cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43575 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2397 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter Balk 31-08-2011

Algemene score

9,0
Website duidelijk, prima product, scherp geprijsd, gratis verzending, duidelijke voorraadstatus, bereikbaarheid en after-sales niet nodig gehad, zaterdagmiddag 15:00 u besteld - dinsdag geleverd, alles correct en compleet geleverd. Ik ben tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

golferajames 31-08-2011

Algemene score

8,7
Prima snelle levering binne 2 dagen
Overzicht website goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Koen Pentax 31-08-2011

Algemene score

9,0
De website is overzichtelijk en zeer uitgebreid.

De bestelde spullen werden zoals beloofd de volgende dag al geleverd. Alles keurig verpakt in een goede doos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patr1ck30 31-08-2011

Algemene score

10,0
Eenvoudig bestellen en betalen en de volgende dag binnen. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant noord brabant 31-08-2011

Algemene score

10,0
Uitstekende service van cameraNu.nl en zeer snelle levering. Kortom zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nakedcellist 31-08-2011

Algemene score

8,2
Prima service, toegewijde mensen, supersnelle levering. Alleen jammer dat ze de verkeerde lader meegaven, maar ze gaan aan de slag om dit te corrigeren. Zou er zeker weer kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Limbo-models 31-08-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke website met gemakkelijke bestelprocedure.
Levering was zoals beloofd de dag erna.
Bereikbaarheid: Wie is er nu tussen de middag niet bereikbaar ?
Vroeger was dat zo, maar ik deze tijd iets ouderwets...

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Henny Poulissen 31-08-2011

Algemene score

8,8
Ik vind dat ik goed geholpen ben. Toen na een dag de camera 30 euro goedkoper werd, werd mij te verstaan gegeven dat ik die 30 euro retour zou krijgen. Service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

young54 31-08-2011

Algemene score

10,0
Tot op heden zeer tevreden met mijn nieuwe aankoop
in 2005 bij cameranu mijn eerste spiegelreflex Minolta
Dynax 5D gekocht en fantastische foto's mee gemaakt nu
dus een voor een Sony Alpha SLT-A55L ben gegaan heb ik
er alle vertrouwen in dat dit een goede aankoop is geweest en mijn ervaring met Cameranu is dan ook TOP.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie70 31-08-2011

Algemene score

8,0
Het is even zoeken op de website, maar hij is duidelijk en erg volledig.
De bereikbaarheid van de winkel vind ik erg belangrijk, omdat ik een dergelijk product toch graag in persoonlijk contact aankoop. De persoonlijke hulp is erg plezierig en correct en ik heb de indruk dat men ook kennis van zaken heeft.
De camera heb ik nu een week in mijn bezit en ik ben er erg over te spreken.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Tuihanti 31-08-2011

Algemene score

10,0
De service is goed, de levering snel, de wensite duidelijk.
Met aftersales nog geen zaken gedaan. HEt is elke keer gewoon dik in orde. Kan er dus geen cijfer voor geven maar, dat zit ook wel goed, denk ik.

Een tevreden klant dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avdmeerrr 31-08-2011

Algemene score

10,0
Snelle levering, uitgebreid assortiment.
Ik kijk veel rond maar kom altijd op deze site uit.
Lens werkt perfect, erg scherp geprijsd en razendsnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mbra 31-08-2011

Algemene score

8,2
Duidelijke website en snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bv den Droge 31-08-2011

Algemene score

9,5
Na veel zoeken, kijken en lezen op onderandere kieskeurig deze camera uitgezocht. Op cameraNU.nl besteld en betaald. O ja dacht ik een geheugenkaart. had ik gelijk moeten bestellen dus direct gebeld met cameraNu. Gelijk een mevrouw aan de telefoon en goed geholpen. Net op tijd want ze waren al bezig met de order. Volgende middag keurig geleverd door Postnl.
Ben heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marie-anne23 31-08-2011

Algemene score

10,0
Supersnel geleverd (in Frankrijk!) en uiterst tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

farmside 31-08-2011

Algemene score

8,5
Duidelijk en snel.
Alles is overzichtelijk te zien zodat het eenvoudig te bestellen is.
en heb je nog vragen kan je bellen en woord je vriendelijk uitgelegd hoe je het anders kan doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy3 31-08-2011

Algemene score

8,0
Heb gezocht naar een aanbieder met de laagste prijs. Cameranu.nl was veruit de goedkoopste. De levering was super snel. Volgende dag hadden wij de camera in huis. Heb verder geen ervaring met de klantenservice.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

kick64 31-08-2011

Algemene score

8,3
Correcte prijs, snel geleverd en nagekomen wat beloofd werd. Samengevat: een prima webwinke!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

zeebioloog 31-08-2011

Algemene score

8,5
dinsdag besteld, woensdag in huis !!! Wat een snelle service!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RdH61 31-08-2011

Algemene score

9,3
overzichtelijke website,
keurige factuur als bijlage bij email,
snelle levering,
een prima webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter657 31-08-2011

Algemene score

9,0
Goede site en snelle levering.
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansG-55 31-08-2011

Algemene score

9,2
Al eerder het e.e.a. via CameraNU.nl gekocht.
Nu een verloopring besteld. Helaas door een foutief art.nr. op de verpakking de verkeerde gekregen. Direct tel.contact opgenomen met CameraNU en het probleem is perfect en snel verholpen. Petje af! Ik kan iedereen aanraden om hier te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Museum Breda 31-08-2011

Algemene score

8,0
Zonder betaling vooraf en verzoek om een rekening toch snelle levering. Waarvoor dank.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Metalhead74 31-08-2011

Algemene score

8,7
Op woensdagavond mijn camera besteld en betaald, op donderdag ochtend kwam de camera al per post. Ze hadden zelfs een snellere geheugenkaart erbij gestopt dan besteld was. Prima zaak, zou er zo weer wat bestellen :)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mrnn 31-08-2011

Algemene score

7,0
Ik bestel een product wat volgens de webshop op voorraad is. Ik bestel 2 stuks. Na bestellen en betalen krijg ik de automatische bevestigingsmail en daar staat in dat het product niet in voorraad is. Na zelf bellen blijkt er maar 1 stuk op voorraad, 2de moet worden nageleverd. Niet handig maar geen groot probleem, wel vraag ik de levertijd. De medewerker wil dit niet zeggen, dat doen ze nooit want 'dan is de leverancier tot leveren verplicht'. Na een mailwisseling waarin ik toch echt aandring op een indicatie maken ze zich ervan af met: 'enkele dagen tot weken'. Ik besluit de bestelling te annuleren maar net voor ik dat doe komt de mail binnen dat ook het 2de product verzonden is.

Levering zelf ging snel en soepel, website is (op voorraadstatus na) erg duidelijk en overzichtelijk. Het is vooral de weinig dienstverlenende service medewerkster die zorgt voor een minder plezierige ervaring.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

SylviaR 30-08-2011

Algemene score

9,0
Prijs van combinatie-aanbieding(en) is aantrekkelijk: camera met een aantal asseccoires: 'PanasonicCompletePack' Dit vergeleken met andere webshopsites die deze panasonic lumix dmc tz20 compactcamera verkochte, inclusief combinatie-aanbieding(en). Nu een aantal dagen later is zelfs de 'PanasonicCompletePack' alweer €30,- goedkoper geworden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans de Bruijn 30-08-2011

Algemene score

7,8
Goede service van jullie. TOP
Ik heb al eerder bij jullie gekocht,t.w. een Panasonic Plasma TV en een Panasonic Harddisk Recorder.
Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Wim Schulp 30-08-2011

Algemene score

9,0
uitstekende omschrijving van het produkt door CameraNU.nl. De zeer concurrerende prijs van de SONY Handycam HDR-CX700VE heeft voor mij de doorslag gegeven om de camcorder aan te schaffen. de aflevering binnen 24 uur na bestelling was geheel volgens afspraak.ik ben via de test van de Consumentenbond over HD-Camcorders aan het adres van CameraNU.nl gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ARN01 30-08-2011

Algemene score

8,0
CameraNu.nl doet wat ze zegt.
Geen verassingen achteraf. Tijdige levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

eagle19 30-08-2011

Algemene score

9,3
Snel en goed binnen 24 uur geleverd.
Wat wil men nog meer.
Prima..!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd55 30-08-2011

Algemene score

9,2
Overzichtelijke site, snelle en keurig verzorgde levering, adequate antwoorden op (telefonische) vragen.
Een plezier om zaken mee te doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

doeze 30-08-2011

Algemene score

9,2
Tijdens een telefonische informatie is mij zeer duidelijk geantwoord op mijn vragen over de aan te kopen produkten. Ook de vermelde levering was zeer correct en volgens de verstrekte mededelingen op de site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lauravdw 30-08-2011

Algemene score

8,5
Supermooie fotolijst. Zit al achtergrond muziek op en het overzetten van foto's op de pc naar de fotolijst is een makkie!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Djenzen 30-08-2011

Algemene score

9,0
Een remote gekocht voor de camera. Makkelijk te bestellen via de website en snel geleverd en goed geleverd.

Na een week bleek de remote niet helemaal naar behoren te werken en na dit via mail te hebben aangegeven kon ik zonder problemen en RMA poespas het product retour sturen voor een vervangend exemplaar. Mooi afgehandeld!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BJTKeizer 30-08-2011

Algemene score

10,0
De website is super overzichtelijk. Ik kon alles makkelijk vinden.
Ook de service en levering waren top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Wijn 30-08-2011

Algemene score

8,3
In de middag om 3 uur besteld en de dag erop om 11 uur afgeleverd !Scherpe prijs in de markt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

peenter 30-08-2011

Algemene score

8,0
Mijn ervaring met cameranu.nl is erg positief.
Bij het maken van een keuze nemen ze goed de tijd en denken met je mee.
Bestel je via internet heb je de spullen snel en goed verpakt snel in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jodocusbody 30-08-2011

Algemene score

9,8
Na mijn camera 3 jaar geleden gekocht te hebben bij CamerNU.nl, nu ook een nieuwe Eyecup bij hen besteld.

De site van CameraNU.nl is overzichtelijk en bestelproces gemakkelijk omdat je kunt inloggen als je eerder aankopen hebt gedaan.

De Eyecup werd netjes binnen 2 dagen thuis bezorgd via de pakketdienst. CameraNU had er ook nog voor kunnen kiezen dit per post te versturen omdat het om een gewone envelope ging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Coolen 30-08-2011

Algemene score

8,5
Duidelijke website, product op voorraad en snelle levering. Wat mag je nog meer verwachten van een webshop?

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Piet Kuijten 30-08-2011

Algemene score

8,5
Levering is snel. Website ziet er betrouwbaar uit en IS ook betrouwbaar. Levering was heel snel. En het artikel was goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richardtiben 30-08-2011

Algemene score

8,0
Prima afhandeling zoals beloofd op de website. Artikelen goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Snah54 30-08-2011

Algemene score

8,7
Goeie prijs/kwaliteit verhouding.
Afhalen ook goed geregeld met een wacht nummer systeem.
Dus geen gedoe wie er aan de beurt is.
De winkele ziet er prima uit en het personeel is geduldig en kundig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

cody man 30-08-2011

Algemene score

8,0
bijzonder vlotte levering.
maandag 16.00 besteld. dinsdag 13.00 geleverd.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Sietse Douma 30-08-2011

Algemene score

8,5
Overzichtelijke website
Bij bestelling goede ondersteuning per e-mail
Snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

The_Hees 30-08-2011

Algemene score

9,3
Perfecte afhandeling van de bestelling en vlotte reactie op mail. Kortom, niets te klagen;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jodieuw 30-08-2011

Algemene score

9,0
eerste maal dat ik op deze wijzen iets koop
ben een halve dag aan het studeren geweest via
kieskeurig, om mijn keuzen te maken,
dit is prima geslaagd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

abeltman 30-08-2011

Algemene score

8,7
Mooie eenvoudig website. Zou alleen wel wat meer geavanceeerde zoekmogelijkheden willen hebben.

Levering is top... Voor 21.00 bestellen, volgende dag al in huis. Er zijn niet veel webshops die dat evenaren.

Ook een keer in de showroom geweest. Goed advies, ze nemen de tijd voor je.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

abeltman 30-08-2011

Algemene score

8,7
Mooie eenvoudig website. Zou alleen wel wat meer geavanceeerde zoekmogelijkheden willen hebben.

Levering is top... Voor 21.00 bestellen, volgende dag al in huis. Er zijn niet veel webshops die dat evenaren.

Ook een keer in de showroom geweest. Goed advies, ze nemen de tijd voor je.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam de Bruijne 29-08-2011

Algemene score

9,7
We hebben de tas via internet besteld. We hebben netjes de gegevens voor ophalen of eventueel verzending ontvangen. Bij afhalen van de tas was alles naar wens, snelle levering. Het pand van CameraNU is goed bereikbaar en snel te vinden. Bedankt voor jullie service. Jullie hebben een mooie winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tabez 29-08-2011

Algemene score

8,8
Vlotte levering, goed telefonisch bereikbaar, via de mail binnen een dag antwoord. Kom daar in de randstad maar es om!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews