cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

karel 2 nieuw 14-08-2011

Algemene score

9,2
Goede informatie en snelle en adequate adhandeling + duidelijk aangeven dat alles in het werk gezet wordt om je bestelling te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jackie uijtenbroek-Nijman 14-08-2011

Algemene score

9,8
Ik ben zeer goed geholpen aan de balie , genoeg op voorraad ,zeer mooie opzet en goed te berieken , kon ook goed met mijn scootmobiel door de zaak heen .
ben zeer te spreken over de camara canon eos 600D, en als ik iets niet zou weten weet ik dat ik kan bellen of mailen en ik weet zeker dat ik goed geholpen ga worden .
Ik ben zeer te spreken oven CamaraNu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koppelaar 14-08-2011

Algemene score

8,7
Na alweer de zoveelste aankoop kan ik de webwinkel van Cameranu zeer aanbevelen. De website navigeert soepel. Belangrijke pluspunten zijn de telefonische bereikbaarheid, de afhaalmogelijkheid en de vakkundigheid van het personeel. Een bezoek aan de winkel in Urk is overigens ook zeer de moeite waard.

FT, Amsterdam

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aicotje 14-08-2011

Algemene score

9,5
ik had de camera op verschillende sites gezien maar niemand was zo snel en ook nog eens goedkoop als camera.nu voor 9 uur savonds besteld de dag erop binnen en klopte ook nog want de dag erop ging ik op vakantie dus blij dat we hem hadden om fotos te maken van onze 4 maanden oude dochter dank u camera .nu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stanley13 14-08-2011

Algemene score

9,7
Ik vond het een duidelijke.site en een snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob van Esch 14-08-2011

Algemene score

9,3
Zeer snelle en correcte levering + trac-and-trace controlle

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bepklep 14-08-2011

Algemene score

8,2
goede informatie en snelle levering, prima.
Jammer dat er niet duidelijk bij stond dat er standaard GEEN geheugenkaart bij zit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mijndert Knoot 14-08-2011

Algemene score

9,2
Net als in de winkel, een nette en direkte gang van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LK13 13-08-2011

Algemene score

10,0
Duidelijke website, Goede opvolging en traceerbaarheid van de order, Snelle levering en voldoende beschermende verpakking voor verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne6666 13-08-2011

Algemene score

10,0
Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nanne08 13-08-2011

Algemene score

9,0
Levering supersnel.
Vaker wat gekocht bij Cameranu, altijd snelle levering.
Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam11935 13-08-2011

Algemene score

8,0
Zowel de info als de verdere aflevering zeer correct en gemaakte afspraken m.b.t de levering werden nagekomen. Op vrijdagavond even voor 21.00 uur besteld en zaterdag daaropvolgend afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kronz 13-08-2011

Algemene score

8,5
Bestellen gaat eenvoudig en snel, betalen via ideal is zeer handig. Pakket kwam inderdaad zoals beloofd de volgende dag aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bauverio 13-08-2011

Algemene score

9,5
ik ben tot nu toe zeer te spreken over de levering.
alles zat netjes ingepakt en zag er goed uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.C.van den Abeele 13-08-2011

Algemene score

9,5
alles perfect verlopen zelfs het bezorgen op een ander adres. perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathan Vink 13-08-2011

Algemene score

10,0
De service van camera.nu was perfect. Ik bestelde het product op zaterdag en kreeg het dinsdagmorgen in de brievenbus. Daarnaast is de lens in perfecte staat, dus wat mij betreft, volgende keer weer bestellen bij cameranu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramonda1 13-08-2011

Algemene score

9,0
De website is overzichtelijk. De winkel biedt vele producten. Bij vragen is de bereikbaarheid prima en behulpzaamheid top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny11 13-08-2011

Algemene score

10,0
De website is zo gemaakt dat je eenvoudig kan vinden wat je zoekt.
Nette winkel, goed bereikbaar staat op de website beschreven.
De bestelling hebben wij opgehaald in de winkel en stond klaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvHoof 13-08-2011

Algemene score

8,8
Ik bestelde een 'combo deal' flitser, plus bounce en oplaadbare batterijen. De levertijd was super, zoals beloofd door de webwinkel: de ene dag besteld de andere bezorgd door de post.
De flitser was in goede staat en functioneerde, de bounce ook. De oplader / batterijen echter, fucntioneerde niet. Hier kwam de kracht van CameraNu.nl naar voren. Ik stuurde hen een mail en de ik kreeg meteen antworod over hoe retour te sturen en wat te doen. Nadat ik dat gedaan had, kreeg ik een dag nadat zij het object hadden gekregen een vervangend exemplaar. Dat is nou service. Bedankt!
Deze webwinkel is een absolute aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iPad1968 13-08-2011

Algemene score

9,5
Uitstekende service en goede prijs/kwaliteit verhouding. De afgelopen jaren heb ik meerdere bestellingen bij CameraNu geplaatst, altijd tot grote tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JWA 13-08-2011

Algemene score

8,8
CameraNu is al een aantal jaar mijn vaste leverancier voor foto apparatuur, goede prijzen, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin Challa 13-08-2011

Algemene score

8,0
De website ziet er keurig uit, ik had het toestel 's avonds om kwart voor negen besteld, en kwart over negen had ik de track & trace code van PostNL binnen. Het toestel werd de volgende ochtend bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rita11 13-08-2011

Algemene score

8,0
Vrijdag besteld maandag in huis dus in principe prima alleen had m graag zxaterdag gehad maar het betalen met ideal ging niet automatisch dus heb t via telebankieren toen gedaan dus dat zal een punt zijn dat ideal automatisch geopend wordt ...want ik had wel aangegeven dat ik dat wilde .....maargoed een klein minpuntje verder een goede goedkope winkel had al eens eerder een camera gekocht enkele jaren geleden alweer.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

EricS74 12-08-2011

Algemene score

8,7
Scherpe prijs en supersnelle levering. Aftersales nog niet nodig gehad, hopelijk blijft dat zo:-)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

dool2011 12-08-2011

Algemene score

9,5
De gewenste levertijd was kort. Gebeld met cameraNU ter controle van de levertijd. Lens had ik binnen 18 uur in huis. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

baca 12-08-2011

Algemene score

9,3
Ik heb een telelens besteld en is binnen 24 uur geleverd zodat ik hem nog net kon meenemen op vakantie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Arnhem 12-08-2011

Algemene score

8,2
Bij mijn bestelling was een andere tas geleverd dan dat ik besteld had. Er werd snel gereageerd op mijn per e-mail gestuurde klacht en met spoed een andere tas gestuurd. Dat de andere tas reeds uit de verpakking was was geen bezwaar. De gemaakte fout werd snel en adequaat opgelost, prima service dus.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AndreavdS 12-08-2011

Algemene score

8,3
Snelle levering, goede afhandeling. After Sales tot nu toe niet nodig gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Oosterhuis 12-08-2011

Algemene score

8,5
Besteld op vrijdagavond net na 21:00 uur.
Volgende dag al in huis.

Objectief was goed verpakt!
Bevestiging per e-mail en mogelijk volgen zending.

Niet duur, elders nog niet goedkoper gezien.

Petje af!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

appiehermsen 12-08-2011

Algemene score

9,8
gemakelijke web winkel overzichtelijke site snelle levering product(ten)goed te volgen via aflever site
alles netjes verpakt en juiste artikelen zal hier zeker vaker iets kopen en aanbevelen bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans de zoveelste 12-08-2011

Algemene score

9,3
Duidelijke website, snelle afhandeling, verpakking kan iets degelijker maar over het algemeen geen klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Machteld2 12-08-2011

Algemene score

10,0
Er is een supersnelle afhandeling, de paketten zien er netjes uit en zitten degelijk verpakt.
Toen ik een mailtje stuurde met een bedankje voor de snelle en keurige levering kreeg ik een vriendelijk mailtje terug.
Natuurlijk werd ook de hoop uitgesproken dat ze me nog eens vaker terug zouden zien :-)
Nou, dat denk ik wel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

een blije sony nex-5 bezitter 12-08-2011

Algemene score

9,3
Zeer betrouwbare winkel. Ze doen wat ze beloven, ik heb mijn bestelling rond 8 uur 's avonds geplaatst en inderdaad de volgende dag al in bezit. Ze leveren wat je besteld, netjes verpakt.
Naast dat alles hebben ze een ruim assortiment en scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philippe56 12-08-2011

Algemene score

8,0
snel levering(binnen 2 dagen) goed informatie via de telefoon. goedkoper dan elders. duidelijk web site

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

fotograafje2007 12-08-2011

Algemene score

8,0
Duidelijke website, duidelijke bestelprocedure. Artikel was zeer netjes verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

R. Dorstijn 12-08-2011

Algemene score

8,2
Prima snel en de korte vraag die ik had was binnen 24 uur beantwoord.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MichelHeer 12-08-2011

Algemene score

8,0
Zaterdag nacht besteld, dinsdags in huis.
Prima service, van elke stap in het proces een email gehad. Keurig in gepakt.
De rugzak is precies wat ik ervan verwacht had.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

henkenderest 12-08-2011

Algemene score

7,7
ook als het product nog niet leverbaar is, binnen 10 dagen in huis

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Sandhaas1978 12-08-2011

Algemene score

9,7
Dit is mijn tweede bestelling bij CameraNU.nl geweest. Ik ben uiterst tevreden over de snelle levering en de informatie over de status van de bestelling/betaling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cambuyer 12-08-2011

Algemene score

9,5
Goede overzichtelijke website, makkelijk te bestellen en zeer snel geleverd! Wat betreft bereikbaarheid, heb niemand van de webwinkel hoeven te bereiken dus nvt en aangezien de camera en de accessoires goed lijken te werken nog geen aftersales nodig gehad...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny67 12-08-2011

Algemene score

9,7
Alles was in orde dus over de after sales heb ik geen oordeel. De begeleiding van het proces vanaf bestelling tot levering was voorbeeldig. En ze maken waar wat beloofd wordt: voor 21 uur besteld, de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erbink 12-08-2011

Algemene score

8,8
Beetje moeten zoeken op website voor het juiste product, dankzij goede telefonische instruktie door afdeling verkoop, goed geholpen.
Supersnelle levering
Uiterst prettige bediening in winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huisie 12-08-2011

Algemene score

8,8
prima website duidelijk ingedeeld. levering was ook super snel en toen ik nog even een vraag had was die binnen een uur via de mail beantwoord dus helemaal top!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A vd B 12-08-2011

Algemene score

9,5
Goede informatie, supersnelle levering, betrouwbare leverancier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

silvia23 12-08-2011

Algemene score

9,2
Zeer goede ring voor op mijn nikon met spiegellens, vrijdagochtend besteld maar kreeg hem helaas dinsdag pas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

martinmeerkerk 12-08-2011

Algemene score

8,0
Prima service. Alles op tijd, netjes verpakt en betrouwbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard Haan 12-08-2011

Algemene score

9,5
Snelle levering, keurig te woord gestaan naar aanleiding vragen levring en betaling en doen wat ze zeggen.Betrouwbare site /internetwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

walt59 12-08-2011

Algemene score

8,0
De scanner kun je via de website snel en makkelijk bestellen en online via ideal snel en makkelijk betalen, en het wordt daarna netjes en snel via de post afgeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

DaantjeCamera 12-08-2011

Algemene score

9,0
Op donderdag besteld, vrijdag per aangetekende post in huis. Super! Aftersales of telefonisch contact nog niet nodig gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Piet_46 12-08-2011

Algemene score

9,0
Opzet website is keurig, geen verborgen addertjes. Bereikbaarheid van de website is goed, en werkt snel. De bestelling ging probleemloos, en binnen 24 uur werd er geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews