cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43630 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2394 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

gogo12 28-08-2011

Algemene score

9,5
Scherpe prijs en altijd is duidelijk wat op voorraad is en hierdoor is snelle levering mogelijk, wat ook daadwerkelijk gebeurt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick muller 28-08-2011

Algemene score

8,0
Mijn bestelling (flitsset Bowens) is keurig op tijd geleverd.
bij het uitpakken bleek er iets te ontbreken en iets stuk te zijn.
via mail contact gehad en vrij snel een antwoord met oplossing gekregen.
toch nog een advies naar cameranu, als er bekend is dat er soms dingen niet goed gaan is een extra controle voor versturen misschien een optie.
Overal dik te vrede.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Henk Diepeveen 28-08-2011

Algemene score

9,0
Goed bereikbaar, beste prijs/kwaliteitsverhouding.
Werkdag 1 besteld, werkdag 2 geleverd.
Ontbrekend onderdeel werd dag na melding geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jakotaki 28-08-2011

Algemene score

7,8
Bestellen via de webside is eenvoudig en aflevering is snel en correct.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mikel18 28-08-2011

Algemene score

9,0
Prima service, ook bij telefonisch contact met het personeel in de winkel. Geregeld dat ik op tijd voor mijn vakantie de bestelling binnen had. Helemaal super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heilko 27-08-2011

Algemene score

9,3
Goede site, goede prijs, snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. van Doorn 27-08-2011

Algemene score

7,0
Afstandsbediening had lege batterij, konden gen ander knoopbatterijtje leveren, wilden ook niet het bedrag voor een batterij terugstorten, moest hele product met ontvangstbewijs weer opsturen. Krijg wel direct een nieuw artikel.
Verder goede service.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

J Husken 27-08-2011

Algemene score

8,5
bestelling eenvoudig en levering zeer accuraat en snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marloesl12 27-08-2011

Algemene score

9,0
Ik had in eerste instantie een verkeerde lens ontvangen. Na telefonisch onderhoud met CameraNu de lens teruggestuurd. Ik hoorde vervolgens niets meer. Ik hebzelf contact opgenomen en nadien heeft een medewerkster van CameraNU met mij contact opgenomen. De bestelde lens is nadat deze door CameraNu was besteld naar mij verstuurd. Tussentijds heeft CameraNU mij netjes per mail op de hoogte gehouden. Deze zaak heeft mijn vertrouwen hersteld en levert een goede service. Winkel om aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EddyuitTiel 27-08-2011

Algemene score

8,8
Gemakkelijk shoppen op de site. En gemakkelijk op te halen of op laten sturen. Vriendelijk personeel.
heerlijke (web)winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ganzenmeer 27-08-2011

Algemene score

10,0
Deze keer heb ik niet gekozen om per internet te bestellen. Ik ben naar de winkel in Urk gegaan omdat ze daar een grote collectie camaratassen hebben. Ik heb daar goed kunnen vergelijken en met een goed advies heb ik er een kunnen kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wendy2006 27-08-2011

Algemene score

9,3
Op de site was meteen te zien of de camera op voorraad was. Goedecombodeals. En eenmaal besteld de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard0007 27-08-2011

Algemene score

8,0
op tijd ontvangen en goed verpakt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rlphoto 27-08-2011

Algemene score

9,0
Een uitgebreide website voor alles wat met fotografie te maken heeft, veel artikelen op voorraad, waaronder ook het bestelde filter-adapter 62-67. Uitstekende snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corrie21 27-08-2011

Algemene score

10,0
Goede duidelijke, overzichtelijke site met een goede afwinkeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jpeters_73 27-08-2011

Algemene score

7,5
Snelle levering, duidelijke webshop, zelfs 's avonds tot 9 uur besteld de volgende dag in huis !!

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Willy Sybesma 27-08-2011

Algemene score

10,0
Prima site en de zending is werkelijk super snel. En dat wil je toch graag he. Zo snel mogelijk aan de slag met je nieuwe aankoop. Nou dat kan bij Camera nu.nl. Binnen 24 uur in huis, prima verpakt.
Volgende aankoop weet ik deze website weer te vinden:)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent48 27-08-2011

Algemene score

8,2
Alles werd keurig geleverd binnen de aangegeven tijd. De bestelde tas wilde ik omruilen omdat die te groot was, en dat verliep ook buitengewoon vlot. Op een e-mail met een vraag over de objectieven, kreeg ik binnen een paar uur antwoord. Bijzonder tevreden dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Kriek 27-08-2011

Algemene score

10,0
Website is zeer overzichtelijk, kan snel artikel vinden, de bereikbaarheid is telefonisch, vriendelijk informatief en correct, Bestelling plaatsen duidelijk, en de aflevering is top, maken waar wat telefonisch is vermeld. In mijn geval Vrijdags besteld, en de dag erop om 15.30 uur mijn bestelling binnen.
Het is prettig shoppen bij CameraNu, klantvriendelijk, duidelijk een aanrader.
Wat mij opvalt, dat wanneer je met andere mensen praat over fotografie, en aankopen op dat gebied, CameraNu vaak wordt genoemd als zijnde een zeer correcte shop waar het goed winkelen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad2011 27-08-2011

Algemene score

8,2
Vriendelijke, correcte afhandeling. Aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

sjaan11 26-08-2011

Algemene score

8,5
Zeer overzichtelijke, en goede website.Mijn bestelling is supersnel geleverd , binnen 24 uur !
Ik kom zeker nog terug .

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dunster4588 26-08-2011

Algemene score

9,0
Voor 21 uur besteld op vrijdagavond, zelfs dan op zaterdag binnen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flolen 26-08-2011

Algemene score

10,0
Dit is reeds mijn zoveelste aankoop via CamaraNU.nl.
Naast dat de site erg duidelijk en compleet is, is de levering ook altijd volgens belofte. Laatst 4 minuten vóór 21.00u besteld en toch nog de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nynkec 26-08-2011

Algemene score

10,0
Zeer goede afhandeling. Goed bereikbaar. Snelle reactie op e-mails.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RN M 26-08-2011

Algemene score

8,8
Website: duidelijk, overzichtelijk, echter, net geen 9 gescoord, aangezien niet altijd de artikel-info in overeenstemming is met de werkelijkheid. Zo is bij deze tas het afgebeelde logo niet op de voorkant van de tas aanwezig, maar is er een heel klein, ovaal logo aan de zijkant.
Bereikbaarheid: snel, vriendelijk, duidelijk per mail, per telefoon geen ervaring.
After sales: prima, service met een S.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RN M 26-08-2011

Algemene score

8,8
Website: duidelijk, overzichtelijk. Net geen 9 gescoord, want de artikel-info is niet altijd in overeenstemming met de werkelijkheid, bijv. deze plu is niet 130cm, maar 120cm.
Bereikbaarheid: snelle, vriendelijke, duidelijke info per mail, per telefoon geen ervaring.
Bestelling en levering: vandaag tijdig besteld, betaald, morgen in huis, mits voorradig.
After sales: prima, service met een S.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

i b 26-08-2011

Algemene score

8,3
snelle levering. het product dat we graag wilden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RN M 26-08-2011

Algemene score

8,8
Website: zeer duidelijk van opzet, overzichtelijk, helaas net geen 9 gescoord, aangezien de artikel-info in overeenstemming is met de werkelijkheid, bijv. deze plu is niet 130cm, maar 120cm
Bereikbaarheid: per mail heel snelle, vriendelijke, duidelijke info, geen ervaring per telefoon.
Bestelling en levering: vandaag tijdig besteld en betaald, morgen in huis, mits op voorraad.
After sales: prima service, met een S.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. Dijkstra 26-08-2011

Algemene score

8,8
prima product, prima webshop,goede bereikbaarheid, kortom zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jhhans 26-08-2011

Algemene score

9,3
Levering via CameraNU zoals gebruikelijk perfect!
Conform toezegging op de website, netjes de andere dag afgeleverd. Prijstechnisch ook dik in orde.

Inmiddels een aantal prints gemaakt. Zeer tevreden over de snelheid en de kwaliteit van de printer.

Ik ben wel benieuwd naar hoe lang ik met de cartrigdes kan doen, omdat deze flink groter zijn dan ik gewend ben.

Zowel de printer als CameraNU zijn aanraders!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoBoHu 26-08-2011

Algemene score

9,0
Vriendelijke bediening, doet zeer professioneel aan. Soms wel wat lange wachttijden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden_Klant_007 26-08-2011

Algemene score

8,7
Makkelijke webshop in bediening en zoekfunctionaliteit. Betaling per iDeal en directe verzending na betaling is echt waar gemaakt.
Vrijdag gekocht, Zaterdag bezorgd. Prima service. Niks op aan te merken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marlies de Wit 26-08-2011

Algemene score

8,2
Product was niet op voorraad toen ik het wilde bestellen. Prima optie om dan aan te kunnen geven dat je een mailtje wilt ontvangen zodra het product weer wel leverbaar is. Dat is dus ook gebeurd, waarna ik het in bestelleing heb gegeven. Verder ben ik erg tevreden over de afspraken die je kunt maken over de afleverdatum en het tijdstip.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco-002 26-08-2011

Algemene score

10,0
CamerNU.nl is een keurige en overzichtelijke website. De prijzen zijn concurrerend; de productinformatie is eenvoudig te raadplegen; de betalingswijze overzichtelijk en helder. De levering geschiedde conform de afspraak en het product werd keurig afgeleverd. Verder prettig te weten dat CameraNU ook een winkel heeft waar je eventueel naar binnen zou kunnen lopen. Dat geeft een betrouwbaar gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zweampie 26-08-2011

Algemene score

7,7
Goedkoop, makkelijk te bestellen en snelle levering!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

JandenOuden 26-08-2011

Algemene score

9,7
Het is helder wat wel en niet op voorraad is. Indien op voorraad is het ook helder wanneer je de bestelling kunt verwachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kirstenk 26-08-2011

Algemene score

10,0
Je hebt alles wat op voorraad is snel in huis en je kan veel producten vinden op Kieskeurig, en op cameranu ook veel en gemakkelijk! Ben er blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LuukRyanne 26-08-2011

Algemene score

8,8
Overzichtelijke site. Makkelijk te bestellen en het betalen ging oook goed. Je werdt goed op de hoogte gesteld van de status van je bestelling en het werdt binnen 2 dagen geleverd.
Prima en betrouwbare site!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert Hermans 26-08-2011

Algemene score

9,5
Duidelijke website die me vaak als referentie dient. Levering snel en vakkundig verpakt. Maken waar wat ze beloven.
After-sales: duidelijke antwoorden op vragen en opmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Filo Leblanc 26-08-2011

Algemene score

10,0
Bestelling ging snel en eenvoudig; bezorging heel vlot.
Perfect eigenlijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WK73 26-08-2011

Algemene score

9,0
Super tevreden over de service van CameraNU. Vragen worden snel beantwoord en er wordt meegedacht over evt. ander oplossingen..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gotrah 26-08-2011

Algemene score

10,0
Fantastisch snel geleverd, binnen 24 uur!
Prima beschrijving van het objectief op de website, ook duidelijke keuzemogelijkheid tussen de diverse objectieven en accessoires.
Mijn complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aron_AK 26-08-2011

Algemene score

9,7
De informatie op de website is duidelijk, volledig en kwam goed overeen met het geleverde product. De belofte van voor 21:00 besteld de volgende dag in huis werd helemaal waargemaakt. Ik heb een eerdere ervaring met levering van een ander een produkt door CameraNU wat helaas defect bleek te zijn. Dit kan natuurlijk gebeuren, en het is op een zeer vriendelijke en correcte manier afgehandeld door het personeel. Hier weet men klanten nog te waarderen ook na het afrekenen bij de kassa.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

appiehermsen 26-08-2011

Algemene score

9,8
prima overzichtelijke site
snelle en prima levering
alaanbevolen bij colegas die nu ook besteld hebben
kortom fantasties hierkan men nog iets vanleren hoe
omtegaan met klanten.ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HJ de Jong 26-08-2011

Algemene score

9,7
Zeer prettig en vakkundig geholpen.
Zeer overzichtelijke winkel.
Prima prijzen.
Makkelijk te bereiken en parkeren.
Website overzichtelijk met prijzen erbij.
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JTASS 26-08-2011

Algemene score

8,0
Prima product, vlotte levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

P van den Berg 26-08-2011

Algemene score

9,0
Ik heb deze printer via de webshop besteld, na eerst met een medewerker via de telefoon te hebben gesproken over de voor en nadelen van deze printer. Daarna hebik de bestelling definitief gemaakt en hem zelf opgehaald.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JB-2006 26-08-2011

Algemene score

7,3
's avonds besteld en de volgende dag zat het pakketje al bij TNT in het systeem en bezorgd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Anton1973 26-08-2011

Algemene score

8,5
de website is overzichtelijk en het was makkelijk om goed te kunnen selecteren en bestellen. Ondanks dat we een paar minuten voor 21:00 's aonds besteld hadden hebben we alles de volgende dag binnen gekregen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marion Kiewiet 26-08-2011

Algemene score

9,0
Deze camera scoorde 9.0 op de kieskeurig test.
Gebruikersreviews gelezen.
Camaranu.nl 9.0
Was ook het scherp geprijsd.
Aanvullend pakket gekocht.
Telefonisch contact gehad omdat er veel keuze was van levering. Advies aangetekend verzenden. Dit was nog gratis ook.
Ik wil kieskeurig bedanken voor de informatie. Super!
Heerlijk vandaag bestellen en de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews