cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

colina 01-09-2011

Algemene score

9,2
Wij hebben bijna alle hier fotoapparatuur heir gekocht.
Goede service en zeer klantvriendedelijk.
Daar kunnen andere winkels een puntje aan zuigen.
Kortom a place to be.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

omaRikie 01-09-2011

Algemene score

9,3
Ondanks dat het met de betaling niet goed ging, werd er na een telefoontje meteen gereageerd.
Super!!
Bedankt en zeker tot een volgende keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob van Eersel 01-09-2011

Algemene score

9,3
Duidelijk en mooie website. Het pand op Urk is goed bereikbaar en de website (op de digitale snelweg ook !)De flitser gereserveerd via het formulier op de website en lag de volgende dag netjes klaar. Dat je kunt zien of het artikel op voorraad is bespaart je eventueel een reis voor niets. Vriendelijk en deskundig geholpen, eerst uitgeprobeerd op de camera. Na aankoop nog even rondgelopen en genoten van deze "Snoepwinkel" die ook overzichtelijk ingericht is.
Aftersales nog geen ervaring mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Trampe 01-09-2011

Algemene score

9,8
Snelle levering,zelfs nadat ik mijn huisnummer zelf verkeerd had ingevuld en de zending retour was gestuurd, geen extra kosten terwijl het opnieuw opgestuurd moest worden.
Van deze service word je heel blij.
Ze hebben er op zeker een nieuwe klant bij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janberendsen 01-09-2011

Algemene score

8,0
zeer snelle levering ; prima produkt (printer) ; zeer goede prijs/kwaliteitverhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

klazen 01-09-2011

Algemene score

9,0
prima apparaat
om 16.00 uur besteld, volgende ochtend om 08.30 uur geleverd!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ETSF 01-09-2011

Algemene score

9,0
CameraNU heeft erg veel producten, maar de site blijft tegelijkertijd overzichtelijk door de indeling in categorieën en de prima zoekfunctie. Leveringstijd is erg snel; als je voor 21.00 bestelt, heb je je product (indien voorradig) de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Frank20110901 01-09-2011

Algemene score

9,0
Het assortiment is heel uitgebreid. De artikelen zijn vaak op voorraad. De medewerkers zijn deskundig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maes F 01-09-2011

Algemene score

10,0
29/8 besteld vanuit Haacht (Belgie) en vandaag 1/9
thuis ontvangen heb onmiddelijk een tiental foto's
gemaakt ik heb een 1000d camera en met mijn lens die er bij was een Tamron 18-200 waren mijn foto's minder op alle gebied nu ik heb ze maar enkele uren maar mijn eerste resultaten zijn zeer positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scarecrow 01-09-2011

Algemene score

8,0
Eenvoudige bestelling met snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frienke 01-09-2011

Algemene score

9,3
gewenste informatie goed te bereiken.
levering zeer snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiebus 01-09-2011

Algemene score

8,3
Na een eerdere zeer positieve ervaring met CameraNu besloten om de Gorillapod SLR ook daar te bestellen.
Zeer prettig werkende webshop, uitstekende afhandeling van de bestelling en het product de volgende dag in huis.
En niet in de laatste plaats, tegen een zeer scherpe prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RoelandR 01-09-2011

Algemene score

8,8
prima webshop.
bovenstaande accessoire was net voor 21:00 besteld en lag de volgende dag al in de bus. Communicatie over de order verliep vlot en netjes.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

luuk knol 01-09-2011

Algemene score

8,3
Goed telefonisch technisch advies gehad. Verder ging alles probleemloos en vlot.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B. Blond 01-09-2011

Algemene score

8,8
S'avonds heb ik een camera besteld, meteen betaald met Ideal en de volgende dag werd deze netjes afgeleverd.
Alles staat duidelijk aangegeven op de site en je heb mogelijkheden voor combo-deals want vaak wil je toch een extra accu en/of een tasje bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans van Oosterwijck 01-09-2011

Algemene score

9,0
Prima website, klantvriendelijk, behulpzaam, ook bij specials. Kortom, als klant kom je weer terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc de Graaf 01-09-2011

Algemene score

8,7
Tevreden over de bestelling. Ze beloven voor 21:00 besteld volgende dag in huis en dit maken in tegenstelling tot vele andere bedrijven ook waar.

Op informatie vragen per mail wordt goed gereageerd en de prijzen zijn natuurlijk scherp!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

andre490 01-09-2011

Algemene score

9,5
voor onze jongste dochter een eenvoudige camera gezocht
voor niet al te duren prijs en CameraNU.nl viel ons op door snelle levering en zeer scherpe prijs. Via een collage ook vergelijkbare ervaring gehoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hermanron 01-09-2011

Algemene score

10,0
Geweldig!!! Wat zij beloofden kwam ook uit, meteen daags erop was de verrekijker in ons bezit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van der Meulen 31-08-2011

Algemene score

9,8
Artikel is niet te koop in een winkel,
gekocht bij Cameranu.nl rond 21.00 uur.
dezelfde avond een mail dat het artikel was verzonden.
Half 10 de volgende morgen heb ik het artikel via de vervoerder ontvangen.
Supersnel, correct, echt 100 punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

teejoo 37 31-08-2011

Algemene score

9,3
deze camera heb ik nog maar enkele dagen in mijn bezit dus ik kan er nog niet veel over zeggen.waar ik wel iets over kan zeggen is de vlotte verwerking van mijn bestelling,en de levering daarvan.een dag na bestelling thuis afgeleverd grote klasse.dank U wel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.van Weert 31-08-2011

Algemene score

8,0
Snel geleverd en bij defect gebleken product is per omgaande een nieuwe camera opgestuurd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeep Rutgers 31-08-2011

Algemene score

8,8
Ik ben reeds langere tijd een "vaste" klant, zowel in de webwinkel als de "normale" winkel.
Tot nu toe ben ik er zeer voorkomend behandeld en is het personeel zeer deskundig.
Dit is mijn tweede jaarlijkse schoonmakbeurt van de camera's en de ervaring leert, dat ik er weer een jaar geen omkijken naar heb.
Het bedrijf neemt de klant serieus en geeft ook advies op maat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theTyrolean 31-08-2011

Algemene score

10,0
Het product was duidelijk nieuw en nog ongeopende. de website en betaling werkte direct en was overzichtelijk en het product was binnen de aangegeven tijdruimte bij mij thuis. Absoluut geen bezwaar. Wel, misschien het volgende keer een bosje bloemen...? ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ErwinL1 31-08-2011

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site, met veel producten, vooral op het gebied van camera-accessoires. Ontzettend groot aanbod aan lenzen. Snelle levering! En als laatste vooral minder duur, bij prijs vergelijkingen kwam ik bijna altijd uit op deze site die als goedkoopste werd gekozen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke 1 31-08-2011

Algemene score

10,0
Voordat de aankoop is gedaan, eerst advies gevraagd per mail. Een vlot en goed antwoord gekregen. De camera per internet besteld en in de winkel opgehaald. Prima geholpen, alles lag al klaar. Ook nu advies en uitleg gekregen. Vriendelijk en deskundig personeel.
De winkel is ruim en licht, de koffie staat klaar. Er is voldoende parkeer ruimte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SimonBlotevogel 31-08-2011

Algemene score

9,0
Het product wordt op de website goed omschreven. Het bestellen / betalen is eenvoudig en het afleveren is een kwestie van die dag thuis zijn. Het apparaat werkt eenvoudig en goed en de gescande foto's zijn prima van kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hette Starreveld. 31-08-2011

Algemene score

9,0
De bestelling is perfect gedocumenteerd en ook de bestelling zelf is snel en goed afgehandeld.

Kortom, zoals het eingelijk hoort.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

goofie1988 31-08-2011

Algemene score

10,0
geweldige website, erg duidelijk, scherpe prijzen, mooie producten (waaronder mijn Flash Bounce Sony FA58AM / Sigma EF-610 DG (SUPER), werkt erg fijn) en een snelle levering. Kortom super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

welkenaamisnietingebruik 31-08-2011

Algemene score

9,5
Zowel de website als de winkel is zeer toegankelijk. Verkopers verstaan hun vak en verkopen geen onzin. Prijs prestatie van de producten zijn zeer aantrekkelijk. Bestelling & levering: Maken waar wat ze schrijven. After sales: heb ik geen gebruik van hoeven maken. Met andere woorden: Een zeer prettige winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. van Strijen 31-08-2011

Algemene score

9,3
Snelle service, netjes ingepakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Balk 31-08-2011

Algemene score

9,0
Website duidelijk, prima product, scherp geprijsd, gratis verzending, duidelijke voorraadstatus, bereikbaarheid en after-sales niet nodig gehad, zaterdagmiddag 15:00 u besteld - dinsdag geleverd, alles correct en compleet geleverd. Ik ben tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

golferajames 31-08-2011

Algemene score

8,7
Prima snelle levering binne 2 dagen
Overzicht website goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Koen Pentax 31-08-2011

Algemene score

9,0
De website is overzichtelijk en zeer uitgebreid.

De bestelde spullen werden zoals beloofd de volgende dag al geleverd. Alles keurig verpakt in een goede doos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patr1ck30 31-08-2011

Algemene score

10,0
Eenvoudig bestellen en betalen en de volgende dag binnen. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant noord brabant 31-08-2011

Algemene score

10,0
Uitstekende service van cameraNu.nl en zeer snelle levering. Kortom zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nakedcellist 31-08-2011

Algemene score

8,2
Prima service, toegewijde mensen, supersnelle levering. Alleen jammer dat ze de verkeerde lader meegaven, maar ze gaan aan de slag om dit te corrigeren. Zou er zeker weer kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Limbo-models 31-08-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke website met gemakkelijke bestelprocedure.
Levering was zoals beloofd de dag erna.
Bereikbaarheid: Wie is er nu tussen de middag niet bereikbaar ?
Vroeger was dat zo, maar ik deze tijd iets ouderwets...

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Henny Poulissen 31-08-2011

Algemene score

8,8
Ik vind dat ik goed geholpen ben. Toen na een dag de camera 30 euro goedkoper werd, werd mij te verstaan gegeven dat ik die 30 euro retour zou krijgen. Service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

young54 31-08-2011

Algemene score

10,0
Tot op heden zeer tevreden met mijn nieuwe aankoop
in 2005 bij cameranu mijn eerste spiegelreflex Minolta
Dynax 5D gekocht en fantastische foto's mee gemaakt nu
dus een voor een Sony Alpha SLT-A55L ben gegaan heb ik
er alle vertrouwen in dat dit een goede aankoop is geweest en mijn ervaring met Cameranu is dan ook TOP.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie70 31-08-2011

Algemene score

8,0
Het is even zoeken op de website, maar hij is duidelijk en erg volledig.
De bereikbaarheid van de winkel vind ik erg belangrijk, omdat ik een dergelijk product toch graag in persoonlijk contact aankoop. De persoonlijke hulp is erg plezierig en correct en ik heb de indruk dat men ook kennis van zaken heeft.
De camera heb ik nu een week in mijn bezit en ik ben er erg over te spreken.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Tuihanti 31-08-2011

Algemene score

10,0
De service is goed, de levering snel, de wensite duidelijk.
Met aftersales nog geen zaken gedaan. HEt is elke keer gewoon dik in orde. Kan er dus geen cijfer voor geven maar, dat zit ook wel goed, denk ik.

Een tevreden klant dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avdmeerrr 31-08-2011

Algemene score

10,0
Snelle levering, uitgebreid assortiment.
Ik kijk veel rond maar kom altijd op deze site uit.
Lens werkt perfect, erg scherp geprijsd en razendsnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mbra 31-08-2011

Algemene score

8,2
Duidelijke website en snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bv den Droge 31-08-2011

Algemene score

9,5
Na veel zoeken, kijken en lezen op onderandere kieskeurig deze camera uitgezocht. Op cameraNU.nl besteld en betaald. O ja dacht ik een geheugenkaart. had ik gelijk moeten bestellen dus direct gebeld met cameraNu. Gelijk een mevrouw aan de telefoon en goed geholpen. Net op tijd want ze waren al bezig met de order. Volgende middag keurig geleverd door Postnl.
Ben heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marie-anne23 31-08-2011

Algemene score

10,0
Supersnel geleverd (in Frankrijk!) en uiterst tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

farmside 31-08-2011

Algemene score

8,5
Duidelijk en snel.
Alles is overzichtelijk te zien zodat het eenvoudig te bestellen is.
en heb je nog vragen kan je bellen en woord je vriendelijk uitgelegd hoe je het anders kan doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy3 31-08-2011

Algemene score

8,0
Heb gezocht naar een aanbieder met de laagste prijs. Cameranu.nl was veruit de goedkoopste. De levering was super snel. Volgende dag hadden wij de camera in huis. Heb verder geen ervaring met de klantenservice.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

kick64 31-08-2011

Algemene score

8,3
Correcte prijs, snel geleverd en nagekomen wat beloofd werd. Samengevat: een prima webwinke!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

zeebioloog 31-08-2011

Algemene score

8,5
dinsdag besteld, woensdag in huis !!! Wat een snelle service!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews