cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23783 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2267 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frits 10-10-2018 Via de website gekocht

Duidelijk, snel en goed betaalbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via familie achter deze site gekomen. Vind het geweldig. Alles staat duidelijk vermeld. Info, prijs, voorraad ja of nee, levercondities. Allemaal erg duidelijk. Top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lauren 09-10-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meerdere keren besteld bij CameraNu.nl en kan niets anders zeggen dan professionele service. Als je iets besteld komt het op tijd en zit het artikel stevig ingepakt.
Misschien ooit in de toekomst nog achteraf betalen(op factuur) toevoegen, dat zou het voor mij als cijfer een 10 geven!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Claudia 09-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie webshop makkelijk te doorlopen. Het product was snel geleverd en de volgende dag bezorgd. En goed verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

knyntsje 09-10-2018 Via de website gekocht

prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een duidelijke website, goede producten voor een scherpe prijs en zeer snelle levering en de keus is om het bij een afhaalpunt af te leveren

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Leopold 09-10-2018 Via de website gekocht

Uitzonderlijk en niet te evenaren service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dinsdag namiddag een Canon printer besteld en woensdag morgen al thuis dit is een levering zo snel en vlot zeker niet te evenaren! Zelfs om te betalen heel vlot en gemakkelijk ook vanuit België.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EPK - Heelsum 09-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede artikelen die snel geleverd worden.
Je wordt ook goed geholpen als je vragen hebt.
De beschrijving van de artikelen is heel duidelijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patryck 09-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke beschrijving en goede communicatie. Ook met eventueel retour sturen is er duidelijke communicatie over het terugstorten van het bedrag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie 09-10-2018 Via de website gekocht

Goede service, prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had per ongeluk een verkeerde woonplaats doorgegeven tijdens het bestellen en na mijn bestelling snel een mail gestuurd om de fout door te geven. Dankzij de klantenservice werd het pakket alsnog gewoon de volgende dag geleverd! Daarnaast was het bestelde artikel heel goed geprijsd in vergelijking met andere aanbieders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo Daniels 08-10-2018 In de winkel gekocht
URK

98 procent compleetheid, 100 procent service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Sinds twee jaar koop ik nagenoeg al mijn fotoapparatuur en accesoires bij CameraNu.nl.
Omdat ik niet altijd over alle specificaties beschik vraag ik regelmatig een sluitend advies aan het CamerNu team alvorens ik een order plaats.
De specificaties en verwachtingen komen soms niet overeen met hetgeen wat ik vooraf verwacht.
Dit levert dan enige teleurstelling op na ontvangst van de order.
CameraNu.nl heeft echter een uitmuntend service niveau en doet er alles aan om naar volle tevredenheid de order alsnog compleet te maken of tot een goed compromis te komen.
Dit is voor mij een van de belangrijkste reden om ook bij een volgende bestelling, als eerste, wederom de CamerNu.nl winkel te raadplegen.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Oleg 08-10-2018 Via de website gekocht

Really impressed by service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I was in rush...huge rush as I was going for vacations and I needed film for my film camera, so I will not miss any moment of this time.

There was no possibility to get a film in other place, and with cameranu I got a chance! Delivery next day, thats amazing, lowes price in NL, so I am happy! :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walvisch07 08-10-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zocht een instapmodel flitser voor op Nikon D7100. Na google-en besloten om deze te bestellen. Goede prijs bij Cameranu.nl. Probleem mbt levering (beschadigde verpakking) goed opgelost door Cameranu.nl.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Diana 08-10-2018 In de winkel gekocht
Urk

Geweldige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klant vriendelijk .
Ik heb de Nikon P 1000 omgeruild zonder problemen .
Met een goed advies heb ik nu de FZ2000 gekocht .

Zal deze winkel ZEKER aanraden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HS 08-10-2018 Via de website gekocht

Snel en goed, zoals het moet..

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Inderdaad de volgende dag, keurig verpakt, het bestelde ontvangen . Via de overzichtelijke site besteld voor een prima prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berg 08-10-2018 Via de website gekocht

Tevreden met aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke website, prijzen zijn oke. Produkt voldoet volledig aan gegeven omschrijving.
Verzending was goed verpakt en werd op tijd verzonden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 08-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had per ongeluk een verkeerde bestelling gedaan, en met één mailtje was het weer in orde gemaakt. Op de site is alles makkelijk te vinden, en geordend op artikel.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anton van Beek 08-10-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en goede informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel niet alleen online maar ga ook graag naar Urk. Het is mijn vaste adres geworden om al mijn fotospullen te kopen. Altijd goede adviezen en super betrouwbaar.

Reageer

Peter Bosma 07-10-2018 Via de website gekocht

Top product met snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is makkelijk navigeren op de site van cameranu.nl. Er zijn ruime mogelijkheden om je zoekopdracht te specificeren. Desalniettemin blijft er een scala aan merkproducten over waaruit je kunt kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emily 07-10-2018 Via de website gekocht

Goeie webwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik heb cameranu meerdere keren gebruikt en ben altijd erg tevreden over de snelle levering en goede klantenservice. Enige minpunt: Laatst heb ik voor het eerst iets moeten retourneren, omdat de tas me toch wat tegen viel, en moest ik de verzendkosten voor retour zelf betalen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Zeebra 07-10-2018 Via de website gekocht

Volgende dag geleverd en prima kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eigenlijk iets te laat besteld, maar toch gewoon de volgende dag afgeleverd. Ik koop bij voorkeur bij cameraNU.

Reageer

Leonie 07-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, professionele service, goede kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al redelijk vaak dingen besteld via cameranu en ben tot nu toe erg tevreden! Toen ik een nieuwe lens wilde kopen heb ik eerst contact met hen opgenomen voor informatie. Zij gaven mij een goed advies en ben erg blij met mijn aangeschafte lenzen! De kwaliteit van de artikelen is goed net al het aanbod. Volgende keer koop ik weer hier!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 06-10-2018 Via de website gekocht

Leuke prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had deze camera al gevonden maar dan voor 238 euro maar toen vond ik dit aanbod voor 179 euro. Hij mocht dan al een keer teruggestuurd zijn maar alles doet het nog goed. De service was ook goed, ik had in een dag mijn camera :).

Reageer

erwin 06-10-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik was mijn lensdop kwijtgeraakt, balen, gelijk nieuwe besteld en die was er dus de volgende dag, voor mijn gevoel was het binnen 24 uur, duikt die lensdop in de was op, heeft gewoon in mijn zak gezeten, hoe dan ook snelle levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 06-10-2018 Via de website gekocht

Goede service, en ze doen wat ze beloven te doen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een Wildlife camera, en heb deze hier gevonden, was snel besteld König DR22 Wildlife camera en de volgende dag al in huis, en alles was aanwezig zoals beloofd in de mail. En hij doet waar hij voor gemaakt is.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kenny 06-10-2018 In de winkel gekocht
Eindhoven

Vriendelijk en servicegericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering is altijd vlug, personeel is behulpzaam en servicegericht. Ook is er voldoende kennis van de medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Wantes 06-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service, ruime keuze en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
1,5 jaar ervaring met cameranu. Leuk personeel die een geweldige service bieden. Ruime winkel met veel keus.
Bezorgen altijd op tijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick vd Vlies/ Origithing Photography 05-10-2018 Via de website gekocht

Zorgeloze bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel vaker bij Cameranu. Dat heeft een aantal redenen. De facturen zijn voor mij als bedrijf heel overzichtelijk, snelle+gratis levering, goed functionerende website, scherpe prijzen.

Ik heb oprecht alleen goede ervaringen met deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Herbert 05-10-2018 Via de website gekocht

goede service en snelle levering

Algemene score

10,0
goede site en snelle levering van de bestelde goederen en erg behulpzaam en vriendelijk personeel dat goede kennis heeft van de producten die ze verkopen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 05-10-2018 Via de website gekocht

Fijne duidelijke site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via CameraNU heb ik duidelijk mijn keuze kunnen maken welke camera ik wilde aanschaffen. Door de overzichtelijke site heb ik met gemak mijn bestelling besteld en de volgende dag lag het pakketje klaar voor gebruik. Dankjewel CameraNu!

Reageer

KJ 05-10-2018 Via de website gekocht

Nieuwe camera

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afgelopen periode zowel een camera en lenzen gekocht bij Cameranu.nl. Zeer tevreden over de service. Er werken mensen met kennis van zaken. Zij geven goeie advies. Ik ben een zeer tevreden klant

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I. de Jong 05-10-2018 In de winkel gekocht
Urk, kan je meteen een lekker visje kopen

Geduld, service en vriendelijkheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via een kennis ben ik met Camera Nu in aanraking gekomen. Was dit maar veel eerder gebeurd. Ik heb hier mijn objectieven voor mijn Canon EOS en div. accessoires aangeschaft in de winkel. Ik werd met veel enthousiasme, geduld en vriendelijkheid geholpen. Ook overige vragen op fotografiegebied die niets met de aanschaf van de producten te maken hadden werden met grote vriendelijkheid beantwoord. Daarna een compact camera via de webshop besteld. Er zat een niet goed passend tasje van Canon bij en na een telefoontje kreeg ik keurig en kosteloos een ander camera tasje toegezonden van een ander merk waar ik heel blij mee was. Onlangs in de winkel een nieuwe snuittas en lens case en dig. fotolijst aangeschaft en weer met veel geduld en klantvriendelijkheid werd ik geholpen. Zojuist nog een boek en accessoire via de webshop besteld en krijg ik voor slecht 1,99 euries extra dit al vandaag geleverd waardoor ik toch nog een verjaardagscadeau voor iemand op tijd in mijn bezit heb. Klasse zaak en waren er maar meer van dit soort zaken en personeel. Het is een genot om hier iets aan te schaffen. Ga zo door Camera Nu!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

eric 04-10-2018 Via de website gekocht

Snelle sluitertijden bij Camara.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Twee dagen voor een bijzondere natuur excursie naar de Markerwadden kom ik er achter dat ik mijn reserve accu voor DSRL camara mis. Geen back-up en geen foto's kunnen maken is geen optie. Besteld via camara.nu en binnen 12 uur in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 04-10-2018 Via de website gekocht

Klantvriendelijkheid met stip bovenaan!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dankzij de snelle levering en goede service konden we de volgende dag direct aan de slag met het maken van productfoto's! En het resultaat mag er zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rinzema 04-10-2018 Via de website gekocht

Top service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering, al vaak iets besteld nooit problemen gehad. goede service. als er iets is kun je contact opnemen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjaan 04-10-2018 Via de website gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed merk product voor een scherpe prijs en snel geleverd op een handig moment (zelf te plannen) afgeleverd op een ander adres. Snel en handig dus!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Herwin 04-10-2018 Via de website gekocht

Toch maar nieuwe fotografie gadget besteld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uiteraard staat het fotografie verlanglijstje altijd vol met nieuwe gadgets, van camera's tot lenzen, flitsers maar ook de kleinere accessoires. Na een geruime tijd gewacht en hard ervoor gewerkt te hebben, zag ik per toeval dat de betreffende producten slechts voor een aantal dagen met 10% korting op voorraad en verkrijgbaar te zijn! Niet leuk voor de portemonnee, wel leuk voor de fotograaf in mij :)

In het verleden heb ik al eerder bestellingen gedaan bij CameraNu.nl, maar dit keer wilde ik toch even snel wat vragen stellen: ook telefonisch zijn ze supersnel bereikbaar, ze hebben mijn vragen naar behoren beantwoord en je merkt dat ze met je meedenken en meevoelen als er toch iets niet op voorraad meer is (en een langere levertijd heeft dan gebruikelijk).

Kortom: snelle, goede service, binnen een paar uur een bevestiging en verzendbevestiging per mail ontvangen en de volgende dag al in huis met dank aan PostNL! Een 9, puur omdat er altijd wel ruimte is voor kleine verbeteringen en vooruitgang.

Reageer

Petros 04-10-2018 Via de website gekocht

Snelle dingen!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koos cameranu om mijn LaCie 4tb externe harde schijf te bestellen omdat het de goedkoopste optie was, ik ben niet teleurgesteld. Eerst ging het betalen fout omdat ik geen scanner binnen handbereik had, 1 belletje later werd mij een link opgestuurd om toch nog te betalen via iDeal voor 12 uur en dan zou ik hem de dag erna hebben.
Dit is precies op die manier gegaan, ik had hem de dag erna rond 2 uur s'middags binnen en alles werkt perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 04-10-2018 Via de website gekocht

Aanbod divers, scherpe prijzen, levering doorgaans snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De diversiteit aan producten is groot, terwijl de prijzen altijd scherp zijn als je die vergelijkt met andere aanbieders. De levering is doorgaans snel. De laatste keer werd mijn bestelling opgesplitst in 2 zendingen, zonder dat ik daarvan op de hoogte werd gesteld. Toen ik naar aanleiding daarvan (ik had niet alles ontvangen en vroeg me af waar de rest was) de volgende dag belde met de servicedesk, konden ze me daar ook geen antwoord op geven. Maar gelukkig werd de rest van de bestelling vervolgens 's avonds alsnog afgeleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hidde 04-10-2018 Via de website gekocht

Super service, snelle levering en gratis 5 jaar garantie!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een vraag op de site over de pre-order van mijn GoPro Hero 7 Black had ik binnen een minuut al een antwoord van cameranu.nl. Deze camera was nu inderdaad met gratis 5 jaar garantie te verkrijgen in plaats van de standaard 2 jaar. Hiervoor hoefde ik niks extra te doen, het werd zo op de factuur bijgeschreven. Dat noem ik nog eens een super actie!
Het pakket werd keurig verpakt en snel afgeleverd met veel bescherming in de doos. Met name dat is erg belangrijk is bij het verzenden van een camera.
Al met al een super service, snelle levering en nu dus 5 jaar garantie in plaats van 2 jaar zonder addertjes onder het gras.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiebe Hindriks 03-10-2018 Via de website gekocht

Keurige dienstverlening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemak en duidelijkheid in combinatie met aantrekkelijke prijs. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Erg gemakkelijk gevonden, zonder veel gedoe.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Niels 03-10-2018 Via de website gekocht

prima voorlichting en service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na telefonisch contact over een paar types verrekijker toch een ander gekozen mede op aanraden van de verkoper. Nee niet aangesmeerd maar aangeraden. Prima kijker aangeschaft!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corry 03-10-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Alles prima in orde. Ik heb deze winkel gekozen door de beoordeling van klanten en ben zeer tevreden. Bij een volgende aankoop zal ik zeker weer bij Cameranu.nl kijken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 03-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De nieuwe Fuji X-T3 bij cameranu besteld en deze is direct na het verschijnen van de camera geleverd.

Reageer

Onur 03-10-2018 Via de website gekocht

Slechte service.

Algemene score

2,0
Ik heb een ip camera besteld via cameranu. De camera voldeed niet aan mijn eisen dus ik wou hem retouren. De retour kosten zijn voor de klant. Is niet echt van deze tijd en zeker ook een reden om nooit meer bij cameranu te bestellen.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 04-10-2018

Hoi Onur,

We hebben al even per mail een reactie gestuurd, want we vinden het jammer dat je op basis van de retourkosten onze service als slecht bestempelt.
We doen er heel veel aan om je de retourkosten te besparen, vooral door een deskundig team dat goed bereikbaar is, ook 's avonds, om je te adviseren over je aankoop. Daarbij nemen wij altijd de kosten van heenzenden voor onze rekening.

We hopen dat je op onze email reageert, en dat we je hebben laten zien dat een uitstekende service voor ons juist wél heel erg belangrijk is.

Hartelijke groeten,
CameraNU.nl

Reageer

Durk Osinga 03-10-2018 In de winkel gekocht
CameraNu in Urk

Fantastisch meedenkend personeel

Algemene score

10,0
Voor de fotograaf is het een uitje om naar Cameranu te gaan en je spullen te kopen in deze "speelgoedwinkel", want je weet, dat je een luisterend oor hebt, vriendelijk en meedenkend personeel, die je goed van advies dient. Er is voor elk wat wils. En daarbij mag de fantastische service zeker niet worden vergeten. Top winkel, waar ik plezierige ervaringen mee heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris / Borne 03-10-2018 Via de website gekocht

Scherp beeld op prijzen en service

Algemene score

10,0
Zij hebben mij vooral door hun 5 jaren garantie (dus 3 extra jaren bovenop de fabrieksgarantie) kunnen overtuigen voor CameraNU.nl te kiezen.
Tevens was mijn aankoop (de compactcamera Canon G7X) bij hen het goedkoopste. En was er bij hen de mogelijkheid aan een Canon Cashback Actie mee te doen.
In een voor mij informatief voorgesprekje aan de telefoon hebben zij blijk gegeven over mijn vraag een scherp beeld te hebben en dit ook als zodanig weer te kunnen geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franny 03-10-2018 Via de website gekocht

Goede stevige rugtas.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele fijne tas. Veel opbergvakken voor o.a. verschillden lenzen in kan doen en de tas is ook goed stevig, zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Varsha 03-10-2018 Via de website gekocht

Rechttoe rechtaan geen gezeur!top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via de mail een aanbieding ontvangen, kon het gelijk bestellen en nog geen 48 uur later was het pakketje in huis. Via een track en trace code alles netjes in de gaten kunnen houden. Het product zelf was geen woord aan gelogen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Corne 03-10-2018 Via de website gekocht

Goud met een zwart randje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Recentelijk heb ik een gimbal aangeschaft via cameraNU.nl. Ik heb het product op andere webshops voor een lagere prijs te koop zien staan, maar mijn eerdere ervaringen met cameraNU hebben ervoor gezorgd dat ik bereid ben wat extra te betalen voor de snelle levering, deskundigheid en uitstekende service. Dit werd wederom bevestigd: op dinsdagavond, 21:00 wilde ik de bestelling plaatsen. Ik zag dat bestellingen via internet de volgende werkdag in de winkel op te halen zijn, toevallig zou ik die woensdag in de buurt van de vestiging in Eindhoven zijn.
Voor de zekerheid heb ik gebeld, de medewerker gaf aan dat het product alleen op Urk op voorraad was maar dat dat geen probleem was: de bestelling werd direct afgerond, ik ontving het betaalverzoek en diezelfde avond werd het product nog verzonden waardoor ik het de volgende dag in Eindhoven kon ophalen. Super! Ik had nog wat kleine vragen en wilde er direct een mini statief en wat andere accessoires bij kopen, dus dit kwam perfect uit.
Echter bleek bij aankomst mijn bestelling niet binnen te zijn. Samen met de redelijk frustrerende rit door de drukke straten van Eindhoven was dit een ontzettende domper, ik had juist gebeld om ervan verzekerd te zijn dat de bestelling op tijd binnen zou zijn. Natuurlijk kan dit ook een fout bij de post geweest zijn en het werd direct weer netjes opgelost, men zou de bestelling de volgende dag kosteloos naar mij doorsturen waardoor het vrijdag bij mij binnen zou komen. Wederom goed service, maar vrijdagochtend vertrok ik naar Duitsland en ik had de gimbal graag meegenomen. Dat ging helaas niet door. Als ik dat vooraf had geweten, had ik de bestelling thuis laten bezorgen en was ik op een later moment langs gegaan om de accessoires erbij te kopen en mijn vragen te stellen. Kortom: top service maar met een bittere nasmaak.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Krone 03-10-2018 Via de website gekocht

Clear, clean, great.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kijk je hebt maar weinig plekken die niet ergens een addertje onder het gras verstoppen. Maar Cameranu.nl is een heerlijke uitzondering. Ze zijn snel (ZEEER) en zijn ook coulant. Afspraak is afspraak en contact is behulpzaam kundig en vriendelijk.
Dit is een goede plek.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny 03-10-2018 In de winkel gekocht
Urk

Zeer goede uitleg en uitproberen van nieuw objectief

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn wens was een macrolens voor mijn eos 80d. In de winkel kon ik verschillende merken objectieven uitproberen om te kijken welke mijn persoonlijke voorkeur zou hebben. Ook gelet op prijs/ kwaliteitsverhouding. De rust, tijd en advies die men voor je neemt is geweldig om een overwogen keuze te maken voor je aankoop. Super!

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews