cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43575 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2397 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Janorama 18-08-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke website en een vriendelijk telefonisch contact,
en een snelle verzending!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stuard 18-08-2011

Algemene score

9,0
goed product voor dat geld. levering snel binnen enkele dagen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iepje 18-08-2011

Algemene score

9,0
Sinds enkele dagen in het bezit van de sony dpf-d820 digitale fotolijst. Een heel goede aankoop. Lijstje ondersteund ook muziekbestanden. Ik heb hem gecombineerd met een USB stick. Gaat prima. Fotokwaliteit top. Heel tevreden. Snelle service en verzending, goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iepje 18-08-2011

Algemene score

9,0
Ben nu een paar dagen in het bezit van de panasonic lumix dmc tz20. Fanatastisch toestel. Levering via cameranu was top. binnen 1 dag in huis. Kom hier zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc1943 18-08-2011

Algemene score

10,0
bestelling en levering op korte termijn heel correct verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1951henk 18-08-2011

Algemene score

9,2
Geweldig vlotte en correcte levering voor een zeer goede prijs. Webshop zeer duidelijk, ook om te vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Timmers 18-08-2011

Algemene score

9,0
Goede overzichtelijke website. We zijn de camera in de winkel gaan ophalen. goede parkeermogelijkheid.
Bestelling en verdere info duidelijk.
We kregen een deskundige uitleg over de werking van onze aanschaf.
After sales is nog niet van toepassing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bianc01 18-08-2011

Algemene score

9,2
Een goed en overzichtelijke webpagina en makkelijk om producten te vinden.
De bestelling ging vlot en de aflevering binnen 1 dag helemaal super snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan etten-leur 18-08-2011

Algemene score

9,0
Product binnen 24 uur geleverd voor een goede prijs, zonder verzendkosten, op een vraag werd snel geantwoord.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam931666 18-08-2011

Algemene score

9,8
Beloofde leveringstijd klopt altijd. Website is helder: goede productinformatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Klaassen 18-08-2011

Algemene score

8,3
Snel besteld, snel bezorgd. Netjes verpakt. Kortom: prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen Verwiel 18-08-2011

Algemene score

10,0
Professionele medewerkers in de winkel.
Bestelling en afwerking perfect.
Zeer sterk aan te bevelen, ook voor professionele fotografen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Waaning 18-08-2011

Algemene score

8,0
- Website: Overzichtelijk en makkelijk om producten te vinden.
- Bereikbaarheid: de site is uiteraard gemakkelijk op te zoeken.
- Bestelling en levering: Het is prettig om op de hoogte gehouden te worden via de mail. Levering: Zeer vlot, erg prettig!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

hvdstam 18-08-2011

Algemene score

9,0
Fijn compacte camera met mega zoom. Heel gebruiksvriendelijk. CameraNu heeft scherpe prijzen en doet precies wat je van een onlineshop verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

St. IRS 18-08-2011

Algemene score

8,2
De bestelling is heel snel (compleet) behandeld en afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

vaassky 18-08-2011

Algemene score

9,5
Overzichtelijke website.
's-avonds besteld, volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MRL-Info 17-08-2011

Algemene score

8,3
Website is duidelijk/overzichtelijk en voor dit product de goedkoopste via Internet. Besteld om 20.45u, werd de volgende dag geleverd. Netjes en veilig in kartonnen doos.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marinus Peterus 17-08-2011

Algemene score

8,5
Overzichtelijke website.
Je word goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. En de afhandeling is lekker vlot.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

aadwagner 17-08-2011

Algemene score

8,7
Ik heb mijn bestelling voor 21.00 uur geplaatst en kreeg de bestelling de volgende dag binnen. Allemaal keurig te volgen via een link naar Track&Trace van PostNL.

Prijzen op de website van CameraNU zijn ook erg scherp en bijna altijd net even onder de prijzen van andere webshops. In combinatie met de snelle levering die ze doen een enorme aanrader!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huubke007 17-08-2011

Algemene score

9,2
bestelling = makkelijk
levering = snell
prijs = goed

wat will je meer !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k moes 17-08-2011

Algemene score

9,0
heb een paar keer telefonisch contact gehad, ze waren zeer vriendelijk en behulpzaam, en de bestelling werd de volgende dag geleverd, goed verpakt en vante voren aangekondigd via de mail. heel tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joopv3009 17-08-2011

Algemene score

9,0
Soepele bestelling, zeer snelle levering, binnen 1 dag zoals beloofd.

Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. van den Beucken 17-08-2011

Algemene score

8,8
Reden voor mij om bij deze winkel te bestellen was enerzijds dat de winkel een gespecialiseerde fotografiewinkel is en anderzijds de prijs van de producten.

De website is duidelijke en bevat veel informatie. Een uitgebreid assortiment tegen gunstige prijzen. Zoeken naar producten is eenvoudig; zoekopdrachten worden automatisch aangevud met suggesties. De website toont ook relevante gereateerde artikelen, bijvoorbeeld de geschikte zonnekap voor het objectief dat ik bestelde.

Ik heb twee losse bestellingen gedaan. De een werd de dag erna bezorgd, de ander twee dagen na bestellen. Bij levering van de eerste bestelling ontbrak een waardebon, die onderdeel was van een actie. Een kort mailtje naar de klantenservice en de bon werd de dag erna nagestuurd.

Overall zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Meryem85 17-08-2011

Algemene score

7,2
no nonsense, gewoon bestellen, betalen en geleverd krijgen wat je besteld hebt, helemaal oke

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

A.Piest 17-08-2011

Algemene score

9,7
Na mijn bestelling heb ik gebeld of het bestelde nog op een ander adres afgeleverd kon worden.
Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en het was geen probleem. De bestelling is snel en correct afgeleverd op het juiste adres.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jady130879 17-08-2011

Algemene score

9,0
Inkjet printer besteld, volgende dag netjes in huis.
Helaas bleek de kabel van 4m, maar 3m te zijn. Maar deze is een paar dagen later meteen omgeruild voor de juist.
Goede en snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

victora 17-08-2011

Algemene score

9,3
uitgebreide info op de website, makkelijk besrelproces. Zeer vlotte levering. Ben zeer tevreden, ook over de scherpe prijs. Echt een topaanbieder dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RObert de Waard 17-08-2011

Algemene score

9,0
Vlotte levering en met het ruilen van een setje filters, ondervonden dat de aftersales professioneel en snel wordt afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvdarend 17-08-2011

Algemene score

8,7
Eenvoudige bestelprocedure en snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theovds 17-08-2011

Algemene score

8,3
Prima webshop. Goede service en snelle levering.
Pluim!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Stekeltje01 17-08-2011

Algemene score

10,0
Snelle en goede service, pakket zorgvuldig ingepakt. Deze winkel is een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Houthuijsen 17-08-2011

Algemene score

8,8
Een snelle en goede service accuraat gereageerd en een goede afwikkeling van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein-96 17-08-2011

Algemene score

8,0
Goedkoopste prijs op internet, 8 uur 's avonds besteld en volgende dag al in huis! Super snelle service geen problemen gehad en snelle levering. Helemaal tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

DanNiet123456 17-08-2011

Algemene score

8,8
Snelle Besteld, Snel Geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GillM 17-08-2011

Algemene score

10,0
Informatie was duidelijk-bestelling was binnen 18 in huis! Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hytop 17-08-2011

Algemene score

8,8
Koop vrij veel online o.m.Conrad, Bolcom, Thatsit, drogisterijnet etc. en Jullie behoren tot dusver tot de besten. Doen wat je online belooft.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meisner 17-08-2011

Algemene score

9,3
Zelfs mijn mial met vragen werd beantwoord, dat kom ik niet vaak tegen. ( binnen een dag )
Deze shop een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

doeke anne van der heide 17-08-2011

Algemene score

9,0
Het is gewoon prima!Snelle levering en corecte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Bloem 17-08-2011

Algemene score

10,0
Product besteld s avonds 19.00 uur,betaald per I Deal.
Volgende dag in huis om 12.00 uur.
Perfecte levering voor een uitstekende prijs en nederlands product.
In een woord KLASSE !!!

Zal zeker vaker producten bij U bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nic82 17-08-2011

Algemene score

9,0
Goede en snelle levering. Keurig volgens afspraak

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simon4948 17-08-2011

Algemene score

9,2
Snel en goed afgeleverd. Goede prijzen. Duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

terrific 17-08-2011

Algemene score

8,8
Alles was duidelijk, er werd snel geleverd en toen het bezorgde product helaas defect bleek te zijn, kreeg ik telefonisch een antwoordnummer verstrekt, waarmee ik het product gratis kon terugsturen. Enkele dagen later had ik een nieuw exemplaar al in huis, dat gelukkig prima blijkt te werken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ekl02 17-08-2011

Algemene score

7,8
Via internet een tas voor mijn camera besteld. Helaas bleek de camera (in tegenstelling tot de beschrijving) niet te passen.
Voor het ruilen (en ter voorkoming van nog eens extra verzendkosten!) toch maar even naar Urk gereden. Daar prima geholpen en inmiddels in bezit van een goed passend exemplaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

dejong-brants 17-08-2011

Algemene score

9,0
De bestelling en de aflevering zijn perfect verlopen.
Ik heb alleen een foutief bestelnummer opgegeven.
Mijn vraag is nu:
Kan ik deze terugsturen ??

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paolo copywriter journalist fotograaf 17-08-2011

Algemene score

9,8
Over Cameranu.nl:
Ik ontdekte Cameranu.nl toen ik op zoek was naar twee Cokin grijsverloopfilters die nergens anders op voorraad waren, maar wel bij hen. Ook bestelde ik variabel ND filter. Ik deed dit vlak voor mijn reis naar de VS. Omdat ik een foutje had gemaakt in mijn postcode arriveerde mijn bestelling niet de volgende dag. Via track&trace kon ik zien dat de bestelling in het distributiecentrum van TNT was blijven liggen. Ik belde om 17.00 uur met Cameranu.nl waar gelukkig nog iemand was. ZDe dame van Cameranu.nl belde voor mij met TNT maar daar was niemand meer. Zij kon me vertellen dat mijn bestelling waarschijnlijk vele dagen stil zou liggen bij TNT vanwege de foute postcode. Ik zou de filters dan niet op tijd ontvangen voor mijn vertrek naar de VS. Toen vroeg ik of ik dezelfde bestelling nogmaals mocht plaatsen en of ik – zodra ik weer thuis was, drie weken later – de eerste bestelling zou kunnen retourneren. Dat kon, dus zo gezegd zo gedaan. De volgende had ik mijn (tweede bestelling) filters, dus op tijd voor de VS. Fijne service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fredqwerty 17-08-2011

Algemene score

9,5
Gewoon een goede webshop. Eenvoudig, snel en je wordt via mail goed op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jodoorenbosch 17-08-2011

Algemene score

9,5
Wat CameraNu beloofd is helemaal waar.
Gemakkelijk bestellen, zeer snelle levering tegen in mijn geval, de laagste prijs.

Petje af!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jgtenthij 17-08-2011

Algemene score

9,5
Ik vond zeker de After sales een 10 waard omdat bij de camera geen kortingsbon zat voor een dag fotovakschool.
Een telefoontje en hij werd keurig toegestuurd.
KLASSE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

costaparadiso 17-08-2011

Algemene score

10,0
Complimenten aan het CameraNU.nl team;
Iedere keer opnieuw slagen jullie er als superteam in, om al wat je durft te beloven naar 100% tevredenheid en zelfs binnen 24 uur waar te maken. Proficiat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charleeys 17-08-2011

Algemene score

9,5
Supersnelle levering, binnen 24 uur had ik mijn camera binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews