cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

prieckaerts 21-09-2011

Algemene score

7,5
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling met ruime info per mail.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

connie franssen 21-09-2011

Algemene score

10,0
Duidelijke website, bestelling perfect op tijd. Geeft veel vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rbenito 21-09-2011

Algemene score

9,2
Duidelijke en gebruiksvriendelijke website.
Diverse betaalmogelijkheden mogelijk.
Vóór 21:00 bestellen de volgende werkdag bezorgd.
De bestelling heb ik om 23:00 geplaatst en alsnog de volgende dag bezorgd! Goede service, duidelijk verhaal, een dikke 9+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolanda bredeweg 21-09-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering en correcte afhandeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

hoberink 21-09-2011

Algemene score

8,8
Prima service: Defect zoomobjectief binnen notime gerepareerd onder coulance/garantie gerepareerd retour ontvangen. Pluim voor CameraNU en haar partner CamTech.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert612 21-09-2011

Algemene score

9,3
Duidelijke en overzichtelijke website.
Aflevring was, zoals beloofd, de volgende dag.
Ik heb al vaker bestellingen gedaan bij CameraNu en elke keer wordt het artikel de volgende dag afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Furoza 21-09-2011

Algemene score

7,5
Ik ben de mening toegedaan dat CamerNU.nl
ruim voldoende tot goed presteert om informatie en produkt bij hun klant te krijgen.
Ook via de telfoon krijg je adequate info

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Gert Doornenbal 21-09-2011

Algemene score

10,0
Zeer goede service qua bestelling en levering, ook de beantwoording van vragen worden snel en goed gegeven.
Ik zal de site zeker aan bevelen bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edwin323 21-09-2011

Algemene score

8,3
Zeer snel geleverd, verder niks op aan te merken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Leiknots 21-09-2011

Algemene score

8,2
prima, snel en niet te duur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patricia Vervaart 21-09-2011

Algemene score

8,2
Een makkelijke website, snel of overzichtelijk.
Levering waargemaakt die op de site vermeld staat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jean le Mans 21-09-2011

Algemene score

9,3
Bestelling keurig op afgesproken tijd geleverd. Netjes verpakt. Prijs was duidelijk minder dan concurentie. Kortom heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

papier vis 21-09-2011

Algemene score

8,0
Duidelijke mail na bestelling, bestelling goed te volgen, snel in huis en stukken goedkoper dan camex winkel in de buurt

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene Vork 21-09-2011

Algemene score

9,3
Snelle telefonische verbinding. Vriendelijke telefoniste. Duidelijke uitleg op vraag.
Artikel binnen 24 uur geleverd. Kortom: perfect!
Ik kom hier zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kbn76 21-09-2011

Algemene score

9,5
Ondanks een bestelling na 21.00 uur, toch nog de volgende dag geleverd. Netjes!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Vos 21-09-2011

Algemene score

8,7
Snelle afhandeling en goede track and trace. Geen problemen gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jenniskens 20-09-2011

Algemene score

10,0
Het zoeken naar het juiste produkt ging gemakkelijk.
De bezorging ging correct en snel.
Na ontvangst hebben we er nog iets telefonisch bijbesteld,de telefoniste stond ons vriendelijk te woord en maakte nergens problemen van en loste het goed op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erikie1975 20-09-2011

Algemene score

9,0
Bestelling geplaatst voor een voordelig geprijsde printer. Binnen twee werkdagen werd deze al bezorgd.
Prima voor elkaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jarob 20-09-2011

Algemene score

8,8
goede communicatie cq duidelijkheid, scherp geprijst en snel geleverd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nnprinter 20-09-2011

Algemene score

8,7
we hebben de bestelling bij deze web-shop geplaatst omdat de reviews erg goed waren, de prijs laag en er geen bezorgkosten werden gerekend. Onze bestelling werd vlot en zonder problemen bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

arthurHX7V 20-09-2011

Algemene score

9,7
maandag een camera gekocht bij deze site.
vandaag dinsdag keurig verpakt bezorgt.
intussen middels mail keurig op de hoogte gehouden van de status.
zal deze site zeker aanraden bij vrienden en kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stiendollen 20-09-2011

Algemene score

8,0
Deskundig advies en uit voorraad leverbaar

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

camerad80 20-09-2011

Algemene score

9,2
een prettige site voor mij in ieder geval duidelijk
Bereikbaar heid prima en makkelijk
Bestelling vandaag besteld en betaald volgen de dag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v.Berne 20-09-2011

Algemene score

9,2
Overzichtelijke site.Ook al betreft het deze keer een accu,zijn de beschrijvingen van de camera`s en eventuele linken helder en duidelijk.
Fijne site om op je gemak te zoeken naar welk produkt dan ook.Ruime keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gebruikerTamron 20-09-2011

Algemene score

8,5
Bestelling/Levering: uitstekend echter misschien is het mogelijk om vooraf te kunnen aangeven wanneer men het pakje wil ontvangen. Nu moet dit achteraf gebeuren wanneer men niet thuis is (werken). Maar ook deze oplossing heeft goed gewerkt hoor.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

henrik46 20-09-2011

Algemene score

9,2
met de ervaring van een jaar of wat geleden en de
regelmatige nieuwsbrieven besloot ik de lens bij CameraNu te bestellen.
de website is informatief en duidelijk. de prijzen
over het algemeen marktconform.
de levering was (bijna) adembenemend; 's avonds
besteld en de andere dag 's ochtends bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Buld 20-09-2011

Algemene score

8,0
Prima afgehandeld.Wel een snelle reactie gekregen over een betaling die niet doorgegaan is via ideal betaling.
Het ging om het zelfde product maar deze handeling is voor tijdig afgebroken door twijfel over dat ik het goede product wel te hebben uitgezocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Suzanna07 20-09-2011

Algemene score

8,2
Duidelijke website en supersnelle service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

xxyy 20-09-2011

Algemene score

9,0
Prima website en keurige levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoepCaspar 20-09-2011

Algemene score

10,0
Website is 100% overzichtelijk. Heldere productinfo en voorraadstatus.
Betaalmogelijkheden & voortgang bestelling zeer uitvoerig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SB1983 20-09-2011

Algemene score

9,7
Levering snel, compleet en elke stap is te volgen!
Kom zeker terug bij cameranu.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerb-1965 20-09-2011

Algemene score

8,3
CameraNu.nl bood de gewenste camera voor de laagste prijs. Bestellen ging eenvoudig en de levering ging snel en foutloos. Al met al zijn we zeer tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

benesch 20-09-2011

Algemene score

10,0
Fast delivery, great price

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ariane1001 20-09-2011

Algemene score

8,5
Snelle levering, geen verzendkosten en scherpe prijs. Wat mij betreft prima winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G. Schot 20-09-2011

Algemene score

9,2
Snelle levering, goede en duidelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bfvries 20-09-2011

Algemene score

10,0
Alles is goed en correct verlopen
Het is een digitale camera met GPS,maar ik heb nog geen
satelliet ontvangst, maar misschien komt dat nog wel,
anders moet ik Nikon-ervice inschakelen.
Ik neem aan dat u geen support verleent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Internetkoper met ervaring 20-09-2011

Algemene score

8,7
Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen een grote bestelling en deze zeer kleine: de bestelling is eenvoudig te doen, de aflevering is razend snel, maar toch wordt je volledig op de hoogte gehouden van het verloop. Behoorlijk aantal bestellingen gedaan op internet, maar dit ging super. Zeker een reden om
in passende gevallen eerst bij dit bedrijf te kijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

WeatherService 20-09-2011

Algemene score

9,5
Als Belgische klant enorm tevreden van deze website/winkel. Enorm scherpe prijzen en uitstekende service! TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs1987 20-09-2011

Algemene score

9,0
Op 12-09 de flitser besteld na grondig research. De flitser kreeg ik op 14-09 binnen. Uitstekende service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeron J 20-09-2011

Algemene score

9,2
Levering direct na opdracht.
Vanwege fout in camera het product teruggestuurd. Na telefonisch overleg is direct een nieuwe camera toegezonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BobdeGraaf 20-09-2011

Algemene score

9,2
geniale site, half 10 besteld 's avonds en de volgende dag in huis, en de prijzen zijn ook goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rien b 20-09-2011

Algemene score

8,0
website is overzichtelijk en zit logisch in elkaar. Voldoende produktinformatie en beschikbaarheid wordt duidelijk aangegeven. Groot assortiment en levering is volgens afspraak en zeer snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

peter19999 20-09-2011

Algemene score

9,5
Snelle levering, makkelijke site, alles top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nikonfan50 19-09-2011

Algemene score

9,0
Website geeft goede produkt informatie en heldere beschrijving van leveringsmogelijkheden, - condities en bereikbaarheid.
Omdat ik mijn aankoop 'live' wilde ervaren ben ik naar de mooie en overzichtelijke shop op Urk geweest. Prima bereikbaar met ruime parkeermogelijkheden. Deskundige medewerkers geven op prettige wijze toelichting op technische en gebruikers aspekten. Zeer plezierig. Op voorraad betekent ook op voorraad; dus je kunt je aankoop zo meenemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mariet68 19-09-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke website. Aantrekkelijke prijs. Product werd direct volgende dag geleverd. Duidelijke informatie over het bedrijf en de after sales.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. spuij 19-09-2011

Algemene score

9,0
Onze vraag via mail werd snel en duidelijk beantwoord.
Na bestellen gelijk antwoordmail over hoe en wat van verzendig. Dit was al snel nadat we de bestelling geplaatst hadden.
Pakket keurig verzorgd verstuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DavidvdS 19-09-2011

Algemene score

9,8
Ze hebben me bij cameranu erg goed geholpen! Prima service en goed personeel daar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blauwehaan 19-09-2011

Algemene score

10,0
's Avonds om 21.19 besteld, de volgende ochtend al bij de post!
t Kan niet sneller. Super internet bedrijf, graag weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cheeky88 19-09-2011

Algemene score

10,0
snelle levering, goed verpakt tegen eventuele schade.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pablo N.L. M 19-09-2011

Algemene score

10,0
Voor negen uur s'avonds besteld en de volgende dag bezorgd. Klasse voor deze service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews