cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43590 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2395 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

celeanum1967 31-07-2011

Algemene score

8,2
Ik ben over het product heel enthousiast. De bestelling lag keurig klaar en ik werd in de winkel vlot en deskundig geholpen. Een echte aanrader deze shop!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rianne van Gerwen 31-07-2011

Algemene score

9,5
Duidelijke website met goede produktinformatie. De bestelling is netjes en compleet geleverd binnen 1 werkdag. Faktuur is net per email gestuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanSmeetsens 31-07-2011

Algemene score

8,8
Fijne website, er is namelijk geen registratie verplicht. Levering was snel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

scanner-yf 31-07-2011

Algemene score

9,5
Super webshop! Levering precies zoals aangegeven op de website, product netjes verpakt. Ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.veldema 31-07-2011

Algemene score

10,0
Prettig, overzichtelijk, prijsgunstig en razendsnel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NienkeFZ100 31-07-2011

Algemene score

9,3
Zeer kompleet assortiment. Jammer dat je geen vergelijking van verschillende camera's naast elkaar in een schema kan zetten. Goed en snel antwoord via de mail. Telefonisch goed bereikbaar, snel antwoord op alle vragen. Ik ben naar mijn wens geholpen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flatlijn1 31-07-2011

Algemene score

9,3
Top service, vandaag besteld, inderdaad de volgende dag thuis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Terpstra 31-07-2011

Algemene score

9,2
(Wederom) correcte en prompte levering.
Prima aanbieding/aktie
Helaas klein voorraadmeldingsfoutje in bestelsysteem; echter correct en snel gecorrigeerd door Cameranu.nl personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meint 31-07-2011

Algemene score

9,0
Uitstekend en was binnen een paar dagen al in het bezit van het product. Prima verpakt!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xJochemx 31-07-2011

Algemene score

9,3
Op de website vond ik vijf modellen van de BolyGuard 'wildcamera'. De informatie bij de vijf modellen was voor alle modellen gelijk. Hierdoor was het moeilijk te beslissen welk type ik zou willen kopen. Via lekker snel contact met de winkel kreeg ik wat informatie, maar ik moet zeggen dat het me uiteindelijk nog steeds niet helemaal duidelijk is wat de verschillen nou zijn. Voor de zekerheid heb ik het duurste model maar aangeschaft, zo vreselijk groot waren de prijsverschillen toch niet.
De bestelling ging soepel, zoals je van een webwinkel mag verwachten. Maar wat me positief verraste was dat bij een bestelling van een artikel op voorraad vóór 21:00 die dezelfde dag nog verzonden zou worden! En dat gebeurde ook, waardoor ik de bestelling de volgende dag al aangeboden kreeg! Al met al ben ik heel tevreden met het gekochte artikel en de snelheid van de winkel.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton1932 31-07-2011

Algemene score

9,0
Goede informatie. Makkelijk om koop te kunnen sluiten.
Vlotte bezorging, goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinier vB 31-07-2011

Algemene score

8,3
Vlot werkende en goed georganiseerde website; Vlotte en correcte afhandeling van de bestelling, en snelle levering van een voor mij belangrijk accessoire, dat verder bijna nergens op voorraad was. Het was aangenaam kennis te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jakashal 31-07-2011

Algemene score

9,3
Camera eerst besteld bij een andere webwinkel maar door de slechte voorraad indicatie niet op tijd leverbaar. CameraNu werkt snel en correct en als iets niet op voorraad krijg je een update over de voorraad per mail of sms top!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Markievv 31-07-2011

Algemene score

10,0
Perfecte communicatie, goede prijs. Volgende keer weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Reeuwijk 31-07-2011

Algemene score

8,0
De camera was een verjaardagscadeau en is veilig verpakt binnen 1 1/2 dag afgeleverd op de camping waar we tegen die tijd verbleven.

We kenden camera nu. nl niet en zijn er uiteindelijk na toch wel wat gezoek op internet op deze website gekomen omdat we dit type camera in het zilver wilden.
Toen bleek ook nog dat dit een goedkopere aanbieder was dan een aantal eerdere die wij bezochten.
Wat betreft snel kunnen vinden op internet lijkt het daarom of er nog wel wat verbeterd kan worden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Barbara Kalfsbeek 31-07-2011

Algemene score

8,5
Snelle, goede levering en service.
Prima in gebruik, zoals beschreven op de site.
We zijn zeer tevreden. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Kyra06 31-07-2011

Algemene score

9,0
Camera in de winkel in Urk gekocht, prima service aldaar. Helaas vergeten een UV filter gelijktijdig aan te schaffen. Deze via de website besteld, de volgende werkdag werd het afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal0669 31-07-2011

Algemene score

8,3
Een bijzonder overzichtelijke website. De levering van het objectief verliep soepel en was via Post.nl te volgen. Met haar concurerende prijzen en betrouwbare service zal ik zeker nog eens terugkomen bij CameraNu.nl. Ga zo door!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Erwin1964 31-07-2011

Algemene score

8,5
Bij 3 winkels geweest en nergens kunnen slagen.
Een keer inloggen bij CameraNu.nl en binnen 2 dagen de juiste lenskap in m'n bezit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HammyQ 31-07-2011

Algemene score

7,2
Goede service, klachten worden serieus genomen. Producten goed op voorraad.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Arjan Kok 30-07-2011

Algemene score

8,8
De bestelling verliep weer erg goed. De website is erg overzichtelijk door het ontwerp, maar ook de toepassing van handig gekozen subcategorieën. Bestelling per post gaat gemakkelijk en de artikelen worden goed verpakt (minder risico op transportschade). Afhandeling van eventuele vragen en het contact in de winkel is altijd zeer persoonlijk en professioneel! Altijd een vertrouwde aankoop bij deze firma!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flipje10 30-07-2011

Algemene score

8,5
Vrijdagavond 20:30 uur besteld en betaald en zaterdag in huis. Snel, compleet en goede prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

F.P. 30-07-2011

Algemene score

9,5
Snel, betrouwbaar, goede mailwisselingen en prima verpakte artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs46 30-07-2011

Algemene score

8,8
prima service ook nadat er iets verkeerd was gegaan, netjes geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

InkieB 30-07-2011

Algemene score

9,0
pakketje werd keurig en snel bezorgd. Deze winkel is met een hoop dingen goedkoper dan de concurrent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel1971x 30-07-2011

Algemene score

9,0
Website is duidelijk en overzichtelijk. Vesdtelling en levering prima. Bereikbaarheid en after sales nvt omdat alles uitstekend is verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schoutenw 30-07-2011

Algemene score

8,2
Mijn bestelling correct en binnen de toegezegde tijd naar volle tevredenheid behandeld. Cameranu.nlis een sieraad voor internetshoppen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jopin 30-07-2011

Algemene score

8,0
snelle levering zoals aangegeven binnen de periode , en beide van de nederlandse importeur.
prima prijs. Camera kwam wel uit een kit 18-55.
after sales nog geen gebruik van gemaakt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerda Helder 30-07-2011

Algemene score

9,2
zondag besteld, dinsdag afgeleverd, precies wat ik verwacht van bestellingen via internet, helemaal tevreden dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madeleine Bos 30-07-2011

Algemene score

9,0
De website is overzichtelijk en duidelijk.
Het product werd heel snel bezorgd.
Ik ben heel tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Pulp Victim 30-07-2011

Algemene score

9,0
Ik had in het weekend besteld en besloot toch voor dit model te gaan. Maandagochtend gebeld en ik werd meteen geholpen. Het product werd direct aangepast en ik kreeg een mail met een link naar iDeal om meteen het aanvullende bedrag te kunnen overmaken. In 5 minuten geregeld, super! Levering was verder ook gewoon goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marco1958 30-07-2011

Algemene score

8,0
Al eerder goede ervaring mee gehad. Ligt op m'n route tussen de vestigingen van mijn bedrijf, dus makkelijk om langs te rijden. Goede prijs, goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Will Robben 30-07-2011

Algemene score

10,0
Op de overzichtelijke site zijn de artikelen eenvoudig te vinden. Op een e-mail wordt onmiddelijk gereageerd. Na betaling is het product zeer snel en goed verpakt in huis. Prima webwinkel! Zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikon Haak 30-07-2011

Algemene score

8,0
Producten snel te vinden op website.
Makkelijk te bestellen en te betalen.
Wordt op de hoogte gebracht van verzending (track trace)
Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marinus23 30-07-2011

Algemene score

9,2
Duidelijke informatie over bestelling en aflevering. Website zou iets meer filter mogelijkheden moeten hebben. Vergelijken is nu lastig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

-ode- 30-07-2011

Algemene score

10,0
Tijdens de bestelling telefonisch overleg gehad.
Vrijdagmiddag besteld en één dag later op Zaterdagmiddag afgeleverd !!

Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertje12345 30-07-2011

Algemene score

8,5
Bekend met de webshop en de winkel.
Goede service.
Makkelijk bereikbaar om produkt op te halen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R.Jacobs2011 30-07-2011

Algemene score

9,3
Overzichtelijke en duidelijke website met een uitstekende service.
Snelle levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.Jansen52 30-07-2011

Algemene score

8,2
After Sales: Mij zou voor mijn vakantie binnen een week een extra batterij worden toegezonden. Deze heb ik nog niet mogen ontvangen, is wel afgerekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

victort 30-07-2011

Algemene score

9,3
Goed uitleg/advies en gaf de tijd bij het kiezen en uitproberen van verschillende merken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fata_Morgana 30-07-2011

Algemene score

9,0
Vrijdag besteld en betaald en de volgende dag, zaterdag, geleverd.
Helaas kunnen weinig webshops dat waarmaken. Ik was dan ook verbaasd dat het jullie wel gelukt is! Mijn complimenten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

l.jeurissen 30-07-2011

Algemene score

10,0
vrijdag avond 20:55 besteld en zaterdag morgen 10:00 in huis goed verpakt alles netjes ik geef een dikke tien en zeg bedankt voor de goede eb vlugge afhandling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Canon 7D fan 30-07-2011

Algemene score

10,0
Heldere teksten, je krijgt wat je leest. Al meerdere lenzen aangeschaft, altijd snele levering, ook bij een vraag die hun niet direct geld op kan leveren prima reacties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KeesKnilles 30-07-2011

Algemene score

9,0
De gezochte scanner (relatief goedkoop bij cameranu.nl) was via kieskeurig snsl te vinden. Na bestellen kreeg ik het apparaat supersnel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peters1968 30-07-2011

Algemene score

9,2
Besteld om 16.00 vrijdagmiddag en zaterdag om 10.00 in huis. Goede site. Duidelijk en helder.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dazlingj 29-07-2011

Algemene score

9,0
Perfect ontvangen. Snelle bevestiging en verzending. Goed ingepakt verstuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tucson71 29-07-2011

Algemene score

4,5
een week geleden defecte lens ontvangen, deze meteen terug gestuurd, na pas een week nieuwe lens ontvangen

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Slecht

Reageer

Frans1335 29-07-2011

Algemene score

8,2
Na een week bemerkte ik, dat de camera niet goed werkte. Hierop heb ik gebeld en dit doorgegeven. Het zou nieuwigheid zijn en zou verdwijnen. Na ruim een maand ben ik toch naar camera nu gegaan en de camera ter omruiling/reparatie aangeboden. In eerste instantie had de charmante dame met bril moeite met omruilen, maar kon zich in mijn verhaal vinden en heeft de camera omgeruild. Top.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

BABest 29-07-2011

Algemene score

8,7
Het bestellen en leveren is vlekkeloos verlopen. Een reden van bestellen bij u was de kosteloze thuislevering. Super!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Brigitte 2011 29-07-2011

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs en ook veel extra accessoires bij te bestellen.
Levering super snel. Echt TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews