cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43597 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2396 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ARN01 30-08-2011

Algemene score

8,0
CameraNu.nl doet wat ze zegt.
Geen verassingen achteraf. Tijdige levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

eagle19 30-08-2011

Algemene score

9,3
Snel en goed binnen 24 uur geleverd.
Wat wil men nog meer.
Prima..!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd55 30-08-2011

Algemene score

9,2
Overzichtelijke site, snelle en keurig verzorgde levering, adequate antwoorden op (telefonische) vragen.
Een plezier om zaken mee te doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

doeze 30-08-2011

Algemene score

9,2
Tijdens een telefonische informatie is mij zeer duidelijk geantwoord op mijn vragen over de aan te kopen produkten. Ook de vermelde levering was zeer correct en volgens de verstrekte mededelingen op de site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lauravdw 30-08-2011

Algemene score

8,5
Supermooie fotolijst. Zit al achtergrond muziek op en het overzetten van foto's op de pc naar de fotolijst is een makkie!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Djenzen 30-08-2011

Algemene score

9,0
Een remote gekocht voor de camera. Makkelijk te bestellen via de website en snel geleverd en goed geleverd.

Na een week bleek de remote niet helemaal naar behoren te werken en na dit via mail te hebben aangegeven kon ik zonder problemen en RMA poespas het product retour sturen voor een vervangend exemplaar. Mooi afgehandeld!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BJTKeizer 30-08-2011

Algemene score

10,0
De website is super overzichtelijk. Ik kon alles makkelijk vinden.
Ook de service en levering waren top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Wijn 30-08-2011

Algemene score

8,3
In de middag om 3 uur besteld en de dag erop om 11 uur afgeleverd !Scherpe prijs in de markt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

peenter 30-08-2011

Algemene score

8,0
Mijn ervaring met cameranu.nl is erg positief.
Bij het maken van een keuze nemen ze goed de tijd en denken met je mee.
Bestel je via internet heb je de spullen snel en goed verpakt snel in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jodocusbody 30-08-2011

Algemene score

9,8
Na mijn camera 3 jaar geleden gekocht te hebben bij CamerNU.nl, nu ook een nieuwe Eyecup bij hen besteld.

De site van CameraNU.nl is overzichtelijk en bestelproces gemakkelijk omdat je kunt inloggen als je eerder aankopen hebt gedaan.

De Eyecup werd netjes binnen 2 dagen thuis bezorgd via de pakketdienst. CameraNU had er ook nog voor kunnen kiezen dit per post te versturen omdat het om een gewone envelope ging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Coolen 30-08-2011

Algemene score

8,5
Duidelijke website, product op voorraad en snelle levering. Wat mag je nog meer verwachten van een webshop?

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Piet Kuijten 30-08-2011

Algemene score

8,5
Levering is snel. Website ziet er betrouwbaar uit en IS ook betrouwbaar. Levering was heel snel. En het artikel was goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richardtiben 30-08-2011

Algemene score

8,0
Prima afhandeling zoals beloofd op de website. Artikelen goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Snah54 30-08-2011

Algemene score

8,7
Goeie prijs/kwaliteit verhouding.
Afhalen ook goed geregeld met een wacht nummer systeem.
Dus geen gedoe wie er aan de beurt is.
De winkele ziet er prima uit en het personeel is geduldig en kundig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

cody man 30-08-2011

Algemene score

8,0
bijzonder vlotte levering.
maandag 16.00 besteld. dinsdag 13.00 geleverd.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Sietse Douma 30-08-2011

Algemene score

8,5
Overzichtelijke website
Bij bestelling goede ondersteuning per e-mail
Snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

The_Hees 30-08-2011

Algemene score

9,3
Perfecte afhandeling van de bestelling en vlotte reactie op mail. Kortom, niets te klagen;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jodieuw 30-08-2011

Algemene score

9,0
eerste maal dat ik op deze wijzen iets koop
ben een halve dag aan het studeren geweest via
kieskeurig, om mijn keuzen te maken,
dit is prima geslaagd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

abeltman 30-08-2011

Algemene score

8,7
Mooie eenvoudig website. Zou alleen wel wat meer geavanceeerde zoekmogelijkheden willen hebben.

Levering is top... Voor 21.00 bestellen, volgende dag al in huis. Er zijn niet veel webshops die dat evenaren.

Ook een keer in de showroom geweest. Goed advies, ze nemen de tijd voor je.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

abeltman 30-08-2011

Algemene score

8,7
Mooie eenvoudig website. Zou alleen wel wat meer geavanceeerde zoekmogelijkheden willen hebben.

Levering is top... Voor 21.00 bestellen, volgende dag al in huis. Er zijn niet veel webshops die dat evenaren.

Ook een keer in de showroom geweest. Goed advies, ze nemen de tijd voor je.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam de Bruijne 29-08-2011

Algemene score

9,7
We hebben de tas via internet besteld. We hebben netjes de gegevens voor ophalen of eventueel verzending ontvangen. Bij afhalen van de tas was alles naar wens, snelle levering. Het pand van CameraNU is goed bereikbaar en snel te vinden. Bedankt voor jullie service. Jullie hebben een mooie winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tabez 29-08-2011

Algemene score

8,8
Vlotte levering, goed telefonisch bereikbaar, via de mail binnen een dag antwoord. Kom daar in de randstad maar es om!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P. Vos 29-08-2011

Algemene score

8,3
De website is overzichtelijk ingedeeld. In ons geval werd bij de aanschaf van de camera keurig alle beschikbaare opties weergegeven welke bij de camera mogelijk waren wat het kiezen een stuk eenvoudiger maakt. Ik heb de camera bij Cameranu zelf opgehald en ben daar keurig te woord gestaan. Met name de kennis en het advies over de producten is zeer goed. Daarnaast is ook de prijs zeer concurrerend. Ik heb al meerdere keren bij cameranu productne aangeschaft en dit is zeker niet het laatste.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hennyve 29-08-2011

Algemene score

8,5
Prima assortiment, goed voorraadinformatie en prima en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Tiba 29-08-2011

Algemene score

8,8
De batterij die ik vorig jaar met de camera had meebsteld, bleek niet helemaal goed te passen. Deze werd probleemloos na bijna een jaar (met bijbetaling van het prijsverschil) omgeruild voor een originele Canon batterij, waarbij CameraNu ook keurig de verzendkosten voor zijn rekening nam.
Bij een eerdere gelegenheid (reparatie van een camera) verliep de communicatie ook prima: ik werd keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken en kreeg de camera na reparatie ook weer vlot en met originele verpakking en documentatie weer retour!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

BertApperlo 29-08-2011

Algemene score

10,0
Artikelen waren makkelijk en snel te vinden. De volgende dag had ik ze al binnen. Het doosje was voor de producten wat aan de grote kant, maar dit was opgelost door flink wat papier bij de doos in te doen. Producten waren in perfecte staat en heb ze al een aantal keren mogen gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarjanSchavemaker 29-08-2011

Algemene score

8,3
Gebruiksvriendelijke website en 'n heel snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Witkamp 29-08-2011

Algemene score

10,0
Een eenvoudig bedienbare en overzichtelijke website met een ruim assortiment camera's en accessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen. De aangeboden artikelen zijn voorzien van een duidelijke en informatieve omschrijving.

Het pand van CameraNu.nl te Urk licht een paar minuten van de rijksweg A6. Ik was er afgelopen zaterdag om 15.20 uur en toen was hij helaas net dicht. Er staat nog een nieuwe videocamera op de verlanglijst. De openingstijden staan overigens duidelijk op de website omschreven.

Snelle levering in goede verpakking!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim van der Nagel 29-08-2011

Algemene score

8,0
De productlijsten op de website mogen iets groter, zoals bij de concurrent fotokonijnenberg.nl.

Bestelling werd vlot verzonden en de e-mail communicatie was prima.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

A Weijtmans 29-08-2011

Algemene score

9,7
Prima service.
Op dinsdag besteld en op woensdag al bezorgd.
Klasse!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem J. Langezaal 29-08-2011

Algemene score

8,5
De bestelling was, zoals men op de site aangaven de dag volgend op de besteldag in huis.
Voor 21:00 uur besteld; de volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prosf 29-08-2011

Algemene score

7,5
Ik ken Cameranu al goed van ander producten en bevalt mij zeer goed. Site is duidelijk en de levering zoals afgesproken, daarom kom ik ook graag terug

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Anne J 29-08-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke website. Telefonisch ook goed bereikbaar. Telefonisch door vriendelijke medewerkster geholpen omdat ik een aangepaste combinatie wilde bestellen. Bestelling was snel en goed geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Papayas 29-08-2011

Algemene score

9,5
De informatie op de website vond ik erg duidelijk en ik was vooral erg blij met de snelle afhandeling en bezorging van het artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.W DE GRAAFF 29-08-2011

Algemene score

10,0
De levering was super snel vandaag besteld de volgende dag in huis.
Vooraf had ik nog vragen en die werden bij klantenservice erg goed behandeld en uitgelegd ze nam er ruim de tijd voor .
De order was zeer netjes en zorgvuldig verpakt en het belangrijkste " de camera doet het er goed en we zijn er blij mee "
En ook na de aankoop nog de vraag of alles goed is .

Kortom een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elsje48 29-08-2011

Algemene score

10,0
Snelle levering, correcte artikelen. Foute bestelling door mijzelf zonder problemen hersteld.
Telefonisch prima ondersteund bij vraag m.b.t. bestelling en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wdocter 29-08-2011

Algemene score

9,0
Ontzettend fijne website om het juiste product te kunnen vinden! Snelle en klantvriendelijke service.

Hartelijk dank!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

webmariska 29-08-2011

Algemene score

8,5
De website werkt prima en is duidelijk. Verder is het altijd spannend om online een bestelling te plaatsen omdat je vooruit betaald. Kortom ik wil heel duidelijk maken d alles correct en snel is verlopen. Meteen de volgende dag werd de camera al afgeleverd. Super! Alles was keurig verpakt en ik heb zin om te beginnen met fotgrafie!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

piet dijkstra 29-08-2011

Algemene score

9,2
De ene dag besteld en de andere dag heb je het al binnen,als er wat is dan word dat netjes opgelost.
Vriendelijke mensen aan de telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP Zijlmans 29-08-2011

Algemene score

9,0
Gemakkelijk besteld en zeer snel geleverd.Alles goed verpakt en factuur via e-mail, top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monet 29-08-2011

Algemene score

9,0
Prima service. Snelle afhandeling en prima verpakt apparaat.
Goede kwaliteit prijsverhouding. Een uitstekende webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

freek10 29-08-2011

Algemene score

9,0
Zeer tevreden, verder geen op of aanmerkingen, ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maikel77nmgn 29-08-2011

Algemene score

7,0
makkelijk snel en handig.en sommige artikelen zijn goedkoper dan in de winkel.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Roelof1977 29-08-2011

Algemene score

9,0
Snelle en correcte, duidelijke afhandeling van de bestelling. Alleen verzenden duurde wat langer, maar dit kwam vooral door de "service" van de TNT.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan poulsen 29-08-2011

Algemene score

9,3
In begin was ik huiverig via e.mail te bestellen
jullie hebbe mij gerust gesteld
alles verliep in perfectie
goede service
mijn dank

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben v Harras 29-08-2011

Algemene score

9,0
-zeer overzichtelijke webshop
-makkelijke route, voldoende parkeergelegenheid
-klantvriendelijke omgang en vakkundige klantgerichte informatie, alle producten op voorraad
- een ontbrekend bonnetje dezelfde dag geregeld
- enthousiast over de aangekochte producten waarmee al 'gewerkt'is, body, lens, teleconverter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f.cornelisse 29-08-2011

Algemene score

9,3
levering was supersnel \verpakking prima

zal waarschijnlijk binnenkort nogmaals een order plaatsen
m.vr.gr.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PieDesRos 29-08-2011

Algemene score

9,5
Meteen keurig per e-mail een bevestiging van mijn bestelling en betaling ontvangen en niet lang daarna de bevestiging van verzending met Track & Trace code. De camera werd meteen de volgende dag afgeleverd, zoals toegezegd. Bijzonder tevreden over deze manier van afhandelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart_D 29-08-2011

Algemene score

8,5
De bestelling en levering is prima afgehandeld, zoals het hoort.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

nzwaneveld 29-08-2011

Algemene score

8,7
Goede informatie op de website en links naar info tbv verdere verdieping. Order is de volgende werkdag op transport gegaan (aangetekend) in een degelijke verpakking. Een dag later had ik het keurig in huis en kon ik aan de slag. Het leukste is dat Cameranu.nl steeds goede service biedt. Hier kan ik op vertrouwen en ze hebben hun reputatie weer waargemaakt. TOP!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews