cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

SB1983 20-09-2011

Algemene score

9,7
Levering snel, compleet en elke stap is te volgen!
Kom zeker terug bij cameranu.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerb-1965 20-09-2011

Algemene score

8,3
CameraNu.nl bood de gewenste camera voor de laagste prijs. Bestellen ging eenvoudig en de levering ging snel en foutloos. Al met al zijn we zeer tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

benesch 20-09-2011

Algemene score

10,0
Fast delivery, great price

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ariane1001 20-09-2011

Algemene score

8,5
Snelle levering, geen verzendkosten en scherpe prijs. Wat mij betreft prima winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G. Schot 20-09-2011

Algemene score

9,2
Snelle levering, goede en duidelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bfvries 20-09-2011

Algemene score

10,0
Alles is goed en correct verlopen
Het is een digitale camera met GPS,maar ik heb nog geen
satelliet ontvangst, maar misschien komt dat nog wel,
anders moet ik Nikon-ervice inschakelen.
Ik neem aan dat u geen support verleent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Internetkoper met ervaring 20-09-2011

Algemene score

8,7
Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen een grote bestelling en deze zeer kleine: de bestelling is eenvoudig te doen, de aflevering is razend snel, maar toch wordt je volledig op de hoogte gehouden van het verloop. Behoorlijk aantal bestellingen gedaan op internet, maar dit ging super. Zeker een reden om
in passende gevallen eerst bij dit bedrijf te kijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

WeatherService 20-09-2011

Algemene score

9,5
Als Belgische klant enorm tevreden van deze website/winkel. Enorm scherpe prijzen en uitstekende service! TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs1987 20-09-2011

Algemene score

9,0
Op 12-09 de flitser besteld na grondig research. De flitser kreeg ik op 14-09 binnen. Uitstekende service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeron J 20-09-2011

Algemene score

9,2
Levering direct na opdracht.
Vanwege fout in camera het product teruggestuurd. Na telefonisch overleg is direct een nieuwe camera toegezonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BobdeGraaf 20-09-2011

Algemene score

9,2
geniale site, half 10 besteld 's avonds en de volgende dag in huis, en de prijzen zijn ook goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rien b 20-09-2011

Algemene score

8,0
website is overzichtelijk en zit logisch in elkaar. Voldoende produktinformatie en beschikbaarheid wordt duidelijk aangegeven. Groot assortiment en levering is volgens afspraak en zeer snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

peter19999 20-09-2011

Algemene score

9,5
Snelle levering, makkelijke site, alles top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nikonfan50 19-09-2011

Algemene score

9,0
Website geeft goede produkt informatie en heldere beschrijving van leveringsmogelijkheden, - condities en bereikbaarheid.
Omdat ik mijn aankoop 'live' wilde ervaren ben ik naar de mooie en overzichtelijke shop op Urk geweest. Prima bereikbaar met ruime parkeermogelijkheden. Deskundige medewerkers geven op prettige wijze toelichting op technische en gebruikers aspekten. Zeer plezierig. Op voorraad betekent ook op voorraad; dus je kunt je aankoop zo meenemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mariet68 19-09-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke website. Aantrekkelijke prijs. Product werd direct volgende dag geleverd. Duidelijke informatie over het bedrijf en de after sales.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. spuij 19-09-2011

Algemene score

9,0
Onze vraag via mail werd snel en duidelijk beantwoord.
Na bestellen gelijk antwoordmail over hoe en wat van verzendig. Dit was al snel nadat we de bestelling geplaatst hadden.
Pakket keurig verzorgd verstuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DavidvdS 19-09-2011

Algemene score

9,8
Ze hebben me bij cameranu erg goed geholpen! Prima service en goed personeel daar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blauwehaan 19-09-2011

Algemene score

10,0
's Avonds om 21.19 besteld, de volgende ochtend al bij de post!
t Kan niet sneller. Super internet bedrijf, graag weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cheeky88 19-09-2011

Algemene score

10,0
snelle levering, goed verpakt tegen eventuele schade.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pablo N.L. M 19-09-2011

Algemene score

10,0
Voor negen uur s'avonds besteld en de volgende dag bezorgd. Klasse voor deze service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

19Chris44 19-09-2011

Algemene score

10,0
Een perfecte website, die heel simpel bereikbaar is. Bestelling en levering volgens afspraak. Gelukkig nog geen gebruik hoeven te maken van de after sales. IK ga er van uit dat deze in een voorkomend geval ook uitstekend is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lennart09 19-09-2011

Algemene score

8,0
Prima camera voor dat geld, een van de goedkoopste winkel was dan ook CameraNu, gelukkig laten ze dat niet terugkomen in de service. Ik had de volgende werkdag mijn camera keurig binnen. Verder werkt hij super, dus geen klachten over de camera, en ook zeker niet bij CameraNu, zal er zeker vaker rond kijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jona1986 19-09-2011

Algemene score

9,5
Heel snel afgeleverd (binnen een dag), goedkoop en prima product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pauline Kimmels 19-09-2011

Algemene score

10,0
Heel simpel: perfecte levering en afhandeling. Daarvoor kan ik niet anders dan 4 tienen geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BartuzzZ 19-09-2011

Algemene score

10,0
In de winkels 'niet leverbaar' op verschillende plaatsen. Snel even kijken op Cameranu.nl en de volgende dag staat er een mooi pakketje voor de deur!

SUPER!

(en nog goedkoop ook...)

Bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Schuurman 19-09-2011

Algemene score

9,0
Vorige week heb ik bij jullie een 128GB SD kaart van Lexar gekocht voor mijn Sony HDR-CX305 camera. Een geweldige SD kaart met ongelooflijk hoge capaiteit + zeer snelle en probleemloze levering. Minder dan 24 uur na de bestelling en betaling de kaart uitstekend werkend in de camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans Reijs 19-09-2011

Algemene score

9,3
Omdat ik per ongeluk een verkeerde bestelling had gedaan,heb ik meteen gebeld naar de klantenservice en omdat er nog niets verzonden was, zorgde een vriendelijke dame dat het meteen veranderd werd. Alles werd heel snel en correct afgehandeld. Mijn waardering daarvoor!!!
Een dag later had ik de batterij in bezit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mariekegels 19-09-2011

Algemene score

10,0
website is zeer overzichtelijk en de levering is snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jennyl 19-09-2011

Algemene score

9,0
Camera eenvoudig en via cameraNU.nl snel en voor goede prijs in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EML 19-09-2011

Algemene score

9,3
's avonds besteld en direct betaald met Ideal, volgende dag al in huis en tegen een uiterst scherpe prijs! Prima geregeld allemaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen42 19-09-2011

Algemene score

9,2
Was mijn eerste ervaring met jullie site en werd meteen klnatvriendelijk geholpen en kreeg goed advies. Ook de moeite om even iets na te vragen ging soepel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel BUDRY MGB VISION 19-09-2011

Algemene score

8,7
De website is erg overzichtelijk en duidelijk. Niets dan lof voor bestelling en levering. De inhoud van de zendingen zou systematischer gecontroleerd kunnen worden. (ontbrekende software CD in de doos). Maar dit is snel opgelost door aftersaledienst. Erg goed winkel waarvan ik vaste klant ben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jansen1969 19-09-2011

Algemene score

9,0
Uitstekende webshop met prima keus en voldoende produktinformatie. Next day levering met informatie over tracering van verzending. Concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J en J 19-09-2011

Algemene score

9,5
Bestelling gedaan, precies te volgen hoe de levering in gang werd gezet tot en met de correcte aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s. bemelmans 19-09-2011

Algemene score

8,2
Makkelijke site, fijn dat er ook meteen bijbehorende artikelen staan ik was zelf anders vergeten een extra batterij te halen. Levering was snel en prima. De mails waren duidelijk, product werkt super ben erg blij met mijn camera! Wat mij betreft prima service zo.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan-123 19-09-2011

Algemene score

9,3
Echt snelle levering zoals op de website staat, voor 21.00 uur besteld, volgende dag binnen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 19-09-2011

Algemene score

8,5
Vooral de prijs was erg belangrijk voor de keuze van deze webshop.
De website is helder opgebouwd en ziet er professioneel uit.
De bestelling was ook zeer snel thuis gearriveerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

R. Kerkhof 19-09-2011

Algemene score

9,0
al meerdere keren iets gekocht
prima service.
Bij storing, prima geholpen, goede after sales

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dijkinga 19-09-2011

Algemene score

9,7
Via de website goed overzicht gekregen van de producten. Ook via de site producten vergeleken, vervolgens in de winkel advies gevraagd over verschillende objectieven. Hierdoor een goed beeld gekregen welke objectief het beste voor mij was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marco massaro 19-09-2011

Algemene score

10,0
Gewoon kort gezegd,
Snelle proffesionele opname en afleveering van bestelde producten.
Doen wat ze beloven, en ook telefonisch zeer vriendelijke en correcte meede werking en afhandeling van eventuele vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m. bellekom 19-09-2011

Algemene score

8,3
supersnelle levering: doen wat beloofd is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Djibi 19-09-2011

Algemene score

10,0
Vlotte afwerking van de bestelling.
Niks op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris1909 19-09-2011

Algemene score

7,8
Vlotte levering, goede verpakking.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

HeRoLeiden 19-09-2011

Algemene score

8,7
Snelle levering, je wordt continu op de hoogte gehouden van de stand van zaken, en CameraNu is ook nog eens met afstand de voordeligste. Prima dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

123wieiswie 19-09-2011

Algemene score

8,5
Duidelijke site, goede service en duidelijke instructies.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Canon Powershot 18-09-2011

Algemene score

9,0
Mijn bestelling werd snel behandeld, binnen 2 dagen was het product binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paling1953 18-09-2011

Algemene score

10,0
Mooi produkt, en snelle levering zonder verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.hendriks44 18-09-2011

Algemene score

9,5
Na bestelling op de juiste dag bezorgd, zoals beloofd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnny Duursma 18-09-2011

Algemene score

9,3
Levering perfect op tijd, alles keurig afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. De Ruiter 18-09-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering. Product was in een enveloppe opgestuurd, had volgens mij gewoon met porto kosten worden gestuurd ipv de 6,50 verzendkosten voor een pakket.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews