cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JH Peters 23-07-2011

Algemene score

8,8
Goedendag. De website ziet er keurig uit. Er wordt veel informatie gegeven en ook het bestelproces moet voor iedereen makkelijk zijn. De After Sales heb ik een 8 gegeven (i.p.v. een 9) omdat ik aangegeven had dat ik geen Nederlandstalige gebruikershandleiding had ontvangen en deze ook niet op het internet had kunnen vinden. Het antwoord van Cameranu.nl was dat deze niet standaard meegeleverd was (prima). Maar er werd ook het volgende geantwoord:"Mogelijk kunt u deze op het internet vinden?". Dit wekt bij de klant de indruk dat de mail maar 'half gelezen' wordt. Maar nogmaals, verder alles prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Grietje Douma 23-07-2011

Algemene score

10,0
altijd makkelijk de artikelen op internet te vinden met een duidelijke beschrijving en een zeer klantvriendelijke benadering door de medewerkers in de winkel, bereid om nog alle mogelijke informatie of adviezen te verstrekken. De winkel op het industrieterrein in Urk is gemakkelijk bereikbaar. We komen er altijd tevreden weer vandaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

golf6 23-07-2011

Algemene score

9,0
goede en overzichtelijke webshop, kan snel vinden wat je zoekt. Bestelling is snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jrebergen 23-07-2011

Algemene score

9,2
Als onderdeel van een grotere bestelling had ik mijn twijfels over een SanDisk CF card. Als trouwfotograaf moet ik mijn spullen vertrouwen en Cameranu deelde mijn gevoel. Geen vragen, terugsturen en we ruilen hem gewoon om. Echt fantastisch! Nieuwe kaartje geen problemen trouwens!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan1932nu 23-07-2011

Algemene score

10,0
De beoordeling betreft niet alleen de fotocamera.
Ik heb al veel meer bij CameraNu gekocht en de aflevering, de service etc. waren altijd 100%.

En....CameraNu is een volkomen betrouwbare firma.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nlmozj 23-07-2011

Algemene score

8,0
Leuke producten, alleen het product dat ik kocht voldeed niet aan de verwachtingen , product persoonlijk geretourneerd in Urk, afhandeling zeer tevreden over en terugstorting van het aankoopbedrag werd zeer snel gerealiseerd voorafgaande van een mailtje met de gevens van het geretourneerde toestel en bedrag.
Prima en professionele aftersale.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Emporionelis 23-07-2011

Algemene score

9,0
De website is mooi en compleet, ik heb al mijn informatie daar kunnen vinden en kon daarbij ook nog eens makkelijk "door winkelen".
Nadat ik de camera en accesoires besteld had, kreeg ik keurig een bevestiging van aankoop via de site en in mijn mail.
Daarnaast ben ik keurig op de hoogte gehouden van mijn bestelling status:
Verpakt, verzonden, factuur, tracking nr om vervolgens 4 dagen later de camera te ontvangen.
Alles was goed verpakt in een blanko doos met de daarbij behorende pakbon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reinfischer 23-07-2011

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over de afghandeling van mijn bestelling do cameraNU.nl.
Over de werking van de camera kan ik nog niets melden want die heb ik pas een paar dagen in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike Beijerbacht 23-07-2011

Algemene score

9,0
Goede website, makkelijk zaken te bestellen, ook zonder een account aan te maken. Track en trace mogelijkheden, goede info tijdens en na de bestelling en over de status van de verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joseph47 23-07-2011

Algemene score

10,0
De beoordelingen op Kieskeurig.nl gaven voor mij de doorslag om bij deze winkel te kopen.
Overzichtelijke website, zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tara64 23-07-2011

Algemene score

9,0
Erg blij mee! Eerst gemaild of de eyecup ook naar links gedraaid kon worden. vrijwel direct antwoord,super!Ik kon hem draaien gelijk besteld en binnen 2 dagen op de deurmat.Zit nu op de camera bevalt goed geen last meer van wind in mijn ogen/contaclens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanine03 23-07-2011

Algemene score

6,0
Het onderdeel bleek niet op mijn toestel te passen, terwijl dat volgens de site wel zo had moeten zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

Tulner 23-07-2011

Algemene score

8,0
site is makkelijk te vinden , en eenvoudig in te vullen.
Bestelling na 2 dagen al thuis . Super als je snel iets nodig hebt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

marinus1995 23-07-2011

Algemene score

7,2
een goede overzichtelijke site waarbij je gemakkelijk komt op de plaats die je zoekt

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

H.Freund 23-07-2011

Algemene score

9,0
Via vergelijk.nl ben ik op uw website terechtgekomen.
Het produkt wat u aanbied is inderdaad, waar voor je geld.
Uw website is ook heel overzichtelijk met een heel duidelijke tab-structuur om nadere info en inzicht te verkrijgen van het produkt.
De afhaal mogelijkheid bij de winkelbalie gaf de doorslag.
De complete winkelinrichting te Urk is een juweeltje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tammert 23-07-2011

Algemene score

9,0
Goedkoop, netjes verpakt, op de dag van bestelling verzonden. Goed op de hoogte gehouden via mails. Enige nadeel is dat je niet heel gericht kan zoeken (dit was bij vergelijkbare sites uitgebreider)!
Tas bevalt overigens prima, zeer mooi product voor het geld. Zou zeker nogmaals bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Vleermuis86 23-07-2011

Algemene score

7,5
Erg moeilijk om op de site een zoekopdracht te plaatsen, elk merk moet appart aangeklinkt worden om vervolgens een categorie te kunnen bekijken. Een kmop uitgebreid zoeken met velden waarin keuzes gemaakt kunnen worden zou dit veel gemakkelijker kunnen maken.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Dennis Postma83 23-07-2011

Algemene score

8,2
Een week geleden een Canon 17-85 IS USM objectief gekocht. Het was een occasion maar dat is niet aan de lens af te zien. Artikel werd netjes in een stevige doos gevuld met bubbeltjes plastic toe gezonden. Tijdens de verzending werd de status van het pakketje netjes via mail naar mij toe gestuurd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Harrie Kusters 23-07-2011

Algemene score

9,2
Overzichtelijke website waar je snel vind wat je zoekt.
Email vlot en "to the point" beantwoord.Idem aan de telefoon. Tot nu toe steeds levering zo als toegezegd op website. Ik ben meer dan tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant op leeftijd 23-07-2011

Algemene score

10,0
Gewoon goed; zowel de site, het persoonlijke contact alsmede het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. van der Berg 23-07-2011

Algemene score

8,5
Website is duidelijk, bestellen is erg eenvoudig. Artikel laat op de avond besteld en toch de volgende dag in huis. Dat is pas service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Celtje 23-07-2011

Algemene score

8,8
De service is echt heel erg goed. Zijn ook erg klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jakotaki 23-07-2011

Algemene score

7,8
Bestelling tot tevredenheid behandeld en aflever afspraak zoals was overeengekomen. Elles tot volle tevredenheid verlopen waarvoor mijn dank.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

lexdesign 23-07-2011

Algemene score

10,0
Snel en gemakkelijk het gewenste gevonden met duidelijke gegevens over inhoud en gebruiksmogelijkheden. Zeer snelle levering zoals op de site aangegeven. Vandaag besteld morgen in huis. Bevestigingen van de bestelling goed en direct via e-mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo en Marion 23-07-2011

Algemene score

10,0
Duidelijke website
Snelle en juiste levering
Goede bereikbaarheid ook telefonisch
interessante prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spaans52 23-07-2011

Algemene score

9,0
Goede prijs, goed verpakt en supersnel geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Eelman 22-07-2011

Algemene score

8,5
Goede service en zorg voor de klant. Geen poespas. Niet goed geld terug prima geregeld. CameraNu is aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Douwe 21 22-07-2011

Algemene score

8,8
Verstrekte informatie helder en duidelijk; service bij aankoop prima :)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deargonaut 22-07-2011

Algemene score

8,8
Na grondig onderzoek van het gewenste product was ik vooral opzoek naar de goedkoopst mogelijke variant. Dat bleek deze (web)winkel te zijn. In eerste instantie besloot ik de accesoires (cameratas, 2x geheugenkaart en een extra accu) ergens anders te kopen, maar besloot dit toch maar ineens bij cameranu te doen. Geen spijt, want de PostNL bezorgen stond inderdaad, zoals beloofd op de website, de volgende dag met het complete pakket op de stoep.
Deze snelle en goede service verwacht ik dan ook als er onverhoopt iets mis blijkt te zijn. Nu dolgelukkig fotograferen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

arie van tooren 22-07-2011

Algemene score

9,3
groot assortiment met veel artikelen voorradig tegen zeer redelijke prijzen en snelle en betrouwbare levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

seesink56 22-07-2011

Algemene score

8,5
heel goede en vlotte afhandeling.
Had bereikbaarheid niet nodig om dat de mails van status vanzelf kwamen.
Aftersales was ook niet nodig wegens de goed afhandeling

mvg

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

wim240 22-07-2011

Algemene score

9,3
Vandaag besteld morgen in huis, cameranu maakt de belofte waar.
Helaas als je niet thuis bent komt de postbode de volgende dag opnieuw, is het toevallig weekend, dan heb je je pakketje pas maandag in huis en is alle moeite van cameranu om het snel te bezorgen voor niets geweest.
De lens zat keurig en goed verpakt en is dus ook zonder schade afgelevert.

Toppie!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexius 22-07-2011

Algemene score

8,7
Overzichtelijke website, snelle verwerking van bestelling, goede communicatie over verzending, snelle aflevering geheel volgens planning.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans49555 22-07-2011

Algemene score

10,0
De website is overzichtelijk en heeft goede vergelijkingsmogelijkheden. Het bestellen gaat zeer eenvoudig. Levering is erg snel en keurig verpakt.
Later had ik nog een vraag en werd snel en zeer goed geholpen.
Ook zijn wij meerdere keren in de zaak geweest, ondanks dat het altijd druk is is er geen gehaast en worden alle vragen compllet beantwoord. ondertussen staat er altijd een kop koffie klaar. Verder een systeem met nummertjes zodat je rustig rond kunt kijken zonder in de rij te hoeven staan.
Wij hebben hier reeds4 camera's en diverse toebehoren gekocht en altijd tevreden over onze aankopen en de manier waarop we werden geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v.Beijsterveld1 22-07-2011

Algemene score

8,8
Erg snel bezorgt, vrijdag middag besteld zaterdagmorgen in huis super!!!!!!!!!!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maik80 22-07-2011

Algemene score

10,0
Website overzichtelijk, scherpe prijzen en vandaag besteld morgen in huis. Super!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter uit Almere 22-07-2011

Algemene score

9,8
Zeer uitgebreid assortiment.
Vriendelijk en deskundig personeel.
Overzichtelijke en klantgerichte winkel en website.
Geweldige after sales.

CameraNu is voor mij CameraForever!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fellas 22-07-2011

Algemene score

8,3
We hadden 5 bekende webshops een verzoek gestuurd voor een offerte voor een Canon Eos D7 body, Canon EF 24-70mm f/2.8L USM, Canon Speedlite 580EX II en accessoires. Bij elkaar een order van ruim € 3300.

Cameranu reageerde snel, binnen twee uur hadden we een prima offerte met leuke bundelkorting. De volgende, Konijnenberg kwam 4 uur later en was € 250 duurder. De andere webshops kwamen pas véél later, met KameraExpress als slechtste, ze kwamen pas na het weekend. Geen enkele webshop kwam, qua prijs, in de buurt van de offerte van Cameranu.

We hebben de camera opgehaald, ter plekke hebben we nog wat belangrijk, deskundig advies gekregen, terwijl we eigenlijk alleen maar de camera op wilden halen. Dat was dus gunstig! De man nam alle tijd voor ons.

Dus, uitsluitend goede ervaringen tot dusver.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

haroldreitz 22-07-2011

Algemene score

9,0
alles prima en snel gegaan. overzichtelijk en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees v d roest 22-07-2011

Algemene score

9,0
mijn ervaring een zeer snelle afhandeling bij binnenkomst van het door mij bestelde artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Domerchie 22-07-2011

Algemene score

9,0
Ook in het verleden al meerdere artikelen aangeschaft.
Advies, prijs en levering zijn uitstekend gegaan.

Kortom, een prima winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Heyrman 22-07-2011

Algemene score

10,0
Ongeloofelijk snel.Gisteren besteld en vandaag was mijn verrekijker al geleverd in Belgie.
Hartelijk dank voor jullie uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karlijnn 22-07-2011

Algemene score

9,5
Besteld voor negen uur, de volgende dag in huis! Super, meer kan ik niet zeggen! Geen problemen gehad, dus ik heb jullie verder niet hoeven te bereiken.

Ga zo door :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansN 22-07-2011

Algemene score

9,2
CameraNu.nl is naar mijn oordeel een van de beste, zo niet de beste, webshops in Nederland. Dat komt omdat ze doen wat ze beloven, de orders vlekkeloos afhandelen, ze bovendien een fysiek adres hebben (midden in Nederland) waar, als je vragen hebt, je ook nog eens deskundige mensen van vlees en bloed te spreken krijgt, die hun verantwoordelijkheid niet ontlopen.
En dat is zoals een (web)shop hoort te zijn: betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christian Traets 22-07-2011

Algemene score

9,2
Ik heb mijn cameratas besteld vanwege dat hij hier wel verkrijgbaar was en met het oog hoe snel het geleverd kon worden heb ik hem besteld. Je betaald niet teveel en levering was gelijk vroeg op de ochtend de volgende dag. Via de site kun je makkelijk navigeren naar verschillende categorieën en het bestellen ging ook gemakkelijk vandaar deze beoordeling. Gewoon een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johann55 22-07-2011

Algemene score

8,7
Supersnelle levering en een overzichtelijke webshop, ook de klantenservice is terzake kundig en gelukkig geen computerstem.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jaap 9002 22-07-2011

Algemene score

9,0
Ik hebnog een fotocamera en een digitale videocamera met toebehooren.
prima service en garantie.
vlotte afwerking bij aankoop en garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romy Finke 22-07-2011

Algemene score

8,7
eerste aankoop! correcte afhandeling! Wat ik vooral fijn vond dat ik eerst per telefoon meer informatie over het product kon krijgen waardoor de keuze makkelijker werd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sQuale 22-07-2011

Algemene score

8,3
Duidelijke website, na goed rondkijken met vrijwel alles de goedkoopste. Camera besteld, is snel geleverd. Prima dus, niets op aan te merken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RobK. 22-07-2011

Algemene score

10,0
De lens na bestelling zeer snel en correct in een goede verpakking ontvangen.
Keurige afhandeling en een super communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews