cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

C.Post 10-09-2011

Algemene score

9,3
Hele snelle levering. Vrijdagavond besteld en de volgende dag bezorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

244Hans 10-09-2011

Algemene score

9,0
Supersnelle levering in een goede verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul1662 10-09-2011

Algemene score

8,8
Na verschillende aankopen steeds opnieuw dezelfde perfecte afhandeling. Complimenten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem-zeven 10-09-2011

Algemene score

8,0
Door de grote voorraad en de overzichtige website kan Cameranu snel leveren. Naar mijn ervaring gemeten slaagt ze er inderdaat in de bestelling snel uitteleveren.
De winkel is overigens ook de moeite van een bezoek waard.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Joltje 10-09-2011

Algemene score

9,0
De website geeft goede en duidelijke informatie!
Het toestel heb ik uiteindelijk in de winkel gekocht.
Verkoper maakte voldoende tijd voor mij vrij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erica12345 10-09-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke website, goede service, snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

matika 10-09-2011

Algemene score

8,2
snelle levering en goed verpakt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

G.J.Dijkman 10-09-2011

Algemene score

9,7
Ook bij telefonisch contact uitermate vriendelijk,
komen hun woord na
geven prettig advies voor een alternatief artikel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrofrank 10-09-2011

Algemene score

9,0
Probleemloze bestelling en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

love 10-09-2011

Algemene score

8,5
alle hulde voor de snelle wijze van aflevering ,
de correcte facturering ,en verdere info .//als volgen van de zending.
een aanrader deze site !!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heleen60 09-09-2011

Algemene score

8,5
de camera moet nog uitgeprobeerd worden, maar na een kleine inspectie voldoet hij helemaal aan de verwachting. De bezorging was snel, en accuraat, ik ben dik tevreden. Nou nog mooie films maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

N. van Schijndel 09-09-2011

Algemene score

9,3
Fijne overzichtelijke site, produkten zijn snel gevonden.
Een supersnelle verzending; 's avond om 21.00 uur besteld en 's ochtends om 10.00 uur geleverd.
Ik was al klant van CameraNU.nl en blijf hier zeker terugkomen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 1654 09-09-2011

Algemene score

9,0
Snel en goed verpakt geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marc Marselje 09-09-2011

Algemene score

9,8
Ik heb laatst ook een bestelling geplaats en toen was de levering ook zeer snel. Erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Nelissen 09-09-2011

Algemene score

9,3
Duidelijk, gebruiksvriendelijk. Ik had enkele vragen per mail gesteld en deze werden binnen enkele uren beantwoord. Besteld en volgende dag in huis. Netjes verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

josje99 09-09-2011

Algemene score

9,0
website is in het algemeen duidelijk. sommige cokin filters bleken anders verpakt. niet erg, maar ik zou graag duidelijker weten wat de verschillen tussen cokin, stealth en ??? zijn
bestelling en levering is pico bello

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

RonM1963 09-09-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering, zeer snelle reactie bij navraag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Catrysse 2 09-09-2011

Algemene score

10,0
Dit is een fantastisch webshop, keer op keer perfecte service en ongezien scherpe prijzen! Ook voor België.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gewege 09-09-2011

Algemene score

9,5
Keurig en duidelijke site, met prima resultaten op zoeken.

Snelle levering en hierover duidelijke communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toscane 11 09-09-2011

Algemene score

8,5
Handige en overzichtelijke website
Bestelling en levering correct
Heb bij jullie een veilig gevoel!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tanja Dekker 09-09-2011

Algemene score

9,0
CameraNu.nl is mij bijzonder goed bevallen.
concurrerende prijzen. Supersnelle levering. Overzichtelijke website.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Photoss 09-09-2011

Algemene score

9,2
Super goede webwinkel!

Goed geautomatiseerd systeem met automatische bestellings-status update.
Tevens een snelle leveringen over de meeste producten (Ik had beide producten de volgende werkdag!) en het spul wordt goed ingepakt.

Ook kwam er nadat ik de canon lens had gekocht er daar een actie op en nadat ik contact had gehad met de klantenservice over de mail (na 1 werkdag terug gemailt) kon ik alsnog van de actie genieten!

Topwinkel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leonardk1962 09-09-2011

Algemene score

9,8
Overzichtelijke site, goede aanbiedingen en snelle levering. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tina52 09-09-2011

Algemene score

8,2
Levering gaat snel. Gewoon goed. Duidelijke info van de produkten op de website.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bde003 09-09-2011

Algemene score

8,5
Snelle service en prima communicatie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JonathanNL 09-09-2011

Algemene score

7,3
Door een technisch mankement werd de bestelling niet de volgende dag, maar enkele dagen later geleverd. Ik ga er echter van uit dat dit een eenmalig incident betrof.
De producten waren echter op zeer onhandige wijze verpakt. Het verpakkingsmateriaal was voornamelijk aan één zijde geplaatst waardoor de doos uiteindelijk enkel kon sluiten door een verpakking van één van de producten deels in elkaar te drukken. Ook was er op een vreemde (zinloze) wijze gebruik gemaakt van plakband om producten aan elkaar te plakken.
Nu was dit voor deze niet al te breekbare producten nog geen ramp, maar ik moet er niet aan denken dat een dure camera op dezelfde zwakzinnige wijze verpakt en verzonden zou worden...
Producten voldeden overigens wel volledig aan de objectbeschrijving en de prijzen waren zeer scherp.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Zade 09-09-2011

Algemene score

9,2
Ik heb goede ervaring gehad. Alleen de eerste keer ging het mis met de levering. Ik kreeg netjes mijn geld terug. De volgende keer kreeg ik netjes mijn bestelling op tijd binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

lifetec123 09-09-2011

Algemene score

9,0
Fijne website, artikelen snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Canon schutter Kees 09-09-2011

Algemene score

10,0
Perfecte afhandeling van mijn bestelling met mededeling over de status van order afhandeling.

Geen enkel probleem met het product. Ik heb gekregen waar ik om vroeg, binnen de tijd die werd aangegeven en tegen de prijs die acceptabel was.

Een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcJansen124 09-09-2011

Algemene score

10,0
Cameranu.nl is een erg fijne winkel om camera gerelateerd spul te kopen. Service is erg goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hertoge 09-09-2011

Algemene score

9,0
Bestelling op dinsdag ochtend geplaatst. Betaald met i-deal. Direct bevestigingsmail.
Alles was op voorraad, zelfde dag nog mail met trackingcode dat pakket verstuurd is.
Woensdag pakket in nette doos ontvangen, keurig opgevuld zodat zending niet zou beschadigen.
behalve camera ook een nieuw sd-kaartje en kabel aangeschaft.
bestellen zonder aanmaken account -> heerlijk!
Kortom alles is goed gegaan en bovenal snel. Een site die bij mij in mijn favorieten komt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Pietje85 09-09-2011

Algemene score

8,7
Had de camera de volgende dag in huis dus dat was perfect. Ook de prijs was bij cameranu.nl het voordeligst. De camera zelf bevalt ook zeer goed.
Scherpe beelden en de batterij gaat lang mee.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertxxxx 08-09-2011

Algemene score

10,0
's avonds besteld. Volgende morgen in huis. Alles perfect in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matje63 08-09-2011

Algemene score

8,3
Overzichtelijke website
Goed prijs en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

gerda59 08-09-2011

Algemene score

8,5
De door mij bestelde afstand bediening was helaas niet meer verkrijgbaar. CameraNu heeft een gelijkwaardig (goedkoper) alternatief aangeboden. Via emails werd ik keurig op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p.n. oom 08-09-2011

Algemene score

8,2
Ik heb eerder een produkt aangeschaft bij CameraNU
en ben zeer tevreden over de snelheid en accutaresse
waarmee een order wordt verwerkt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Wester 08-09-2011

Algemene score

9,0
Informatie had ik zelf gezocht op internet. Hulp soms wat matig, soms ook prima. Verschilt per persoon, die je helpt. laatste keer bij aankoop prima, maar bij de aanschaf daarvoor iets minder uitleg ed. Jammer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henry v.d. Sluis 08-09-2011

Algemene score

10,0
Op woensdag 8 september bestelde ik op internet een digitale camera van Panasonic.
Ik gaf die bestelling door om ong. 19.00 uur.
De camera werd al de andere dag in de ochtend ontvangen.
Een perfecte service en een zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thuis42 08-09-2011

Algemene score

10,0
produkt is correct verstuurd, bleek niet geheel aan de verwachting te voldoen en is geheel vrijblijvend omgeruild voor nieuw produkt KLASSE!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rbak 08-09-2011

Algemene score

8,2
Eerlijke normale heldere webshop. Geen extra kosten bij de kassa zoals bij een boel andere webshops

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mevr. Bloem 08-09-2011

Algemene score

9,0
Eerst telefonisch informatie gevraagd en daarna besteld.
Heel vriendelijk te woord gestaan.
's middags net voor 17.00 uur de betaling de deur uit en de andere dag al in huis. Super!
Bedankt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric van Doorne 08-09-2011

Algemene score

9,3
Heldere webshop met een groot/breed assortiment. De meeste producten zijn op voorraad en kunnen direct geleverd worden. Prijsstelling is zeer gunstig. De levering is zoals afgesproken verlopen. Kortom een webwinkel die ik aan raad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard333 08-09-2011

Algemene score

9,5
Duidelijke site, goede prijs, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Jongsten 08-09-2011

Algemene score

10,0
Uitstekende voorraadvermelding op de site. Vriendelijke contacten. Erg klantgericht. Geduldig en bereid te zoeken naar alternatieven die de klant beter uitkomen.

Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex2011 08-09-2011

Algemene score

9,0
Heb al veel producten bij CameraNU aangeschaft.
Voor ik iets aan schaf kijk ik altijd even op de site of het artikel voorradig is. Zo ja, dan rijdt ik bij voorkeur altijd even langs de prachtige zaak in Urk om mij aan het aanbod te vergapen en het artikel dat ik wens gelijk mee te kunnen nemen.
Heb ook al eens de "pech" gehad dat mijn camera naar de importeur terug moest. Had toen wel het "geluk" om daarbij de geweldige service van CameraNU te mogen ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Justin Masius Fotografie 08-09-2011

Algemene score

10,0
Makkelijk te bestellen via de webshop, alles staat er duidelijk bij. ik had een vraag over de betaling, die heb ik gedaan door contact op te nemen met CameraNU.nl ik werd zeer goed geholpen en had meteen duidelijkheid op mijn vraag, zoals we dat graag als klant zien. super tevreden over het product en de Webshop/winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hanz34 08-09-2011

Algemene score

9,0
CamaraNu.nl doet wat ze beloven en dat is de reden dat ik er graag koop. Artikelen die ik bestel heb ik twee dagen na bestellen in huis. Als ik vragen heb wordt ik zeer prettig geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Audreytex 08-09-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering en een zeer scherpe prijs , heel blij met de aankoop en Opa en Oma er heel blij mee gemaakt kunnen nu heerlijk genieten van de foto's van hun nieuwe kleinkind!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjib 08-09-2011

Algemene score

9,2
Goede website, snelle reacties via de mail en de levering ging perfect. Niets mis mee dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk-Elbert Buesink 08-09-2011

Algemene score

9,7
super goede levering, 20.00 uur besteld volgende dag 14.00 uur in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews