cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43746 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Trib 14-09-2011

Algemene score

9,0
Ze doen wat ze beweren. De reden voor een 8 voor de website en geen 10 is b.v. "Nikon CS-L04 tas voor Coolpix L Serie BLAUW" met volgende info "De buitenzijde is van ZWART nylon met....." en er had meer info bij kunnen staan over welke Nikon camera's er in de tas passen.De oude L-series passen er n.l. ook in. Maar dit is een kleinigheid. Dit is trouwens de 2e camera die hier besteld hebt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarkvM 14-09-2011

Algemene score

10,0
Alles zat netjes verpakt en werd inderdaad dezelfde dag nog verzonden zoals aangegeven op de website. De volgende dag had ik alles binnen. In 1 woord "perfect" dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel V79 14-09-2011

Algemene score

8,5
De webshop heeft een sobere en ietwat ouderwetse, doch betrouwbare uitstraling. Werkt technisch uitstekend en de levering is zeer snel. Ben erg tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerwin82 14-09-2011

Algemene score

10,0
Ik had mijn camera om 20:55 besteld en hij kwam de volgende dag om 12:30 aan. Dus super snel geleverd en goed geleverd! erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Verholen 13-09-2011

Algemene score

9,7
De informatie van de website was duidelijk en de prijs prima. Verkoop voorwaarden, verzendingtermijn en garantie waren uitstekend en overtuigend. Ik heb de verzending via internet kunnen volgen. Alle beloftes zijn waar gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DennisR2011 13-09-2011

Algemene score

8,7
Prima webwinkel.
Snelle levering tegen een scherpe prijs.

Toen ik belde over de betaling (iDeal lag er tijdelijk uit) heb ik niet in de wacht gestaan en werd kundig en vriendelijk geholpen.

Ik kan deze webshop zeker aanraden en heb hem inmiddels aan mijn favorieten toegevoegd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

auto 13-09-2011

Algemene score

8,5
Wij zijn echt super geholpen door de klantenservices. Door onze eigen fout in een niet volledige bestelling door te sturen hebben zij verder geen extra kosten in rekening gebracht en mee gedacht hoe we het allemaal het beste konden oplossen. En de camera is ook nog eens goed!!! Echt top.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia mann-poll 13-09-2011

Algemene score

10,0
Win zijn seer snel en goed geholpen en erg blij met de zorgvuldig geleverde camera!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spocktem 13-09-2011

Algemene score

8,5
Binnen 24 uur werd de bestelde camera geleverd. Helaas defect vanuit de doos. Volgende dag gebeld met de klantenservice en een dag later kwam een koerier op een afgesproken tijd de defecte camera inruilen voor een nieuwe. Dat is after sales dames en heren! En het nodigt uit tot verdere klandizie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Meneer de Fotograaf 13-09-2011

Algemene score

8,2
prima levering, snelheid helemaal top....kortom prima

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tang97 13-09-2011

Algemene score

10,0
In de avond besteld, gelijk netjes de volgende middag om 2 uur bezorgd. Ook heel erg handig is de pakket-tracker, je kan gelijk zien waar je pakketje zich bevind en op welk tijdstip het ongeveer wordt bezorgd. Pakket was helemaal in orde, geen deuken etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jves08 13-09-2011

Algemene score

9,3
Overzichtelijke website met goed vergelijkingsmogelijkheden. Camera binnen 24 geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willie123 13-09-2011

Algemene score

10,0
Een heel vriendelijke bijzonder hulpzame winkel met absoluut goede service. Na ontvangst zelfs nog benaderd of alles in orde was. Ik had de set rond 17.00 uur besteld en kreeg toen een berichtje dat het al was verzonden en het was echt de volgende dag al in huis. Heel bijzonder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BertJonkman1977 13-09-2011

Algemene score

9,7
Snelle levering. Bestelde het product om 20:30 en de volgende dag al binnen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kerst visser 13-09-2011

Algemene score

9,3
Snelle levering, goede prijs, en overzichtelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Sijtsma 13-09-2011

Algemene score

9,3
Ik ben zeercorext geholpen alles werd goed uitgelecht
dank daarvoor en de camera werkt priema.
ik heb ook al tegen vrienden gezegt datze maar eens
bij cameranu moeten binnen stappen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yokoso 13-09-2011

Algemene score

9,0
Website is zeer gebruiksvriendelijk en ze beloven wat ze bieden: vandaag voor 21:00 besteld, volgende dag geleverd! En zodra het pakket verstuurd het track & trace nummer per e-mail ontvangen zodat je precies kan volgen waar het pakket zich bevindt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elbee 13-09-2011

Algemene score

8,5
Geweldig snelle levering. De prijs van de lens is lager dan bij vergelijkbare winkels en na het registreren bij Sigma Benelux werd de garantie van de lens verlengd tot 3 jaar. 10+

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

G.H.Heijne 13-09-2011

Algemene score

8,2
Na de eerste keer de vraag is de bestelling toch vrij snel gekomen. Ik heb er wel twee ker voor moeten rijden/.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

marc gommans 13-09-2011

Algemene score

9,7
Als ik iets koop, wil ik graag een duidelijke website, lees; zakelijk! Niet zoals een telefoon abonnement aanbieder waar je door de bomen het bos niet ziet, dan haak ik af en heb geen interesse meer, voel me belazerd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BartPixelit 13-09-2011

Algemene score

8,8
Resent ontvangen producten nog niet zo lang in mn bezit maar er zijn dingen die ik al langer heb en ben daar heel te vreden over.

Kan altijd terecht voor vragen enz.

Heb de bestelling en levering op een 8 gezet omdat daar ook veel invloeden in zitten die niet bij jullie liggen en daar heb ik slechtere ervaringen mee .... wel dat jullie het dan weer netjes oplossen. Dus geen verwijten naar jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

sven04 13-09-2011

Algemene score

8,7
20.50 besteld en de volgende dag keurig afgeleverd. Zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

krit60 13-09-2011

Algemene score

9,2
Al weer mijn zoveelste aanschaf bij CameraNU. En nog nooit ging het mis. De winkel is een echte aanrader, met zeer goede service. Altijd ruim advies, ruilen geen probleem. Ongelofelijk dat deze service mogelijk is bij de door CameraNU gehanteerde prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.j.de jong 13-09-2011

Algemene score

9,7
Het geheel is prima (snel) overgekomen en de begeleidende service is goed verzorgd.
Dus een aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uitjedakfotografie 13-09-2011

Algemene score

9,0
De service was super. Goed en deskundig advies, er werd echt met me mee gedacht en dat is erg prettig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton uit Goor 13-09-2011

Algemene score

9,7
Scherpe prijzen, uitstekende bereikbaarheid en snelle en heldere reactie op vragen.Doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lara Sati 13-09-2011

Algemene score

9,0
Apple Macbook Air 11" Core 2 Duo 1,4 GHz 64GB was in eerste instantie niet meer op voorraad. Ik heb via email navraag gedaan naar de status. Ik kreeg ontving snel een reactie met uitleg over de nieuwe versie. Binnen een paar uur wederom een mail met excuses en bericht dat de laptop toch weer op voorraad is. Tijdens bezorging bleek mijn opgegeven adres onvindbaar, personeel was telefonisch goed bereikbaar en gingen direct op zoek naar een oplossing en belde mij daarna ook weer om dit te bevestigen. Bijzonder goede bereikbaarheid en service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RichieB71 13-09-2011

Algemene score

10,0
Snelle levering en goed op de hoogte gehouden over verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marius de Laat 13-09-2011

Algemene score

9,2
Zeer tevreden over snelle levering, verloop van bestelling door PostNu
Produkt was ook degelijk verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerome Esch 13-09-2011

Algemene score

9,0
Prettige website, goede prijs en een perfecte after sales service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fvalk 13-09-2011

Algemene score

9,0
Bestelproces kinderlijk eenvoudig, levering dik binnen de 24 uur. Excellent.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulusjuh de Boskabouter 13-09-2011

Algemene score

9,0
Sinds een aantal dagen in het bezit van een Nikon D3100, aangekocht via cameranu.nl.

Geen opmerkingen over bestelling en levering of over de website. Gewoon netjes, goed en snel afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudii man 12-09-2011

Algemene score

9,5
Ik heb mijn Battery pack via deze site besteld en wilde mijn flitser eigenlijk op een bekendere site bestellen maar omdat ik hier perfect behandeld ben heb ik ook mijn Nikon SB700 hier besteld.

Cameranu staat nu in elk geval in mijn favorieten en is zeker een geweldige, betrouwbare site!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adriaan smit 12-09-2011

Algemene score

10,0
Uitstekend aanbod en levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rachel55 12-09-2011

Algemene score

10,0
goede snelle service - zeer betrouwbaar - goede after service - snelle reparaties -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthias7 12-09-2011

Algemene score

9,0
goede informatie over product, over levering, konform gemaakte afspraken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthias1707 12-09-2011

Algemene score

9,0
goede informatie over product, over levering, konform gemaakte afspraken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keeltsie 12-09-2011

Algemene score

10,0
Snelle levering om 20:55 besteld en de volgende dag al in huis, duidelijke site, een dikke pluim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Demmie 12-09-2011

Algemene score

10,0
Snelle aflevering, klopt precies met wat er op de site stond. Op de site stonden duidelijke afbeeldingen, het product was goed te vinden in het overzichtelijke menu en het was ook heel duidelijk wat je er bij kon bestellen aan bijbehorende producten, zonder opdringerigheid hierin. Heel tevreden over de aankoop en fijn dat er ook een winkel is bij deze webshop, dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel. Ik heb de camera nu ongeveer een week en heb al meerdere mensen jullie site aangeraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SimoneS1970 12-09-2011

Algemene score

8,7
Snelle bezorging was zeer prettig! Altijd fijn als gebeurt wat wordt beloofd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Abcb 12-09-2011

Algemene score

10,0
Het ging echt fantastisch! Goede levering, alles netjes, prima! een dikke 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjoerd e 12-09-2011

Algemene score

8,3
Overzichtelijke website. Bestelling snel en goed verpakt thuis bezorgd. Kortom een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

G. Haans 12-09-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering met duidelijke info. Ook een vraag van mij na aankoop werd duidelijk, snel en vriendelijk beantwoord.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MD v.d. S 12-09-2011

Algemene score

8,2
Ik kocht een externe flitser die ik op korte termijn nodig had, en deze was de volgende dag al in huis. Product werkt prima! Bij de vorige bestelling was iets niet geregeld, hier heb ik even over gebeld en ze stuurden het missende onderdeel gelijk op. Top!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

pvanherwijnen 12-09-2011

Algemene score

10,0
Snelle levertijd, prima service. Goed op de hoogte gehouden van verwerking en verzending order.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.J. Vermunt 12-09-2011

Algemene score

9,3
Zondag besteld en betaald, dinsdag in huis. Precies zoals op de website staat aangegeven.
Kreeg geen mail dat de zending verzonden was (met trackingnummer) wat aan mijn kant van het mailverkeer lag (server was down). Even gebeld en een paar minuten later had ik mijn trackingnummer alsnog (plus de verzekering dat het pakket onderweg was).
Prima toch...?!?!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toontje41 12-09-2011

Algemene score

9,5
Uitstekend opgebouwde en zeer overzichtelijke site zonder overbodige franje waarop alles snel te vinden is met daaraan gekoppelde prima productinformatie. Levering en informatie t.a.v. het bestelde product op het inmiddels gebruikelijke hoge niveau van Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Wijenberg 12-09-2011

Algemene score

9,0
De bestelling werd heel snel en correct geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marten1976 12-09-2011

Algemene score

9,2
Ik was een laatst voor de tweede keer in de winkel voor een aantal accessoires voor m'n camera en lenzen (filter, zonnekap, doppen e.d.). Ze hebben een uitgebreid assortiment en ik werd weer zeer goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith L 12-09-2011

Algemene score

9,7
Prima website, snelle levering en alles was goed verpakt. Zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews