cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43630 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2394 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hans kuyper 07-08-2011

Algemene score

10,0
het artikel vond ik geweldig kon geen enkele minpunt vinden eigenlijk ik zou zeggen ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 1974 07-08-2011

Algemene score

9,3
Perfecte internetaankoop. Zal zeker bij deze winkel terugkeren als ik iets nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robert7889 07-08-2011

Algemene score

8,7
Niet de allergoegkoopste maar zoals beloofd voor 21uur besteld en de volgende dag keurig afgeleverd.
heb hetzelfde produkt 1 maand eerder ook via simply electronics(15 euro goedkoper) besteld maar die hebben nooit geleverd en ook geld nog niet terug gestort. hulde dus voor Camera nu

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ReGa 07-08-2011

Algemene score

10,0
Snelheid en communicatie via de mail hoe en waar mijn bestelling is vind ik klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarijeO 07-08-2011

Algemene score

9,7
Website is snel en overzichtelijk.
De zoekfunctie is heel uitgebreid en flexibel.
Assortiment is groot.
Via gratis verzending alsnog binnen 2 dagen in huis.
Geen enkele problemen ondervonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Versluis 07-08-2011

Algemene score

9,5
Snelle service. Goed Product netjes verpakt. Overzichtelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Campe 07-08-2011

Algemene score

10,0
Door aanraden van collega op het werk voor het eerst op deze webwinkel gekocht. Canon PowerShot SX230 HS Zwart met Canon Compact CompletePack gekocht. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Betaald met paypall en de dag er achter al geleverd met koerierdienst. Voordeel was dat de koerier mij voor de levering verwittigde op mijn gsm. Verpakking was perfect. Tot nu toe voor mij de beste webwinkel.
Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kristaatje 07-08-2011

Algemene score

9,5
Cameranu.nl heeft een zeer overzichtelijke website. Na de prijzen te hebben vergeleken kwam deze aanbieder als voordeligste naar voren en de levering is supersnel. Ik ben zeer tevreden over cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aasje 07-08-2011

Algemene score

9,0
-website duidelijk en overzichtelijk, juiste informatie
- bestelstatus wordt tijdig actueel verstuurd
- levering conform verwachting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erzijnmeerhondjesdievickyheten 07-08-2011

Algemene score

9,5
We hebben aangegeven dat het om een cadeau ging. Het pakketje was ingepakt in papier en 3 dozen. Ook was er gefeliciteerd op geschreven. Erg leuke persoonlijke benadering voor een webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rtpremacy 07-08-2011

Algemene score

7,8
Bestelling levering, duurde langer omdat het in de sorteerbak bij TNT is blijven liggen 1 dag vertraging, camareanunl, heeft hem direct aangeboden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

7687 07-08-2011

Algemene score

8,5
Prima prijzen, snelle levering en de mogelijkheid om het product uit te proberen. Er wordt zelfs op gewezen het product nog niet te registreren bij de fabrikant tijdens de "proeftijd". Goede communicatie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul93 07-08-2011

Algemene score

9,0
een mooie toegankelijk ewebsite met veel producten snelle en nette bestelling/bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom-- 06-08-2011

Algemene score

8,2
Ontzettend vriendelijk, professioneel en lang geholpen bij onze aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ferry43 06-08-2011

Algemene score

9,8
Snelle levering. Doet wat het beloofd.
Na retourzending, telefonisch contact en vlotte terugbetaling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andre5357 06-08-2011

Algemene score

9,0
Jullie maken de beoordeling bij Kieskeurig als uitstekende webwinkel helemaal waar.
Uitstekende, accurate en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. van den Brand 06-08-2011

Algemene score

7,8
Website: Geeft duidelijk Informatie, met links product-merk-specificaties-prijs

Bestelling en levering: Vlotte levering en portovrije nalevering bij niet aanwezig.

After sales: Bij foute maatvoering Pro Speed Belt V2.0 vlotte omruiling

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

F.Berkhout 06-08-2011

Algemene score

9,3
Van het begin tot het einde tip top in orde. 's Middags besteld en de volgende ochtend om tien uur stond de aankoop voor mijn deur. Alles aanwezig/ werkte zoals beschreven en verwacht. Ben zeer tevreden over de aanschaf en de afhandeling. Kan eigelijk niet beter.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suus70S 06-08-2011

Algemene score

8,0
Prima zaak, prettige website en ze reageren vrij snel via de mail. Kortom: een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bosbesje 06-08-2011

Algemene score

8,2
Ik ben zeer tevreden over wijze van bestellen en afhandeling.
De website is ook heel overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HD69 06-08-2011

Algemene score

8,5
Simpel en eenvoudig te bedienen camera, precies wat ik zocht. Op zaterdag bij cameranu.nl opgehaald. 't Was erg druk maar door de 'snel'kassa te gebruiken ben je toch snel aan de beurt, super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mmkk 06-08-2011

Algemene score

10,0
bestelling keurig, en zeer snel geleverd.
alles wordt netjes via de mail bevestigd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Klein 06-08-2011

Algemene score

8,5
snelle levering, makkelijk betalen via Ideal.
Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

oN13L5o 06-08-2011

Algemene score

9,2
Site is duidelijk, geen verplichtingen tot registreren, bestelling ruim binnen 24 uur geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter20000700 06-08-2011

Algemene score

10,0
overzichtelijk,duidelijk prima site korte levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verdronkenland 06-08-2011

Algemene score

10,0
Ik zou niet weten wat er nog : beter, sneller en correcter kan zijn.
Als buitenlandse koper had ik mijn bestelling binnen de 4(vier) dagen aan huis geleverd.
Proficiaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed v L 06-08-2011

Algemene score

9,5
Een internet zoektocht leverde slechts 1 bedrijf op in NL waar ik de originele Nikon grip kon bestellen voor zo'n (relatief) lage prijs. Dit artikel was te vinden op de overzichtelijk website van CameraNu.nl en na een snelle registratie eenvoudig te bestellen. Ik had gekozen voor aangetekende verzending en daardoor werd de batterij grip de volgende dag (op zaterdag!) al geleverd. De grip was onbeschadigd en werkt perfect. Ik ben er super blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alie kyra 06-08-2011

Algemene score

9,5
Goede website , erg overzichtelijk. Heb al langer ervaring met Cameranu en kan het zeer aanbevelen. Als je een probleem hebt met apparatuur kun je altijd bellen en krijg je een duidelijk en professioneel antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pentaxiado 06-08-2011

Algemene score

8,5
De zending werd al de volgende dag afgeleverd.
Door een misverstand was een onderdeel verkeerd geleverd, maar dat werd snel gecorrigeerd.
De relatief lage prijs is een aanbeveling

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aartje46 05-08-2011

Algemene score

9,5
alles is duidelijk en helder omschreven.
Goede communicatie over plaatsingorder en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

selsabila 05-08-2011

Algemene score

9,0
was iets fout gegaan met betalen bij mij, klantenservice reageerde meteen op mijn vragen via mail en telefoon dat noem ik service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Regaals 05-08-2011

Algemene score

9,2
Na ongeveer 12 dagen gebruik gemaakt van het herroepingsrecht omdat de tablet een hele slechte accu bleek te hebben. Omdat ik dat ook al in een review had gelezen is dat blijkbaar een ontwerpfout. Uiteraard had ik de tablet al gebruikt, anders had ik dat niet kunnen constateren. Ik verwachtte dan ook nog nader telefonisch overleg, maar zonder dat werd het bedrag binnen korte tijd gewoon teruggestort. Ik had al veel vertrouwen in CameraNU en dat is alleen maar gegroeid. Je kan daar met een gerust hart een bestelling plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tdeleeuw 05-08-2011

Algemene score

9,0
Direct telefonisch bereikbaar voor vragen. Men gaf direct antwoord zonder te worden doorverbonden. Product in de namiddag besteld en de volgende morgen geleverd. Het bedrijf heeft bij mij een professionele indruk achtergelaten.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.vernhiout 05-08-2011

Algemene score

9,0
Als eerste kennismaking met cameraNU.nl een uitstekende indruk.
In voorkomende gevallen zal ik zeer zeker van uw diensten gebruik maken.
De ideal betaling ging niet goed maar dat kan ook aan mij liggen.
Levering via TNT perfect geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Woudema 05-08-2011

Algemene score

8,5
Kon het product makkelijk vinden. Kreeg een mail wanneer ik het product kon verwachten en het product werd stipt op tijd geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

JRietveld 05-08-2011

Algemene score

8,3
Ben via kieskurig bij deze shop terecht gekomen. Had dus niet veel meer nodig dan hetgeen ik zocht. Bestelling ging prima en ook de levering was zoals aangegeven voor 21.00 uur besteld (in mijn geval 20.45) de volgende dag in huis! Perfect want we zouden twee dagen later op vakantie gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Etienne Hartman 05-08-2011

Algemene score

9,0
Zoals het moet met een dergelijk eenvoudig product. Bestellen en leveren. Goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OnnoZwikker 05-08-2011

Algemene score

9,2
Heb het objectief in de winkel opgehaald. Welke balie was wat onduidelijk. Voor alleen afhalen duurde het wel wat lang.

Service, website en winkel verder heel erg goed. Ik ga honderd keer liever naar CameraNu op Urk dan naar een winkel in Lelystad of Almere.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jacco Korstanje 05-08-2011

Algemene score

9,2
Duidelijke aanbieding. Ene dag besteld en dan ook daadwerkelijk de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

12123434 05-08-2011

Algemene score

7,0
website is goed, bereikbaarheid is goed, bestelling en levering is goed, after sales is goed.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

P.Broekman 05-08-2011

Algemene score

9,0
Via de webshop gekocht en 1 dag later in huis.
Perfect geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RMO 05-08-2011

Algemene score

8,0
Prima zaak, snelle levering, goed systeem.
Groot nadeel was echter dat de bezorgdienst ondanks vermelding toch het pakket op een ander adres heeft bezorgd omdat ik op dat moment niet thuis was.
Dit is echter niet de fout van CameraNu.nl zelf maar die van TNT die hier vaker een handje van heeft...
Je zou je kunnen afvragen of men met een andere bezorgdienst beter af is..
Camera.Nu is voor mij wel een blijvertje!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

jan Lourier 05-08-2011

Algemene score

10,0
uitstekende lens zeker voor portretten
even wennen dat je niet kan zoomen
snelle levering en goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieter_1974 05-08-2011

Algemene score

9,0
snelle en correcte levering, scherpe prijs. helemaal goed!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

AnnemarieV 05-08-2011

Algemene score

10,0
Altijd snelle en goede service hier. Spullen worden ook goed verpakt. En nog goedkoop ook!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DunkyXL 05-08-2011

Algemene score

10,0
Ook bij eerdere bestellingen waren de omstandigheden hetzelfde: ruime keuze, scherpe prijzen, zeer snelle levering en voldoende (gepaste) aandacht tijdens én achteraf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrie01 05-08-2011

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering, prima verpakt, bestelling goed te volgen. Kortom: zo hoort he`t.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

GerdB 05-08-2011

Algemene score

9,0
de naam CameraNU dekt niet de lading... Ze hebben veel meer, en meestal de goedkoopste .. goede communicatie in het bestel- en leveringsproces .. wat ze beloven klopt ook ..

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad van Gestel 05-08-2011

Algemene score

9,2
Website is goed te volgen en de bereikbaarheid
is zeer goed.
20.30 uur besteld en de dag erna al om 10 uur
geleverd.(wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Listni 05-08-2011

Algemene score

9,0
Website zou prettiger ingericht kunnen worden door meer verschillende zoek-/selecteer methodes te ondersteunen om bijv. producten te kunnen vergelijken.
Verder een super service, had eerder al 2 jaar geleden een camera bij jullie gekocht, was de bon kwijt en zelfs tijdens het telefoontje met de vraag of die nog te achterhalen was, zat hij al in mijn mailbox!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews