cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43716 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nieuwenhuijsen 30-09-2011

Algemene score

9,0
Website is duidelijk en toegankelijk, geen verzendkosten. Goede telefonische service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roger2011 30-09-2011

Algemene score

9,2
absoluut super in betrouwbaarheid, kwaliteit, dienstverlening, service, en snelle levering. eerste bestelling, zeer zeker niet de laatste maal!! veel bedrijven mogen hier een voorbeeld aan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjo22 30-09-2011

Algemene score

9,0
Bestellen ging erg gemakkelijk. De site was overzichtelijk en zowel het gezochte product als de mogelijke accessoires waren makkelijk te vinden. Na betaling via iDeal had ik de volgende dag de camera al thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joan Van Der Sluis 30-09-2011

Algemene score

9,0
alles is snel bij jullie winkle. good service!!! costumer service is also great handling my problem. thank you!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tynsja 29-09-2011

Algemene score

8,2
Prima berichtgeving over de staat van de bestelling. Goede bereikbaarheid en beantwoording van vragen. Professionele website met voldoende data van het produckt. Jammer (een tekortkoming) dat de installatie CD-rom niet in het nederlands is, terwijl alle andere informatie wel?!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick89 29-09-2011

Algemene score

8,3
Besteld via de webshop en snel en in prima staat geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

rijdendefietsenmaker 29-09-2011

Algemene score

10,0
Gisteren avond om 20:30 camera besteld vandaag al in huis. Prima levering dus. Goede informatie voorziening omtrent de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo194 29-09-2011

Algemene score

10,0
Fijne website, supersnelle levering, lage prijzen. Kan eigenlijk gewoon niet beter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zester 29-09-2011

Algemene score

8,5
Makkelijk bestellen, snelle levering... Niets mis mee!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

CEES 19478 29-09-2011

Algemene score

9,0
Webshop is prettig om online te winkelen, gezocht artikel snel kunnen vinden. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de verzendstatus. En het bestelde artikel wordt uitermate goed verpakt afgeleverd! Voor herhaling vatbaar, en aanbevelenswaard voor elke fotograaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

limwim 29-09-2011

Algemene score

10,0
Al sinds de oprichting van CameraNU klant. bestel regelmatig wat. Altijd alles perfect geregeld, en bij probleempjes meteen een correcte oplossing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine007 29-09-2011

Algemene score

9,5
Snelle afhandeling en levering! Voordelig qua prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Brouwer45 29-09-2011

Algemene score

8,5
Goede, maar vooral volledige informatie op de website.
Bovendien keurig thuis afgeleverd.
Bovenal een prima objectief.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem6045 29-09-2011

Algemene score

10,0
De producten heb ik afgehaald in de winkel. Ter plekke werd op vriendelijke wijze prima advies gegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Brunnenkreef 29-09-2011

Algemene score

10,0
Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe printer ter vervanging van mijn oude HP Photosmart C4180. Naar wat goed onderzoek en het lezen van reviews uiteindelijk besloten te gaan zoeken naar een winkel die en snel kon leveren, goede reviews had en (wanneer nodig) goede after sales/support biedt.

De beoordelen van CameraNU.nl waren zo goed op genoemde gebieden, plus alles was netjes op voorraad, dat mij dit heeft doen besluiten tot koop over te gaan.

Alles besteld om 20:00 en de volgende dag om 11:00 werd alles al bezorgd! Netjes verpakt en alles aanwezig. Top service! Ik de toekomst zal ik zeker weer bestellen bij CameraNU.nl en mensen rond mij heen de webshop aanraden.

Keep it up!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.w.Zondervan 29-09-2011

Algemene score

9,0
CameraNu is; Een Prima winkel
Met Zeer scherpe Prijzen
En daarnaast(niet onbelangrijk) een
Snelle en Correcte Levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mireille5384 29-09-2011

Algemene score

9,8
erg goede service, snelle levering maar bovenal ook kennis van zaken als je vragen hebt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sas100 29-09-2011

Algemene score

9,7
prima webshop. Je krijgt meteen antwoord op je vraag en bestelling volgende dag in huis. Toch spannend met het betalen van een groot bedrag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BLIJF in BEELD 29-09-2011

Algemene score

10,0
Via de site besteld, kreeg gelijk bericht dat het klaar lag om afgehaald te worden. Gelijk naar Urk gereden, makkelijk te bereiken, voldoende parkeergelegenheid en vriendelijk geholpen, wat wil men nog meer !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JOHAN-23 29-09-2011

Algemene score

9,5
maandag besteld om 11 uur.
dinsdag geleverd in België door ups om 12 uur.
Reeds enkele uren getest.
prachtig toestel met heel veel mogelijkheden, maar toch heel eenvoudig te gebruiken.
zal wel nog enkele weken zoet zijn met mijn handleiding
TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tekkeltje 29-09-2011

Algemene score

9,2
Ik heb met CameraNu 2x zaken gedaan, in de winkel en via internet.
Ik ben vol lof over deze firma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter1203 29-09-2011

Algemene score

9,2
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

francis r 29-09-2011

Algemene score

10,0
Duidelijk, eenvoudig, snel, en klantenservice die voldoet aan super snel;! Super site bedankt :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marit77 29-09-2011

Algemene score

8,5
Kreeg (desgevraagd) een mailtje dat het product leverbaar was. Na bestelling was de camera volgende dag binnen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

EureoZone 29-09-2011

Algemene score

8,5
Zoals altijd een snelle en correcte levering van het bestelde. Mede door deze betrouwbaarheid koop ik online bij jullie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amorim002 29-09-2011

Algemene score

9,0
Dit was mijn 1ste kennismaking met deze webshop en is me tot nu toe zeer goed bevallen, alles was snel geregeld. De telefoon werd snel opgenomen en werd prima gereageerd op mijn vragen.

Ik zal hier zeker vaker terugkomen en aanbevelen bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mellowyellow 29-09-2011

Algemene score

9,2
Duidelijke gegevens op website, snelle levering en tot nu toe de goedkoopste. Bij klachten snel te bereiken,waarbij ook snel gehandeld wordt. Héél belangrijk!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud6 29-09-2011

Algemene score

9,5
Goed en net bedrijf (ben persoonlijk in Urk geweest), duidelijke website, enorme collectie, houden zich strikt aan levertijden. Verkeerd product besteld ..., doen ze niet moeilijk over, geld terug, wordt goed geregeld.
Dit product is kwalitatief goed en voldoet aan de verwachtingen, ben er zeer tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P-G 29-09-2011

Algemene score

9,8
Goedkoop, snel en alles correct afgehandeld. Wat wil je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

drumeric 28-09-2011

Algemene score

9,0
Snelle en correcte levering. Ook service is goed als er iets met het product is (ervaring met aldaar gekochte camera).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BN007 28-09-2011

Algemene score

9,8
Geweldige website met goede service.
Voor mijn aankoop eens gemaild vanwege beschikbaarheid en erg vlot een reactie gehad!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Stolwerk 28-09-2011

Algemene score

9,0
Bestelling via website. Gewoon weer prima, artikelen op voorraad, goede prijzen en volgende dag afgeleverd. Probleemloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plantage345 28-09-2011

Algemene score

9,0
Alles is prima. De bestelling zelf opgehaald. Bij de shop zelf konden ze de lens in eerste instantie niet vinden. Later bleek het in een ander magazijn te liggen dus het halen duurde even iets langer. Hierdoor had ik natuurlijk wel weer extra tijd om even in hun winkel rond te lopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

carolienvanderbos 28-09-2011

Algemene score

9,0
De camera was heel snel in huis, de dag erna, en op een goede, veilige manier verzonden. De prijs was laag en er zaten geen verzendkosten bij. De camera voldoet aan wat erover is geschreven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Habets 28-09-2011

Algemene score

9,0
Prijs van het product was in orde en afhandeling van de bestelling ging helemaal vlekkeloos. Ook is het product heel snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Audio Bas 28-09-2011

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, en snelle levering.
Absoluut aan te bevelen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.J.Bouter 28-09-2011

Algemene score

8,2
Vriendelijk en correct behandeld. Door dame aan telefoon geholpen met betaling, daar mijn computer niet vriendelijk deed tegen mij. Mijn compliment

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

roosjansen 28-09-2011

Algemene score

7,3
Snelle levering, 's avonds bestelt en volgende ochtend al binnen. De site is alleen een beetje onduidelijk over de bezorgkosten, want naast het product staat gratis levering maar als je dan naar de leveringsvoorwaarden kijkt lijkt het alsof je wel moet betalen. Printer doet het prima

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

DigiFototaal 28-09-2011

Algemene score

9,5
Eenvoudig bestellen via de website. Eenvoudig afhandeling van betaling. Directe bevestiging van bestelling en ontvangst betaling. Snelle levering binnen 24 uur. Kortom SUPER !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris104Ever 28-09-2011

Algemene score

10,0
Eerste bestelling was anders dan ik verwachtte door een verkeerde foto op de site. Gebeld. Werd direct opgenomen en uitgelegd hoe ik kon inruilen. Geen vermoeiende discussies. Vertrouwen. Terugsturen was kosteloos en binnen een paar dagen had ik het bedoelde pakketje in huis.
Perfecte service in alle opzichten dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

THEA LIGTENBERG 28-09-2011

Algemene score

10,0
Hier is het echt zo, vandaag besteld, morgen in huis....Telefonisch overleg voor de aankoop en antwoorden op al mijn vragen..TOPPERTJE. Triple A.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigit11 28-09-2011

Algemene score

9,0
Supersnelle levering, en van te voren een mailtje dat het product onderweg is. Dit vind ik erg prettig

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Remko 28-09-2011

Algemene score

8,3
Overzichtelijke site en scherpe prijzen.
Zeer snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mario60 28-09-2011

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website, vriendelijke klantenservice en neemt de tijd voor je. zeer snelle verzending.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gilles Robert 28-09-2011

Algemene score

8,3
Tevreden over de bezorging en over het geleverd product.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Michael Bos 28-09-2011

Algemene score

8,0
Ze hebben een snelle service en doen precies wat ze op hun website beloven.
Enige puntje van kritiek is dat de website iets overzichtelijker mag, waardoor het consumenten vertrouwen nog verder kan stijgen, vooral voor de aankoop.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

H. Beek 28-09-2011

Algemene score

8,3
Goede overzichtelijke website en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MWI2011 28-09-2011

Algemene score

9,0
Een defect aan de camera geregistreerd via een webformulier. Alles opgestuurd en elke paar dagen op de hoogte gehouden van de status van de reparatie. Na reparatie door de importeur weer naar mijn thuisadres verzonden en te volgen via track-and-trace. Geen noodzaak om er achteraan te bellen, pro-actief geïnformeerd. Zo moet het!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jh v d 28-09-2011

Algemene score

7,8
Het contact met cameraNU daar ben ik zeer te vreden
over vooral de after sales werkt zeer goed.
En de camera zelf daar ben ik zeer te vreden mee.
Misschien nog wel het belangrijkste de prijs is de laagste die ik heb kunnen vinden.

J.H.van D.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik en Evelyn 28-09-2011

Algemene score

8,8
Per ongeluk via de website de verkeerde kleur besteld. Gebeld en keurig opgelost door Cameranu.nl en een paarse gekregen. Complimenten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews