cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43590 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2400 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk Diepeveen 24-08-2011

Algemene score

8,5
Product was duidelijk gepresenteerd, tegen een zeer concurrerende prijs en binnen 2 werkdagen geleverd.
Helaas ontbrak er een onderdeel, maar na melding werd dit kostenloos binnen 2 werkdagen nageleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BartxFoto 24-08-2011

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website die zeer prettig te gebruiken is. Levering geschiedt zeer snel en alles is goed ingepakt. Prima winkel dus!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hansqq 24-08-2011

Algemene score

8,3
De gevonden informatie klopt met het geleverde product. Procedure / informatie tijdens levering duidelijk. Tot zover erg tevreden.
Geen ervaring met after sales.
Website iets qua layout voor mij aan de onoverzichtelijke kant. Na een aantal bezoeken wordt dit duidelijker.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia Jansen 24-08-2011

Algemene score

7,8
supersnel geleverd, vind wel dat de verpakking voor het versturen iets beter (steviger) mag zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

W.Houting 24-08-2011

Algemene score

9,3
De website en bereikbaarheid van CameraNu zijn in een woord prima. Daardoor heb ik de Nikon Coolpix P7000 gekocht. De aflevering per koerier door ons al 3x gebruikt is uitstekend een dikke tien! met vriendelijke groet,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

66D 24-08-2011

Algemene score

9,0
snelle bezorging en goed verpakt
helemaal goed niets op aan te merken

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

C. Gerards 24-08-2011

Algemene score

9,5
Als uitgebreid verkoper van Crumpler tassen en toebehoren was CameraNU mij al bekend, nog lang voordat ik deze bestelling deed. Eerder kocht ik hier ook al naar grote tevredenheid spullen voor mijn fotografie.
Het bestellen, betalen en de levering verloopt erg soepel en gemakkelijk. Nog voordat je het in de gaten hebt, zijn de bestelde spullen thuis. CameraNU, een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schipper Jan 24-08-2011

Algemene score

9,0
Account en bestelling eenvoudig te verwezenlijken via de website. Definitieve bestelling 's avonds om 21.20 uur doorgegeven, de camera de volgende ochtend om 11.45 in huis! En dit ook nog eens voor de scherpste prijs! Chapeau.
Ik gebruik de camera nu een paar dagen en hij bevalt prima, geweldig toestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WdeLeijer 24-08-2011

Algemene score

10,0
Vorige week heb ik een digitale camera en geheugenkaart gekocht bij CameraNU.nl. Ik was niet specifiek op deze website aan het zoeken maar naar aanbieders van een specifieke camera. Na een aantal sites bekeken te hebben en recensies gelezen te hebben kwam ik tot de conclusie dat Cameranu.nl betrouwbaar én goedkoop is.

De site is erg overzichtelijk en had al snel gevonden naar waar ik op zoek was. Via het menu links op de site staat alles keurig gerangschikt. Het bestellen verliep ook soepel, er zijn veel betaalmogelijkheden.
Daarnaast is de regeling 'voor 9 uur 's avonds besteld, de volgende dag in huis' geweldig. Doordat mijn bank traag was met overmaken duurde het een dag langer maar het pakketje werd keurig na 2 dagen afgeleverd.
De bestelling was natuurlijk compleet en goed verpakt met een factuur erbij. Een extra pluspunt is het feit dat er geen verzendkosten worden gerekend!

Wanneer ik in het vervolg nog iets nodig heb voor mijn camera zal ik eerst op cameranu.nl kijken, ik heb zelfs al weer een nieuwe bestelling om te plaatsen.

Cameranu.nl is dus een echte aanrader, tijdens het zoeken naar een goede webshop voor camera's ben ik veel onbetrouwbare sites tegengekomen, maar deze site is top! Ben erg tevreden met mijn aankoop en de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fred schuurman 24-08-2011

Algemene score

7,2
Goede overzichtelijke site en een snelle response als er iets besteld is. Was twee weken eerder bij jullie in de winkel voor de aanschaf van een Nikon D7000 met Nikkor 18-200 lens. Ook daar een goede en vakkundige behandeling.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jim de Kat 24-08-2011

Algemene score

8,3
Het belangrijkste, de snelle levering is inderdaad OK. Als je eerst via Kieskeurig je keuze maakt, is de site van Camera Nu niet zo belangrijk omdat je via Kieskeurig rechtstreeks naar de betreffende pagina wordt geleid.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

nancy1983 24-08-2011

Algemene score

8,5
In verhouding met andere sites, goede prijs voor het aangeschafte product. Zeer snelle levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

T. Meurs 24-08-2011

Algemene score

8,5
Wij zijn zeer tevreden. De camera de ene dag besteld en de volgende dag in huis. Wat wil je nog meer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Louis Schmetz 24-08-2011

Algemene score

8,5
Orginele Canon onderdelen zijn altijd goed.
Prima levering en netjes verzonden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J_Huijsman 24-08-2011

Algemene score

8,3
Maken levering geheel waar. Voor 21:00 uur besteld en volgende dag in huis. En mails over de status. Klasse

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Melvinsamsin 24-08-2011

Algemene score

10,0
Geweldige winkel met een enorm aanbod.
Ik heb tot nu toe alles besteld bij cameranu.nl en alles loopt super soepel!

met andere woorden een supershop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fernando Dennenboom 24-08-2011

Algemene score

10,0
Uitstekende service! Snelle reactie op mijn vragen! Korte levertijd! Ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tweetweeties 24-08-2011

Algemene score

8,3
bestelling lekker snel geleverd. Alles niets bijzonders gewoon zoals het moet. Scherpe prijzen. Daarom koop ik standaard alles bij deze jongens.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

DanielK11 24-08-2011

Algemene score

9,0
Het product wordt duidelijk beschreven op de website en voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Op de website is alles goed gecategorieseerd en makkelijk te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bergvd39 24-08-2011

Algemene score

10,0
Zeer heldere website met poroductinformatie e.a.
Zeer sel en gedegen antwoord/advies op mijn vragen gesteld via de mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John van EL 24-08-2011

Algemene score

8,8
Tot nu toe prima. Maar ik moet het nog goed bestuderen alles!
Ben gisteren nog in de winkel geweest voor de eerste keer ziet er fantastisch uit.

Gertjan heeft mij geholpen en mij prima voorgelicht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Zeinstra 24-08-2011

Algemene score

10,0
Veel materiaal op voorraad en je kunt de voorraad snel bekijken, wat erg prettig is. Personeel heeft veel verstand van zaken en weten ze iets minder, dan aarzelen ze niet er een collega met meer verstand van zaken bij te halen. Haal mijn materiaal al jaren bij cameranu (vroeger zelfs nog in een klein hokje op de visafslag) en nog nooit een probleem gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HesselV 24-08-2011

Algemene score

9,2
Ik ben bijzonder tevreden over de acurate levering een dag na de (digitale) bestelling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert-Paul Jansen 24-08-2011

Algemene score

9,0
Wat wil je nog meer? Goedkoop, snel en een goede service. Communicatie rondom producten is helder, de verzending is goed verpakt. Persoonlijk contact via de e-mail verloopt ook zeer voorspoedig.

Kortom: zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Landsa 24-08-2011

Algemene score

9,0
Deze (web)shop heeft een uitgebreid assortiment en zeer snelle levering. Duidelijke en eerlijke communicatie naar klanten toe.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

biado 24-08-2011

Algemene score

9,3
Erg overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website. Product erg snel thuis ontvangen. Via mail op de hoogte gehouden over de status van de levering. Prima in orde!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hp01 23-08-2011

Algemene score

9,5
De bestelling is bijzonder correct afgehandeld, de website is heel inzichtelijk en de voorraadstatus is up to date. Het pakket is aangetekend verzonden waarbij sprake is van een accuraat track and trace mogelijkheid. De artikelen waren degelijk verpakt, kortom perfect! De tokina lens is pas een paar dagen in mijn bezit. De eerste opnamen zien er goed uit. Dit is een zeer scherpe lens die degelijk aanvoelt. Zeker geen spijt van mijn aankoop! Zowel het objectief als cameranu.nl verdienen een pluim!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.Two 23-08-2011

Algemene score

8,0
Dit is m'n vierde bestelling bij CN. Mijn grote ergernis is , dat als ik een opmerking betreffende de bestelling plaats, bv, afgeven bij buren op nr ....., het a4tje omgevouwen wordt op het midden en de opmerking betreffend de aflevering niet meer leesbaar is voor de bezorger(naar achter gevouwen), daardoor ontvang ik het bestelde vele dagen te laat! Ik heb eenmaal contact opgenomen met CNu en ik werd eigenlijk niet serieus genomen en kreeg te horen dat men toch wel goed personeel had, die echt wel wisten hoe iets te versturen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

JFG Merks 23-08-2011

Algemene score

9,0
Snelle,conform afspraak,levering tegen een van de laagste prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcoM66 23-08-2011

Algemene score

9,0
's avonds ca 20:30 camera besteld en volgende dag in huis. Sneller kan gewoon niet!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Frank Wolff 23-08-2011

Algemene score

8,5
Ik bestelde de Canon 600d om 21:10 s'avonds. Tot mijn verbazing was hij de volgende dag al om 10:00 s'ochtends binnen! De levering van cameranu is super snel en zonder verzendkosten. Het product zelf was goed verpakt in een stevige doos. Tevens biedt cameranu producten aan voor de laagste mogelijke prijs, lager dan bijvoorbeeld kamera-express.

Cameranu is top!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JMA50 23-08-2011

Algemene score

9,7
CameraNU.nl is een betrouwbare leverancier, die snel en correct levert. De website is zeer overzichtelijk. Het product is in goede staat ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco4401 23-08-2011

Algemene score

8,7
Besteld en betaald via de website.
Volgende dag netjes afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cor123456789 23-08-2011

Algemene score

9,7
Website is prima en je komt snel bij het artikel dat je zoekt.
De website is altijd bereikbaar.
De bestelling wordt geleverd zoals op de website wordt beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DWF 23-08-2011

Algemene score

9,3
CameraNu is een duidelijke website, heb gebeld voor meer productinformatie en ben zeer goed geholpen. Vervolgens bestelling geplaatst en volgende dag de bestelling in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ed Sein 23-08-2011

Algemene score

9,3
Gewoon perefect voor mij de nr 1 op het gebied van fotografie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rooieduif 23-08-2011

Algemene score

10,0
Heb de Canon HF S200 besteld bij deze winkel en het werd de tweede dag na de bestelling al geleverd.
Ook op vragen reageerde deze winkel binnen 4 uur via de mail.
Winkel ben ik zeer tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno Doesburg 23-08-2011

Algemene score

8,5
Na het bestellen (wat erg gemakkelijk ging met Ideal) kwam mijn bestelling de volgende dag nog binnen, en in top vorm! Het was precies zoals in de webshop weergegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Han90 23-08-2011

Algemene score

9,0
De camera was heel snel geleverd en netjes verpakt. De website vind ik heel overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther0205 23-08-2011

Algemene score

9,0
dit is de tweede aankoop bij Camera.nu. Ook de vorige bestelling was binnen 24 uur binnen. Alles klopte. Daarnaast zijn de prijzen aanzienlijk lager dan andere aanbieders (zeker nu er een actie loopt dat er geen verzendkosten in rekening worden gebracht!). De volgende lens koop ik zeker weer bij camera.nu.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander van Steijn 23-08-2011

Algemene score

10,0
Ik heb sinds kort deze camara gekocht. En ik moet zeggen dat ik hem zeker goed vind.
Hij staat boven mijn verwachtingen =)
Aanrader =) ++

Ook de website was goed bereikbaar. Levertijd was keurig optijd.
Geen klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henribl 23-08-2011

Algemene score

8,5
heel soepel en snel geleverd. Dus daarom geen contact hoeven te zoeken of was het nodig om after sales te benaderen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jay1954 23-08-2011

Algemene score

10,0
Kwaliteit en goede service gaan hand in hand bij Cameranu.nl. Ben zeer tevreden over dit bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sganullekke 23-08-2011

Algemene score

9,0
Al eerder een Canon Flash en een lens bestelt en nu met het bestellen van mijn GF2C van Panasonic ook weer helemaal tevreden! Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel314 23-08-2011

Algemene score

8,5
Flitser besteld en de volgende dag ontvangen in een nette verpakking. Website voldoet, maar werkt soms niet optimaal (in Firefox 6).

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

wies kops 23-08-2011

Algemene score

8,0
prima direct volgende dag in huis zoals beloofd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mariedud 23-08-2011

Algemene score

9,2
CameraNU.nl Een super site. had eerder vraegn gesteld waarop snel antwoord kwam. Levering zeer vlot, perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud camera 23-08-2011

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over camaraNu.nl, het is een gebruiksvriendelijke site met veel aanbod, daarnaast was de camera die ik hier gekocht heb op deze webshop het voordeligst.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

FrankD83 23-08-2011

Algemene score

9,0
Ik had besloten om voor mijn vakantie nog een nieuwe camera aan te schaffen. Na enig zoekwerk kwam ik met een zeer goed aanbod bij Cameranu.nl uit. Had de camera op maandag besteld en had hem de volgende dag al in huis! Alles netjes verpakt, en super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

haarie oet Sjummert 23-08-2011

Algemene score

9,8
Ik kocht al eerder een camera bij cameraNU.nl. Vanwege die ervaring heb ik wéér gekozen om bij deze internet winkel mijn volgende aankoop te doen. De toegankelijkheid van de website, de overzichtelijkheid, de betalingsmogelijkheid en de email bevestigingen zijn gewoon perfect. Het artikel wordt keurig verpakt de volgende dag door TNT post thuis bezorgd. De informatie die ik ná de levering regelmatig via email ontvang over diverse aanbiedingen vind ik ook prettig en niet vervelend, zoals dat vaak met veel spam wel het geval is. Omdat mijn beide aankopen bij cameraNU.nl voorzien waren van duidelijke gebruiksaanwijzingen (in het Nederlands!) heb ik geen gebruik hoeven te maken, tot nu toe, van after sales services.
Wat moet ik zeggen? beter kan nmm niet, gewoon perfect! zowel product als levering website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews