cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43746 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rc56 02-08-2011

Algemene score

9,5
Jullie website is helder en overzichtelijk. Je kan vlot door de website navigeren, dit in tegenstelling tot de website van een van jullie concurrenten. Jullie service in de winkel is wat mij betreft ook prima, ik had daar vorig jaar ervaring mee en de afhandeling was uiterst correct. De winkel heeft dezelfde overzichtelijkheid als de website. De gegeven voorlichting was eerlijk en niet gericht op het blind verkopen van een product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

medendorp 01-08-2011

Algemene score

10,0
maandag besteld en dinsdag al in huis voor een zeer mooie prijs!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lisa60 01-08-2011

Algemene score

9,5
Zeer snelle reactie na mijn gestelde vraag
Goede begeleiding bij het kopen van een passend filter
Na twee dagen het filter in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.VAN DER WURFF-STEVENS 01-08-2011

Algemene score

8,5
Snelle correcte afhandeling,om 18.oo uur besteld,dag erna om 12.oo uur bezorgd.goed telefonisch advies gehad

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobNijs 01-08-2011

Algemene score

8,3
Volledig assortiment; ik kon alles vinden wat ik nodig had. Het complete pakket werd snel geleverd en was zorgvuldig verpakt.

Top!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

noij 01-08-2011

Algemene score

8,5
indruk is perfect,zoals verzending het volgen van de verzending en de aflevering, ook voor wat de kwaliteit van het product betreft denk ik dat de keuze voor cameranu een hele goede is geweest,waarbij prijs kwaliteit een aanrader is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wonnie 01-08-2011

Algemene score

8,5
De bestelling werd tijdig bezorgd en de goederen waren prima in orde.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

cawimli 01-08-2011

Algemene score

8,5
bestelling en levering verliepen vlot
ook de extra voorlichting over verzekering was prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mathieu Helmond 01-08-2011

Algemene score

9,2
Gekregen wat ik verwachtte te krijgen,
Prima staat en netjes ingepakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert van der Kolk 01-08-2011

Algemene score

8,0
Na een vraag over de voorraad, uitstekend telefonisch geholpen. Prima service en levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Stephaniedg 01-08-2011

Algemene score

9,5
Goed en snel geleverd. En ook goed op de hoogte gehouden van de vordering van de bestelling/levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.Moor 01-08-2011

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop ik de panasonic via Cameranu heb kunnen bestellen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Hoorn24 01-08-2011

Algemene score

8,0
Het gewenst produkt was makkelijk te vinden, evenals de prijsvergelijking. het hele verhaal was helder en duidelijk en vlot afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Crystel18 01-08-2011

Algemene score

8,7
Zoals staat aangegeven op de website voor 21.00 besteld is de volgende dag in huis!! Wat Top is dit.

Alles wordt goed uit gelegd, na het versturen van mijn bestelling, in de emails die er daarna op volgen.

De Nikon is in goede staat geleverd en alle extra zaten erbij. de neutrale doos, is erg prettig.
De goederen zijn goed beschermd, om beschading tijden vervoer te voor komen.

Bedank mensen van Cameranu.nl, ik ben een zeer tevreden klant en ga jullie ook echt aanraden aan vrienden en Familie.

De camera is helemaal te gek , ben erg blij met alle service en goederen.

Met vriendelijke groet,

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ad Karremans 01-08-2011

Algemene score

10,0
Zeer snelle en goede service, zelfs zonder een account aan te maken. Alle lof CameraNU.nl!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanbar 01-08-2011

Algemene score

8,5
Website overzichtelijk. Bestelling tijdig en goed verpakt (dat was nog wel eens anders!) ontvangen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

john de jong 73 01-08-2011

Algemene score

8,3
De website is overzichtelijk. Kwart over acht (avond) besteld, volgende dag in huis. Super geregeld.
Of een bedrijf echt service gericht is blijkt pas als er iets mis gaat, of als het product niet goed is. Gelukkig was mijn product in orde.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

remko_g 01-08-2011

Algemene score

7,5
Cameranu.nl is een zeer uitgebreide en overzichtelijke webschop. Vond het prettig winkelen en had mijn bestelling ook netjes de volgende dag binnen zonder extra verzendkosten.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gvdhoven 01-08-2011

Algemene score

9,5
Ik was op zoek naar een Canon EF 24-105mm f/4.0L IS USM lens. Er zijn veel webwinkels welke deze lens hadden maar de duidelijke website van Cameranu.nl (én de scherpere prijs) had voor mij de doorslag. Zowel telefonisch als per e-mail alle vragen perfect beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal K 01-08-2011

Algemene score

8,5
De levering was lekker snel. De volgende dag was mijn objectief al binnen. Het object was netjes verpakt. Ik zal zeker nogmaals bij deze shop bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

zwams 01-08-2011

Algemene score

8,3
Eerste keer mijn bestelling opgehaald bij de winkel in Urk, behoorlijk eind rijden voor mij maar goed geholpen, advies gekregen etc... Mijn tweede bestelling werd netjes verpakt, binnen 1 werkdag geleverd, helemaal niets mis mee!

Ik zou er zo weer bestellen, aanrader dus..

Enig nadeel, geheugenkaarten zijn er m.i. prijzig, die heb ik ergens anders besteld.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Zivago 01-08-2011

Algemene score

9,0
Geen gerotzooi met feitelijke verkrijgbaarheid van het produkt. Zeer snel verstuurd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dennis.1234 01-08-2011

Algemene score

8,5
prima geholpen en de bestelling was super snel bij mij huis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martine M 01-08-2011

Algemene score

9,2
Ik ben heel tevreden over de snelle en doede levering service en de prijzen van de artikelen op de webshop.
Ook de verzendkosten voor het buitenland zijn niet te duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wels0050 01-08-2011

Algemene score

8,0
cameraNU.nl is gewoon een bedrijf waar je op afkunt. Leverd binnen de afgesproken tijd en prima ingepakt.
gewoon een aanrader

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

n.dummer 01-08-2011

Algemene score

7,2
Leuke camera levering zou binnen één dag dat werd nog een dag later maar verder was de aflevering correct

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

T. Wieland 01-08-2011

Algemene score

8,0
De bestelling was goed te volgen op internet. Vlotte afhandeling.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

albertyje 01-08-2011

Algemene score

8,5
de bestelling deed ik online en de andere dag al in huis, en de camera is werkelijk prachtig met heel veel mogelijkheden , en de medewerkers Toppie.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco.V 01-08-2011

Algemene score

7,7
ondanks een fout mijnerzijds in de opgegeven postcode werd mijn camera toch foutloos en op tijd afgeleverd. Precies op tijd want mijn vakantie begon die dag!

Complimenten

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Tmag 01-08-2011

Algemene score

6,2
Betaling vooraf is OK. Als er dan niet geleverd wordt omdat TNT het pakketje zoek maakt moet ik als klant deze shop vragen om voor een oplossing te zorgen. Dan sturen ze een verkeerd product. Ik stuur dat terug en krijg nog steeds mijn bestelde tasje niet geleverd. Daar moet ik weer voor bellen. Toen was het er na een dag. Twee weken later dan gepland. Conclusie: Slordig maar vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Slecht
Voldoende

Reageer

l.de.vries80 01-08-2011

Algemene score

8,2
De website is overzichtelijk en gebruikers vriendelijk. Tevens staan per product de specificaties, reviews en prijs beschreven in 1 overzicht. Dus alles wat je als klant wilt weten is gelijk beschikbaar. Ook het beantwoorden van vragen per mail gaat vlot en is relevant.

Aangezien ik zelf in groningen woon is het misschien een klein stukje rijden naar Urk. Daarom bestel ik vaak online. Heb eenmaal een camera in Urk afgehaald, maar de bereikbaarheid is verder prima (met tomtom e.d. is dat tegenwoordig geen probleem meer). Een voordeel van afhalen is wel dat je vragen per direct kunnen worden beantwoord. Misschien een dependance in Groningen?

Bestelling en levering is gewoon zeer goed. Vanavond besteld en morgen in huis. Dat wil je natuurlijk als "verwende" consument.

After sales is verder ook prima. Al mijn vragen of problemen aangaande cameranu producten worden adequaat en snel beantwoord.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mjurre 01-08-2011

Algemene score

9,0
Ontzettend snelle levering het product, ondanks dat de lens niet op voorraad was. Duidelijke website met veel informatie en niet duur!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Humphrey van Lee 01-08-2011

Algemene score

9,0
Betrouwbaar adres met goede prijzen, groot assortiment en snelle levering. Staan je altijd vriendelijke te woord (wanneer nodig) en voldoende productinformatie op de website.

Aankopen zonder zorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Sluis 01-08-2011

Algemene score

8,3
De website is duidelijk en de mogelijkheden om te zoeken en producten samen te stellen is goed.
Verzending van de producten is super. Vrijdag besteld en zaterdag in huis. Helemaal top.
Dit is duidelijk een onderneming die begrijpt wat web-shoppen betekent en beantwoordt denk ik de vraag van menig consument.
Om met vroegere termen te eindigen;
Zeg het voort zeg het voort,
het is cameranu.nl die scoort.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ymoontour 01-08-2011

Algemene score

9,0
Zeer makkelijke overzichtelijke site.
Snelle levering en veel feedback hierover

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Portegijs 01-08-2011

Algemene score

8,2
CameraNU.nl doet wat ze zegt: voor 21:00 uur besteld, de volgende dag in huis. En dat voor een heel schappelijke prijs!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

peter 1947 01-08-2011

Algemene score

10,0
Producten nergens in voorrad, wel bij Camera NU.
Snelle levering, keurig verpakt.
Tja wat wil je nog meer? Gewoon klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BRijpkema 01-08-2011

Algemene score

10,0
makkelijke website, lage prijzen en zeer snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanPaulvH 31-07-2011

Algemene score

8,3
Prettige bediening, zeer behulpzaam
, met voldoende uitleg en mogelijkheden om alternatieven te beoordelen op advies van de verkoper.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

nanneboom 31-07-2011

Algemene score

9,8
Prima webshop, overzichtelijk, duiddelijk in levertijden en helder in overige condities

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Pastoor 31-07-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke en realistische weergave van de producten.
Nette reacties via mailverkeer en nette aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Udo1953 31-07-2011

Algemene score

9,8
CameraNu beschikt over een prima website, een uitvoerig sortiment, prijstechnisch interessante combi-aanbiedingen en heeft vrijwel alles op voorraad. Bestellen,betalen en binnen 48 uur in huis. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bernie rensen 31-07-2011

Algemene score

8,5
Zeer toegankelelijke site. Goede communicatie, zeer efficient!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.de Ridder 31-07-2011

Algemene score

10,0
Alles is verlopen zoals beloofd is. Alles is heel snel afgehandeld. Prima kwaliteit prijs verhouding.
Kan niet beter. Ik ben nu de camera aan het uitproberen en tot nu toe kan ik zeggen dat ik zeker geen spijt van de aankoop van deze camera heb.
We komen ook zeker een keer in jullie winkel kijken.
Een aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Wolters 31-07-2011

Algemene score

8,3
Zeer correct afgehandeld en prima op tijd.
Kan het iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cardolus 31-07-2011

Algemene score

9,2
De camera die ik heb gekocht had ik overal kunnen bestellen maar CameraNu heeft scherpe prijzen, heldere en snelle communicatie en goede service. Dit is de vijfde of zesde camera die ik bij ze kocht en ze stellen nooit teleur. Een keer kreeg ik een camera geleverd die niet 100% was. Binnen twee dagen iemand van CameraNu aan de deur die de boel zonder gezeur kwam ruilen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJvL 31-07-2011

Algemene score

8,7
Bestellen/website erg overzichtelijk. Het vinden van gerelateerde producten eenvoudig. Snelle levering en prettige afronding. Conclusie: Zeer positief.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

oma Betty 31-07-2011

Algemene score

8,7
Camera Nu is gewoon prettig en ik geloof dat de prijzen ook gunstiger zijn dan elders.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

treinengek 31-07-2011

Algemene score

8,0
Mijn verdere beoordeling is positief en wel hierom: Ik heb gebruik gemaakt van de weekeinde aanbieding waarin enkele extra artikelen bij de camera waren gevoegd. Toen ik de camera thuis kwam zaten deze er niet bij. Maar na één telefoontje werden deze artikelen alsnog toegezonden en kwamen een dag later in huis. Prima service.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Eff45 31-07-2011

Algemene score

9,3
Snelle levering, goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews