cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43610 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pulp Victim 30-07-2011

Algemene score

9,0
Ik had in het weekend besteld en besloot toch voor dit model te gaan. Maandagochtend gebeld en ik werd meteen geholpen. Het product werd direct aangepast en ik kreeg een mail met een link naar iDeal om meteen het aanvullende bedrag te kunnen overmaken. In 5 minuten geregeld, super! Levering was verder ook gewoon goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marco1958 30-07-2011

Algemene score

8,0
Al eerder goede ervaring mee gehad. Ligt op m'n route tussen de vestigingen van mijn bedrijf, dus makkelijk om langs te rijden. Goede prijs, goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Will Robben 30-07-2011

Algemene score

10,0
Op de overzichtelijke site zijn de artikelen eenvoudig te vinden. Op een e-mail wordt onmiddelijk gereageerd. Na betaling is het product zeer snel en goed verpakt in huis. Prima webwinkel! Zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikon Haak 30-07-2011

Algemene score

8,0
Producten snel te vinden op website.
Makkelijk te bestellen en te betalen.
Wordt op de hoogte gebracht van verzending (track trace)
Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marinus23 30-07-2011

Algemene score

9,2
Duidelijke informatie over bestelling en aflevering. Website zou iets meer filter mogelijkheden moeten hebben. Vergelijken is nu lastig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

-ode- 30-07-2011

Algemene score

10,0
Tijdens de bestelling telefonisch overleg gehad.
Vrijdagmiddag besteld en één dag later op Zaterdagmiddag afgeleverd !!

Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertje12345 30-07-2011

Algemene score

8,5
Bekend met de webshop en de winkel.
Goede service.
Makkelijk bereikbaar om produkt op te halen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R.Jacobs2011 30-07-2011

Algemene score

9,3
Overzichtelijke en duidelijke website met een uitstekende service.
Snelle levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.Jansen52 30-07-2011

Algemene score

8,2
After Sales: Mij zou voor mijn vakantie binnen een week een extra batterij worden toegezonden. Deze heb ik nog niet mogen ontvangen, is wel afgerekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

victort 30-07-2011

Algemene score

9,3
Goed uitleg/advies en gaf de tijd bij het kiezen en uitproberen van verschillende merken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fata_Morgana 30-07-2011

Algemene score

9,0
Vrijdag besteld en betaald en de volgende dag, zaterdag, geleverd.
Helaas kunnen weinig webshops dat waarmaken. Ik was dan ook verbaasd dat het jullie wel gelukt is! Mijn complimenten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

l.jeurissen 30-07-2011

Algemene score

10,0
vrijdag avond 20:55 besteld en zaterdag morgen 10:00 in huis goed verpakt alles netjes ik geef een dikke tien en zeg bedankt voor de goede eb vlugge afhandling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Canon 7D fan 30-07-2011

Algemene score

10,0
Heldere teksten, je krijgt wat je leest. Al meerdere lenzen aangeschaft, altijd snele levering, ook bij een vraag die hun niet direct geld op kan leveren prima reacties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KeesKnilles 30-07-2011

Algemene score

9,0
De gezochte scanner (relatief goedkoop bij cameranu.nl) was via kieskeurig snsl te vinden. Na bestellen kreeg ik het apparaat supersnel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peters1968 30-07-2011

Algemene score

9,2
Besteld om 16.00 vrijdagmiddag en zaterdag om 10.00 in huis. Goede site. Duidelijk en helder.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dazlingj 29-07-2011

Algemene score

9,0
Perfect ontvangen. Snelle bevestiging en verzending. Goed ingepakt verstuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tucson71 29-07-2011

Algemene score

4,5
een week geleden defecte lens ontvangen, deze meteen terug gestuurd, na pas een week nieuwe lens ontvangen

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Slecht

Reageer

Frans1335 29-07-2011

Algemene score

8,2
Na een week bemerkte ik, dat de camera niet goed werkte. Hierop heb ik gebeld en dit doorgegeven. Het zou nieuwigheid zijn en zou verdwijnen. Na ruim een maand ben ik toch naar camera nu gegaan en de camera ter omruiling/reparatie aangeboden. In eerste instantie had de charmante dame met bril moeite met omruilen, maar kon zich in mijn verhaal vinden en heeft de camera omgeruild. Top.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

BABest 29-07-2011

Algemene score

8,7
Het bestellen en leveren is vlekkeloos verlopen. Een reden van bestellen bij u was de kosteloze thuislevering. Super!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Brigitte 2011 29-07-2011

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs en ook veel extra accessoires bij te bestellen.
Levering super snel. Echt TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-C 29-07-2011

Algemene score

8,7
De website is duidelijk met volledige omschrijvingen van de artikelen en de prijs is meestal de laagste.
Zeer snelle levering indien voorradig en prima verpakt en vaak geen verzendkosten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klompsma 29-07-2011

Algemene score

10,0
Ik heb werkelijk niets aan te merken op de service, de snelheid en de accuratesse van deze webwinkel!Ik koop hier niet voor de eerste keer en dat is niet voor niets. Mijn vertrouwen in deze winkel blijkt telkens volkomen terecht!

Met vriendelijke groet,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luteijn 29-07-2011

Algemene score

8,2
Een duidelijke no nonsens Webwinkel met overzichtelijke technische documentatie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

anoniem29 29-07-2011

Algemene score

8,2
snelle service. Maken waar wat ze zeggen! Voor 21.00 uur besteld, de volgende ochtend voor 12.00 uur in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nikon gebruiker Ralf 29-07-2011

Algemene score

8,7
Om exact 20:54 uur op vrijdagavond besteld en de volgende dag al met heel verbazing in huis! Geweldige service... en dat is niet de eerste keer trouwens ;-) Ga vooral zo door!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fleur53 29-07-2011

Algemene score

8,3
Het bestelde artikel was echt ruim binnen 24 uur in huis. Voordelig en superhandig!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JH Peters 29-07-2011

Algemene score

9,0
Goede en correcte informatie op de website. Je wordt ook keurig geïnformeerd over de voortgang van de order.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

markheesbeen 29-07-2011

Algemene score

8,8
Super makkelijke site, en heel snel geregeld, inderdaad voor 21:00uur besteld volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk Beskers 29-07-2011

Algemene score

10,0
De website is recent nog verder verbeterd en uitgebreid.
op het maken van een afspraak per e-mail voor het reinigen van de sensor werd bijna per omgaande en to the point gereageerd.
Aanvullende vragen op een ander gebied werden door een medewerker zeer uitgebreid en deskundig beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pedewenl 29-07-2011

Algemene score

8,8
Zoals altijd (zeker mijn tiende aanschaf bij Cameranu sinds 2002): supersnel geholpen (deze keer weer eens zelf afgehaald in Urk), vriendelijk en deskundig personeel en wat een waanzinnig mooi hobby assortiment. Nu de Website nog een beetje aantrekkelijker en inspirerend voor de fotograaf maken. De lens is ongelofelijk goed en spotgoedkoop.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Senery 29-07-2011

Algemene score

7,2
Payment section of the web site was a bit annoying. You'd better test it once more.

But the rest of your services from browsing the products to delivery was reasonably enough and good.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

R.A. Dreef 29-07-2011

Algemene score

9,0
website is gemakkelijk te raadplegen
levering is mooi op tijd eventuele vragen worden prompt beantwoord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smallblock 29-07-2011

Algemene score

7,0
Levering was snel. Alleen jammer dat de eerste body een pixelfout had en dat daar al foto's mee gemaakt waren. Contact opgenomen en is netjes afgehandeld. Body kon op kosten van de zaak terug en kreeg een goede en nieuwe body binnen enkele werkdagen terug.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

christiaan 25 29-07-2011

Algemene score

8,0
Goede bediening en informatie vooraf de aankoop. Gratis parkeren. Deskundig personeel.
Wel lange tijd wachten voor je aan de beurt bent.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

D. Korving 29-07-2011

Algemene score

9,3
Ik heb een Nikon D3100 besteld... Na 17.00 uur smiddags op een vrijdag. Na korte tijd kreeg ik al de bevestiging dat de bestelling verstuurd was en was ik dus de andere morgen in het bezit van mijn nieuwe camera.

De service vind ik dus heel erg goed en alles is ook netjes afgeleverd..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

josheirman 29-07-2011

Algemene score

9,0
Levering is snel en correct geleverd. Beschrijving product en aanbiedingen zijn overzichtelijk. De combodeals zijn een handige hulp bij de aanschaf.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E MvdB 29-07-2011

Algemene score

8,0
Op de site deze rugzak gevonden (eigenlijk wilde ik een Lowepro mini trekker, maar die blijkt nergens meer leverbaar te zijn). Hij was op voorraad, dus ik heb hem opgehaald en gelijk die middag in gebruik genomen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Albert ter Harmsel 29-07-2011

Algemene score

9,7
CaneraNU is in de oriëntatiefase altijd heel snel en goed met het bbeantwoorden van vragen via de mail. De rest loopt steeds probleemloos en zo gun je het ze ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l.jeurissen 29-07-2011

Algemene score

10,0
vrijdagavond 20:55 besteld en zaterdagsmorgen 09:55 in huis. aLles keurig verpakt Ben dan ook heel tevreden met CameraNU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sonjavv 29-07-2011

Algemene score

10,0
Website is erg overzichtelijk, als ik op zoek ben naar een waterproof camera kan ik dit gewoon intikken in de zoekbalk en dan vind de site niet alleen alle hits met waterproof, maar je kan ze ook nog filteren op groepen en prijs!

De camera die ik had besteld was snel binnen en ook dit ging allemaal goed, ik kon via internet ook volgen hoe het met mijn bestelling ging en of hij al onderweg was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathanael 29-07-2011

Algemene score

8,7
Vlekkeloze bestelling en levering tegen een zeer goede prijs. Erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcodenhaag 29-07-2011

Algemene score

9,3
Gekocht samen met onderwaterhuis. Waren beide op voorraad dus prima levering en volgens afspraak. Duidelijke communictie en beschikbaarheid van track en trace.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adwen Stoevelaar 29-07-2011

Algemene score

10,0
Goede overzichtelijke website met genoeg product informatie. Gerustellend dat bedrijf ook telefonisch én fysiek te bereiken is. Via email word je prima op de hoogte gehouden over de voortgang bestelling.'s Avonds om 20.30u de bestelling geplaatst en de volgende dag in huis. Over product zijn we zéér tevreden; Wat een simpel te bedienen mogelijkheden zitten er op deze camera.
Met de after sales afdeling hebben we (nog) geen contact hoeven hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lucky123 29-07-2011

Algemene score

10,0
Uitgebreide website, veel keuze in merken en artikelen. Snelle levering binnen 1 dag. Uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zxcvbnm 29-07-2011

Algemene score

10,0
om 20.30 uur besteld en de volgende morgen om 11.00 uur geleverd. CameraNU was een van de goedkoopste leveranciers van dit product en levert zoals toegezegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richard van dijk 29-07-2011

Algemene score

9,3
zeer goede kwaliteit camera,bestellingslevering was zeer snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moon 28 29-07-2011

Algemene score

8,5
Bestelling keurig afgehandeld en binnen 3 dagen camera in huis!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

MattNick 29-07-2011

Algemene score

10,0
Donderdagavond besteld en maandag al bezorgd! De levertijd zou 3 - 5 werkdagen zijn, dus dit was erg snel. Ik ben erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tamarabergstra 29-07-2011

Algemene score

10,0
De website wordt goed up-to-date gehouden. Er stond op de website dat mijn camera niet direct leverbaar was, maar na een paar dagen stond er dat hij op voorraad was. Na wat recensies gezien te hebben (ik ben wat huiverig na een slechte ervaring), welke heel positief waren, heb ik de bestelling geplaatst en betaald via Ideal. Direct daarna kreeg ik een bevestiging van de bestelling en betaling. Na een paar uur kreeg ik het bericht dat mijn bestelling aangetekend was verzonden, en een link om mijn orderstatus te volgen. De volgende dag werd mijn pakje netjes afgeleverd.

Kortom: Beloftes worden nagekomen bij dit bedrijf! Ik zou hier zonder twijfel nog eens wat durven bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sammy_ 29-07-2011

Algemene score

9,3
Camera om ca. 17.45 besteld, de volgende middag al geleverd! Geweldig. Er ging iets mis met de betaling via iDeal (waarschijnlijk door internetverbinding, niet door een mankement van de site), waardoor ik heb moeten bellen om de bestelling een fase terug te laten zetten. Er werd snel opgenomen, ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en het probleem werd ter plekke opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews