cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43621 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

petra vermeer 05-08-2011

Algemene score

8,7
prima service, s'middags besteld volgende dag in huis!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

flipmoo 05-08-2011

Algemene score

10,0
Om 20:30 besteld en de volgende dag om 10:00 ontvangen! Dat noem ik nog een rap!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

canonf 05-08-2011

Algemene score

7,7
Prima overzichtelijke site en snelle correcte afhandeling van bestelling

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Roy06 05-08-2011

Algemene score

8,5
De website is duidelijk en overzichtelijk. Het product wat je zoekt is makkelijk te vinden. Het aanbod op de site is meer dan voldoende. De volgende dag is de bestelling al in huis en wordt netjes verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

germerx1956 05-08-2011

Algemene score

8,0
overzichtelijke site, prijstechnisch gunstig en een snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Xudonax 05-08-2011

Algemene score

9,0
Op zoek naar een zonnekap voor mijn Nikon 50mm lens. Bij CameraNU.nl de officieële Nikon kap gevonden. Net voor het kopen gezien dat ze zelf aangeven dat er ook een goedkopere variant is van JJC. Dát is nu service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Edelman 04-08-2011

Algemene score

8,0
Ben heel tevreden met de service van Cameranu.nl.
Alles was goed verpakt en supersnel bezorgd.
Heb ook nog gebeld met Cameranu.nl en de dame was direct behulpzaam en zeer vriendelijk en stuurde gelijk een email met de gevraagde gegevens.
Dus raad iedereen aan Cameranu te beschouwen als een
vertrouwde webwinkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gj.f 04-08-2011

Algemene score

8,7
duidelijke website en bestelprocedure.
levering zeer snel, binnen 12uur!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

thenitbit 04-08-2011

Algemene score

8,5
Prima service! Bij dit product stond op de website, naar later bleek ten onrechte, een draagtas vermeld. Toen deze draagtas niet in de verpakking bleek te zitten, is meteen toegezegd om deze alsnog te bestellen en mij kosteloos toe te sturen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PhotoGuus 04-08-2011

Algemene score

9,7
Bij het nalezen van de bevestiging bleek ik een objectief met Canonvatting te hebben besteld. Onbruikbaar dus voor mijn Sony.
Dit objectief is, in overleg, per ommegaande geretourneerd.
Het werd allemaal zeer snel en geruisloos gerealiseerd.
Chappeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JacoH 04-08-2011

Algemene score

9,5
snelle en vakkundige afhandeling van de bestelling.
Duidelijke en overzichtelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron-ton-ton 04-08-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke en vlotte website, telfonische bereikbaarheid ook zeer goed, rond de klok van 17h gelijk iemand aan de lijn. Prima, houden zo. Vanaf bestellen tot aan het leveren goede contacten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry van der Zanden 04-08-2011

Algemene score

9,0
Goede snelle levering en dat binnen 20 uur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.Lichtenberg 04-08-2011

Algemene score

9,5
Goedkoop, snelle levering, attent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mees van den Ekart 04-08-2011

Algemene score

10,0
Voor mijn leeftijd (16) was het niet mogelijk om naar de vestiging in Urk te gaan om het product te bekijken. Maar de site gaf een goed beeld over het product waardoor het al vertrouwder overkwam. De voor "21:00 uur service" is heel aantrekkelijk voor mensen. En dat komt helemaal goed als je het de volgende dag in huis hebt. Zeer fijn voor mensen die laat thuis komen. Ik heb al meerdere producten gekocht in deze winkel, dat kan ik je zeggen in 3 woorden: Betrouwbaar, Snel en zeer-goedkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan vd Oever 04-08-2011

Algemene score

8,3
Perfecte service, de volgende dag al in huis en keurig verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kranuh 04-08-2011

Algemene score

9,3
Super service. Over aangekocht product zeer tevreden.
Product 20% goedkoper als in de speciaal zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Z 04-08-2011

Algemene score

9,0
Met name betrouwbaarheid en service van CameraNU. En natuurlijk de indrukwekkende snelheid van levering.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rhianne 04-08-2011

Algemene score

9,3
Prima product, snelle levering, geen problemen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

appiehermsen 04-08-2011

Algemene score

9,0
prima service super snel geleverd veel keus in de webshop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marielle_U 04-08-2011

Algemene score

9,5
Snelle levering, goede prijs, duidelijk site. Alleen maar positieve indrukken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verboon 04-08-2011

Algemene score

8,2
AANRADER.

bestelde telelens de volgende dag al in huis.
de goedkoopste die ik kon vinden op internet.
duidelijke webwinkel.
groot arsortiment.
ik ga zeker deze webwinkel weer bezoeken als ik weer wat nodig heb, bv. een voorzetlens.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Internetshopper deluxe 04-08-2011

Algemene score

9,2
Na eerder telefonisch onderhoud waarin ik ben voorzien van advies in de keuze voor de camera de order keurig een dag na bestelling binnen. Absoluut geen spijt van de aankoop, zeker geen spijt van keuze van de leverancier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent van den Hoven 04-08-2011

Algemene score

10,0
Bereikbaarheid is de man van TNT of wat dan ook.
Bestelling is er supersnel.
Aftersales was na een dubbele bestelling van een olympus voor mijn dochter zeer goed verholpen. Mijn dochter molde de camera vervolgens in rwee weken vandaar de Canon.
Wbsite is een toppertje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan fictief 04-08-2011

Algemene score

9,2
Besteld volgende dag geleverd, goed verpakt compleet. Website vriendelijk en gemakkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gait71 04-08-2011

Algemene score

8,7
Het aanmaken van een account is niet noodzakelijk en daarmee onderscheid CameraNu zich positief.
Product de volgende dag keurig geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M. van den Meerendonk 04-08-2011

Algemene score

9,3
Ik heb eerder al positief gereageerd via e-mail naar uw firma CAMERANU.
Ik ben uitermate tevreden over de site, alles voortreffelijk te vinden.
Supersnelle reactie op mijn bestelling zowel via e-mail als de levering via de bezorglijn, de volgende dag. Al is het apparaat pas een weekje in mijn bezit, ben erg tevreden met de kwaliteit en het design
Ook wat betreft de prijs kwam het aparaat veruit als beste te voorschijn.
Zal zeker een volgende keer als eerste aan CameraNu denken bij aanschaf van nieuwe artikelen en heb uw adres al aan vrienden en bekenden doorgegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub Hamers 04-08-2011

Algemene score

9,7
Alles is naar volle tevredenheid gegaan . Niet belangrijk was het feit dat de bestelling niet de volgende dag maar de dag erop werd bezorgd ; maar nogmaals , dit was geen enkel probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Udding 04-08-2011

Algemene score

9,3
Op 28/7 heb ik een Rode NTG-3 microfoon besteld.
Dankzij de duidelijke website verliep de bestelling probleemloos en nog dezelfde dag werd het produkt verstuurd. Reeds de volgende dag werd het door de postbode aangeboden. De microfoon was keurig verpakt.
Tot nu toe ben ik zeer tevreden over deze webshop en kan hem bij iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

12mar211 04-08-2011

Algemene score

9,0
Erg makkelijke website, makkelijk bestellen, goede info. Prima verwerking van de bestelling, vlotte aflevering, uitstekend verpakt.Prima klantenservice, vlot antwoord op gestelde vragen.
Kortom, wij zijn zeer tevreden over CameraNU.nl en zullen die zekers aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

asdfagfdaadfklwdfjajfkd 04-08-2011

Algemene score

8,3
De website is helder en het was eenvoudig mijn camera en de juiste toebehoren te selecteren. Toen ik belde ivm met de levertermijn werd ik adequaat en professioneel te woord gestaan (en vriendelijk, ook niet onbelangrijk).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jewutje 04-08-2011

Algemene score

9,3
Prima webshop. Had ooit al eens eerder iets bij CameraNu.nl besteld. Destijds ook naar alle tevredenheid.
Nu idem dito. Wat wel een puntje van kritiek is, is dat de tekst hoe te bestellen en de verzendmethode niet helemaal op elkaar afgestemd is. De terminologie is iets anders gesteld. Door mij werd daaromtrent contact opgenomen met bedoelde onderneming. Toch heel snel een medewerker aan de lijn gekregen die mij hartelijk en duidelijk te woord stond en mij precies vertelde hoe te handelen. Al met al een prima adres.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulb123456 04-08-2011

Algemene score

10,0
Na het bestellen van het objectief voor een zeer goede prijs uitstekend op de hoogte gehouden over de verdere bezorging/afwikkeling. Ook kwamen ze de gemaakte belofte met betrekking tot de levertijd meer dan prima na.

Alles zat keurig ingepakt en was prima in orde.

Zeker een aanrader en ik zal hier ben ik bang nog veel gaan bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tucson71 04-08-2011

Algemene score

9,2
snelle after sales via email

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nls 04-08-2011

Algemene score

8,3
Het is waar wat de mensen in Urk beloven: bestellen via de webshop en de volgende dag in huis. De info op de website is correct, maar net als bij de meeste andere webshops toch wat mager. Zo suggereert de website dat er een extern USB-ladertje wordt meegeleverd, maar dat is niet het geval. Je moet het apparaatje opladen door het een paar uur aan een computer te laten bungelen. Gaat ook hoor, maar het was netter geweest als dit op de website vermeld werd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robertl151 04-08-2011

Algemene score

8,7
20:00 uur besteld en betaald met ideal, de volgende dag voor 15:00 uur al thuisbezorgd.
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel vesters 04-08-2011

Algemene score

9,2
Goed, had een vraag over een product en is binnen het. halfuur beantwoord. Dat is nog eens service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HL v Tartwijk 04-08-2011

Algemene score

10,0
Website in zeer overzichtelijk,winkelen gaat ook lekker vlot.
Geleverd wordt er als aangeduid op jullie site.
Jullie hebben het goed voor mekaar en ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne-Marie 50 04-08-2011

Algemene score

9,0
Alles is prima verlopen.Alleen ontbrak de code voor de dierentuin actie.
Maar na een belletje was het opgelost.
Ga zo door een bedrijf om vertrouwen in te hebben en aan een derde aanteraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Pollens 04-08-2011

Algemene score

9,3
Helemaal top. We hebben al meerdere camera's hier aangeschaft en als alle webshops zo waren dan kon de standaard middenstand wel inpakken. Overigens mogen heel veel andere websites en grote bedrijven hier een voorbeeld aan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Meeuwse 04-08-2011

Algemene score

9,0
Wij wisten precies wat we wilden kopen en vonden op jullie site al de informatie die we zochten.
Ook vonden we de aflevering een uitstekenden service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zxice 04-08-2011

Algemene score

8,3
Erg tevreden met de zeer snelle levering via post.nl
Verder heeft CameraNU.nl een ruim assortiment tegen concurrerende prijzen. Het door mij aangeschaft originele product is elders nergens te verkrijgen dus helemaal TOP dat ze het hier hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Anton van Beek 04-08-2011

Algemene score

9,5
Ik ben erg positief verrast over de informatie en de snelheid waarmee alles keurig is afgehandeld.

Ik zal zeker weer in uw webshop terugkomen (helemaal als ik de waardebon win, haha)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duckies 04-08-2011

Algemene score

9,5
Goede prijs, levering binnen 1 dag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertv.dijk 04-08-2011

Algemene score

10,0
Supersnelle service, vandaag besteld morgen in huis werkt hier echt! De bestelde windmachine was helaas niet op voorraad maar wist ik al met bestellen. vragen over aflevering en nalevering worden direct beantwoord. Wat echt een goede service is...je word voor de aflevering gebeld om welke tijd je de koerier kan verwachten en of het uitkomt.....PRIMA DUS !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fvopstal 04-08-2011

Algemene score

10,0
Site is duidelijk en overzichtelijk. Tevens was de levering keurig de volgende dag in huis, zoals dat op de site wordt aangegeven. Prijs was ook laagste van alle winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy Koenders 04-08-2011

Algemene score

10,0
Hele goede, fijne en simpel te bedienen camera.
De camera produceert foto's van een hele scherpe qualiteit, zowel met als zonder zoom.
Prima up to date website, en daarbij ook nog eens een prima telefonische ondersteuning.
De verzending ging soepel en ik mocht de bestelling de volgende dag al ontvangen.

Kortom deze camera bied echt waar voor zijn geld.
Een aankoop via CameraNU.nl is zeker aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana49 04-08-2011

Algemene score

9,7
Een duidelijke en overzichtelijke webside.alles wat je wil weten over het produkt ,tot aan wat er meegeleverd wordt in de doos staat vermeldt en wordt zoals beloofd supersnel keurig geleverd.met als extra service een link per email waarin je het pakket kan volgen zodat je exact kunt zien wanneer het geleverd wordt.Ik ben dan ook een supertevreden klant zowel over de bestelling tot aan de levering en de printer zelf.En wat zeker ook vermeldt dient te worden het grote prijsverschil met andere leveranciers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pascalvanbussel 04-08-2011

Algemene score

9,0
Op basis van revieuws op kieskeurig hier mijn bestelling gedaan. Niets gelogen, snelle levering, scherpe prijs, product precies als bescheven op site. Aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. R. 04-08-2011

Algemene score

9,0
De order(afhandeling) is goed te noemen. Een dag later hadden we de bestelling in huis. Wat betreft alle andere te beoordelen opties -> nog geen ervaring mee gehad.

Enige minpuntje aan de camera wat we tot nu toe ontdekt hebben is als je filmt én inzoomt en vice-versa, heeft de camera even 1 - 1,5 seconde de tijd nodig om weer alles scherp te stellen. Maarja, dit is naar mijn idee ook een fototoestel waar je ook mee kunt filmen, en de beeldkwaliteit is erg goed.

Foto's zien er ook goed uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews