cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans167 25-07-2011

Algemene score

9,0
Goede duidelijke website. Zoeken gaat erg eenvoudig en biedt goede verfijning (zoeken op filtermaat bijvoorbeeld in de tweede stap). Goed assortiment en dit ook op voorraad. Zoekstructuur aan de linkerkant is ook goed ingericht.
Keurig netjes de volgende werkdag met aangetekende post in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin64 25-07-2011

Algemene score

9,0
Webshop werkt duidelijk en overzichtelijk. Makkelijk ook aan te geven dat je bestelling zelf komt ophalen en dat je dan ook betaalt. Kom je nooit voor niks. Personeel vriendelijke en kundig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ad verweij 25-07-2011

Algemene score

9,5
duidelijke site, goede prijs, snelle verzending, traceerbaar. Top product voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Gerrits 25-07-2011

Algemene score

9,5
Ben tevreden over alle bestellingen die ik tot nu toe gedaan heb.
Bestellingen zijn altijd op tijd, heb gelukkig nog niks retour moeten sturen.
Ik raad Cameranu ook aan bij vrienden en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud90 25-07-2011

Algemene score

8,5
Producten werden precies zoals afgesproken geleverd, gewoon zoals het hoort!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

L. van Baast 25-07-2011

Algemene score

8,3
Al eerder informatie omtrent objectieven aangevraagd en cameranu reageerde allert met het weer in voorraad zijn. Later het objectief gekocht en via ideal kunnen betalen. Volgende dag had ik het al in huis. Was prima verpakt en alles verliep vlekkeloos. Echt een site die mij vertrouwen geeft en waar ik in de toekomst meer produkten zal kopen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

arjanw82 25-07-2011

Algemene score

10,0
Ik zou niet weten hoe het beter moest, rond een uur of 17 besteld en betaald via iDeal, 20 minuten later een verzendbevestiging, en de volgende ochtend goed verpakt om 10 uur (op een zaterdag) in huis. Daarnaast uiterst scherp geprijst en geen verzendkosten.. 10-10-10, after-sales nog niet nodig gehad :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simoneteubel 25-07-2011

Algemene score

9,0
Uitgebreide informatie over het product. Een van de weinige webshops die deze uitvoering nog op voorraad had.
Wel hoge verzendkosten in verhouding tot de prijs van het product. Dat is dan wel een beetje jammer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruiter20 25-07-2011

Algemene score

10,0
Sinds een paar jaar ben ik in het bezit van een digitale spiegelreflex camera. Door het steeds weer verwisselen van de lens is er in de loop van de tijd behoorlijk wat stof op de sensor komen te zitten.
Toen ik opzoek ging naar een manier om dit stof te verwijderen kwam ik al snel uit bij de website van CameraNu. Hier vond ik veel informatie over diverse reinigings producten. Uiteindelijk besloot ik voor de Sensor Swab en Eclipse vloeistof te gaan. De afronding van de bestelling ging erg vlot via IDeal.
Nog geen twee dagen later kreeg ik de bestelling binnen. Alles zat keurig verpakt in een doosje met bescherming binnenin. Als ik voortaan nog eens iets nodig heb weet ik waar ik moet zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Furanity 25-07-2011

Algemene score

8,3
Duidelijke en overzichtelijke website, snelle levering en reactie op gestelde vraag.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Usager 25-07-2011

Algemene score

9,7
De plaatjes hadden wat groter gekund. Nu zoek je in een lijst en moet je al weten wat je hebben wilt. (Let wel: ik heb een 9 gegeven).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reijmerink 25-07-2011

Algemene score

8,7
Snelle levering, goed geregeld, als de after sales ook zo is: Top bedrijf!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

cilhah 25-07-2011

Algemene score

10,0
Snelle service/levering, goeie aanbieding, gemakkelijk gevonden, ben er heel blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ErikH77 25-07-2011

Algemene score

10,0
Als ik iets op camera gebied via internet bestel doe ik altijd bij CameraNu. De snelheid waarmee men de goederen verstuurd is ongehoord goed! Smiddags besteld en de volgende dag al in huis. TOP. Je wordt als klant ook perfect op de hoogte gehouden betreffende de status van de verzending. In een woord; een TOP zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liza Stortelers 25-07-2011

Algemene score

8,3
Prima levering, bestelling was makkelijk.
Snelle levering.
Jammer dat er geen bijpassende accesoires aanwezig zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H.J. Volkers 25-07-2011

Algemene score

7,5
Het enige nadeel van de goed uitziende website is dat het moeilijk traceerbaar is tussen al die andere adverteerders. m.a.w. het springt er niet echt tussen uit

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Henk Albers 25-07-2011

Algemene score

9,3
Voordat ik met track en trace de levering kon bekijken, stond de postbode al met het pakket voor de deur (binnen 12 uur). Verbazingwekkend snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvBfotos 25-07-2011

Algemene score

9,0
Goede makkelijke en duidelijke webshop snelle service en scherpe prijzen kortom TOP SHOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CharlesU 25-07-2011

Algemene score

10,0
Gezien de zwaarte van mijn spiegelreflexcamera en ook gebruik voor een videocamera, wilde ik een degelijke en goed in te stellen statief. Na wat surfen op het internet kwam ik bij CameraNU.nl uit. De aanbieding van tripod met een goede head heeft voor mij de doorslag gegeven. Binnen twee dagen na bestelling was de tripod binnen en deze bevalt tot nu toe uitstekend. Alleen voor zeer lage opnamestand is het verstandiger een tripod te kopen zonder middenstang.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm82 25-07-2011

Algemene score

8,8
Snelle levering (1 dag) en goede berichtgeving. Bestelling makkelijk te plaatsen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Happy Sony fan 25-07-2011

Algemene score

10,0
Prima winkel, echt helemaal niets op aan te merken! Personeel is kundig geeft helder advies. Ze nemen de tijd en de after sales is erg goed. Website is duidelijk en overzichtelijk. Service is snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

raabenow 25-07-2011

Algemene score

9,2
Website lekker overzichtelijk, met voldoende info.
Bereikbaarheid is goed.
Bestellen gaat makkelijk eenvoudig door de bestelpagina's heen te gaan en levering is super. s'avonds na 6 besteld, volgende ochtend reeds in huis perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jurjen van der geize 25-07-2011

Algemene score

9,0
CameraNu: een overzichtelijke, duidelijke webwinkel.Goede (product) informatie.Goede service.Snelle levering.Alert en attent gereageerd op vragen via de mail, kortom: uitstekend gevoel!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fransid 25-07-2011

Algemene score

9,7
afte sale kan ik niet beoordelen, ik heb het niet nodig gehad! het product is goed de levering als beloofd. ik kom zeker nog eens op de website kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene1950 25-07-2011

Algemene score

9,0
Goed bereikbaar,
Erg overzichtelijk.
Vriendelijk en deskundig personeel.
Prijsstelling gunstig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remo13 25-07-2011

Algemene score

8,3
Een goede en snelle levering.
Ik ben heel tevreden over zowel de website als de camera.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J. Bakx 25-07-2011

Algemene score

10,0
Volledige informatie van het product op de site, snel en makkelijk gevonden.
Bestelprocedure eenvoudig en helder.
Zeer snelle levering op de volgende dag voor 12:00u.
Product al vele malen tot volle tevredenheid gebruikt.
Mijn volgende aankoop zal zeker bij CameraNu plaatsvinden, mede door de scherpe prijsstelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dr. Monk 25-07-2011

Algemene score

8,2
Product was via cameranu.nl goedkoop ten opzichte van andere websites. Daarnaast ging de levering perfect. Al met al zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Holiday23 25-07-2011

Algemene score

9,0
Ik heb (o.a.) en TomTom Via 120 - Europe bij Cameranu.nl gekocht, ik wilde het apparaat eerst laten opsturen, maar doordat Rabobank een landelijke storing had, heb ik het niet via de site kunnen betalen. Aangezien ik de TomTom wel graag wilde hebben, heb ik hem gehaald. De winkel is echt een mooie moderne winkel, ik zou me er uren in kunnen vermaken, dit omdat er demo's waren van o.a. Canon. Cameranu.nl werkt met een nummersysteem, deze is weer gescheiden in afhalen, advies en volgens mij nog een andere optie. Dit zodat, wanneer je iets af komt halen je snel aan de beurt bent, wat ook bij mij het geval was. Goed onderlegd personeel. Ik beveel deze winkel van harte aan.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lans 25-07-2011

Algemene score

7,7
Goede duidelijke info. Alles compleet. Zending netjes afgeleverd. Prima, zoals het hoort !

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

LisettedB 25-07-2011

Algemene score

7,0
De website is handig ingedeeld. Het was makkelijk om aanvullende producten bij de camera te vinden, zoals een hoesje en geheugenkaartje.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Sensei John 25-07-2011

Algemene score

9,0
Goede overzichtelijke website en super snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

naam5555 25-07-2011

Algemene score

9,3
Bij alle bestellingen die ik heb gedaan, haal ik het product op. Ondanks drukte in de winkel ben ik (altijd) vrijwel direct aan de beurt omdat ze het ophalen goed hebben geregeld. Besteling gaat prima en werkt feilloos. Ik had blijkbaar het laatste exemplaar en hoorde dat er geen meer waren. Was al even bang dat hij uitverkocht was, maar deze was gereserveerd. Webbestellingen is altijd afwachten, maar in Urk is het prima geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan687 25-07-2011

Algemene score

10,0
Duidelijke en goed werkende website. Zondag besteld, dinsdag ontvangen in goed staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ForFood 24-07-2011

Algemene score

10,0
Super snel en compleet, zoals het hoort.
In een word, top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiel k 24-07-2011

Algemene score

10,0
Goede overzichtelijke website, goedkope producten met snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

albertvh 24-07-2011

Algemene score

8,7
Een kwetsbare product als een lens had ik zeker niet in een dunne kartonnendoos met wat papiervulling verwacht. De lens kon vrij bewegen, dus je bent volledig afhangkelijk van de zorgzaamheid van de transporteur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fokelina 24-07-2011

Algemene score

9,0
Vrijdagavond om 20:30 besteld en op zaterdagochtend door TNT post afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Joyce1406 24-07-2011

Algemene score

9,2
Goede en snelle levering
Van een eerder gekocht artikel was ik
De rekening kwijt na een telefoontje van nog geen
Minuut had ik em per mail opnieuw toe gestuurd gekregen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rke1966 24-07-2011

Algemene score

9,7
mooie makkelijke website, zeer goede tussentijdse orderinfo en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoelTee 24-07-2011

Algemene score

9,2
Prima service, ook nadat ik per ongeluk het verkeerde type gekozen had, geen vertraging in de levering, super.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CameraNu00 24-07-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke informatie op de website, zeer snelle reactie via email. Fijne, betrouwbare webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CBvV 24-07-2011

Algemene score

9,0
Snelle reacties en direct bezorgd. Geheel compleet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stedalie 24-07-2011

Algemene score

9,5
De camera was eenvoudig te bestellen, meteen zag je of het bestelde produkt voorradig .
Na betaling kwam de camera binnen 2 werkdagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JCWa 24-07-2011

Algemene score

8,2
De betaling via Paypall ging niet goed maar toch leek de aankoop helemaal afgerond te zijn. Ik maakte het geld 'gewoon' over via internet en vreesde: dit gaat vast vertraging opleveren...
Maar nee, ik kreeg al snel een mail dat ik alsnog via Paypall kon betalen en toen ik terugmailde dat ik al anders had betaald werd daar weer goed op gereageerd.
Al met al vind ik dit goede service.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nieke Veldhuizen 24-07-2011

Algemene score

8,5
Gewoon, zoals altijd, top! Prima service!!!
Als ik iets nodig heb voor mn camera, kijk ik nog niet eens meer op andere websites, wetende dat CameraNu toch tot de goedkoopste behoort!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tommy_84 24-07-2011

Algemene score

9,0
Prima service en levering. Maar kan als stereotype (mopperende) Nederlander geen 10 geven ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rabbitshooter 24-07-2011

Algemene score

9,5
Ik heb mijn order besteeld op een zondag avond.
Door CameraNU.nl's kourier service was mijn bestelling aan mijn adres gedeliveerd op maandagmiddag!!
Alles besteeld.......alles arriveerd, in perfect staat.
Andere webwinkels moeten van CameraNU.nl customer service manual lezen, en leren wat customer service is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hebu 24-07-2011

Algemene score

9,0
Duidelijk en overzichtelijk met een goeie zoekfunctie. Gestelde vragen via de hyperlink worden soms dezelfde dag nog beantwoord, zelfs op zaterdag. Ok de beloofde levertijd wer ruimschoots gehaald.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pepalaje 24-07-2011

Algemene score

9,0
Zondag avond rond 22.00uur besteld, Dinsdag binnen. Goede prijs. heb dezelfde flitser zien staan bij Mediamarkt, 104 euro duurder. Ik ben toch niet gek (om hem daar te kopen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews