cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

verdronkenland 06-08-2011

Algemene score

10,0
Ik zou niet weten wat er nog : beter, sneller en correcter kan zijn.
Als buitenlandse koper had ik mijn bestelling binnen de 4(vier) dagen aan huis geleverd.
Proficiaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed v L 06-08-2011

Algemene score

9,5
Een internet zoektocht leverde slechts 1 bedrijf op in NL waar ik de originele Nikon grip kon bestellen voor zo'n (relatief) lage prijs. Dit artikel was te vinden op de overzichtelijk website van CameraNu.nl en na een snelle registratie eenvoudig te bestellen. Ik had gekozen voor aangetekende verzending en daardoor werd de batterij grip de volgende dag (op zaterdag!) al geleverd. De grip was onbeschadigd en werkt perfect. Ik ben er super blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alie kyra 06-08-2011

Algemene score

9,5
Goede website , erg overzichtelijk. Heb al langer ervaring met Cameranu en kan het zeer aanbevelen. Als je een probleem hebt met apparatuur kun je altijd bellen en krijg je een duidelijk en professioneel antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pentaxiado 06-08-2011

Algemene score

8,5
De zending werd al de volgende dag afgeleverd.
Door een misverstand was een onderdeel verkeerd geleverd, maar dat werd snel gecorrigeerd.
De relatief lage prijs is een aanbeveling

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aartje46 05-08-2011

Algemene score

9,5
alles is duidelijk en helder omschreven.
Goede communicatie over plaatsingorder en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

selsabila 05-08-2011

Algemene score

9,0
was iets fout gegaan met betalen bij mij, klantenservice reageerde meteen op mijn vragen via mail en telefoon dat noem ik service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Regaals 05-08-2011

Algemene score

9,2
Na ongeveer 12 dagen gebruik gemaakt van het herroepingsrecht omdat de tablet een hele slechte accu bleek te hebben. Omdat ik dat ook al in een review had gelezen is dat blijkbaar een ontwerpfout. Uiteraard had ik de tablet al gebruikt, anders had ik dat niet kunnen constateren. Ik verwachtte dan ook nog nader telefonisch overleg, maar zonder dat werd het bedrag binnen korte tijd gewoon teruggestort. Ik had al veel vertrouwen in CameraNU en dat is alleen maar gegroeid. Je kan daar met een gerust hart een bestelling plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tdeleeuw 05-08-2011

Algemene score

9,0
Direct telefonisch bereikbaar voor vragen. Men gaf direct antwoord zonder te worden doorverbonden. Product in de namiddag besteld en de volgende morgen geleverd. Het bedrijf heeft bij mij een professionele indruk achtergelaten.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.vernhiout 05-08-2011

Algemene score

9,0
Als eerste kennismaking met cameraNU.nl een uitstekende indruk.
In voorkomende gevallen zal ik zeer zeker van uw diensten gebruik maken.
De ideal betaling ging niet goed maar dat kan ook aan mij liggen.
Levering via TNT perfect geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Woudema 05-08-2011

Algemene score

8,5
Kon het product makkelijk vinden. Kreeg een mail wanneer ik het product kon verwachten en het product werd stipt op tijd geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

JRietveld 05-08-2011

Algemene score

8,3
Ben via kieskurig bij deze shop terecht gekomen. Had dus niet veel meer nodig dan hetgeen ik zocht. Bestelling ging prima en ook de levering was zoals aangegeven voor 21.00 uur besteld (in mijn geval 20.45) de volgende dag in huis! Perfect want we zouden twee dagen later op vakantie gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Etienne Hartman 05-08-2011

Algemene score

9,0
Zoals het moet met een dergelijk eenvoudig product. Bestellen en leveren. Goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OnnoZwikker 05-08-2011

Algemene score

9,2
Heb het objectief in de winkel opgehaald. Welke balie was wat onduidelijk. Voor alleen afhalen duurde het wel wat lang.

Service, website en winkel verder heel erg goed. Ik ga honderd keer liever naar CameraNu op Urk dan naar een winkel in Lelystad of Almere.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jacco Korstanje 05-08-2011

Algemene score

9,2
Duidelijke aanbieding. Ene dag besteld en dan ook daadwerkelijk de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

12123434 05-08-2011

Algemene score

7,0
website is goed, bereikbaarheid is goed, bestelling en levering is goed, after sales is goed.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

P.Broekman 05-08-2011

Algemene score

9,0
Via de webshop gekocht en 1 dag later in huis.
Perfect geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RMO 05-08-2011

Algemene score

8,0
Prima zaak, snelle levering, goed systeem.
Groot nadeel was echter dat de bezorgdienst ondanks vermelding toch het pakket op een ander adres heeft bezorgd omdat ik op dat moment niet thuis was.
Dit is echter niet de fout van CameraNu.nl zelf maar die van TNT die hier vaker een handje van heeft...
Je zou je kunnen afvragen of men met een andere bezorgdienst beter af is..
Camera.Nu is voor mij wel een blijvertje!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

jan Lourier 05-08-2011

Algemene score

10,0
uitstekende lens zeker voor portretten
even wennen dat je niet kan zoomen
snelle levering en goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieter_1974 05-08-2011

Algemene score

9,0
snelle en correcte levering, scherpe prijs. helemaal goed!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

AnnemarieV 05-08-2011

Algemene score

10,0
Altijd snelle en goede service hier. Spullen worden ook goed verpakt. En nog goedkoop ook!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DunkyXL 05-08-2011

Algemene score

10,0
Ook bij eerdere bestellingen waren de omstandigheden hetzelfde: ruime keuze, scherpe prijzen, zeer snelle levering en voldoende (gepaste) aandacht tijdens én achteraf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrie01 05-08-2011

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering, prima verpakt, bestelling goed te volgen. Kortom: zo hoort he`t.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

GerdB 05-08-2011

Algemene score

9,0
de naam CameraNU dekt niet de lading... Ze hebben veel meer, en meestal de goedkoopste .. goede communicatie in het bestel- en leveringsproces .. wat ze beloven klopt ook ..

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad van Gestel 05-08-2011

Algemene score

9,2
Website is goed te volgen en de bereikbaarheid
is zeer goed.
20.30 uur besteld en de dag erna al om 10 uur
geleverd.(wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Listni 05-08-2011

Algemene score

9,0
Website zou prettiger ingericht kunnen worden door meer verschillende zoek-/selecteer methodes te ondersteunen om bijv. producten te kunnen vergelijken.
Verder een super service, had eerder al 2 jaar geleden een camera bij jullie gekocht, was de bon kwijt en zelfs tijdens het telefoontje met de vraag of die nog te achterhalen was, zat hij al in mijn mailbox!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike19690 05-08-2011

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering en je wordt goed up to date gehouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LauraG81 05-08-2011

Algemene score

9,5
Op dinsdagavond heb ik de bestelling geplaatst, de volgende dag werd het al bezorgd.
De site is overzichtelijk en bestellen gaat simpel. Wat ik zelf erg prettig vind is dat je niet speciaal een account aan hoeft te maken om te bestellen.
Al met al een prettige ervaring met deze webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie Kersten 05-08-2011

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden over de overzichtelijkheid van de site en de winkel en de manier waarop ik ben geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

johannesm 05-08-2011

Algemene score

8,7
Uitstekende website waarvan eenvoudig kan worden besteld. Levering binnen twee dagen, da's snel na betaling met credit card. Wel beetje raar dat de camera in een doos zat die bij een camerakit (body+lens) hoort. Dat geeft een wat rare indruk. Tevens jammer dat bij de camera alleen een duitse handleiding zit (de site vermeldde wel dat de camera uit Duitsland kwam, maar niets over de handleiding.. De nederlandse ga ik nu zoeken.... Verder uiterst tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JTASS 05-08-2011

Algemene score

8,0
Duidelijke webshop, goed assortiment, bestellen werkt vlot, bestelling wordt netjes verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Traa 05-08-2011

Algemene score

8,8
Website werkt snel en navigeert prettig. Alle beloften nagekomen. 's Middags besteld, ochtend erop al om 9:00 afgeleverd. Helaas werkte het 35mm objectief bij mij niet goed, maar daardoor wel kunnen ervaren hoe de aftersales was. Uitstekend. Retourformulier werd instant aangemaakt, uitgebreide communicatie over ontvangst van de retourzending, mogelijkheden over ruil of terugbetalen van aanschafbedrag.
Tot slot, soms staat bij een product gratis levering, maar eigenlijk vind ik dat als je tenmminstre bestelt voor bijv. 100 euro de verzending altijd inclusief zou mogen zijn. Dan zou ik eerder bestellen en altijd nog iets erbij klikken om aan het minimumbedrag te komen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

barbarorum 05-08-2011

Algemene score

10,0
super snelle verzending, piekfijn in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Darkangel1980 05-08-2011

Algemene score

9,2
De website was overzichtelijk en duidelijk. Het bestellen wees zich allemaal vanzelf en was goed te doen. Het product zelf is ook prima naar wens. Ik ben op deze site gekomen via een andere site omdat ik graag goed onderzoek doe naar een product voordat ik het aanschaf en kom dan ook meestal bij de voordeligste aanbieder uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob29811 05-08-2011

Algemene score

9,5
Bij aankoop van een nieuw product via internet wend ik mij bij voorkeur tot een goed gesorteerde winkel.Dat is in Urk het geval;en wat voor een!Een vlotte en accurate bediening door vriendelijke vakmensen,gerichte adviezen en een heel redelijke inruilprijs.Bij een ev. volgende aankoop stel ik me graag in eerste instantie in verbinding met CAMERANU.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.thelen 05-08-2011

Algemene score

8,2
in eerste instantie werd er moeilijk gedaan over omruilen van het product maar na een week (opsturing naar fabrikant)werd dit alsnog gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

petra vermeer 05-08-2011

Algemene score

8,7
prima service, s'middags besteld volgende dag in huis!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

flipmoo 05-08-2011

Algemene score

10,0
Om 20:30 besteld en de volgende dag om 10:00 ontvangen! Dat noem ik nog een rap!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

canonf 05-08-2011

Algemene score

7,7
Prima overzichtelijke site en snelle correcte afhandeling van bestelling

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Roy06 05-08-2011

Algemene score

8,5
De website is duidelijk en overzichtelijk. Het product wat je zoekt is makkelijk te vinden. Het aanbod op de site is meer dan voldoende. De volgende dag is de bestelling al in huis en wordt netjes verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

germerx1956 05-08-2011

Algemene score

8,0
overzichtelijke site, prijstechnisch gunstig en een snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Xudonax 05-08-2011

Algemene score

9,0
Op zoek naar een zonnekap voor mijn Nikon 50mm lens. Bij CameraNU.nl de officieële Nikon kap gevonden. Net voor het kopen gezien dat ze zelf aangeven dat er ook een goedkopere variant is van JJC. Dát is nu service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Edelman 04-08-2011

Algemene score

8,0
Ben heel tevreden met de service van Cameranu.nl.
Alles was goed verpakt en supersnel bezorgd.
Heb ook nog gebeld met Cameranu.nl en de dame was direct behulpzaam en zeer vriendelijk en stuurde gelijk een email met de gevraagde gegevens.
Dus raad iedereen aan Cameranu te beschouwen als een
vertrouwde webwinkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gj.f 04-08-2011

Algemene score

8,7
duidelijke website en bestelprocedure.
levering zeer snel, binnen 12uur!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

thenitbit 04-08-2011

Algemene score

8,5
Prima service! Bij dit product stond op de website, naar later bleek ten onrechte, een draagtas vermeld. Toen deze draagtas niet in de verpakking bleek te zitten, is meteen toegezegd om deze alsnog te bestellen en mij kosteloos toe te sturen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PhotoGuus 04-08-2011

Algemene score

9,7
Bij het nalezen van de bevestiging bleek ik een objectief met Canonvatting te hebben besteld. Onbruikbaar dus voor mijn Sony.
Dit objectief is, in overleg, per ommegaande geretourneerd.
Het werd allemaal zeer snel en geruisloos gerealiseerd.
Chappeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JacoH 04-08-2011

Algemene score

9,5
snelle en vakkundige afhandeling van de bestelling.
Duidelijke en overzichtelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron-ton-ton 04-08-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke en vlotte website, telfonische bereikbaarheid ook zeer goed, rond de klok van 17h gelijk iemand aan de lijn. Prima, houden zo. Vanaf bestellen tot aan het leveren goede contacten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry van der Zanden 04-08-2011

Algemene score

9,0
Goede snelle levering en dat binnen 20 uur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.Lichtenberg 04-08-2011

Algemene score

9,5
Goedkoop, snelle levering, attent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mees van den Ekart 04-08-2011

Algemene score

10,0
Voor mijn leeftijd (16) was het niet mogelijk om naar de vestiging in Urk te gaan om het product te bekijken. Maar de site gaf een goed beeld over het product waardoor het al vertrouwder overkwam. De voor "21:00 uur service" is heel aantrekkelijk voor mensen. En dat komt helemaal goed als je het de volgende dag in huis hebt. Zeer fijn voor mensen die laat thuis komen. Ik heb al meerdere producten gekocht in deze winkel, dat kan ik je zeggen in 3 woorden: Betrouwbaar, Snel en zeer-goedkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews