cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43576 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2397 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H.J. Bannink 14-08-2011

Algemene score

8,0
de website is duidelijk en geeft voldoende info en vergelijkings mogelijkheden.
de aflevering verliep geheel volgens wens en was compleet.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

maatman5 14-08-2011

Algemene score

9,7
De camera werd echt bezorgt de volgende website.
Nadat ik de camera ontvangen had, had ik een aantal vragen en deze werden via de mail ook echt gelijk beantwoord, keurige service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dpslob 14-08-2011

Algemene score

9,3
Duidelijke mails over de status van de bestelling, snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nlsj5 14-08-2011

Algemene score

8,8
Ik ben zeer tevreden met de service van CameraNu. Duidelijke webpagina, lage prijs, snelle levering. Voor nieuwe bestellingen zal ik zeker weer bij CameraNu kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter B.1988 14-08-2011

Algemene score

9,2
Mijn Nikon D7000 hier aangeschaft. Helaas bleek bij thuiskomst dat een enkele functieknop op de camera het niet deed. We zijn de volgende dag gelijk weer naar CameraNu gereden. Het probleem werd door een medewerker beaamd en ik kreeg gelijk een nieuwe D7000 mee terug. Perfecte service en een prachtige winkel om eens rond te kijken!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans La 14-08-2011

Algemene score

9,5
Prima service.
Telefonisch contact was zeer bevredigend.
Ook het nabestellen. Jammer dat er wel bezorgkosten werden gerekend bij de 2e bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc_B1974 14-08-2011

Algemene score

8,0
Bij navraag over het product in samenwerking met nieuwe Mac OS X Lion heb ik snel antwoord gehad. N.a.v. statement op website leverancier heeft CameraNu ook direct hun website aangepast. Bestelling ging eenvoudig en na twee dagen had ik bestelling thuis.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

fam. damsma 14-08-2011

Algemene score

8,5
prima website eenvoudig door te lopen snelle aflevering en eeenvoudige betalingsopties

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eelco Visser 14-08-2011

Algemene score

9,0
Bestelling werkte soepel en product werd binnen twee dagen geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

inus110 14-08-2011

Algemene score

9,5
De camera kwam keurig de eerste dag na bestelling thuisgestuurd, heel fijn, goed stevig verpakt.
De vorige keer zijn we per auto geweest, maar dit is (gezien de afstand en de huidige benzineprijzen) nogal wat goedkoper... maar jullie zijn makkelijk te vinden!
De factuur was er de dag ervoor al, per email, ook netjes verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

folkecoenradi 14-08-2011

Algemene score

9,0
Tevreden over zowel de prijs als de snelheid van levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lida van ravenhorst 14-08-2011

Algemene score

9,0
kan iedereen die een camera wil aanschaffen, cameranu aanbevelen. na mijn order heb ik nog telefonisch contact gehad, het prettige is dat degene die de telefoon opneemt direct alle gegevens/info paraat heeft. in één woord SUPER.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaaskop89 14-08-2011

Algemene score

10,0
Keuze was eigenlijk snel gemaakt.
In vergelijking met andere sites is CameraNu niet alleen erg voordelig incl. gratis verzenden, maar ook erg overzichtelijk en duidelijk. vergelijking van producten en informatie over de keuze helpen je tot een adequate aankoop. Daarna verliep levering voortreffelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FrancisPickott 14-08-2011

Algemene score

8,5
Goede, vlekkeloze service, betrouwbare levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

joris2020 14-08-2011

Algemene score

9,0
interessant assortiment
ook 'niet standaard'artikelen altijd op voorraad. snelle levering.
goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vlinder67 14-08-2011

Algemene score

8,2
ik bestel vaker online bij cameranu en ben ook paar keer in de winkel geweest en het bevalt me prima. Service is goed, bestellingen zijn altijd lekker vlot binnen dus al met al tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stiobhan67 14-08-2011

Algemene score

8,5
Snelle levering. Goede prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Floortjek 14-08-2011

Algemene score

9,0
overzichtelijke en duidelijke website. Bestelling inderdaad zoals aangegeven binnen 1 werkdag geleverd. Mijn camera was netjes verpakt voor verzending.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bob viveen 14-08-2011

Algemene score

8,7
zoals tot heden mijn ervaring levert cameranu zeer snel en correct.

aan de zoek functie svan de website valt iets te verbeteren

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Theoo1 14-08-2011

Algemene score

9,3
's Avonds voor 21:00 besteld, en de volgende ochtend al binnen. Precies zoals ze garanderen. Perfecte levering dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karel 2 nieuw 14-08-2011

Algemene score

9,2
Goede informatie en snelle en adequate adhandeling + duidelijk aangeven dat alles in het werk gezet wordt om je bestelling te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jackie uijtenbroek-Nijman 14-08-2011

Algemene score

9,8
Ik ben zeer goed geholpen aan de balie , genoeg op voorraad ,zeer mooie opzet en goed te berieken , kon ook goed met mijn scootmobiel door de zaak heen .
ben zeer te spreken over de camara canon eos 600D, en als ik iets niet zou weten weet ik dat ik kan bellen of mailen en ik weet zeker dat ik goed geholpen ga worden .
Ik ben zeer te spreken oven CamaraNu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koppelaar 14-08-2011

Algemene score

8,7
Na alweer de zoveelste aankoop kan ik de webwinkel van Cameranu zeer aanbevelen. De website navigeert soepel. Belangrijke pluspunten zijn de telefonische bereikbaarheid, de afhaalmogelijkheid en de vakkundigheid van het personeel. Een bezoek aan de winkel in Urk is overigens ook zeer de moeite waard.

FT, Amsterdam

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aicotje 14-08-2011

Algemene score

9,5
ik had de camera op verschillende sites gezien maar niemand was zo snel en ook nog eens goedkoop als camera.nu voor 9 uur savonds besteld de dag erop binnen en klopte ook nog want de dag erop ging ik op vakantie dus blij dat we hem hadden om fotos te maken van onze 4 maanden oude dochter dank u camera .nu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stanley13 14-08-2011

Algemene score

9,7
Ik vond het een duidelijke.site en een snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob van Esch 14-08-2011

Algemene score

9,3
Zeer snelle en correcte levering + trac-and-trace controlle

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bepklep 14-08-2011

Algemene score

8,2
goede informatie en snelle levering, prima.
Jammer dat er niet duidelijk bij stond dat er standaard GEEN geheugenkaart bij zit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mijndert Knoot 14-08-2011

Algemene score

9,2
Net als in de winkel, een nette en direkte gang van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LK13 13-08-2011

Algemene score

10,0
Duidelijke website, Goede opvolging en traceerbaarheid van de order, Snelle levering en voldoende beschermende verpakking voor verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne6666 13-08-2011

Algemene score

10,0
Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nanne08 13-08-2011

Algemene score

9,0
Levering supersnel.
Vaker wat gekocht bij Cameranu, altijd snelle levering.
Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam11935 13-08-2011

Algemene score

8,0
Zowel de info als de verdere aflevering zeer correct en gemaakte afspraken m.b.t de levering werden nagekomen. Op vrijdagavond even voor 21.00 uur besteld en zaterdag daaropvolgend afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kronz 13-08-2011

Algemene score

8,5
Bestellen gaat eenvoudig en snel, betalen via ideal is zeer handig. Pakket kwam inderdaad zoals beloofd de volgende dag aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bauverio 13-08-2011

Algemene score

9,5
ik ben tot nu toe zeer te spreken over de levering.
alles zat netjes ingepakt en zag er goed uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.C.van den Abeele 13-08-2011

Algemene score

9,5
alles perfect verlopen zelfs het bezorgen op een ander adres. perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathan Vink 13-08-2011

Algemene score

10,0
De service van camera.nu was perfect. Ik bestelde het product op zaterdag en kreeg het dinsdagmorgen in de brievenbus. Daarnaast is de lens in perfecte staat, dus wat mij betreft, volgende keer weer bestellen bij cameranu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramonda1 13-08-2011

Algemene score

9,0
De website is overzichtelijk. De winkel biedt vele producten. Bij vragen is de bereikbaarheid prima en behulpzaamheid top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny11 13-08-2011

Algemene score

10,0
De website is zo gemaakt dat je eenvoudig kan vinden wat je zoekt.
Nette winkel, goed bereikbaar staat op de website beschreven.
De bestelling hebben wij opgehaald in de winkel en stond klaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvHoof 13-08-2011

Algemene score

8,8
Ik bestelde een 'combo deal' flitser, plus bounce en oplaadbare batterijen. De levertijd was super, zoals beloofd door de webwinkel: de ene dag besteld de andere bezorgd door de post.
De flitser was in goede staat en functioneerde, de bounce ook. De oplader / batterijen echter, fucntioneerde niet. Hier kwam de kracht van CameraNu.nl naar voren. Ik stuurde hen een mail en de ik kreeg meteen antworod over hoe retour te sturen en wat te doen. Nadat ik dat gedaan had, kreeg ik een dag nadat zij het object hadden gekregen een vervangend exemplaar. Dat is nou service. Bedankt!
Deze webwinkel is een absolute aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iPad1968 13-08-2011

Algemene score

9,5
Uitstekende service en goede prijs/kwaliteit verhouding. De afgelopen jaren heb ik meerdere bestellingen bij CameraNu geplaatst, altijd tot grote tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JWA 13-08-2011

Algemene score

8,8
CameraNu is al een aantal jaar mijn vaste leverancier voor foto apparatuur, goede prijzen, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin Challa 13-08-2011

Algemene score

8,0
De website ziet er keurig uit, ik had het toestel 's avonds om kwart voor negen besteld, en kwart over negen had ik de track & trace code van PostNL binnen. Het toestel werd de volgende ochtend bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rita11 13-08-2011

Algemene score

8,0
Vrijdag besteld maandag in huis dus in principe prima alleen had m graag zxaterdag gehad maar het betalen met ideal ging niet automatisch dus heb t via telebankieren toen gedaan dus dat zal een punt zijn dat ideal automatisch geopend wordt ...want ik had wel aangegeven dat ik dat wilde .....maargoed een klein minpuntje verder een goede goedkope winkel had al eens eerder een camera gekocht enkele jaren geleden alweer.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

EricS74 12-08-2011

Algemene score

8,7
Scherpe prijs en supersnelle levering. Aftersales nog niet nodig gehad, hopelijk blijft dat zo:-)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

dool2011 12-08-2011

Algemene score

9,5
De gewenste levertijd was kort. Gebeld met cameraNU ter controle van de levertijd. Lens had ik binnen 18 uur in huis. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

baca 12-08-2011

Algemene score

9,3
Ik heb een telelens besteld en is binnen 24 uur geleverd zodat ik hem nog net kon meenemen op vakantie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Arnhem 12-08-2011

Algemene score

8,2
Bij mijn bestelling was een andere tas geleverd dan dat ik besteld had. Er werd snel gereageerd op mijn per e-mail gestuurde klacht en met spoed een andere tas gestuurd. Dat de andere tas reeds uit de verpakking was was geen bezwaar. De gemaakte fout werd snel en adequaat opgelost, prima service dus.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AndreavdS 12-08-2011

Algemene score

8,3
Snelle levering, goede afhandeling. After Sales tot nu toe niet nodig gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Oosterhuis 12-08-2011

Algemene score

8,5
Besteld op vrijdagavond net na 21:00 uur.
Volgende dag al in huis.

Objectief was goed verpakt!
Bevestiging per e-mail en mogelijk volgen zending.

Niet duur, elders nog niet goedkoper gezien.

Petje af!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

appiehermsen 12-08-2011

Algemene score

9,8
gemakelijke web winkel overzichtelijke site snelle levering product(ten)goed te volgen via aflever site
alles netjes verpakt en juiste artikelen zal hier zeker vaker iets kopen en aanbevelen bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews