cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pietje85 09-09-2011

Algemene score

8,7
Had de camera de volgende dag in huis dus dat was perfect. Ook de prijs was bij cameranu.nl het voordeligst. De camera zelf bevalt ook zeer goed.
Scherpe beelden en de batterij gaat lang mee.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertxxxx 08-09-2011

Algemene score

10,0
's avonds besteld. Volgende morgen in huis. Alles perfect in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matje63 08-09-2011

Algemene score

8,3
Overzichtelijke website
Goed prijs en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

gerda59 08-09-2011

Algemene score

8,5
De door mij bestelde afstand bediening was helaas niet meer verkrijgbaar. CameraNu heeft een gelijkwaardig (goedkoper) alternatief aangeboden. Via emails werd ik keurig op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p.n. oom 08-09-2011

Algemene score

8,2
Ik heb eerder een produkt aangeschaft bij CameraNU
en ben zeer tevreden over de snelheid en accutaresse
waarmee een order wordt verwerkt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Wester 08-09-2011

Algemene score

9,0
Informatie had ik zelf gezocht op internet. Hulp soms wat matig, soms ook prima. Verschilt per persoon, die je helpt. laatste keer bij aankoop prima, maar bij de aanschaf daarvoor iets minder uitleg ed. Jammer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henry v.d. Sluis 08-09-2011

Algemene score

10,0
Op woensdag 8 september bestelde ik op internet een digitale camera van Panasonic.
Ik gaf die bestelling door om ong. 19.00 uur.
De camera werd al de andere dag in de ochtend ontvangen.
Een perfecte service en een zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thuis42 08-09-2011

Algemene score

10,0
produkt is correct verstuurd, bleek niet geheel aan de verwachting te voldoen en is geheel vrijblijvend omgeruild voor nieuw produkt KLASSE!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rbak 08-09-2011

Algemene score

8,2
Eerlijke normale heldere webshop. Geen extra kosten bij de kassa zoals bij een boel andere webshops

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mevr. Bloem 08-09-2011

Algemene score

9,0
Eerst telefonisch informatie gevraagd en daarna besteld.
Heel vriendelijk te woord gestaan.
's middags net voor 17.00 uur de betaling de deur uit en de andere dag al in huis. Super!
Bedankt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric van Doorne 08-09-2011

Algemene score

9,3
Heldere webshop met een groot/breed assortiment. De meeste producten zijn op voorraad en kunnen direct geleverd worden. Prijsstelling is zeer gunstig. De levering is zoals afgesproken verlopen. Kortom een webwinkel die ik aan raad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard333 08-09-2011

Algemene score

9,5
Duidelijke site, goede prijs, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Jongsten 08-09-2011

Algemene score

10,0
Uitstekende voorraadvermelding op de site. Vriendelijke contacten. Erg klantgericht. Geduldig en bereid te zoeken naar alternatieven die de klant beter uitkomen.

Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex2011 08-09-2011

Algemene score

9,0
Heb al veel producten bij CameraNU aangeschaft.
Voor ik iets aan schaf kijk ik altijd even op de site of het artikel voorradig is. Zo ja, dan rijdt ik bij voorkeur altijd even langs de prachtige zaak in Urk om mij aan het aanbod te vergapen en het artikel dat ik wens gelijk mee te kunnen nemen.
Heb ook al eens de "pech" gehad dat mijn camera naar de importeur terug moest. Had toen wel het "geluk" om daarbij de geweldige service van CameraNU te mogen ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Justin Masius Fotografie 08-09-2011

Algemene score

10,0
Makkelijk te bestellen via de webshop, alles staat er duidelijk bij. ik had een vraag over de betaling, die heb ik gedaan door contact op te nemen met CameraNU.nl ik werd zeer goed geholpen en had meteen duidelijkheid op mijn vraag, zoals we dat graag als klant zien. super tevreden over het product en de Webshop/winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hanz34 08-09-2011

Algemene score

9,0
CamaraNu.nl doet wat ze beloven en dat is de reden dat ik er graag koop. Artikelen die ik bestel heb ik twee dagen na bestellen in huis. Als ik vragen heb wordt ik zeer prettig geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Audreytex 08-09-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering en een zeer scherpe prijs , heel blij met de aankoop en Opa en Oma er heel blij mee gemaakt kunnen nu heerlijk genieten van de foto's van hun nieuwe kleinkind!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjib 08-09-2011

Algemene score

9,2
Goede website, snelle reacties via de mail en de levering ging perfect. Niets mis mee dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk-Elbert Buesink 08-09-2011

Algemene score

9,7
super goede levering, 20.00 uur besteld volgende dag 14.00 uur in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GAK 08-09-2011

Algemene score

9,2
Via de website een camera laten reserveren. Dat is een aantrekkelijke optie, omdat ik de camera persoonlijk wilde afhalen op locatie in Urk. Voor vertrek heb ik nogmaals de bevestiging gekregen via de telefoon dat de camera op voorraad was. De winkel was een prettige verrassing. Goed bereikbare locatie en een zeer verzorgde showroom met alle camera's, randapparatuur en accessoires fysiek opgesteld. Wat daarna tegenviel was dat ik voor mijn gevoel lang moest wachten voor ik geholpen werd. Op dat moment waren er maar twee medewerkers beschikbaar die uitgebreid informatie aan het verstrekken waren aan klanten. Op zich is dat prima natuurlijk, maar daardoor duurde het voor mij als "afhaler" zo'n 20 minuten voor ik mijn bestelling in ontvangst kon nemen en afrekenen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E1979 08-09-2011

Algemene score

10,0
Goederen besteld en de volgende ochtend binnen.
Onderdelen paste perfect op mijn Canon D1000

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frodje 08-09-2011

Algemene score

8,0
De keuze via de website verliep gemakkelijk. Na opdracht gelijk een bevestiging en kort daarop de link om de levering via TNT te volgen. De dag na bestelling werd het pakket afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

naamjohana 08-09-2011

Algemene score

9,0
Zeer Tevrede met de levering en de telefoniste was zeer behulpzaam en eenzeer vlotte serice al door gegeven aan diverse vrienden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CaroHulsman 08-09-2011

Algemene score

9,0
Altijd ruime keuze en prima levering, snel én goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bettycroll 08-09-2011

Algemene score

9,5
Ik heb bij CameraNu deze nikon coolpix 9100 gekocht, nadat ik eerst bij een andere webshop een andere camera had besteld. Deze camera voldeed niet en heb ik teruggestuurd. De reden om voor cameranu te kiezen was 2 ledig. En de beste prijs en het snelst in huis. Ik vind het altijd toch een beetje eng om dit soort mooie apparaten via een webshop te kopen, je weet maar nooit. Maar ook dit keer is mijn angst ongegrond. De camera had ik binnen 2 dagen in huis, alles zit erop en eraan. En dat voor minstens 50 euro goedkoper dan andere winkels. Prima dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PA3ETN 08-09-2011

Algemene score

9,0
Bij binnen komst gelijk een persoonlijk nummer.
Zeer duidelijke klant-nummering boven de balies.
Je kunt alvast rondneuzen met een kop koffie.
Het artikel dat je wild kopen, wordt door de verkoper,ruim de werking toegelicht en eventueel met soortgelijke vergeleken.Je krijgt een breed advies en er wordt beslist niet iets snel opgedrongen.
Wij zijn er nu voor de derde keer geweest en elke keer ga je zeer tevreden huiswaards.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erik bosboom 08-09-2011

Algemene score

7,5
leveringen op tijd en goed kontact na de aankoop

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

jamabo 08-09-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke info.Op de website en in de winkel.
Snelle bediening.
Winkel goed georganiseerd.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

erik bosboom 08-09-2011

Algemene score

7,5
leveringen op tijd aangeleverd gekregen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

R. Wubben 08-09-2011

Algemene score

9,7
Een prima webshop met een prima service. Men zegt binnen 24 uur levering en maakt dat ook waar. Met deze camera ben ik ook meer dan tevreden, die is in een woord geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Raes 08-09-2011

Algemene score

9,7
Niet veel woorden aan besteden: alles wordt perfect en volgens de beloften op website uitgevoerd.
Ook eerdere bestellingen voortreffelijk uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

percy123456 08-09-2011

Algemene score

9,5
Zeer snelle service. De ene dag besteld, volgende dag in huis. Ik was niet tevreden over een sony camera. Ik heb deze retour kunnen sturen en binnen een paar dagen had ik een andere van mijn voorkeur in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gebruiker34789 07-09-2011

Algemene score

7,0
Website ziet er beetje rommelig uit. Verder uitstekende en snelle levering. Gewoon zoals het hoort. Let wel op dat prijzen per dag kunnen fluctueren.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Twoman 07-09-2011

Algemene score

8,0
Duidelijke website, ondanks dat toch een vraag die goed en snel beantwoord werd. Conncurrenende prijs en snelle en goede levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron Brugman 07-09-2011

Algemene score

9,5
Gezochte camera was op basis van merk en kenmerken zeer snel te vinden en ik had het product de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank van Oosterhout 07-09-2011

Algemene score

8,0
Duidelijke website in combinatie met goede levering en service in winkel te Urk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

FrankL68 07-09-2011

Algemene score

9,7
Ik heb mijn fotocamera (Sony HX9V) woensdag om 20.58 uur besteld en betaald en inderdaad de volgende middag werd het keurig en goed verpakt afgeleverd, pluim!

Dus inderdaad voor 21.00 uur besteld de volgende dag geleverd. Net op tijd voor de vakantie op vrijdag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jerilo 07-09-2011

Algemene score

8,0
Voor 21.00 uur besteld de andere ochtend in huis. Perfect geregeld. E-mail's waren ook voldoende om je op de hoogte te houden over de status van de bestelling. Niks anders dan lof voor deze website.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wildebassman 07-09-2011

Algemene score

8,8
Zoals altijd, vriendelijke professionele afhandeling, zowel online als in de winkel en natuurlijk daar bovenop nog een hele prima prijs als bonus!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak2454 07-09-2011

Algemene score

9,3
Ik was al een tijdje aan het zoeken naar een nieuwe digitale camera. Na kort onderzoek bleek cameranu de goedkoopste.

De bestelling ongeveer om 21:20 afgerond, en had het de volgende dag al in huis! Totaal onverwachts, omdat "voor 21:00 besteld morgen in huis" op de website stond.

Al met al dik tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Tiel 07-09-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke site en bestel procedure. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mau_pie 07-09-2011

Algemene score

9,7
Ja ik ben heel tevreden,niets op aan temerken.
ik heb alles wat ik hebben wou gekregen. (gekocht)
naar alle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H de graaf 07-09-2011

Algemene score

8,2
Alles ging gesmeerd bestellen en betalen ik heb het zelf afgehaald in urk

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Karin1234567 07-09-2011

Algemene score

8,0
Prima levering, snel en netjes verzorgd. Product in goede staat ontvangen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Harry1900 07-09-2011

Algemene score

8,5
Printer voldoet helemaal aan onze verwachtingen.
Scannen gaat heel erg makkelijk.
Copien zijn zeer duidelijk. Cortom een goede printer met een redelijke prijs
alles netjes binnen 24 uur geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RvdBerg 07-09-2011

Algemene score

8,5
overzichtelijke en complete website, grote collectie, snelle foutloze (inclusief verpakking)levering, ruime keuze betaalmogelijkheden .... grote klasse !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jan120 07-09-2011

Algemene score

9,5
snel gevonden in de webshop, goede respons en correcte aflevering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotograaf1958 07-09-2011

Algemene score

9,7
Na telefonische vraag, bleek het kleine item ook gewoon per post bezorgbaar. Website werd direct aangepast. Zeer snelle en accurate behandeling van mijn vraag. Product inderdaad binnen 1 dag geleverd. zoals beloofd. Goede service, kan niet anders zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pepijn Janssen 07-09-2011

Algemene score

9,0
Nooit problemen met de site, snelle levering en goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin2334 07-09-2011

Algemene score

9,0
Prima geïnformeerd via de website, snelle levering (20.50 besteld, volgende dag in huis).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews