cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43582 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2397 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jetze Pascal 23-09-2011

Algemene score

9,0
Het product is nog geprobeerd. Is voor verjaardag later. Naadloze bestelling en zeer snelle bezorging.Helemaal goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam8111111111111 23-09-2011

Algemene score

10,0
Het gaat allemaal vanzelf zonder problemen.De bestelling komt zonder mankementen snel op de plek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bjjdejong 23-09-2011

Algemene score

9,3
problemen met statief, geheel gratis en netjes snel spullen retour gezonden en weer ontvangen. Netjes te woord gestaan etc etc.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bolwerkweg 22-09-2011

Algemene score

8,0
voldoende informatie over het aangekochte produkt.

ik had aangegeven dat het een verjaardagscadeau betrof en kreeg de camera mooi in cadeaupapier verpakt thuis

Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

42mr 22-09-2011

Algemene score

8,0
snelle levering en duidelijke webshop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mostert 22-09-2011

Algemene score

4,8
Al diversen keren producten gekocht altijd goed gegaan, maar deze keer ben ik niet tevreden,nadat ik de producten besteld had kreeg ik 2 groene smilies te zien d.w.z. product op vooraad nadat ik betaald had kreeg ik te horen dat de lader niet op voorraad was, er was wel een ander type beschikbaar welke ook te gebruiken was werd er gemaild. nadat ik de lader had uitgepakt bleek deze niet naar wens.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Gerardus E 22-09-2011

Algemene score

10,0
Hallo beste mensen. Ik ben zeer tevreden, maar kan alleen op de werking van de site en het afleveren reageren. De camera heb ik te kort in huis en zit bovendien (gelukkig) niet op storingen te wachten.

De site werk goed en gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

91stephan 22-09-2011

Algemene score

10,0
Nette verzorgde website, eenvoudige bestelprocedure en een snelle levering. Spullen kwamen snel en keurig netjes verpakt aan. Ik ben heel tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.spaander 22-09-2011

Algemene score

8,0
gemakkelijk te bestellen ,snel en efficient product te vinden.
heldere omschrijving.
prettig om op de hoogte gehouden te worden ,wanneer en waar het pakket is.
keurig verpakt met bescherming.
wij zijn erg tevreden voor onze eerste keer bestellen.
een positieve beoordeling en zeker aan te raden aan onze omgevind.
tot de volgende keer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ixul 22-09-2011

Algemene score

9,0
Incredibly fast service! Delivered next day, just as it should be.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam 2209 22-09-2011

Algemene score

9,0
Vooral de levering viel op.
Ik heb de camera even na 21.00 uur besteld en toch de volgende dag al binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

windspel 22-09-2011

Algemene score

9,0
2o minuten voor avondtijdstip besteld en betaald en de volgende middag daadwerkelijk binnen.
Heb in verleden al eerder zaken gedaan, steeds snel toegestuurd. Ik heb vertrouwen in aftersales, hoewel ik daar gelukkig nog geen gebruik van heb hoeven te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bartje B. 22-09-2011

Algemene score

8,2
Duidelijk website, scherpe prijzen & compleet assortiment. Ter afronding nog uitstekend verpakt, dus ik ben een tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen737 22-09-2011

Algemene score

9,0
Zoeken, combo deal, bestellen, betalen en info tijdens levering perfect!! Volgende keer zal ik zeker cameranu.nl weer gebruiken!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

levinus21 22-09-2011

Algemene score

9,5
aflevering keurig op tijd geleverd en swivelhead voldoed aan de omschrijving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joermeda 22-09-2011

Algemene score

8,8
Als TNT meewerkt gaat de bestelling voorspoedig, anders dan duurt het toch wat langer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wilcohelmond 22-09-2011

Algemene score

9,5
helemaal goed, goede service en hele snelle perfecte levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudi52 22-09-2011

Algemene score

7,7
Makkelijke productkeuze op de site; bestelling eenvoudig en levering punctueel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

D.koelewijn 22-09-2011

Algemene score

10,0
top serves!!
zou zo weer wat bij jullie bestellen!
en snel geleverd!

top top top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wtg mrr 22-09-2011

Algemene score

8,5
De website is overzichtelijk, heb je vragen kan je altijd je vraag stellen aan een van de medewerkers. Ik kreeg een product niet in elkaar en deze hebben ze er even bijgekocht om het mij goed uit te kunnen leggen. Maar ook voor advies bij aankoop nemen ze alle tijd!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Langela 22-09-2011

Algemene score

8,5
mijn defecte CF kaart werd snel en probleemloos omgeruild.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans de brouwer 22-09-2011

Algemene score

10,0
Heel plezierig bedrijf,uiterst vakbekwame mensen,goede sfeer in het bedrijf , alles ziet er perfect uit tot de toiletten aan toe, goed berijkbaar,perfecte after sales

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Platvoet 22-09-2011

Algemene score

8,3
Ik heb prettig en simpel kunnen bestellen op een overzichtelijke site.
De levering was eenvoudig te doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Edje1962 22-09-2011

Algemene score

8,3
De bestelde groothoeklens werd keurig de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo030 22-09-2011

Algemene score

8,0
De proffecionele aanpak van de webshop en de snelheid, zijn helemaal te gek.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Luut53 22-09-2011

Algemene score

8,5
vlotte levering, betaling via ideal ging fout, maar betaling via IB ging prima

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrie Lucia 22-09-2011

Algemene score

9,5
Ik bestelde ´s avonds om 19.00 mijn camera en de volgende dag werd hij netjes op mijn werk afgeleverd.
Ik vond dat supersnel en bovendien was camera.nu ook de goedkoopste. Met gratis bezorgen.
Ik ben heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John van L 22-09-2011

Algemene score

8,5
Goed, snel en compleet !!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EllenK23 22-09-2011

Algemene score

8,3
De bestelling was snel afgehandeld en de levering was de volgende dag al, waar ik erg blij mee was omdat ik diezelfde avond mijn nieuwe camera nog mee kon nemen tijdens een weekendje weg.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

nm1971 22-09-2011

Algemene score

9,5
S'avonds na 21.00 de bestelling geplaatst die je eenvoudig kunt doen en de volgende dag voor 18uur de camera al in huis! Mocht je vragen hebben is er deskundig personeel telefonisch bereikbaar en helder/transparant advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luciendolman 22-09-2011

Algemene score

9,2
Vanaf de 1e klik op jullie site t/m de aflevering v/h produkt 100%.
Als alles zo ging in web-winkels zag de wereld er anders uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chilavert 22-09-2011

Algemene score

8,0
Duidelijke website, snelle levering. Product was in eerste instantie niet in voorraad, indicatie 5 tot 10 dagen, echter binnen 5 dagen werd complete bestelling thuis afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

tevreden1989 22-09-2011

Algemene score

9,0
De bestelling was gemakkelijjk te plaatsen en na betaling kreeg ik direct mail over de bestelstatus van het product.

De volgende dag was het product binnen: erg snelle levering en goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bolle Toon 22-09-2011

Algemene score

9,0
CameraNu.nl heeft een snelle en overzichtelijke website. De bereikbaarheid is altijd goed, op vragen word snel en deskundig gereageerd. Bestellen gaat simpel via de website, betaling via Ideal. Van alle stappen krijg je netjes een mail en als je zending verzonden is krijg je keurig een mail met gegevens zodat je de zending kunt volgen. Prima club om zaken mee te doen. Ze hebben het goed voor elkaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SMeijer 22-09-2011

Algemene score

9,0
Mijn compact flash kaart was kapot. Een reparatie formulier aangevraagd. Terwijl ik vergeten was deze ook daadwerkelijk te posten, contracteerde men mij. Daarbij heb ik het de zelfde dag nog opgestuurd en 2 dagen later had ik weer een nieuwe in huis! zeer net omgang & alles verliep netjes! fijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Ve 22-09-2011

Algemene score

8,3
Het hele bestelprocedure ging prima, en de bezorging was wat beloofd werd: meteen de volgende dag. Ik had het alleen wel prettig gevonden dat er een extra verpakking omheen zat: nu zat het gewoon in de Epson-doos met een pakbon erop geplakt. After Sales niet nodig gehad, want alles voldeed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

KarelStaa 22-09-2011

Algemene score

8,0
Zeer betrouwbare webshop, ze zijn niet zomaar zo groot geworden. Het is een no-nonsense winkel waar zowel de beginner als de professional terecht kan en serieus wordt genomen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

A. Zuur 22-09-2011

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering.Ook telefonisch goed bereikbaar en snel geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter1976_9 22-09-2011

Algemene score

8,0
Snelle en correcte afhandeling. Dag 1 besteld, dag 2 ontvangen. Correcte verpakking

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JohnG29 22-09-2011

Algemene score

9,5
Prima levering. Snel, keurig geregeld. Komen hun afspraken na. Voor herhaling vatbaar!
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem-mi 22-09-2011

Algemene score

8,7
duidelijk website en vlugge afhandeling bestelling,
makkelijk in bediening en goede filmpjes capaciteiten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gijs39 21-09-2011

Algemene score

9,3
artikel was niet voorradig, na ontvangen mail, artikel besteld, betaald, en volgende dag binnen. Keurig stevig ingepakt, klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus Langstraat 21-09-2011

Algemene score

9,3
Ik ben heel tevreden met de aankoop. hij bevalt goed op mijn camera die ik overigens ook bij u heb gekocht. Perfecte snelle levering, goed verpakt. Kortom een tevreden klant.

Ga zo door!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 1001 21-09-2011

Algemene score

8,0
De info bij de producten op de site zou wat uitgebreider mogen zijn. Wanneer ik artikelen zoek gebruik ik vaak de site van B&H. Het zou ook handig zijn wanneer er een link is tussen de verschillende onderdelen die samen passen/werken. De bereikbaarheid en levering zijn uitstekend.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JGD44 21-09-2011

Algemene score

9,0
Goed telefonisch geholpen door de medewerkers over welke de beste was voor mijn monitor en daarna besteld en de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.A.v.d.Velden 21-09-2011

Algemene score

8,3
Alles is goed, alleen is het storend als je rond 12.00 uur belt en dan via een geluidsbandje te horen krijgt dat er tussen 12.00 en 14.00 uur niemand te bereiken is.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

E.Herder 21-09-2011

Algemene score

10,0
CameraNu.nl is een bedrijf met een perfecte service. Ik had namelijk eerst een andere camera besteld maar deze viel enorm tegen. Na een telefoontje naar CameraNu.nl met een topadvies mocht ik de camera ruilen voor een betere.
Van mij krijgt dit bedrijf de warme douche.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J de jager 21-09-2011

Algemene score

9,3
duidelijke website,zeer duidelijke communicatie.
zeer snelle levering van eenperfect product.
dit alles ook nog eens voor een absoluut scherpe prijs.
ben zeer tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SEB3 21-09-2011

Algemene score

7,5
Op de website lastig om toestellen te vergelijken, bestelling e.d. snel en duidelijk.
Bereikbaarheid heb ik niet nodig gehad, via de mail was alles duidelijk.
After sales heb ik nog niet nodig gehad.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

bert kleingeld 21-09-2011

Algemene score

10,0
overzichtelijke site, goede prijsstelling, snelle en
korrekte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews