cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25452 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2683 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

K Water 13-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uiteindelijk voor CameraNu gekozen vanwege de prijs. Voor een vraag heb ik de klantenservice gebeld en ben ik geholpen voor een dame die de hele webshop uit haar hoofd kon en mij tot in detail wist te adviseren over een product. Top dus!

Reageer

Sari 12-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie aanbiedingen, snel en makkelijk te bestellen. alleen een minpunt achteraf betalen kost bij andere webwinkels niks bij deze webwinkel moet je extra circa 5% extra betalen.

Reageer

Schippershuis 12-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
correct, terzakekundige adviezen en prima installatie, tegen een normaal tarief.

Reageer

Ton 11-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website en aflevering bestelde product volgens afspraak.
Via email goed op de hoogte gehouden.

Reageer

Patrick 11-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prachtige winkel
Klantvriendelijk en behulpzaam
Goede uitleg over het produkt dat ik wilde aanschaffen

Reageer

J.C. Dodde 11-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanaf zo'n beetje het eerste begin van Cameranu daar gekocht. Zonder andere conculega winkkels te kort te doen, een super aan te bevelen webwinkel. Goede en scherpe prijzen, maar bovenal een geweldige service. Als er in de afgelopen zeg maar minimaal 10 jaar al eens een keertje iets was, dan werd dat zonder morren direct en naar grote tevredenheid opgelost. Kijk eens naar hun assortiment, let eens op de afspraken, de wijze waarop de bestellingen super snel worden verstuurd. Heb je zelf soms twijfels over waar je moet bestellen op fotografie gebied en alles wat daarbij hoort, bestel dan maar via Cameranu want dan zit je echt gebeiteld! DOEN!!!!!

Reageer

Jenny 11-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Cameranu.nl wordt je in de winkel op Urk vriendelijk geholpen, wordt er geduldig uitgelegd, denken ze met je mee en lopen ze een stapje harder om je als klant het idee te geven dat je hier weer koning bent. En ook fijn, het product past bij je wensen en bij je portemonnee. En dat is gelukkig niet altijd het duurste product.

Reageer

Michel 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbare winkel met snelle levering. Ik heb meerdere online bestellingen geplaatst en nooit problemen gehad. Bij zelf gemaakte bestel fout werd ik goed geholpen en kreeg ik mijn geld terug! Zeer klantgerichte winkel. Alleen maar positieve ervaringen. En nee, ik heb geen aandelen bij cameranu.nl :p

Reageer

jacky 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
we rijden er graag een blokje voor om ...maar dan heb je ook wat!
mooie winkel en goede service...en weer een mooi fototoestel rijker...Bedankt weer!

Reageer

R Martis 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Dit is mijn derde aankop bij Cameranu. Ik koop voor mijn fotografie studio al mijn achtergrondrollen op deze website. Ze zijn snel, de prijzen zijn marktconform en hun producten van hoge kwaliteit. Hun achtergrondpapieren raad ik zeker aan!

Reageer

Myriam 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel behulpzaam.
Vraag via messenger wordt gelijk beantwoord.
Bestelling wordt super snel geleverd!!!

Reageer

W. Delancker 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlugge reactie op verzoek om een offerte, vlotte medewerking op vraagstelling i.v.m. de offerte. Correcte en vlugge levering van de bestelling, een aanrader. Nu nog de mogelijkheden ontdekken. Mooi en prachtig toestel en bijhorende lens.

Reageer

Savannah 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering en top service! Was iets niet in orde en volgende dag had ik het nieuwe product al in huis! Ik zal hier vaak dingen gaan bestellen

Reageer

Michel 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd vlotte verzending en via mail wordt je op de hoogte gehouden van je bestelling.

Reageer

Compier 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben prof fotograaf en koop vaak apparatuur bij CameraNu. Spullen worden altijd op tijd geleverd, nette afhandeling, webshop is overzichtelijk en handig in gebruik. Prijzen zijn in orde en uitleg op apparatuur (mocht dat nodig zijn) is goed.
Geen 10 omdat je nooit weet ... ;-)

Reageer

Marlies 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, makkelijk zoeken naar het artikel dat je nodig hebt. En als je daar bent ook nog nuttige suggesties voor eventuele nodige accessoires.

Reageer

L. Weeber 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte koop! Snelle bestelling en volgende dag bezorging, als beloofd. En ook nog de goedkoopste airpods 2. Ben erg blij en tevree! :-))

Reageer

Anita 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering had het volgende dag al in huis.
Werd geinformeerd via de mail super fijn

Reageer

Kurt Claeys 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer ruime keuze, scherpe prijzen, vlotte levering, prime service en tal van contactmogelijkheden met quasi onmiddellijk respons. Kortweg 100% betrouwbare online-shop met de service van een buurtwinkel om de hoek. Een aanrader dus!!!

Reageer

Alex 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot assortiment, en hele duidelijke omschrijvingen.
Hierdoor is kiezen gemakkelijker. Behalve dat zijn de zendingen snel en compleet. Dus snel aan de slag!

Reageer

Arnold de Gans 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbare communicatie ..
Hoog kennisniveau van personeel..
Groot assortiment ...
En meedenken met de fotograaf ...
Al deze facetten maakt dit bedrijf ... mijn goto keuze!

Reageer

Timo Willemsen 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is een mooie duidelijke website. soms een beetje te duurder dan andere webshops. maar ze hebben wel alles heel duidelijk. snelle levering en kwaliteit spullen.

Reageer

Kevin 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb wederom besloten om een nieuwe Peli koffer te kopen bij CameraNu. Ondanks dat de koffer hier niet het goedkoopst was, wist ik wel zeker dat mijn bestelling snel en correct werd geleverd. Het artikel was op voorraad, en werd netjes de volgende dag bezorgd. Bestellen ging gemakkelijk en vlot. Voor de aankoop contact gezocht met de klantenservice, die dezelfde dag nog antwoordde.

Reageer

g l kok 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben naar de winkel op Urk gegaan ;tijdens het wachten op je beurt kan je koffie krijgen en camera's in je hand nemen die voor klanten klaar staan.
Je wordt geholpen door zeer deskundige mensen. Je mag een nieuw objectief op je eigen camera plaatsen en het uitproberen. Het personeel is niet opdringerig, geven goed advies en laten je zelf kiezen welk objectief of camera bij je past.

Reageer

filiep 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
goede uitleg bij telefonisch contact ; goede raad en goede keuze ; deftig materiaal

Reageer

Kevin 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima volgens de afspraken geleverd. In de avond besteld en de volgende dag zou het geleverd worden. Helaas door een fout van post nl een dag later in huis maar dat doet niet af dat cameraman.nl de snelle service dus wel nakomt. Top

Reageer

Wiljo 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer ruim aanbod van goede kwaliteit producten. Goed geprijsd en ongelofelijk snel geleverd.

Reageer

Alphons 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koop al jaren online bij cameranu. Paar keer in Urk geweest. Maar nu ook een filiaal in Amsterdam superblij mee. Eerste dag open meteen een groothoekzoom Nikonobjectief voor mn Z7 gekocht. Was op voorraad in Urk, de volgende dag opgehaald in Amsterdam. Cameranu was de enige die het nieuwe objectief kon leveren. Top!

Reageer

Ralf 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel erg tevreden over het ordertraject bij Cameranu.nl. Ik was op zoek naar verschillende zonnekappen voor mijn spiegelreflexcamera. Bij concurrerende websites was mij niet meteen duidelijk welke zonnekap geschikt was voor het specifieke objectief. Bij Cameranu werd dit allemaal duidelijk omschreven. Daarnaast was de bestelling heel snel in huis. In de verpakking waren de verschillende producten goed verpakt met doosvulling zodat niets beschadigd kon worden. Ik geef niet snel een tien, maar een negen is ook heel erg mooi! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij familie en/of vrienden!

Reageer

dianne 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en goede prijzen. De camera functioneert goed, we gaan deze gebruiken om te vloggen.

Reageer

Rene 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uv-Filter en zonnekap voor mijn nieuwe objectief gekocht.
Camera.nu heeft een compleet assortiment, duidelijke uitleg en scherpe prijs.
Levering was snel en conform de afspraak.

Reageer

Roeland Jean-Pierre 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig bestellen, hulp indien nodig en de levering is altijd zoals gepland en beloofd is .

Reageer

Familie de Leeuw 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Online geshopt en bij jullie terecht gekomen i.v.m. de scherpste prijs in combinatie met de 5 jaar garantie die jullie op deze camera geven. Levering was super snel en ook zeer klantvriendelijke medewerker van jullie nog gesproken. Nu de camera uit gaan testen. Maar tot nu toe fijne ervaring met jullie.

Reageer

Stef 08-05-2019

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een zonnekap voor mijn Sony camera en kwam zo bij cameranu terecht. Ik heb daar mijn bestelling geplaatst en gebruik gemaakt van de mogelijkheid om achteraf via afterpay te betalen. Behalve de goede service en de snelle levering is achteraf betalen ook een topservice.

Ik kan niets anders zeggen dat ik zeer tevreden ben.

Reageer

Rene 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keus met goede kwaliteit spullen, Goede afhandeling, snelle levering en ook goede service in de fysieke winkel.

Reageer

Bart Van Damme 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden van de support, via whats app heb ik alle nodige info gekregen vooraleer ik mijn aankoop gedaan heb bij jullie. Top service, koning is klant bij jullie. Top job. Dank u

Reageer

Mariëtte 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu heeft een prachtige site, Mooi opgebouwd en veel informatie. Ik heb vaker bij cameranu besteld en ze zijn altijd erg snel met bezorgen.Ik heb ook wel eens telefonisch contact gehad en ze zijn heel behulpzaam en klantvriendelijk.Dus van mij een 10 waard en kan ik echt aanbevelen.

Reageer

Ingeborg 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier voelt de klant zich echt koning. De verkoopmedewerker is er helemaal voor jou. Hij neemt alle tijd om goed advies te geven. Beïnvloedt je keuze niet, maar helpt je wel tot het maken van de juiste keuze.
Alle lof en we komen zeker weer terug.

Reageer

A.A. 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima webshop, niks mis mee snelle en correcte levering. in de winkel vaak lang wachten maar heb je er voor over je wordt vakkundig geholpen en hebben alle tijd voor je. kom je alleen wat halen is er een 'snel loket' (Urk) zeer tevreden over dit bedrijf!

Reageer

Jos 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website, goede condities, prima producten en prijzen en snelle levering!

Reageer

Rinus 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online een bestelling gedaan op 5 mei(gesloten) 7 mei de bestelling goed verpakt al ontvangen op 7 mei . Fantastisch

Reageer

Guido Bosland 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Camera.nu heeft een breed assortiment camera's en in mijn geval accessories. ik was het oogstukje van mijn D800 kwijt en met gemak kon in een vervangend onderdeel bestellen wat de dag erna geleverd was waardoor ik direct weer door kon gaan met fotograferen

Reageer

Martijn van Leeuwen 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Favoriete winkel! Sinds dat ik ben begonnen met fotograferen kocht ik m'n accessoires eigenlijk altijd bij CameraNU.nl, nu ik professioneler fotografeer nog steeds. Ze hebben werkelijk alles wat je nodig hebt en meestal voor dezelfde prijzen als de grote concurrent. Vooral als ik spullen snel nodig heb, is het een uitkomst. Want voor 23:59 besteld, is de volgende dag in huis!

Een paar keer gehad dat m'n producten stuk gingen, maar daar wordt niet moeilijk over gedaan. Dankzij de vriendelijke klantenservice waren de problemen zo weer opgelost. Erg fijn om snel contact te hebben, zeker met de chat op de website en via Facebook.

Lovende woorden, maar waarom dan geen 10? Iedereen is op zoek naar de laagste prijs, zo ook ik.
Af en toe kom ik toch producten tegen die ergens anders een stuk goedkoper zijn. Maar als het niet veel scheelt, bestel ik sowieso bij CameraNU.nl

Reageer

Yori v. Kesteren 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Geweldige service, goede producten,
Nog nooit ontevreden geweest over de winkel!!

Reageer

Arnoud 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goeie service en de bezorging is snel, alleen hoop ik dat er meerdere winkels worden geopend.
Officiele reactie van CameraNU.nl 11-05-2019

Goedendag Arnoud,

Bedankt voor je leuke review. De vestiging in Amsterdam is de eerste volwaardige CameraNU.nl-winkel buiten Urk. Verder hebben wij een verregaande samenwerking met CameraTools (Apeldoorn) en City Foto (Eindhoven). Wij sluiten niet uit dat er op korte termijn meerdere nieuwe vestigingen volgen.

Met vriendelijke groet,
CameraNU.nl

Reageer

Guus 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Chille winkel die levert zoals afgesproken en goede producten heeft, gespecialiseerd op het gebied van camera.

Reageer

Fons Bitter 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afstandsbediening voor camera gekocht.
Goede site indeling. Correct advies, Promte afhandeling en vooral; het werkt gewoon op mijn camera. TOP!

Reageer

Johan 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel, gebruikersvriendelijk, zeer scherpe prijzen, goede service en bereikbaarheid, uitgebreid assortiment, no-nonsense, geen dozenschuivers, klantvriendelijk, hoog kennisniveau, willen meedenken met de klant... kortom... perfecte zaak!

Reageer

Monica 06-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hebben me wel goed geholpen en snel mijn vragen beantwoord, het was ook een snelle verzending.

Betrouwbare winkel.

Reageer

Marlies 06-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Altijd kies ik voor Cameranu! De werknemers denken goed mee over wat je nodig hebt! Er gingen wel wat zaken mis bij deze bestelling... Maar alle problemen zijn keurig opgelost. Ik heb nu een mooie handzame set om op locatie te shooten. Veilig voor baby's en puppies en lichtgewicht en alle flitsers gaan tegelijk af! En wie weet kom ik ook nog wel een keer een leuke cursus volgen! Groetjes Marlies

Reageer

Toon meer reviews