cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bart_D 29-08-2011

Algemene score

8,5
De bestelling en levering is prima afgehandeld, zoals het hoort.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

nzwaneveld 29-08-2011

Algemene score

8,7
Goede informatie op de website en links naar info tbv verdere verdieping. Order is de volgende werkdag op transport gegaan (aangetekend) in een degelijke verpakking. Een dag later had ik het keurig in huis en kon ik aan de slag. Het leukste is dat Cameranu.nl steeds goede service biedt. Hier kan ik op vertrouwen en ze hebben hun reputatie weer waargemaakt. TOP!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kweewel 28-08-2011

Algemene score

9,7
Vond website overzichtelijk en duidelijk. Geen problemen deze site te bereiken.Camera zondagavond besteld en had deze dinsdag al in mijn bezit. Goed en veilig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f-sharp 28-08-2011

Algemene score

8,5
levering snel en netjes met keurige info over 1 (!) dag vertraging

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

AntonieV 28-08-2011

Algemene score

8,0
Heel goed dat op de website werd gewezen op alternatieven voor de originele Remote Controls.
Super snelle levering, perfect werkende Controls.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jer76 28-08-2011

Algemene score

8,0
Op de website staat duidelijk wat in de doos zit.
Snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

ES65 28-08-2011

Algemene score

8,0
Gewoon en goede en betrouwbare zaak. Heb er al veel fotografie spullen gekocht. Er is tijd voor advies, maar er is ook een snelkassa als je al precies weet wat je wilt (maak de keuze bij binnenkomst op het bonnetjes apparaat). Alleen jammer dat ze niet direkt bij mij om de hoek gevestigd zijn.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

gapsnufotografie 28-08-2011

Algemene score

7,8
Alles goed afgehandeld. Bezorging met PostNL werkt nog niet altijd vlekkeloos.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Roon63 28-08-2011

Algemene score

9,7
Snel antwoord op vragen per mail. Super snelle levering. Heel goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helen2011 28-08-2011

Algemene score

9,2
Een vlotte bestel mogelijkheid, en een heel snelle keurige levering.
Helemaal prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helen 2011 28-08-2011

Algemene score

9,2
Een vlotte bestel mogelijkheid, en een heel snelle keurige levering.
Helemaal prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reinier123 28-08-2011

Algemene score

7,5
Het was even zoeken of er wel of geen geheugen bij de camera zat. Het zat er niet bij maar wat moet je dan kiezen. Ik ben geen techneut dus heb het maar aan collega's gevraagd. Ik denk dat hier meer duidelijkheid op de site gegeven zou moeten worden met evnetueel een advies van jullie kant erbij.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

leon5200 28-08-2011

Algemene score

8,2
Snelle en goede afhandeling, ook van retourzending.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

josh56 28-08-2011

Algemene score

9,5
voor zo'n onderdeel wat alleen in een gespecialiseerde fotowinkel verkrijgbaar is, vond ik het fijn dat het product hier snel gevonden en geïnformeerd was.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.A.M.v.d.Vechte 28-08-2011

Algemene score

10,0
Ben goed tevreden over hoe het verlopen is.
Goede kwaliteid.en de bestelling snel htuis.
Ben best bereid om zo meerdere dingen te kopen.
Raad ook anderen het aan om dit te doen.
Zeg niet van hoe moet dit nu ik weet het wel.
Ga naar de sait van Camera nu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dibbuz 28-08-2011

Algemene score

8,5
Mooie Canon tas besteld.
Zaterdag besteld, uiteraard maandag verzonden en dindag al in huis. Niet nodig geweest om contact op te nemen i.v.m. defecten o.i.d.

Tas goed verpakt met opvulling (papier) al hoop ik wel ze dat niet gebruiken bij breekbare producten.

Prima afhandeling zoals ze beloven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

C.Korevaar 28-08-2011

Algemene score

9,0
Website ziet er goed en overzichtelijk uit.
Winkel is goed en makkelijk bereikbaar, personeel heeft veel kennis van zaken en geven een goed advies.
Bestelling online word snel en goed afgeleverd.
Na de aankoop krijg je per mail bericht wat je hebt aangekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leno269 28-08-2011

Algemene score

9,0
Deskundig en attent personeel.
Ruime en overzichtelijke verkoopruimte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gogo12 28-08-2011

Algemene score

9,5
Scherpe prijs en altijd is duidelijk wat op voorraad is en hierdoor is snelle levering mogelijk, wat ook daadwerkelijk gebeurt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick muller 28-08-2011

Algemene score

8,0
Mijn bestelling (flitsset Bowens) is keurig op tijd geleverd.
bij het uitpakken bleek er iets te ontbreken en iets stuk te zijn.
via mail contact gehad en vrij snel een antwoord met oplossing gekregen.
toch nog een advies naar cameranu, als er bekend is dat er soms dingen niet goed gaan is een extra controle voor versturen misschien een optie.
Overal dik te vrede.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Henk Diepeveen 28-08-2011

Algemene score

9,0
Goed bereikbaar, beste prijs/kwaliteitsverhouding.
Werkdag 1 besteld, werkdag 2 geleverd.
Ontbrekend onderdeel werd dag na melding geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jakotaki 28-08-2011

Algemene score

7,8
Bestellen via de webside is eenvoudig en aflevering is snel en correct.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mikel18 28-08-2011

Algemene score

9,0
Prima service, ook bij telefonisch contact met het personeel in de winkel. Geregeld dat ik op tijd voor mijn vakantie de bestelling binnen had. Helemaal super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heilko 27-08-2011

Algemene score

9,3
Goede site, goede prijs, snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. van Doorn 27-08-2011

Algemene score

7,0
Afstandsbediening had lege batterij, konden gen ander knoopbatterijtje leveren, wilden ook niet het bedrag voor een batterij terugstorten, moest hele product met ontvangstbewijs weer opsturen. Krijg wel direct een nieuw artikel.
Verder goede service.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

J Husken 27-08-2011

Algemene score

8,5
bestelling eenvoudig en levering zeer accuraat en snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marloesl12 27-08-2011

Algemene score

9,0
Ik had in eerste instantie een verkeerde lens ontvangen. Na telefonisch onderhoud met CameraNu de lens teruggestuurd. Ik hoorde vervolgens niets meer. Ik hebzelf contact opgenomen en nadien heeft een medewerkster van CameraNU met mij contact opgenomen. De bestelde lens is nadat deze door CameraNu was besteld naar mij verstuurd. Tussentijds heeft CameraNU mij netjes per mail op de hoogte gehouden. Deze zaak heeft mijn vertrouwen hersteld en levert een goede service. Winkel om aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EddyuitTiel 27-08-2011

Algemene score

8,8
Gemakkelijk shoppen op de site. En gemakkelijk op te halen of op laten sturen. Vriendelijk personeel.
heerlijke (web)winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ganzenmeer 27-08-2011

Algemene score

10,0
Deze keer heb ik niet gekozen om per internet te bestellen. Ik ben naar de winkel in Urk gegaan omdat ze daar een grote collectie camaratassen hebben. Ik heb daar goed kunnen vergelijken en met een goed advies heb ik er een kunnen kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wendy2006 27-08-2011

Algemene score

9,3
Op de site was meteen te zien of de camera op voorraad was. Goedecombodeals. En eenmaal besteld de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard0007 27-08-2011

Algemene score

8,0
op tijd ontvangen en goed verpakt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rlphoto 27-08-2011

Algemene score

9,0
Een uitgebreide website voor alles wat met fotografie te maken heeft, veel artikelen op voorraad, waaronder ook het bestelde filter-adapter 62-67. Uitstekende snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corrie21 27-08-2011

Algemene score

10,0
Goede duidelijke, overzichtelijke site met een goede afwinkeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jpeters_73 27-08-2011

Algemene score

7,5
Snelle levering, duidelijke webshop, zelfs 's avonds tot 9 uur besteld de volgende dag in huis !!

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Willy Sybesma 27-08-2011

Algemene score

10,0
Prima site en de zending is werkelijk super snel. En dat wil je toch graag he. Zo snel mogelijk aan de slag met je nieuwe aankoop. Nou dat kan bij Camera nu.nl. Binnen 24 uur in huis, prima verpakt.
Volgende aankoop weet ik deze website weer te vinden:)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent48 27-08-2011

Algemene score

8,2
Alles werd keurig geleverd binnen de aangegeven tijd. De bestelde tas wilde ik omruilen omdat die te groot was, en dat verliep ook buitengewoon vlot. Op een e-mail met een vraag over de objectieven, kreeg ik binnen een paar uur antwoord. Bijzonder tevreden dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Kriek 27-08-2011

Algemene score

10,0
Website is zeer overzichtelijk, kan snel artikel vinden, de bereikbaarheid is telefonisch, vriendelijk informatief en correct, Bestelling plaatsen duidelijk, en de aflevering is top, maken waar wat telefonisch is vermeld. In mijn geval Vrijdags besteld, en de dag erop om 15.30 uur mijn bestelling binnen.
Het is prettig shoppen bij CameraNu, klantvriendelijk, duidelijk een aanrader.
Wat mij opvalt, dat wanneer je met andere mensen praat over fotografie, en aankopen op dat gebied, CameraNu vaak wordt genoemd als zijnde een zeer correcte shop waar het goed winkelen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad2011 27-08-2011

Algemene score

8,2
Vriendelijke, correcte afhandeling. Aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

sjaan11 26-08-2011

Algemene score

8,5
Zeer overzichtelijke, en goede website.Mijn bestelling is supersnel geleverd , binnen 24 uur !
Ik kom zeker nog terug .

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dunster4588 26-08-2011

Algemene score

9,0
Voor 21 uur besteld op vrijdagavond, zelfs dan op zaterdag binnen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flolen 26-08-2011

Algemene score

10,0
Dit is reeds mijn zoveelste aankoop via CamaraNU.nl.
Naast dat de site erg duidelijk en compleet is, is de levering ook altijd volgens belofte. Laatst 4 minuten vóór 21.00u besteld en toch nog de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nynkec 26-08-2011

Algemene score

10,0
Zeer goede afhandeling. Goed bereikbaar. Snelle reactie op e-mails.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RN M 26-08-2011

Algemene score

8,8
Website: duidelijk, overzichtelijk, echter, net geen 9 gescoord, aangezien niet altijd de artikel-info in overeenstemming is met de werkelijkheid. Zo is bij deze tas het afgebeelde logo niet op de voorkant van de tas aanwezig, maar is er een heel klein, ovaal logo aan de zijkant.
Bereikbaarheid: snel, vriendelijk, duidelijk per mail, per telefoon geen ervaring.
After sales: prima, service met een S.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RN M 26-08-2011

Algemene score

8,8
Website: duidelijk, overzichtelijk. Net geen 9 gescoord, want de artikel-info is niet altijd in overeenstemming met de werkelijkheid, bijv. deze plu is niet 130cm, maar 120cm.
Bereikbaarheid: snelle, vriendelijke, duidelijke info per mail, per telefoon geen ervaring.
Bestelling en levering: vandaag tijdig besteld, betaald, morgen in huis, mits voorradig.
After sales: prima, service met een S.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

i b 26-08-2011

Algemene score

8,3
snelle levering. het product dat we graag wilden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RN M 26-08-2011

Algemene score

8,8
Website: zeer duidelijk van opzet, overzichtelijk, helaas net geen 9 gescoord, aangezien de artikel-info in overeenstemming is met de werkelijkheid, bijv. deze plu is niet 130cm, maar 120cm
Bereikbaarheid: per mail heel snelle, vriendelijke, duidelijke info, geen ervaring per telefoon.
Bestelling en levering: vandaag tijdig besteld en betaald, morgen in huis, mits op voorraad.
After sales: prima service, met een S.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. Dijkstra 26-08-2011

Algemene score

8,8
prima product, prima webshop,goede bereikbaarheid, kortom zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jhhans 26-08-2011

Algemene score

9,3
Levering via CameraNU zoals gebruikelijk perfect!
Conform toezegging op de website, netjes de andere dag afgeleverd. Prijstechnisch ook dik in orde.

Inmiddels een aantal prints gemaakt. Zeer tevreden over de snelheid en de kwaliteit van de printer.

Ik ben wel benieuwd naar hoe lang ik met de cartrigdes kan doen, omdat deze flink groter zijn dan ik gewend ben.

Zowel de printer als CameraNU zijn aanraders!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoBoHu 26-08-2011

Algemene score

9,0
Vriendelijke bediening, doet zeer professioneel aan. Soms wel wat lange wachttijden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden_Klant_007 26-08-2011

Algemene score

8,7
Makkelijke webshop in bediening en zoekfunctionaliteit. Betaling per iDeal en directe verzending na betaling is echt waar gemaakt.
Vrijdag gekocht, Zaterdag bezorgd. Prima service. Niks op aan te merken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews