cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ADV84 11-09-2011

Algemene score

10,0
Ik ben meestal huiverig als het gaat om online shoppen, zeker voor grote bedragen, maar dit keer is alles goed gegaan en ben ik overal heel erg tevreden over. De site is overzichtelijk en praktisch. No nonsense zijn de woorden om jullie diensten te bschrijven! Ga zo door met de service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David1973 11-09-2011

Algemene score

9,3
Na wat zoekwerk kwam ik op de Sony NEX-5 camera uit. Het uiteindelijk bestellen ging bij CameraNU eenvoudig. Het belangrijkste was dat de belofte voor 21:00 morgen in huis werd nagekomen,we wilde camera namelijk hebben voor een sport evenement. Alles keurig voor elkaar en op tijd .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vakantie50 11-09-2011

Algemene score

7,8
Prima website waar ze veel op voorraad hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jan D7000 11-09-2011

Algemene score

8,3
Snelle levering. keurig verzogd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jurist69 11-09-2011

Algemene score

8,0
Was niet de goede lens voor mij gezien de zoom/crop-factor (fullframe-lens op DX-camera). Werd helemaal niet moeilijk over gedaan.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Guus8 11-09-2011

Algemene score

9,7
Website is overzichtelijk. Bestellen, informeren over afhandeling en levering is naar volle tevredenheid door CameraNU afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene Oude Egberink 11-09-2011

Algemene score

9,2
Net voor/in vorig weekend besteld, dinsdagmiddag al in huis. Hele goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert Schipper 11-09-2011

Algemene score

9,5
Geheel volgens afspraak geleverd. Voor de genoemde tijd besteld en de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Enzo1 11-09-2011

Algemene score

9,3
Verrekijker was ook daadwerkelijk op voorraad. Dat was bij andere aanbieders niet het geval. Snelle respons en prima afhandeling van de order. Snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William Wilbers 11-09-2011

Algemene score

8,2
Op zondag besteld, en conform de belofte keurig op dinsdag in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

aadje 59 10-09-2011

Algemene score

8,5
De eerste webshop die zegt volgende dag bezorgen en dat ook waarmaakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Manana 10-09-2011

Algemene score

9,5
In het weekeind via de website besteld, dinsdag geleverd. Duidelijke website, goed vindbaar via google. En het apparaatje doet het ook leuk. Het is even uitvogelen hoe hij voor de eerste keer in gebruik moet worden genomen en wat de letlampjes voor betekenissen hebben, maar heb je dat een beetje door dan heb je er geen kind meer aan. Gewoon aan je tas hangen(zoals ik heb gedaan) en geotaggen maar. Het is niet 100% accuraat, soms zit hij met z'n gps-tracker 50 meter naast je doel. Opvallend is dat de i-gotU 600 accurater is als je beweegt (met trein/auto) dan wanneer je vrijwel op 1 punt blijft. Al met al leuk speeltje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim.Gerrie 10-09-2011

Algemene score

8,3
Levering geheel volgens de beloofde toezeggingen, via de mail op de hoogte gehouden van de levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

reijnen25 10-09-2011

Algemene score

8,0
Het is de eerste keer dat ik een product bij CameraNu gekocht heb.De ervaring die ik heb op gedaan,komt heel vertrouwelijk over.Ze hebben een degelijke uitstraling.
Ze zijn zeker niet uit beeld bij mij.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ekeni-ineke 10-09-2011

Algemene score

9,0
Of het nu om de website gaat of de winkel, het is overzichtelijk en duidelijk. In de winkel wordt je keurig te woord gestaan en er wordt absoluut voldoende tijd aan je beteed.
In de webshop is alles goed te vinden, duidelijk en overzichting.
We hebben al heel wat fotoartikelen o.a. spiegelreflexcamera, statief, objectief enz. gekocht.
Altijd naar tevredenheid verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

REvandenBerg 10-09-2011

Algemene score

8,0
Krijg binnenkort een Panasonic DMX-LX5 en zag als een van de tekortkomingen het ontbreken van een polsband. Via Google op deze Wrist Strap terecht gekomen. Eerlijk gezegd geen succesnummer, maar eigen schuld dikke bult.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ad Utens 10-09-2011

Algemene score

8,0
Jammer dat de lens, defect was. maar zonder problemen, teug kunnen geven..

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J Kamstra 10-09-2011

Algemene score

8,0
Heb nu 2 maal een aankoop gedaan bij cameraNU en allebei de keren werd de bestelling snel en correct afgehandeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Desiderius1983 10-09-2011

Algemene score

8,7
Een prima en keurige site. Prijzen zijn in een goede verhouding tot kwaliteit en service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Post 10-09-2011

Algemene score

9,3
Hele snelle levering. Vrijdagavond besteld en de volgende dag bezorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

244Hans 10-09-2011

Algemene score

9,0
Supersnelle levering in een goede verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul1662 10-09-2011

Algemene score

8,8
Na verschillende aankopen steeds opnieuw dezelfde perfecte afhandeling. Complimenten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem-zeven 10-09-2011

Algemene score

8,0
Door de grote voorraad en de overzichtige website kan Cameranu snel leveren. Naar mijn ervaring gemeten slaagt ze er inderdaat in de bestelling snel uitteleveren.
De winkel is overigens ook de moeite van een bezoek waard.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Joltje 10-09-2011

Algemene score

9,0
De website geeft goede en duidelijke informatie!
Het toestel heb ik uiteindelijk in de winkel gekocht.
Verkoper maakte voldoende tijd voor mij vrij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erica12345 10-09-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke website, goede service, snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

matika 10-09-2011

Algemene score

8,2
snelle levering en goed verpakt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

G.J.Dijkman 10-09-2011

Algemene score

9,7
Ook bij telefonisch contact uitermate vriendelijk,
komen hun woord na
geven prettig advies voor een alternatief artikel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrofrank 10-09-2011

Algemene score

9,0
Probleemloze bestelling en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

love 10-09-2011

Algemene score

8,5
alle hulde voor de snelle wijze van aflevering ,
de correcte facturering ,en verdere info .//als volgen van de zending.
een aanrader deze site !!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heleen60 09-09-2011

Algemene score

8,5
de camera moet nog uitgeprobeerd worden, maar na een kleine inspectie voldoet hij helemaal aan de verwachting. De bezorging was snel, en accuraat, ik ben dik tevreden. Nou nog mooie films maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

N. van Schijndel 09-09-2011

Algemene score

9,3
Fijne overzichtelijke site, produkten zijn snel gevonden.
Een supersnelle verzending; 's avond om 21.00 uur besteld en 's ochtends om 10.00 uur geleverd.
Ik was al klant van CameraNU.nl en blijf hier zeker terugkomen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 1654 09-09-2011

Algemene score

9,0
Snel en goed verpakt geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marc Marselje 09-09-2011

Algemene score

9,8
Ik heb laatst ook een bestelling geplaats en toen was de levering ook zeer snel. Erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Nelissen 09-09-2011

Algemene score

9,3
Duidelijk, gebruiksvriendelijk. Ik had enkele vragen per mail gesteld en deze werden binnen enkele uren beantwoord. Besteld en volgende dag in huis. Netjes verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

josje99 09-09-2011

Algemene score

9,0
website is in het algemeen duidelijk. sommige cokin filters bleken anders verpakt. niet erg, maar ik zou graag duidelijker weten wat de verschillen tussen cokin, stealth en ??? zijn
bestelling en levering is pico bello

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

RonM1963 09-09-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering, zeer snelle reactie bij navraag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Catrysse 2 09-09-2011

Algemene score

10,0
Dit is een fantastisch webshop, keer op keer perfecte service en ongezien scherpe prijzen! Ook voor België.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gewege 09-09-2011

Algemene score

9,5
Keurig en duidelijke site, met prima resultaten op zoeken.

Snelle levering en hierover duidelijke communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toscane 11 09-09-2011

Algemene score

8,5
Handige en overzichtelijke website
Bestelling en levering correct
Heb bij jullie een veilig gevoel!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tanja Dekker 09-09-2011

Algemene score

9,0
CameraNu.nl is mij bijzonder goed bevallen.
concurrerende prijzen. Supersnelle levering. Overzichtelijke website.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Photoss 09-09-2011

Algemene score

9,2
Super goede webwinkel!

Goed geautomatiseerd systeem met automatische bestellings-status update.
Tevens een snelle leveringen over de meeste producten (Ik had beide producten de volgende werkdag!) en het spul wordt goed ingepakt.

Ook kwam er nadat ik de canon lens had gekocht er daar een actie op en nadat ik contact had gehad met de klantenservice over de mail (na 1 werkdag terug gemailt) kon ik alsnog van de actie genieten!

Topwinkel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leonardk1962 09-09-2011

Algemene score

9,8
Overzichtelijke site, goede aanbiedingen en snelle levering. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tina52 09-09-2011

Algemene score

8,2
Levering gaat snel. Gewoon goed. Duidelijke info van de produkten op de website.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bde003 09-09-2011

Algemene score

8,5
Snelle service en prima communicatie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JonathanNL 09-09-2011

Algemene score

7,3
Door een technisch mankement werd de bestelling niet de volgende dag, maar enkele dagen later geleverd. Ik ga er echter van uit dat dit een eenmalig incident betrof.
De producten waren echter op zeer onhandige wijze verpakt. Het verpakkingsmateriaal was voornamelijk aan één zijde geplaatst waardoor de doos uiteindelijk enkel kon sluiten door een verpakking van één van de producten deels in elkaar te drukken. Ook was er op een vreemde (zinloze) wijze gebruik gemaakt van plakband om producten aan elkaar te plakken.
Nu was dit voor deze niet al te breekbare producten nog geen ramp, maar ik moet er niet aan denken dat een dure camera op dezelfde zwakzinnige wijze verpakt en verzonden zou worden...
Producten voldeden overigens wel volledig aan de objectbeschrijving en de prijzen waren zeer scherp.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Zade 09-09-2011

Algemene score

9,2
Ik heb goede ervaring gehad. Alleen de eerste keer ging het mis met de levering. Ik kreeg netjes mijn geld terug. De volgende keer kreeg ik netjes mijn bestelling op tijd binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

lifetec123 09-09-2011

Algemene score

9,0
Fijne website, artikelen snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Canon schutter Kees 09-09-2011

Algemene score

10,0
Perfecte afhandeling van mijn bestelling met mededeling over de status van order afhandeling.

Geen enkel probleem met het product. Ik heb gekregen waar ik om vroeg, binnen de tijd die werd aangegeven en tegen de prijs die acceptabel was.

Een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcJansen124 09-09-2011

Algemene score

10,0
Cameranu.nl is een erg fijne winkel om camera gerelateerd spul te kopen. Service is erg goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hertoge 09-09-2011

Algemene score

9,0
Bestelling op dinsdag ochtend geplaatst. Betaald met i-deal. Direct bevestigingsmail.
Alles was op voorraad, zelfde dag nog mail met trackingcode dat pakket verstuurd is.
Woensdag pakket in nette doos ontvangen, keurig opgevuld zodat zending niet zou beschadigen.
behalve camera ook een nieuw sd-kaartje en kabel aangeschaft.
bestellen zonder aanmaken account -> heerlijk!
Kortom alles is goed gegaan en bovenal snel. Een site die bij mij in mijn favorieten komt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews