cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tevreden_Klant_007 26-08-2011

Algemene score

8,7
Makkelijke webshop in bediening en zoekfunctionaliteit. Betaling per iDeal en directe verzending na betaling is echt waar gemaakt.
Vrijdag gekocht, Zaterdag bezorgd. Prima service. Niks op aan te merken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marlies de Wit 26-08-2011

Algemene score

8,2
Product was niet op voorraad toen ik het wilde bestellen. Prima optie om dan aan te kunnen geven dat je een mailtje wilt ontvangen zodra het product weer wel leverbaar is. Dat is dus ook gebeurd, waarna ik het in bestelleing heb gegeven. Verder ben ik erg tevreden over de afspraken die je kunt maken over de afleverdatum en het tijdstip.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco-002 26-08-2011

Algemene score

10,0
CamerNU.nl is een keurige en overzichtelijke website. De prijzen zijn concurrerend; de productinformatie is eenvoudig te raadplegen; de betalingswijze overzichtelijk en helder. De levering geschiedde conform de afspraak en het product werd keurig afgeleverd. Verder prettig te weten dat CameraNU ook een winkel heeft waar je eventueel naar binnen zou kunnen lopen. Dat geeft een betrouwbaar gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zweampie 26-08-2011

Algemene score

7,7
Goedkoop, makkelijk te bestellen en snelle levering!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

JandenOuden 26-08-2011

Algemene score

9,7
Het is helder wat wel en niet op voorraad is. Indien op voorraad is het ook helder wanneer je de bestelling kunt verwachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kirstenk 26-08-2011

Algemene score

10,0
Je hebt alles wat op voorraad is snel in huis en je kan veel producten vinden op Kieskeurig, en op cameranu ook veel en gemakkelijk! Ben er blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LuukRyanne 26-08-2011

Algemene score

8,8
Overzichtelijke site. Makkelijk te bestellen en het betalen ging oook goed. Je werdt goed op de hoogte gesteld van de status van je bestelling en het werdt binnen 2 dagen geleverd.
Prima en betrouwbare site!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert Hermans 26-08-2011

Algemene score

9,5
Duidelijke website die me vaak als referentie dient. Levering snel en vakkundig verpakt. Maken waar wat ze beloven.
After-sales: duidelijke antwoorden op vragen en opmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Filo Leblanc 26-08-2011

Algemene score

10,0
Bestelling ging snel en eenvoudig; bezorging heel vlot.
Perfect eigenlijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WK73 26-08-2011

Algemene score

9,0
Super tevreden over de service van CameraNU. Vragen worden snel beantwoord en er wordt meegedacht over evt. ander oplossingen..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gotrah 26-08-2011

Algemene score

10,0
Fantastisch snel geleverd, binnen 24 uur!
Prima beschrijving van het objectief op de website, ook duidelijke keuzemogelijkheid tussen de diverse objectieven en accessoires.
Mijn complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aron_AK 26-08-2011

Algemene score

9,7
De informatie op de website is duidelijk, volledig en kwam goed overeen met het geleverde product. De belofte van voor 21:00 besteld de volgende dag in huis werd helemaal waargemaakt. Ik heb een eerdere ervaring met levering van een ander een produkt door CameraNU wat helaas defect bleek te zijn. Dit kan natuurlijk gebeuren, en het is op een zeer vriendelijke en correcte manier afgehandeld door het personeel. Hier weet men klanten nog te waarderen ook na het afrekenen bij de kassa.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

appiehermsen 26-08-2011

Algemene score

9,8
prima overzichtelijke site
snelle en prima levering
alaanbevolen bij colegas die nu ook besteld hebben
kortom fantasties hierkan men nog iets vanleren hoe
omtegaan met klanten.ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HJ de Jong 26-08-2011

Algemene score

9,7
Zeer prettig en vakkundig geholpen.
Zeer overzichtelijke winkel.
Prima prijzen.
Makkelijk te bereiken en parkeren.
Website overzichtelijk met prijzen erbij.
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JTASS 26-08-2011

Algemene score

8,0
Prima product, vlotte levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

P van den Berg 26-08-2011

Algemene score

9,0
Ik heb deze printer via de webshop besteld, na eerst met een medewerker via de telefoon te hebben gesproken over de voor en nadelen van deze printer. Daarna hebik de bestelling definitief gemaakt en hem zelf opgehaald.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JB-2006 26-08-2011

Algemene score

7,3
's avonds besteld en de volgende dag zat het pakketje al bij TNT in het systeem en bezorgd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Anton1973 26-08-2011

Algemene score

8,5
de website is overzichtelijk en het was makkelijk om goed te kunnen selecteren en bestellen. Ondanks dat we een paar minuten voor 21:00 's aonds besteld hadden hebben we alles de volgende dag binnen gekregen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marion Kiewiet 26-08-2011

Algemene score

9,0
Deze camera scoorde 9.0 op de kieskeurig test.
Gebruikersreviews gelezen.
Camaranu.nl 9.0
Was ook het scherp geprijsd.
Aanvullend pakket gekocht.
Telefonisch contact gehad omdat er veel keuze was van levering. Advies aangetekend verzenden. Dit was nog gratis ook.
Ik wil kieskeurig bedanken voor de informatie. Super!
Heerlijk vandaag bestellen en de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robin pen 26-08-2011

Algemene score

10,0
Beste cameranu.

ik wel mijn complimenten geven echt een super service had om half 9 mijn lens besteld en de volgende dag had ik hem al echt super! netjes in gepakt geen beschadingen echt zeer goed hier mogen veel webshops van camera`s jaloers op worden ga zo door cameranu! en jullie hebben een vaste klant erbij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny Eerens 26-08-2011

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over het contact, de informatievoorziening en de snelle levering! Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

the martin 26-08-2011

Algemene score

8,7
Prettige afhandeling. Prima communicatie. Mooie prijs voor een mooi product.

Een tevreden klant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sander 77 26-08-2011

Algemene score

7,8
Snelle levering maar verzendkosten wat aan de hoge kant. Foto's (vergroting) bij de details van het product op de website vaak erg klein.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim van Kuik 26-08-2011

Algemene score

9,0
Bestellen gaat eenvoudig, omdat website overzichtelijk is. Bestelling na ontvangst betaling idd volgende dag geleverd, dus snel. Een op de website verkeerd vermeld artikel (inmiddels is deze fout hersteld) kon eenvoudig via een retourformulier geruild worden; dit na prettig telefonisch contact met cameranu.nl
Kortom volgende keer weer, een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SuzanneW 25-08-2011

Algemene score

9,8
Hele snelle service, als je vragen hebt kan je zelfs op twitter de vraag stellen.
Duidelijke, goede website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lonny51 25-08-2011

Algemene score

9,5
Zeer snelle reaktie met verzending. Een duidelijke website met voldoende informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Dekker 25-08-2011

Algemene score

7,7
Bestellen, betalen en ontvangen. Meer is het niet. En dat ging uitstekend.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Carla de Haan 25-08-2011

Algemene score

10,0
Alles perfect. Duidelijke site, snelle verwerking en levering al de volgende dag. Product keurig verpakt aangeleverd gekregen. En zeer aantrekkelijke prijsstelling. Aanrader dus!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

4leo 25-08-2011

Algemene score

8,5
Zeer snelle levering en goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Helen Troost 25-08-2011

Algemene score

8,3
De service is erg goed, was snel geleverd en duidelijke website!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

OnnosPentax 25-08-2011

Algemene score

10,0
Donderdagavond half negen besteld en volgende dag voor 12:00 uur in huis. In een woord geweldig!

Overzichtelijke website met veel informatie.
Makkelijk bestellen en betalen.
Order werd verwerkt binnen 3 kwartier.

Zeer voordelige verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

izzy29 25-08-2011

Algemene score

9,0
goede webshop, de prijzen zijn scherp, snelle levering en heel goed en netjes verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sean van Rooijen 25-08-2011

Algemene score

9,5
Snel, efficient en goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MoontjeC 25-08-2011

Algemene score

10,0
Alweer een schitterende service. Week geleden Extension tube set besteld en na 4 dagen geleverd en ook deze keer alles netjes geleverd na 4 dagen in België. Goed op de hoogte gehouden via mail i.v.m. bestelling ontvangen, betaling ontvangen en bestelling verzonden. Was ondertussen al 3de keer dat ik bestelde bij CameraNu.nl en zal dat blijven doen in de toekomst voor mijn fotomateriaal. De prijs is nergens goedkoper, scheelt soms zelfs een flink pak (tot 50euro en meer) t.o.v. andere online winkels. De grootste merken tegen lage prijzen.
Doe zo verder mensen, ik vind jullie super en raad jullie ook aan bij medefotografen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.V 25-08-2011

Algemene score

10,0
tot nog toe altijd goed geholpen bij al mijn aankopen.Vakkennis en geduld is aanwezig bij personeel en als men al eens iets even niet weet draait men er niet omheen maar gaat op zoek naar oplossing. Alleen al daarvoor kom ik vanuit Den helder naar urk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard kanters 25-08-2011

Algemene score

8,0
fijne vlottte en vooral correcte afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

gilrfox 25-08-2011

Algemene score

9,0
Heel overzichtelijke website, snelle levering en meteen antwoord op mijn vraag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia261288 25-08-2011

Algemene score

8,2
De service is goed en de producten zijn van erg goede kwaliteit voor een goede prijs. Ook de levering is snel en het retour zenden/omruilen gaat soepel en vriendelijk.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

printertje01 25-08-2011

Algemene score

8,5
vandaag besteld, morgen in huis wordt voor 100% waargemaakt. Alles wat ik besteld had, ook de inkt was keurig bijverpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Olierook 25-08-2011

Algemene score

8,8
Na de bestelling direct bericht over de bestelling ende levering.
De levering was de volgende dag enprima verzorgd.
Na een paar dagen of alles goed was geleverd.
Reeds meer besteld en steeds zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E. Roost 25-08-2011

Algemene score

9,0
Super service!

Alleen heeft de post wat vertraging gehad, waardoor het product
pas na enkele dagen bezorgd...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjvd71 25-08-2011

Algemene score

8,3
Prima website en levering van de zaken. Bereikbaarheid wel iets beperkt door de sluiting tussen de middag

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bob1959 25-08-2011

Algemene score

10,0
Uitgebreid op het internet wezen "shoppen" voor de beste prijs voor deze Nikon Coolpix L120, maar ook voor de beschikbaarheid en prijs van de accessoires die ik erbij wilde hebben.

De keuze viel uiteindelijk op het, voor mij, onbekende cameranu.nl en daar heb ik geen seconde spijt van gehad.

Alles gemakkelijk via de site besteld en betaald. Daarna via mail goed op de hoogte gehouden van de voortgang en de volgende dag al werd alles keurig verpakt afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marieke1982 25-08-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering, goed product. Ook nog een ander product aangeschaft wat achteraf niet nodig bleek, dus retour gestuurt, prima service m.b.t. de retourprocedure.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnGG 25-08-2011

Algemene score

8,7
Heldere site, makkelijke bestelprocedure, goede toelichting via klantenservice en echt waanzinnig snel geleverd met een heldere trackingsemail. Een voorbeeld voor vele anderen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

klaas stoppels 25-08-2011

Algemene score

9,5
ik had een camera besteld in de kleur blauw maar deze was niet op voorraad heb toen gemaild of er een paarse was en deze was er wel en is toen dezelde dag naar mij opgestuurd.
dat is een hele goede service vindt ik en ben er zeer tevreden mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobSigma 25-08-2011

Algemene score

8,0
duidelijke website; prima prijs. snelle levering. Kortom: erg goed !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

diana222 25-08-2011

Algemene score

9,0
een keurige en vooral overzichtelijke website. Bestelling netjes afgehandeld met 'onderweg' een duidelijke statusvermelding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vonny1964 25-08-2011

Algemene score

8,5
Goeie en snelle service! Helemaal tevreden met de afhandeling van mijn bestelling! En lekker 2 jaar garantie, helemaal top!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wilcon 25-08-2011

Algemene score

9,8
Zeer nette afhandeling, op voorraad betekende ook echt op voorraad. Zelf afgehaald werd netjes en snel geholpen. De voucher voor een workshop miste hier kwam ik thuis achter. 1 telefoontje en had deze de volgende dag al in huis. Zeer nette en goede winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews