijg je een heel aardige mevrouw die je gewoon verder helpt wat je moet doen. Ideaal voor iets minder computer/internet freaks zoals ondergetekende.
Ik had ´s avonds besteld, de andere morgen om 9 uur al in huis. Voor mij een internetshop met persoonlijke service. Fantastisch.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario Kluser 21-07-2011

Algemene score

9,5
De website is goed en overzichtelijk, wat het winkelen makkelijk maakt. Vooral de betaal methodes zijn duidelijk wat niet overal het geval is. Gezien ik de lens pas vond naar expliciet een zoekopdracht in te toetsen krijgt de winkel een 9 ipv. een 10. Bij normale navigatie was het product namelijk niet te vinden.

Over de bereikbaarheid van de website valt weinig aan te merken vandaar n.v.t. De levering is uiterst vlot en geen lege belofte. Had het product de volgende dag in huis.

De afhandeling via e-mail etc. verliep vlekkeloos. Gezien ik het product pas enkele dagen in mijn bezit heb kan ik weinig zeggen of 'after sales'. De afhandeling van mijn bestelling was in ieder geval zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wpv_73 21-07-2011

Algemene score

8,8
Duidelijke website, snelle mailwisseling en bezorging.

.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jr hagen 21-07-2011

Algemene score

9,0
"s-avonds rond 20:00 besteld, volgende ochtend rond 11:00 bezorgd. Geweldig!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

J48 21-07-2011

Algemene score

8,5
Bestelling volgende dag in huis, keurig verzorgd, voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mooijk 21-07-2011

Algemene score

9,0
Overzichtelijk, duidelijk, snelle en passende reactie op specifieke vraag.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith-A 21-07-2011

Algemene score

9,0
Super winkel! Goede prijzen en super levering. Donderdagavond iets voor 9 uur 's avonds besteld en de volgende dag al in huis! Produkt ook helemaal in orde.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jaap Weewer 21-07-2011

Algemene score

8,2
Heel duidelijke website. duidelijke vermelding over de voorraad en echt de volgende dag levering bij bestelling voor 21:00 uur. Ik vind CameraNu echt geweldig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

anna 2006 21-07-2011

Algemene score

8,3
De levering is correct binnen de beloofde termijn uitgevoerd zoals beschreven in de voorwaarden.
De printer was keurig in de canondoos verpakt. Geen onderscheid met een artikel uit de winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Daniela Niderost 21-07-2011

Algemene score

9,5
Het is super gemakkelijk zoeken op jullie site. De informatie is overzichtelijk en helder. De afhandeling van de order was perfect.
Ik heb geen ervaring opgedaan met 'bereikbaarheid' en 'after sales' van daar de waardere 'nvt'.
Mijn dank.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tarka 21-07-2011

Algemene score

9,0
Duidelijk, wat ze beloven komen ze ook na,
goedkoop en zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rob5678 21-07-2011

Algemene score

8,2
Bestelling 's avonds geplaatst volgende betaald en de dag daarop was het bestelde al binnen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

klaas kraaijeveld 21-07-2011

Algemene score

8,7
snelle levering, camera bevalt tot nutoe prima
nog niet zo heel veel mee gedaan
ga 'm in de vakantie beter uitproberen (-:

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 7311 21-07-2011

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering (volgende dag in huis); werd keurig op de hoogte gehouden via mail van het verloop van de bestelling. De zending is ook te volgen via track&trace.
Daarnaast ook veel artikelen uit voorraad leverbaar en een van de goedkoopste aanbieders op het gebied van camera's en toebehoren. In één woord uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mhaenen 21-07-2011

Algemene score

9,0
Bestelling perfect volgens afspraak geleverd tegen een scherpe prijs. webiste was erg overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel 65 21-07-2011

Algemene score

10,0
super levering ,super service,kunnen vele andere internet winkels een voorbeeld aan nemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene van Groen 21-07-2011

Algemene score

8,5
Erg vriendelijk en vakkundig personeel. De verkoper was zelfs zo aardig om zelfs een rol achtergrond papier mee te nemen in zijn eigen auto, omdat het niet in mijn eigen auto pastte. Nogmaals mijn dank daarvoor!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews