cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lawrence Mooij 01-10-2011

Algemene score

8,8
Ruim assortiment & klantvriendelijke benadering ...
Voor mij is CameraNu een terechte "Snoepwinkel" inzake fotografie gerelateerde producten!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

interjet 01-10-2011

Algemene score

9,7
duidelijke website, vlotte levering. Makkelijk contact te maken met de winkel via telefoon. en een prima product tegen scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans de Rouw 01-10-2011

Algemene score

10,0
Alles verliep prima, ik werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling en zoals afgesproken, op de goede dag bezorgd. Toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

doekenklei 01-10-2011

Algemene score

9,5
vlotte service, makkelijke ideal betaling, pakket goed te volgen via internet, goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bacis 01-10-2011

Algemene score

9,3
Na selectie van type camera (mogelijkheden) en leverancier (prijs)vrijdag tegen de middag besteld. Zaterdagavond maakte ik de eerste foto's.
De camera voldoet aan de testuitslagen en is erg gebruikersvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert Verstraete 01-10-2011

Algemene score

10,0
Mijn eerste aankoop bij CameraNU is een echte
meevaller geweest.
Na mijn vooraf-betaling volgde een zeer spoedige betalingsbevestiging. Amper 3 dagen later ontving
ik reeds (in België) mijn bestelling.
Proficiat dus voor de ganse ploeg van CameraNU
voor de perfecte professionele afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karelzoveelste 01-10-2011

Algemene score

8,0
Ze hebben een goede webshop en een goede winkel. Ze zijn niet altijd de goedkoopste, maar ze hebben wel veel in huis. Dus als je snel iets nodig heb, dan kun je altijd bij CameraNu terecht.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Zelfdoen 01-10-2011

Algemene score

9,5
Foto op canvas heeft uitstekende kleuren en goede scherpte. Snelle verwerking en geen verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j geutjes 01-10-2011

Algemene score

9,3
levering en kwaliteit product waren perfect en zal vaker in deze webshop aankopen doen in de toekomst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eam1966 01-10-2011

Algemene score

8,5
Besteld via site, prima. Bevestiging/orderstatus ontvangen, prima. In de winkel een nummer getrokken en toen was het wachten, wachten en nog eens wachten. Jammer, 20 minuten wachten voordat je aan de beurt bent en dat terwijl er misschien 8 klanten in de zaak waren.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

geadikken 01-10-2011

Algemene score

9,0
Eerst via e-mail een vraag gesteld over eventuele korting omdat ik lid ben van de Nikon Club Nederland. Binnen 10 minuten werd mijn vraag beantwoord. Daarna het product besteld en de volgende dag werd het pakketje afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnak 01-10-2011

Algemene score

8,0
Soepele afhandeling, snelle levering en ze doen wat ze zeggen. Precies dat wat je van een webshop verwacht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin Frunt 01-10-2011

Algemene score

9,2
de service is geweldig!
je kan zelfs tot 21:00 bestellen en dan is het de volgende dag alsnog in huis! netjes ingepakt, alles op orde.

ik had een foutje gemaakt en eenbestelling moeten annuleren, contact opgezocht en meteen geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wally Taal 30-09-2011

Algemene score

8,3
Vlotte afhandeling, gemakkelijke en veilige betaling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Damen 30-09-2011

Algemene score

8,5
Duidelijke site en redelijk snelle levering. Alles was goed ingepakt.
Geen grote bestelling, maar alles wel netjes.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

gerald123 30-09-2011

Algemene score

8,5
Alle communicatie en afhandeling is prima verlopen. Mijn waardering daarvoor

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Judith6781 30-09-2011

Algemene score

8,5
Jullie echt supersnel; 3 dagen na mn bestelling werd de foto al afgeleverd op mn werk, waar de collega's nieuwsgierig waren naar het grote pak, haha.
Hartstikke goed en bedankt voor de mooie foto.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A T Westendorp 30-09-2011

Algemene score

9,0
Prima website met in de winkel een prima service. Via de website een bestelling geplaatst en vervolgens naar Urk gereden om op te halen. Zijn snel en prima geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dixan 30-09-2011

Algemene score

10,0
's avonds om 21h05 besteld, maar toch nog de volgende dag in huis. Dit is de tweede keer dat ik iets bij CameraNu bestel, en weer naar volle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MF lelystad 30-09-2011

Algemene score

10,0
Onlangs een JVC videocamera gekocht samen met een medewerker van Cameranu de beste keuze voor mij onderzocht.
de JVC camera is erg handzaam, gemakkelijk in gebruik, erg simpel met instellen en daarna is hij klaar voor gebruik, alles zonder handleiding in te stellen.
het beeld is van afzonderlijke kwaliteit net zo als het geluid. ik ben erg onder de indruk van alle kwaliteiten uit een zeer compacte videocamera, JVC top gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cobaltjeh 30-09-2011

Algemene score

9,7
Artikelen waren op voorraad, zijn keurig de volgende dag geleverd.

Winkel heeft een acceptabele prijs t.o.v. de wat duurdere fotospeciaalzaken.

Reden dat de webshop geen 10 krijgt is dat hij gewoon minder aanspreekt dan andere webshops. De lijst met categorien aan de zijkant is vermoeiend. Je kan niet snel bij een van de belanrijke onderdelen komen zoals, camera, lens, etc. Tevens zijn de producten wel netjes gegroepeerd, bijvoorbeeld bij de lenzen. Iets wat andere webshops niet lijkt te lukken.


Conclusie: Meer dan tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzan71 30-09-2011

Algemene score

8,0
Zeer prettige winkel. Ze nemen echt alle tijd voor je en geven je een eerlijk en oprecht advies.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

G.J. Eenkhoorn 30-09-2011

Algemene score

9,8
Snelle reacties en goede orderbegeleiding; het best dat ik tot nu toe heb meegemaakt bij aankopen via internet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ABosker 30-09-2011

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, en de bestelling 'altijd' de volgende dag in huis en ook nog eens goed verpakt, wat wil je nog meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick Beijn 30-09-2011

Algemene score

9,0
Makkelijke, snelle en overzichtelijke website, groot assortiment, en ze doen wat ze beloven, voor 21:00 besteld de volgende dag in huis.
Betalen gaat ook heel makkelijk.
Prijzen zijn ook zeer concurerend, ga er vaker bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Boleij 30-09-2011

Algemene score

9,3
Het is een overzichtelijke site met een ruim aanbod. De keuze is groot. je kan er makkelijk vergelijkingen maken tussen producten zodat je tot een goede aankoop kan komen. De levering is correct. Het was mijn eerste aankoop bij CameraNu.nl en ik ben er zeer tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bratos 30-09-2011

Algemene score

9,0
leverbaarheid duidelijk aangegeven.
snel geleverd.
goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

patrick000001 30-09-2011

Algemene score

10,0
Super geregeld, 18uur besteld dag erna in huis, duidelijke mails omtrent de bestelling. Kortom dikke 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

perry vdb 30-09-2011

Algemene score

8,0
snelle levering!
goede service!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Renejans 30-09-2011

Algemene score

6,0
Camera is prima, levering idem, maar zodra je iets aan je camera hebt, wordt het moeilijk.
Ik had via koerier de zending ontvangen, camera was stuk, dus camera in originele verpakking teruggestuurd. Men begon te zeiken, dat de batterijen (50 cent??) er niet bij zaten en dat ik een etiketje met de naam op de originele doos had geplakt. Daardoor zou mijn omruil garantie vervallen....!!!??? Ik heb hemel en aarde moeten bewegen om hen te overtuigen toch de camera om te ruilen. Echte professionele service... Dus 1x besteld en echt nooit meer. Dit vertel ik dus ook tegen iedereen die het horen wil... Jammer..

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

R.Thijssen 30-09-2011

Algemene score

8,8
Zeer klantvriendelijk, duidelijke taal, zeer snelle levering, zeer goed verpakt gewoon een zeer goede site met vriendelijk medewerkers en servies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan075 30-09-2011

Algemene score

9,0
- duidelijk en overzichtelijk ingerichte website
- producten zijn snel te vinden door verschillende selecties te maken
- correcte voorraad status
- telefonische vraag correct beantwoord
- geleverd conform afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein13 30-09-2011

Algemene score

8,7
Prima, overzichtelijke site met uitstekende zoek- en filtermogelijkheden.
Prijsttelling is scherp.
Communicatie prima en levering keurig op tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jacqueline1977 30-09-2011

Algemene score

9,0
Snelle service en goed geregeld, je wordt op de hoogte gehouden. Product is helemaal naar wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nieuwenhuijsen 30-09-2011

Algemene score

9,0
Website is duidelijk en toegankelijk, geen verzendkosten. Goede telefonische service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roger2011 30-09-2011

Algemene score

9,2
absoluut super in betrouwbaarheid, kwaliteit, dienstverlening, service, en snelle levering. eerste bestelling, zeer zeker niet de laatste maal!! veel bedrijven mogen hier een voorbeeld aan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjo22 30-09-2011

Algemene score

9,0
Bestellen ging erg gemakkelijk. De site was overzichtelijk en zowel het gezochte product als de mogelijke accessoires waren makkelijk te vinden. Na betaling via iDeal had ik de volgende dag de camera al thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joan Van Der Sluis 30-09-2011

Algemene score

9,0
alles is snel bij jullie winkle. good service!!! costumer service is also great handling my problem. thank you!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tynsja 29-09-2011

Algemene score

8,2
Prima berichtgeving over de staat van de bestelling. Goede bereikbaarheid en beantwoording van vragen. Professionele website met voldoende data van het produckt. Jammer (een tekortkoming) dat de installatie CD-rom niet in het nederlands is, terwijl alle andere informatie wel?!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick89 29-09-2011

Algemene score

8,3
Besteld via de webshop en snel en in prima staat geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

rijdendefietsenmaker 29-09-2011

Algemene score

10,0
Gisteren avond om 20:30 camera besteld vandaag al in huis. Prima levering dus. Goede informatie voorziening omtrent de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo194 29-09-2011

Algemene score

10,0
Fijne website, supersnelle levering, lage prijzen. Kan eigenlijk gewoon niet beter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zester 29-09-2011

Algemene score

8,5
Makkelijk bestellen, snelle levering... Niets mis mee!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

CEES 19478 29-09-2011

Algemene score

9,0
Webshop is prettig om online te winkelen, gezocht artikel snel kunnen vinden. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de verzendstatus. En het bestelde artikel wordt uitermate goed verpakt afgeleverd! Voor herhaling vatbaar, en aanbevelenswaard voor elke fotograaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

limwim 29-09-2011

Algemene score

10,0
Al sinds de oprichting van CameraNU klant. bestel regelmatig wat. Altijd alles perfect geregeld, en bij probleempjes meteen een correcte oplossing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine007 29-09-2011

Algemene score

9,5
Snelle afhandeling en levering! Voordelig qua prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Brouwer45 29-09-2011

Algemene score

8,5
Goede, maar vooral volledige informatie op de website.
Bovendien keurig thuis afgeleverd.
Bovenal een prima objectief.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem6045 29-09-2011

Algemene score

10,0
De producten heb ik afgehaald in de winkel. Ter plekke werd op vriendelijke wijze prima advies gegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Brunnenkreef 29-09-2011

Algemene score

10,0
Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe printer ter vervanging van mijn oude HP Photosmart C4180. Naar wat goed onderzoek en het lezen van reviews uiteindelijk besloten te gaan zoeken naar een winkel die en snel kon leveren, goede reviews had en (wanneer nodig) goede after sales/support biedt.

De beoordelen van CameraNU.nl waren zo goed op genoemde gebieden, plus alles was netjes op voorraad, dat mij dit heeft doen besluiten tot koop over te gaan.

Alles besteld om 20:00 en de volgende dag om 11:00 werd alles al bezorgd! Netjes verpakt en alles aanwezig. Top service! Ik de toekomst zal ik zeker weer bestellen bij CameraNU.nl en mensen rond mij heen de webshop aanraden.

Keep it up!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.w.Zondervan 29-09-2011

Algemene score

9,0
CameraNu is; Een Prima winkel
Met Zeer scherpe Prijzen
En daarnaast(niet onbelangrijk) een
Snelle en Correcte Levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews