cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43586 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2400 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A.Hoog 09-08-2011

Algemene score

9,7
ik vond in het algemeen de informatie op de website duidelijk en heb snel gevonden waar ik op zoek naar was en of het bij mijn camera past. Echter, ik laat één punt weg, want het was mij niet duidleijk dat je niets hebt aan deel A alleen. Er past een filter wel op, maar omdat het precies dezelfde lengte als de lens is, kan de lens niet openen met een filter er op. Dus, wil ik het gebruiken, moet ik alsnog deel B kopen en ik weet niet of ik nog meer geld wil uitgeven. Dus, service goed, maar ik heb op dit moment niets aan het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tante T 09-08-2011

Algemene score

8,0
Goede prijs, goede service. Alleen jammer dat je niet een gewenste bezorgdag kon aankruisen, dat zou helemaal perfect zijn

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Janssen890 09-08-2011

Algemene score

10,0
Super snelle levering en zeer goede updates van stand van zaken bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

irisk 09-08-2011

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering en goede informatie gedurende verzending.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Blasta Wim 08-08-2011

Algemene score

8,7
Duidelijk dat apparaat in voorraad was en snel bericht over wanner levering plaats kan vinden.
Sneller geleverd dan verwacht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moos8 08-08-2011

Algemene score

7,5
Als de volgende keer mijn bestelling, zoals beloofd op de site, wel binnen 1 a 2 dagen binnen is.. dan ben ik erg tevreden. Nu was er iets mis gegaan bij camer.nu en moest ik er voor mijn idee achter aan bellen/mailen. N.a.v. het antwoord dat ik via de mail ontving neem ik aan dat dit een eenmalig uitglijertje was. Verder helemaal tevreden :-)

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

PhotoKettelarij 08-08-2011

Algemene score

7,5
Supersnelle service, prima informatie voorziening.
Ivm vakantie van ons, maar ook de buren gevraagd om later leveren en kregen daar snel en doeltreffend antwoord op! Top!
Zullen bij toekomstige aankopen zeker weer overwegen bij CameraNu.nl te kopen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Margriet25 08-08-2011

Algemene score

9,3
De website gaf goede informatie, de nieuwste producten stonden erop.
De prijs was de laagste in vergelijking met andere websites

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Worikben 08-08-2011

Algemene score

8,7
De website zou verbeterd kunnen worden door bij objectieven een andere manier van zoeken te creëren . Bijv direct alle Nikon objectieven kunnen zien. Ook de andere passende alternatieven.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

_Thomas 08-08-2011

Algemene score

9,0
Extreem snel geleverd na een prettige bestelling op de website die ontzettend to-the-point en no-nonsense is. Erg fijn, en dit is al de tweede keer dat een bestelling _zo_ voorspoedig verloopt. Ik ben uitermate tevreden en zie nu al uit naar de derde keer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie de Korte 08-08-2011

Algemene score

10,0
Website is overzichtelijk en je krijgt direct te zien of een product op voorraad is of dat er een levertijd op zit. Bestelde artikelen worden keurig ingepakt afgeleverd en inderdaad: voor 21.00 uur besteld is de andere dag bezorgen!
Alweer een goed gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WytzeDurk 08-08-2011

Algemene score

10,0
Snel, Soepel, No Nonsense en Zeer Concurrerend.
Betrouwbaar adresje !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ogram 08-08-2011

Algemene score

9,0
Snel even een camera kopen. Een mooie prijs, snel thuis bezorgd, mooie kleur van de camera, de camera maakt mooie foto's. Dus tevreden en dat voelt prettig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TonT 08-08-2011

Algemene score

9,0
Uiterst goeie webwinkel met daarnaast ook nog plezierig en deskundig personeel.
Een aanrader voor iedereen!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lanselot 08-08-2011

Algemene score

8,2
Overzichtelijke site, goede en snelle service! Ben zeer te spreken over CameraNU.nl!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mranda 08-08-2011

Algemene score

8,8
super snelle service! super snel in huis! de lens voor een super prijs gekocht.

dus helemaal super !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans He 08-08-2011

Algemene score

10,0
Uitstekend bedrijf, goeie service, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

opakees 08-08-2011

Algemene score

9,2
Hele snelle levering en geen bezorgkosten.

Product is zoals het op de site wordt vermeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Notenbomer 08-08-2011

Algemene score

9,2
Het is voor mij voordelig om via de webshop van Camera Nu artikelen te bestellen. Ook als je vragen hebt, wordt j altijd vakkundig te woord gestaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mariekelijffijt 08-08-2011

Algemene score

10,0
Alles is prima, dus kan nergens op afrekenen. De prijzen zijn goed en er is veel te vinden voor de cameraliefhebber. Als ik iets nodig heb is dit de site waar ik ga zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cvdhave 08-08-2011

Algemene score

9,0
Website is overzichtelijk opgebouwd, waadoor je snel kunt zoeken. Voorraad wordt up to date gehouden. En tenslotte de snelle levering. Geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter van de Laar 08-08-2011

Algemene score

9,0
Kort en krachtig,zowel aan de telefoon,als bestellen en aflevering getuigde van professioneliteit.
Prijs/kwaliteit dik in orde.

Groetend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Panasonic 2011 08-08-2011

Algemene score

8,7
Een mooie site, redelijk snel, goede informatie.
Bestelling plaatsen goed, afhandeling goed.
Informatie levering uitstekend, levering afhankelijk van de bezorgdienst, in mijn geval via de website van de bezorgdienst om een afspraak te regelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

bopac 08-08-2011

Algemene score

9,2
Voor maandag 21:00 uur een nieuwe camera en toebehoren besteld en laten verzenden volgens de TNT laten verzenden. De volgende middag had ik al bericht dat ze aan de deur waren geweest echt super snel. Bleek er bij het ophalen van de paketten een fout gemaakt te zijn en na contact met de Klantenservice perfect geadviseerd waardoor het probleem snel opgelost was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bor01 08-08-2011

Algemene score

8,7
De levering werd mij inderdaad de volgende werkdag bezorgd, conform hetgeen beloofd werd. Ik had 's middags nog een vraag en werd telefonisch prima geholpen.

De website is goed, alleen de voorgestelde accessoires waren niet helemaal optimaal: bij deze camera worden klasse 6 en hoger SD kaartjes geadviseerd en de site komt alleen met klasse 4 kaartjes (terwijl de shop wel ook klasse 6 en 10 kaartjes verkoopt). Maar dit is een beetje spijkers op laag water zoeken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaapbs 08-08-2011

Algemene score

10,0
Prima en correcte afhandeling.
Ondanks de problemen met de camera wordt alles keurig en netjes afgewikkeld door dit bedrijf.
Prima after sales. Voor mij een reden om bij dit bedrijf een andere camera te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pansters 08-08-2011

Algemene score

8,2
Overzichtelijke website, goede prijzen en vlotte en correcte levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

joep851 08-08-2011

Algemene score

10,0
Op zondagavond besteld, op maandag verzonden, op dinsdag bezorgd. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bumba-123 08-08-2011

Algemene score

9,0
goede website, prima afhandeling van de bestelling, zoals het hoort, prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem66 08-08-2011

Algemene score

8,7
Het gewenste product (telelens voor sony DSR camera) als de prijs waren hier aantrekkelijk. Na bestellen was er een snelle (2 werkdagen) levering.

Goede overzichtelijke website, duidelijke informatie en aantrekkelijke aanbiedingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

F 08-08-2011

Algemene score

9,8
Geweldige service, had een verkeerde camera besteld en betaald en kon zonder problemen meteen omgeruild worden voor een ander. Ook andere vragen per mail, zeer snelle reactie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lannoy 08-08-2011

Algemene score

8,2
Betaling:
Ideal betaling in eerste instantie mislukt (mijn eigen fout). Keurig een mailtje gehad met een link om de betaling opnieuw uit te voeren.

Levering:
Eén van de bestelde zaken was niet opvoorraad en levertijd onbekend. Op mijn verzoek is de rest van de levering direct uitgeleverd zonder aanvullende kosten.

Kortom prima service en vlotte reactie op vragen per e-amil.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Oudje1951 08-08-2011

Algemene score

9,5
Ondanks dat de camera niet volgens plan geleverd werd, erging wat fout bij TNTPost, werd ik door een van de medewerkers van cameraNU zeer correct te woord gestaan en heeft hij onmiddellijk actie ondernomen om de camera op te sporen. Hetgeen wel geholpen heeft, want de volgende dag was de camera boven water. Pluim voor de medewerkerin kwestie. Overigens is het heel prettig om een normaal nummer te kunnen bellen en niet een 0900-nummer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ir.bob 08-08-2011

Algemene score

8,5
Het gewenste product was niet op voorraad, maar daarvoor heeft deze site een handige knop: je krijgt een mailtje op het moment dat het product er weer is.

De website is overzichtelijk, en de zoekfunctie werkt goed. De beschrijvingen bij de producten zijn goed, maar in het geval van de BlackRapid RS-Sports (het product dat ik kocht) lijkt het wel uit Google Translate te komen.

Levering is erg vlot en je wordt goed op de hoogte gehouden van de afhandeling van de bestelling. Helaas berekend CamerNU.nl wel steevast de verzendkosten door. Iets wat de concurrentie vaak achterwege laat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

kwaliteit 08-08-2011

Algemene score

9,0
een snelle levering en betrouwbaar dat is wat ik zocht, Cameranu heeft dit zeker waargemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V.M.Doek 08-08-2011

Algemene score

8,7
de bestelling is correct afgehandeld: goede berichtgeving, goede verkakking vd bestelling en op tijd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jan kloosterman 08-08-2011

Algemene score

9,5
duidelijke en informatieve site.snelle levering. netjes verpakt. perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke Hondema 08-08-2011

Algemene score

8,7
Wij dachten dat we de bestelling dubbel hadden geplaatst dus heb ik gebeld en ben zeer goed geholpen door een dame aan de telefoon. Zij stuurde mij alsnog een link met de mogelijkheid om per Ideal te betalen. Alles is prima verlopen en de bestelling was binnen 2 dagen binnen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mats1 08-08-2011

Algemene score

9,0
Cameranu.nl is voor mij snelle service en levering. Altijd klantvriendelijk en service gericht.

De tablet die ik gekocht heb..na ja, laten wij het maar naar mijn visie op chinese rommel houden. Wellicht een leerpunt voor cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Paultje76 07-08-2011

Algemene score

9,2
Ik ben heel tevreden over jullie website, de bereikbaarheid, de levering en de service. Ik zal een volgende keer zeker weer bij jullie bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gcaster 07-08-2011

Algemene score

9,0
Na aankoop van de Nikon camera ben ik nog regelmatig aan het kijken voor additionele accessoires. De site van Cameranu.nl is mijn favorite bestemming geworden om de prijzen te controleren. Meeste artikelen zijn op voorraad. De site zelf is doelgericht en eenvoudig te navigeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. de G. 07-08-2011

Algemene score

8,5
Een zeer overzichtelijke webshop en een hele snelle en punctuele levering.
Deze camera gekocht voor onze dochter, die binnen 2 weken gaat trouwen. Wij hopen dat zij hier heel veel plezier van zullen hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

MNoordzij 07-08-2011

Algemene score

9,3
Bestelling geplaatst op vrijdagmiddag, bevestiging kwam gelijk via mail. Aan het einde van de dag bevestiging dat pakket verzonden was. En zaterdagmorgen stond de bezorger met het pakket voor de deur.
Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Tieman 07-08-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering en de juiste producten. Goed verpakt. Website mag ietsje duidelijker, maar is over het algemeen prima in gebruik.

Toppie, dus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

de vries 57 07-08-2011

Algemene score

10,0
binnen 24 thuis
duidelyke website
niet te duur
probeer het maar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus van Zwet 07-08-2011

Algemene score

9,2
Een keurig bedrijf waar je als klant behandelt wordt zoals het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Repelsteeltje73 07-08-2011

Algemene score

9,3
Zeer snelle levering Bol.com lukte het al weken niet te leveren bij Camera nu zondag's besteld en dinsdag in huis dus na 1 werkdag geleverd keurig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Hoosemans 07-08-2011

Algemene score

8,3
After Sales was ehalve deze beoordeling nog niet van toepassing. Dit soort rubrieksvragen zijn van belang als er problemen hebben opgedaan. Dit was bij mij totaal niet het geval, Prima aflevering, goede prijs, slechts €50,- duurder dan ze bij de Media markt waren.
En als je weet wat je wilt dan is CameraNu een perfecte optie, bedankt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

frdw 07-08-2011

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website en zeer snelle bezorging. Het enige minpunt is dat het product wordt geleverd in de verpakking van de fabrikant, dus zonder verpakking daar omheen. De pakbon zit op de originele verpakking geplakt en die beschadig je als je de pakbon eraf trekt. Het was in mijn geval niet nodig, maar bij retourneren kan dat een probleem opleveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

juliette3101 07-08-2011

Algemene score

8,0
Prima site, prima prijzen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews