cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

carantys2 17-07-2011

Algemene score

8,2
Uitstekende order verwerking, wordt keurig op de hoogte gehouden van het hele afleverinsproces via TNT.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vierstor 17-07-2011

Algemene score

8,0
Was al enige tijd van plan deze onverter aan te schaffen. In een paar minuten tijd deze gevonden op uw website. Besteld en al na een paar dagen binnen.
PRIMA !!!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Uncie 17-07-2011

Algemene score

9,3
CameraNU is zeer goed bereikbaar via e-mail! Afhandeling van de bestelling is ook correct en snel verlopen. Zelfs een wijziging van de order op de dag van verzending was nog mogelijk!

Hiermee onderscheidt CameraNU zich, wat mij betreft, van anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riffy1963 17-07-2011

Algemene score

9,0
Rode Nikon S3100 als goedkoopste aangeboden, op voorraad, geen verzendkosten en zeer vlot geleverd. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helga56 16-07-2011

Algemene score

8,8
Duidelijke, overzichtelijke site, snelle service, degelijke verpakking. Geen verborgen (on)kosten.
Kortom: gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

smaragd11 16-07-2011

Algemene score

8,3
Overzichtelijke site, goede telefonische klantenservice, snelle levering.
En soms,als ik toevallig langs Urk kom, is het afhalen van orders ook vlot.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

HSs 1980 16-07-2011

Algemene score

8,0
De site is zeer duidelijk en we hebben de camera zaterdag's besteld en hij werd dinsdag bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

neen1957 16-07-2011

Algemene score

10,0
Ik ben per ongeluk op de site van CameraNu.nl terechtgekomen via een vergelijksite. CameraNu.nl stond als één van de goedkoopste en met erg goede winkelrecenties vermeld.
In elk geval met dit product en met deze levering zijn die recenties waargemaakt en ben ik zeer tevreden met hoe het gegaan is.
Mocht ik weer iets nodig hebben, dan zal CameraNu.nl zeker in mijn overwegingen meegenomen worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BossaNova 16-07-2011

Algemene score

9,0
Ik heb een Xd card gekocht voor mijn fotocamera. In de winkel kan ik deze niet meer kopen omdat olympus deze card niet meer gebruikt. Ik blij dat ik hem nu toch heb en niet eens duur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hondsrug 16-07-2011

Algemene score

8,5
Alles verliep keurig. Snelle en goede levering met nederlandse gebruiksaanwijzing. Geen gezeur en geen gedoe!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

titus04 16-07-2011

Algemene score

9,0
Ik ben goed op de hoogte gehouden over m'n bestelling. Levering prima, volgens afspraak

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ivyy 16-07-2011

Algemene score

9,3
Prettige website en zeer klantvriendelijk. Geen 9-5 mentaliteit. Zelfs na zessen, na sluitingstijd, wordt je telefonisch netjes te woord gestaan en goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abhishek 16-07-2011

Algemene score

9,3
I really liked the easy and fast service. I ordered on Sunday evening and on Monday at 10:30 received a mail for the dispatch of order! Moreover the product is no doubt perfect! Highly recommended seller.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joel Tjintjelaar 16-07-2011

Algemene score

7,8
Goede website, goede en snelle levering van topproducten.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Wels1947 16-07-2011

Algemene score

9,7
Ik heb reeds eerder aankopen bij Cameranu gedaan en evenals nu zeer snel en correct geholpen. Ook de gegevens die op internet staan op de site van Cameranu zijn zeer accuraat en uitgebreid, waardoor een goed oordeel gekregen kan worden over de zaken waarvoor je belangstelling hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

debby1980 16-07-2011

Algemene score

7,8
snel te vinden, makkelijk te bestellen, snel geleverd.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

M. Fotoamateur 16-07-2011

Algemene score

8,7
De website van CameraNu.nl is gebruiksvriendelijk en duidelijk. Vragen gesteld via de mail worden snel beantwoord. Bestellingen worden goed verpakt en snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ton1985 16-07-2011

Algemene score

10,0
Een bijzonder fijn bedrijf. Heb er afgelopen jaren meerdere artikelen gekocht.
Altijd deskundig personeel, goede uitleg.
En heel belangrijk, goede producten voor een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerda hendrix 16-07-2011

Algemene score

7,2
Wij hebben voor het eerst iets bestelt via deze site,erg goed bevallen vooral de snelle levering vonden wij erg prettig.Succes allemaal

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

juneel 16-07-2011

Algemene score

10,0
Erg overzichtelijke website. Online bestelling ging vlot en eenvoudig. Zondag besteld (vanuit België) en woensdag alles netjes aan huis geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Badeendd 16-07-2011

Algemene score

8,3
Alles wat beloofd wordt, wordt nageleefd. Vandaag besteld, morgen in huis was ook daadwerkelijk zo. Ook via Twitter had ik een aantal algemene, niet gerichte tweets gepost over bepaalde vragen (accu of batterijen etc.) onder de termen #dtv of #durftevragen. Ironisch genoeg kreeg ik van dit keten, waar ik net mijn goedkope digitale camera op accu had besteld een post die voor mij bedoeld was. Echt ideaal, want nu was ik nogmaals dik overtuigd van mijn aankoop!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joepdegroot 16-07-2011

Algemene score

9,7
Al vaker goede berichten gehoord over Cameranu.nl en ze maken het keurig waar. Product besteld in de namiddag en volgende ochtend netjes afgeleverd. Precies op tijd voor de vakantie! Bovendien alle accessoires op voorraad in tegenstelling tot sommige andere winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter xxx 16-07-2011

Algemene score

8,2
Makkelijk bestellen en de volgende dag in huis.

Via kieskeurig bleek dat de prijs de laagste was!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthieu1959 16-07-2011

Algemene score

8,8
Prima service en informatie via de telefoon en behulpzaam bij de bestelling.
Snelle levering en goed verpakt !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilm Bech 16-07-2011

Algemene score

7,5
Het is fantastisch dat Cameranu de laagste prijs toont.Eerdere leverantier was Konijnenberg maar kon bij de prijsopgave niet concurreren met Cameranu.De leverantie en het volgen van de zending was perfect.Deze Nikon is al m'n vijfde camera,en ze doen het nog allemaal prima.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Carel57 16-07-2011

Algemene score

9,5
Bijzonder snelle bestelling en levering van een
verrekijker die op geen enkel andere website op
voorraad was, hier wel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick Dijkstra 15-07-2011

Algemene score

9,7
Goed geholpen per telefoon en mail,keurig factuur per mail direct geleverd ( volgende dag )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob van der Geest 15-07-2011

Algemene score

8,3
Eye-Fi Mobile X2 (SD geheugenkaart met WiFi) aanbieding van cameranu advertentie, in een fotovakblad, gelezen.
Het product besteld via cameranu.nl. Voor mij nieuw, dus eerst even rondgevraagd bij mensen die daar eerder besteld hebben. Reacties waren positief genoeg om een bestelling te plaatsen. Website is overzichtelijk en helder. Bestelling en levering zijn naar wens verlopen.
Product werkt goed; After Sales is daarom niet van toepassing

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

G. Kooijman50 15-07-2011

Algemene score

8,7
Niets op aan te merken. Traject van bestelling tot levering verliep snel en goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

momba001 15-07-2011

Algemene score

9,7
Goede site. Info waarop je een keuze maakt is goed te vinden. Eén opmerking: wat "Single Frame SR-zoom" van een Casio fotocamera is wordt niet uitgelegd.
Levering perfect, geheel zoals aangekondigd was.
Camera nog maar enkele dagen kunnen proberen. Tot nu toe verbaast hij me positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oma5 15-07-2011

Algemene score

9,5
Ik had een tas besteld die toch te groot was voor ons gebruik. We hebben hem teruggestuurt, om te ruilen. En 1 dag later is de andere al bezorgt. Perfect geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

and19555 15-07-2011

Algemene score

10,0
duidelijke website, leuk dat je ziet wat je er bij kunt bestellen.
verder snelle afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Axion 15-07-2011

Algemene score

8,3
Prima winkel, goedkoop, groot assortiment. Hele snelle levering. Indien op voorraad en voor 21:00 besteld de volgende dag in huis. Wij bestelden 20:50 en volgende dag werd het geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

BarrelJack 15-07-2011

Algemene score

9,0
Gewoon alles goed tot zeer goed. Vanuit je luie stoel bestellen is onpersoonlijk, CameraNu weet er voor te zorgen dat er juist persoonlijk en met aandacht contact is. Een goed advies, telefonisch, en een snelle en correcte levering. CameraNu is een aanrader en zal ze zeker nog een keer gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

msvdg 15-07-2011

Algemene score

10,0
Een perfect webwinkel, ook telefonisch goed bereikbaar voor vragen en informatie!
Komen hun afspraken keurig na ook met geld terug op rekening storten zodra ze het retour binnen hebben binnen enkele dagen geld terug op rekening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin Duimel 15-07-2011

Algemene score

8,5
Overzichtelijke site, na vergelijking beste prijs. Vrijdag, net voor 21.00 uur besteld en betaald. En ja hoor, zaterdag in mijn bezit. Dat heb ik nou graag. Prima, houden zo!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard_68 15-07-2011

Algemene score

9,7
CameraNU.nl maakt het waar. De prijzen zijn zeer concurrerend en omdat de producten die ik besteld had op voorraad waren, had ik de spullen de volgende dag al in huis. Alles wat netjes verpakt en tijdens het gehele proces werd ik netjes op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

franciscus maria jansen 15-07-2011

Algemene score

9,0
geen enkele klacht, prima onderneming, betrouwbaar en integer, duidelijk, zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Een voorbeeld voor ondernemend Nederland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jhonny59 15-07-2011

Algemene score

9,3
Na uitgebreide zoektocht op internet besloten om deze Canon multifunctional te kopen. Bij de prijsvergelijking kwam CameraNu.nl als een van de goedkoopste uit de bus. Aangezien bij het betalen met Ideal er geen verzendkosten in rekening worden gebracht was dit overal de beste aanbieding. Bestelling via de website verliep snel in degelijk. De volgende morgen vroeg stond Post.nl al met de printer op de stoep. Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

susie_flower 15-07-2011

Algemene score

8,0
Ik heb de camera een paar dagen in huis. Hij was snel geleverd. Zo op het eerste gezicht bevalt hij prima. Aangezien ik al een spiegelreflexcamera van Canon had heb ik bewust gekozen voor een compactcamera van hetzelfde merk, en inderdaad het menu is zo vergelijkbaar dat alles gelijk duidelijk is!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Derco 15-07-2011

Algemene score

10,0
De webshop is overzichtelijk, en het aanbod is zeer uitgebreid. Tevens zijn de prijzen in vergelijking met andere bedrijven, erg goed geprijsd. Ook zijn de snelle levertijden erg prettig. Kortom, niets dan
lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin45eh 15-07-2011

Algemene score

8,2
Ik heb via de site op vriijdagavond een bestelling gedaan en deze werd zaterdagochtend al bij mij afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Manon19 15-07-2011

Algemene score

9,7
Supersnelle levering en verschillende keuze mbt verzending.

De prijzen waren ook zeer gunstig echt een super site!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

manjav 15-07-2011

Algemene score

10,0
Het was fijn om zoiets groots via internet te bestellen en dan ookzeker te weten dat hij aankomt. Via verschillende emails word je op de hoogte gehouden en ik had hem om 16.00 besteld, dag erna om 11.00 binnen. Bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helene22 15-07-2011

Algemene score

9,7
op donderdag besteld en vrijdag binnen. Echt super snel. Ik had een fout gemaakt met bestellen en met een telefoontje was het zo opgelost. zijn telefonisch goed te bereiken. Super winkel, zeker hier kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik O. 15-07-2011

Algemene score

9,2
We wilden snel een goed fototoestel tegen een scherpe
prijs, 's avonds om 19.00 uur besteld volgende dag om 11.00 uur bezorgd. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jxd 15-07-2011

Algemene score

10,0
Duidelijke website, waarbij direct leverbaar ook betekent direct leverbaar!
Ook bij mij werd de belofte van de volgende dag geleverd keurig nagekomen. Kortom alle prima.
De enige reden voor geen beoordeling van de after-sales is omdat ik die niet nodig heb gehad :-)
De kijker zelf die ik gekocht had is een (duur) maar prima product. De beeld-stabilisatie is geweldig ! en werkt echt goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Bierens 15-07-2011

Algemene score

9,0
Goede website, alles goed omschreven. Goede product/prijsverhouding. Snelle en goede levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petert150v 15-07-2011

Algemene score

8,5
Op de site duidelijke info over de camera en de eventueel extra te kopen accessoires.
Zeer snelle levering en dit zonder verdendkosten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

koelooptiemanna 15-07-2011

Algemene score

9,3
alsof de winkel naast de deur is.. zo'n gevoel geeft het.
bestellen en zeker weten dat je het de volgende dag in huis hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews