cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

josheirman 29-07-2011

Algemene score

9,0
Levering is snel en correct geleverd. Beschrijving product en aanbiedingen zijn overzichtelijk. De combodeals zijn een handige hulp bij de aanschaf.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E MvdB 29-07-2011

Algemene score

8,0
Op de site deze rugzak gevonden (eigenlijk wilde ik een Lowepro mini trekker, maar die blijkt nergens meer leverbaar te zijn). Hij was op voorraad, dus ik heb hem opgehaald en gelijk die middag in gebruik genomen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Albert ter Harmsel 29-07-2011

Algemene score

9,7
CaneraNU is in de oriëntatiefase altijd heel snel en goed met het bbeantwoorden van vragen via de mail. De rest loopt steeds probleemloos en zo gun je het ze ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l.jeurissen 29-07-2011

Algemene score

10,0
vrijdagavond 20:55 besteld en zaterdagsmorgen 09:55 in huis. aLles keurig verpakt Ben dan ook heel tevreden met CameraNU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sonjavv 29-07-2011

Algemene score

10,0
Website is erg overzichtelijk, als ik op zoek ben naar een waterproof camera kan ik dit gewoon intikken in de zoekbalk en dan vind de site niet alleen alle hits met waterproof, maar je kan ze ook nog filteren op groepen en prijs!

De camera die ik had besteld was snel binnen en ook dit ging allemaal goed, ik kon via internet ook volgen hoe het met mijn bestelling ging en of hij al onderweg was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathanael 29-07-2011

Algemene score

8,7
Vlekkeloze bestelling en levering tegen een zeer goede prijs. Erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcodenhaag 29-07-2011

Algemene score

9,3
Gekocht samen met onderwaterhuis. Waren beide op voorraad dus prima levering en volgens afspraak. Duidelijke communictie en beschikbaarheid van track en trace.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adwen Stoevelaar 29-07-2011

Algemene score

10,0
Goede overzichtelijke website met genoeg product informatie. Gerustellend dat bedrijf ook telefonisch én fysiek te bereiken is. Via email word je prima op de hoogte gehouden over de voortgang bestelling.'s Avonds om 20.30u de bestelling geplaatst en de volgende dag in huis. Over product zijn we zéér tevreden; Wat een simpel te bedienen mogelijkheden zitten er op deze camera.
Met de after sales afdeling hebben we (nog) geen contact hoeven hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lucky123 29-07-2011

Algemene score

10,0
Uitgebreide website, veel keuze in merken en artikelen. Snelle levering binnen 1 dag. Uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zxcvbnm 29-07-2011

Algemene score

10,0
om 20.30 uur besteld en de volgende morgen om 11.00 uur geleverd. CameraNU was een van de goedkoopste leveranciers van dit product en levert zoals toegezegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richard van dijk 29-07-2011

Algemene score

9,3
zeer goede kwaliteit camera,bestellingslevering was zeer snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moon 28 29-07-2011

Algemene score

8,5
Bestelling keurig afgehandeld en binnen 3 dagen camera in huis!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

MattNick 29-07-2011

Algemene score

10,0
Donderdagavond besteld en maandag al bezorgd! De levertijd zou 3 - 5 werkdagen zijn, dus dit was erg snel. Ik ben erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tamarabergstra 29-07-2011

Algemene score

10,0
De website wordt goed up-to-date gehouden. Er stond op de website dat mijn camera niet direct leverbaar was, maar na een paar dagen stond er dat hij op voorraad was. Na wat recensies gezien te hebben (ik ben wat huiverig na een slechte ervaring), welke heel positief waren, heb ik de bestelling geplaatst en betaald via Ideal. Direct daarna kreeg ik een bevestiging van de bestelling en betaling. Na een paar uur kreeg ik het bericht dat mijn bestelling aangetekend was verzonden, en een link om mijn orderstatus te volgen. De volgende dag werd mijn pakje netjes afgeleverd.

Kortom: Beloftes worden nagekomen bij dit bedrijf! Ik zou hier zonder twijfel nog eens wat durven bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sammy_ 29-07-2011

Algemene score

9,3
Camera om ca. 17.45 besteld, de volgende middag al geleverd! Geweldig. Er ging iets mis met de betaling via iDeal (waarschijnlijk door internetverbinding, niet door een mankement van de site), waardoor ik heb moeten bellen om de bestelling een fase terug te laten zetten. Er werd snel opgenomen, ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en het probleem werd ter plekke opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johandejong82 29-07-2011

Algemene score

9,2
Net voor 21:00 uur besteld, en de volgende dag was het er. En het produkt was goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EricL48 29-07-2011

Algemene score

10,0
De website is zeer helder opgebouwd. Een kind kan de was doen. Tevens wordt er heel veel informatie geboden over het product met tevens nuttige tips. Over de overige items ook niks anders dan lof. Ik heb drie keer gebeld over drie verschillende onderwerpen en men was altijd bereikbaar en wist mijn vragen grotendeels te beantwoorden. De bestelling werd keurig op tijd geleverd. After sales kan ik vooralsnog niet beoordelen, maar gezien de overige ervaringen zal men ook hierin niet teleurstellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CA.Leijen 29-07-2011

Algemene score

8,8
ik vind het een mooie camera.
Maar vind het vreemd dat de handleiding niet in het boekje staat.
Verder is mij dit bedrijf 100 procent meegevallen met de levering en de service gewoon geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barro 29-07-2011

Algemene score

8,5
Keurig op tijd geleverd en zeker niet onbelangrijk zeer goed verpakt.
Ik ben daarom dan ook zeer teverden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

remoss 29-07-2011

Algemene score

9,5
Prima zaak. er ging wat mis met Ideal tijdens bestellen, na een telefoontje naar Urk netje een mail met een nieuwe Ideal uitnodiging, top.
Ook werd erop gewezen dat indien er een artikel niet op voorraad was, de totale bestelling pas wordt geleverd als alles binnen is. Dus kon netjes een artikel uit de bestelling halen (wilde niet wachten).
Aanrader voor volgende keer weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin Schoemaker 28-07-2011

Algemene score

9,0
Het is wel jammer dat ik nu zie dat ik net te vroeg was voor de prijsdaling + gratis verzendkosten :(.

Scheelt toch €35!

Service was zeer goed. verzenden was snel, site was makkelijk, het was keurig verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis-123 28-07-2011

Algemene score

8,0
Levering is supersnel, website kan nog wat beter m.b.t. zoeken, filteren en sorteren.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Joost Janssen 28-07-2011

Algemene score

9,0
Goede en snelle levering. Voorraad klopte. Goede prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

s.p. wiersma 28-07-2011

Algemene score

10,0
Van tevoren al telefonisch een prettig en deskundig contact gehad met Camera-Nu. Zij gaven nog een paar nuttige adviezen over de mogelijkheden tot aankopen op de website waar ik gebruik van gemaakt heb.
Ik beveel deze webwinkel van harte aan! Ook is het mogelijk om persoonlijk in Urk langs te komen voor eventuele uitleg van de camera, een goede service dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roderick H 28-07-2011

Algemene score

9,2
Een super service. Ondanks dat mijn product 1 dag besteld was voordat de speciale actie in ging heb ik na een telefoontje toch de vide tas gratis nageleverd gekregen. Dit is pas service en klantvriendelijk. Ik heb reeds meerdere producten in deze webshop besteld en de levering en nazorg is altijd perfect. Een aanrader dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hua 28-07-2011

Algemene score

10,0
goedkoop en de website is duidelijk met de informatie en het is makkelijk te bereiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jophisto 28-07-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke website met verwijzing naar accessoires.
Op tijd bestellen is op tijd ontvangen. En ook de prijs is goed, zeker als je een combodeal neemt dan ben je nog voordeliger uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tvandriel 28-07-2011

Algemene score

8,2
Het pakket was geod verpakt en snel in huis, de website ziet er goed uit en wat belooft wordt wordt ook nagekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

01 zakelijke gebruiker 28-07-2011

Algemene score

9,0
Via vergelijkingssite beoordeeld. Al eerder ervaring met camera.nu Adequate levering. Prima! Volgende keer weer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janpiet 28-07-2011

Algemene score

10,0
De webside is duidelijk en goed bereikbaar de besteling is zeer snel geleverd en omdat u mijn beoordeling vraagt is de after sales tot nu toe perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aneramin 28-07-2011

Algemene score

8,5
De levering was zoals aangegeven op de site.
mooi op tijd, en netjes aan de deur afgeleverd.Supersnel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Klaas1953 28-07-2011

Algemene score

10,0
Ik heb de camera afgehaald op Urk. Mijn bestelling was dus een reservering en deze stond keurig voor me klaar. De informatie op de website waar ik dus eerst heb gezocht, is zeer overzichtelijk. Er is een zeer ruim assortiment. Waar van toepassing zijn ook de specificaties van elk product op een goede manier en gerubriceerd weergegeven. De bereikbaarheid is zeer goed. Je wordt keurig te woord gestaan en persoonlijk geholpen. Ik heb een goed advies gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nijtram1234 28-07-2011

Algemene score

9,0
Vlekkeloze afhandeling van de bestelling, duidelijke website. Zoals het hoort!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob1989 28-07-2011

Algemene score

8,7
Zeer snel geleverd zonder beschadigingen of defecten. Zeer mooi product, zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dokipom 28-07-2011

Algemene score

9,0
Gewoon snel en prettig gegaan. Ook telefonisch afhandeling vragen was prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dave Timmermans 28-07-2011

Algemene score

9,0
Gewoon snelle levering en op voorraad, deze lens was €70 goedkoper dan bij de concurrent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jhonny1952 28-07-2011

Algemene score

9,0
De benodigde spullen voor mijn nieuwe printer waren snel te vinden en er was een mooie combi aanbieding voor de inktpatronen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jantje 56 28-07-2011

Algemene score

9,3
Precies zoals het dient te zijn. Snel, goed kwaliteit en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Grootenboer 28-07-2011

Algemene score

9,7
voor 21.00 uur besteld, de volgende dag geleverd als afspraak. Bestelling goed te voelgen met Track & Trace. En ten tijde van bestelllen de goedkoopste aanbieder en op vorraad. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

123suzanne123 28-07-2011

Algemene score

9,3
Snelle en keurige levering. Duidelijke wesite en veel keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g.nieuwenhuis 28-07-2011

Algemene score

8,7
super goed voorgelicht via de helpdesk
daarna bestelling gedaan alles werd snel en keurig geleverd,en ook nog eens 5 jaar garantie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

blubblub 28-07-2011

Algemene score

10,0
Al vaker bij CameraNu gekocht, en ook deze keer ging het weer perfect en snel. Zeker een van mijn eerste keuzes om elektronica (en vooral foto apparatuur) te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. Peeters 28-07-2011

Algemene score

9,5
Probleemloze besteling.
En zoals beloofd keurig optijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cordekievith 28-07-2011

Algemene score

9,2
Bestelling vlekkeloos verwerkt en snel uitgeleverd.
's-avonds 20 uur besteld; volgende morgen 8.55 uur in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Weewer 28-07-2011

Algemene score

9,0
Zeer goede en duidelijke website, snelle levering, prima aftersales

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan van den hout 28-07-2011

Algemene score

9,3
snelle service wat betreft levering vandaag besteld =morgen in huis als je op tijd betaald uiteraard, verder heb ik nog geen contact nodig gehad met cameraNU en hoop dit zo te houden dan zijn wij allebei content ja toch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick123456 28-07-2011

Algemene score

10,0
Ze waren de allergoedkoopste, zonder verzendkosten!
vroeg in de avond nog besteld en de volgende dag in huis. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramonda1 28-07-2011

Algemene score

9,0
De website is overzichtelijk en tevens is het mogelijk om op verschillende manier producten te zoeken en de bijbehorende toelichting te lezen.

Telefonisch contact verloopt vriendelijk, adequaat en behulpzaam.

Levering is stipt evenals snel. De winkel is op meerdere fronten betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Houtman 28-07-2011

Algemene score

10,0
Bijzonder overzichtelijke website met uitgebreide/complete produktinformatie,
telefonisch goed bereikbaar, op vriendelijke manier te woord gestaan met een volledig en helder antwoord.
De laagste prijs incl bezorgkosten.
Eenvoudig besteld en binnen 24 uur geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Delvalle 28-07-2011

Algemene score

8,3
Behulpzaamheid en redelijke duidelijkheid. Soms mis ik meer informatie over de produkten, bijv. lenzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews