cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jolanda van Tuijl 15-07-2011

Algemene score

9,0
Ik heb een zoomlens besteld 's avonds om 19.50 uur. De volgende morgen om 11.00 uur had ik hem in huis, kijk dat is service en snelle levertijd, perfect!!!
Ik heb de lens nog niet echt intensief kunnen gebruiken maar ook daarvan is mijn eerste indruk: prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henrie123 15-07-2011

Algemene score

9,0
Op voorraad betekent bij CameraNu.nl ook ècht op voorraad. En de afgebeelde prijs is ook èchte werkelijke prijs. En ook geen dure telefoonnummers mocht je nog aanvullende vragen hebben. En dat is bij andere shops nog wel eens anders...
CameraNu.nl doet gewoon wat het moet doen; mijn bestelling direct oppikken en de volgende dag keurig op mijn adres afleveren, chapeau.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne Marie Monica 15-07-2011

Algemene score

9,3
Ik vond snel het juiste tasje bij mijn camera omdat cameraNu de passende tasjes bij het cameratype heeft vermeld. Door de vergroting van de afbeelding kon ik het tasje goed bekijken. Het tasje werd de volgende dag al thuis afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lei Bikkel 15-07-2011

Algemene score

8,3
Alles correct en goed verlopen. Ook een duidelijke website. Fijn die combo-deals.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Koen de Roo 15-07-2011

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website waarbij het makkelijk is om producten te vergelijken. Linkjes naar de producent zijn aanwezig wanneer meer gegevens nodig zijn dan op de site al aanwezig (eigenlijk overbodig door de hoeveelheid informatie die geboden wordt).

De bestelling en levering gingen volledig volgens afspraak. Vandaag besteld is morgen in huis klopt echt, ook al heb ik op vrijdag besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Boomaars 15-07-2011

Algemene score

9,2
CameraNu heeft een duidelijke site. Op deze site kunje heel gemakkelijk gericht zoeken naar een product en producten met elkaar vergelijken. De gekochte filter is bij weinig leveranciers op voorraad, WEL bij cameraNU.nl. Snelle levering volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Morenito 15-07-2011

Algemene score

9,5
Overzichtelijke website. De bezorging van het product verliep vlekkeloos en snel. CameraNU.nl maakt haar belofte waar. Ik heb het product voor 21.00 besteld en ik kreeg het de volgende dag thuis, snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

imco leppers 15-07-2011

Algemene score

9,7
Uitstekend assortiment, goede website, duidelijke voorwaarden, prijsvechter, met behoud van klantgerichtheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolientje 15-07-2011

Algemene score

7,5
Produkt werd hier het scherpst aangeboden. Een snelle levering zonder problemen.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

anfoto 14-07-2011

Algemene score

9,5
website is overzichtelijk. is wel erg veel keus en daardoor soms moeilijk een product keuze te komen. maar klantenservice was telefonisch zeer behulpzaam en professioneel om zo tot een goede keuze te komen. producten zijn scherp geprijsd.
een van mijn favoriete webwinkels voor fotoapperatuur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonnie17 14-07-2011

Algemene score

8,3
Duidelijke site met aanvullende suggesties over het produkt. Snelle levering en uitermate goed prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

naam 68666 14-07-2011

Algemene score

8,0
Ik heb de bestelling laat in de avond geplaatst, en op zaterdag werd het keurig bezorgd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mourad66 14-07-2011

Algemene score

8,0
kort geleden heb ik voor m'n family in 't buitland 2 Olympus compact camera's besteld en zoals op de site vermeld was de levering inderdaad binnen 2 werkdagen, de verpacking was netjes en de inhoud compleet en mankeerd niets en paar dagen later heb ik nog een derde besteld en tussen die 2 bestelingen heb ik 1 keer info via de telefoon gevraagd en ik was zeer tevreden over de klantvriendelijkheid service.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Paullllllllllllllllllllllllllll 14-07-2011

Algemene score

8,7
's avonds bestelt en de volgende werkdag afgeleverd bij TNT en keurig op de hoogte gehouden over de voortgang. Lens bevalt prima en de prijs was veruit de laagste die ik heb kunnen vinden op internet in Nederland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

johancilia 14-07-2011

Algemene score

10,0
De website is goed toegangkelijk en goed in kategorien verdeeld.
De afwikkeling van de koop en terugkoppeling naar de klant is uitstekend.
Betaling gaat zeer goed, ook daarvan een terugkoppeling. via de mail.
Ben zeer tevreden over deze internet shop en zal er zeer zeker vaker gebruik ervan maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ziyoti 14-07-2011

Algemene score

9,7
Ik heb gebeld of er drie tasjes op voorraad waren, nee, twee in het magazijn en 1 als demo model in de winkel. moest een uur rijden en zei dat ik voor twee tasjes niet kwam, en vroeg naar het demo model, normaal gesproken werd dit niet gedaan, maar in dit geval met de rest van de spullen was het geen probleem en gingen ze dit intern wel oplossen.
Geweldige service, snelle telefonische correcte behandelingen zeer vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GAROLLEKE 14-07-2011

Algemene score

9,5
Super tevreden en zeer snelle levering.Ik kan deze site /winkel nu gerust aan eenieder aanbevelen ik zal er wat vaker een bestelling plaatsen.

dames en heren van CameraNU.nl bedank voor het geleverde artikel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Poppeke 14-07-2011

Algemene score

8,2
Webshop is erg gebruiksvriendelijk en de levering was zeer snel.
Ook de berichtgeving mbt order en factuur was duidelijk en snel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bluemedia 14-07-2011

Algemene score

9,0
Super geregeld, bestelling snel in huis, duidelijke website. Geen enkel negatief punt te bedenken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

willem23456 14-07-2011

Algemene score

9,5
supersnelle levering en ook telefonisch goed bereikbaar met duidelijke informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ries 14-07-2011

Algemene score

10,0
Ik had nog wat inktpatronen, daarom wilde ik 'n bepaald type printer. De verkrijgbaarheid was 'n probleem, bedrijven die konden leveren waren op de vingers van een hand te tellen en allemaal duurder dan CameraNU.Zij hadden de scherpste prijs en werden ook in 'n test van tweakers genoemd.
Het viel mij op dat de overzichtelijke website netjes, duidelijk en helder is, de waarborgen worden vermeld en de recenties zijn prima. Zoiets geeft mij vertrouwen .De levering was supersnel. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Filmfan Leeuwarden 14-07-2011

Algemene score

9,5
Razend snelle bezorgservice. camera nu zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroen-k 14-07-2011

Algemene score

8,2
zeer goede prijs t.o.v. andere webshop's
goed telefonisch bereikbaar met duidelijk en objectief advies
zeer goede service, ook bij eerdere bestellingen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

robinvankampen 14-07-2011

Algemene score

9,2
's Avonds om half 9 besteld volgende dag in huis. Supersnel dus en goede service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HarryV. 14-07-2011

Algemene score

8,0
wederom goedkoopste adres voor mijn aankoop met een snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

berber1210 14-07-2011

Algemene score

8,7
Alles naar afspraak geregeld;
De volgende dag in huis (als TNT meewerkt) en geen kleine lettertjes/bijkomende kosten.
Alles netjes ingepakt aangekomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris87 14-07-2011

Algemene score

9,0
Prima service. 's avonds voor 21.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Deze belofte werd door de winkel zeker waargemaakt. Verder een super pagina, lekker veel pixels en op deze website voor een hele mooie prijs. Ook het niet betalen van verzendkosten staat mij altijd erg aan. De kleur van de camera is ook echt zwart, zoals ik hem graag heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GekOpKoken 14-07-2011

Algemene score

8,3
Alles is duidelijk te vinden op de website. Een snelle levering. En altijd scherp geprijsd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sjanss 14-07-2011

Algemene score

9,5
Goede prijzen, dus geen reden om de camera niet te kopen. Daarna ervaarde ik een snelle service en heel erg klantvriendelijk. Ik krijg altijd direct reactie op mijn e-mails. Éen onderdeel werkte niet van mijn bestelling. Teruggestuurd en 2 dagen later nieuw binnen. ik heb maar 3 dagen zonder het desbetreffende onderdeel gezeten! Hoe snel is dat? Beste internetwinkel tot nu toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sigrid26 14-07-2011

Algemene score

9,2
Het product was op voorraad en zeer snel geleverd en helemaal goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel23 14-07-2011

Algemene score

10,0
Veel tests gelezen vantevoren. Lens opgezocht, Cameranu is één van de weinigen die deze lenzen aanbieden. 's avonds besteld, volgende dag in huis! super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Seine 14-07-2011

Algemene score

9,3
Supersnelle en goede levering.
's avonds besteld en de volgende dag het artikel al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Maartens 14-07-2011

Algemene score

9,0
In het verleden had ik bij een een Canon Spiegelreflexcamera EOS50D gekocht. Later bleek na de garantie dat er een deel van de pakking in een objectief heeft losgelaten en het werd gratis gerepareerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. van Vugt 14-07-2011

Algemene score

9,2
Bestelling werd snel geleverd.
Na levering bleek de rol iets krom, werd na telefonisch contact binnen 2 werkdagen op het door mij opgegeven adres omgeruild voor een foutloos exemplaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NadjaV 14-07-2011

Algemene score

9,5
Na ontvangst bleek de kijker gebroken (waarschijnlijk productiefout). Ik belde gelijk. De telefoon hoefde maar 2 keer over te gaan. Een vriendelijke stem verzekerde mij dat alles voor mijn vakantieuitje geregeld zou zijn. Ik kreeg een antwoordnummer en hoefde dus niks voor de terugzending te betalen.
Zoals beloofd was alles heel snel afgehandeld. Binnen 2 werkdagen kon ik weer met de kijker aan de slag!
Dit was mijn 2de aankoop bij Cameranu maar zeer waarschijnlijk niet de laatste :) Thumbs Up

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart Bijkerk 14-07-2011

Algemene score

10,0
De levering verliep helemaal volgens de door Camera NU vermelde regels. De website gaf op een heel goede manier aan hoe de bestelling en aflevering zou verlopen. Uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam02 14-07-2011

Algemene score

8,0
Om eerlijk te zijn, verliep alles zoals ik verwachten. Bestellen, betalen en de volgende dag in huis. Makkelijker kan het niet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wolf B 13-07-2011

Algemene score

9,2
Het produkt zelf is bekend en voldoet aan de verwachtingen. De leverancier was niet bekend en de prijs kwaliteit + advies naar een combi verkoop met lenzen was subliem.
CameraNu.nl staat nu in mijn favorieten zodat ik ze makkelijk wer kan vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bieneke 13-07-2011

Algemene score

9,5
Echt super zoals het hier gaat, sávonds om 20 uur besteld en de volgende morgen 11 uur al in huis!!! echt helemaal toppie. Zal het zeker aan anderen aanraden om hier hun bestelling te plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Spierings 13-07-2011

Algemene score

8,8
Zeer vriendelijke en deskundige lui. Daarbij ook nog erg scherp geprijsd en bijna alles op voorraad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.J. Lemmers 13-07-2011

Algemene score

8,3
Duidelijke website + goede productinformatie. Concurrerende prijs en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

zorro2006 13-07-2011

Algemene score

8,0
Goede duidelijke website, goede prijzen en service.
Camera is snel geleverd. Duidelijke factuur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arends Foto Roosendaal 13-07-2011

Algemene score

7,5
Foutieve levering wordt zonder pardon omgeruild, dus een goede nazorg waar een klant recht op heeft geldt nog steeds bij dit bedrijf. Chapeau.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Pensionado1 13-07-2011

Algemene score

9,0
Correcte behandeling, duidelijke prijs en razendsnelle bezorging. Mijn compliment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lydia1956 13-07-2011

Algemene score

9,5
Het aankoopproces is zeer transparant, wordt per stap bevestigd. De levering was meteen de volgende dag na bestelling. Uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amorphius Fotografie 13-07-2011

Algemene score

9,0
Voor het bestellen van deze softbox heb ik via twitter navraag gedaan of deze stripe softbox wel zou passen op mijn flitsset aangezien deze van een ander merk was dan aangegeven bij de productinformatie. Ik kreeg heel snel antwoord op mijn vraag en heb dit product besteld. Helaas was dit na 21:00 uur en heb ik de stripe softbox 2 dagen later ontvangen. Netjes op de hoogte gehouden via email over de voortgang van de bestelling inclusief track en trace na verzending. Ik raad ook iedereen aan om, als zij iets fotografie gerelateerd willen aanschaffen eerst eens te kijken bij CameraNu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard6565 13-07-2011

Algemene score

8,7
*Website: je vindt snel wat je zoekt (intuitief). *Bereikbaarheid: twee keer per mail vraag gesteld (ruim) binnen 1 werkdag bevredigend antwoord, *levering volgens afspraak (heb 2 keer laten leveren, 1x opgehaald). *After sales: nog niet nodig gehad. Verder: groot assortiment. *Verbeterpunt: bij elk artikele een goede omschrijving (wat het is maar ook waarvoor het bedoeld is).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop van der Wagt 13-07-2011

Algemene score

9,0
Geweldige site, goedkoper dan vele andere aanbieders, goede service, snelle levering, geen problemen met betaling... kortom: ik ben meer dan tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

amateur fotograaf 66 13-07-2011

Algemene score

9,3
Om 20:00 besteld en om 12:00 bezorgd. En dit zonder verzend kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maurice 3088 13-07-2011

Algemene score

10,0
Camera pas een paar dagen in bezit, service en snelheid van de levering toppie, na 1 dag werd de bestelling al thuis bezorgd!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews